Emailove denne reporty RSI, ATH , price drops

Indikátory, pluginy, platformy, obchodné systémy, investičné stratégie, backtesting
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Mi_t_is
Dátum registrácie: Št 20 07, 2017 10:09 pm

Emailove denne reporty RSI, ATH , price drops

Príspevok od používateľa Mi_t_is »

Ahojte 🙂, nakodil som pre svoje ucely appku ktora posiela kazde rano pre vybrate tickery notifikacie o rsi a padoch od ATH, rano o 8:00 posle report za vcerajsi den. Ak by ste niekto chceli sa pridat do projektu a dostavat reporty, napiste mi a pridam vas. Ak budete chciet nejaky ticker z tabulky tak to vas pridam free na nejaky cas, potom by sme sa dohodli ze co kedze platim hosting a api pristup. Tickerov resp symbolov je niekolko tisic ktore sa daju odosielat .Prijimam aj komentare a navrhy co by som mohol zlepsit pripadne byu sa viac hodilo investorovi co sa rano prebudi a bez otvorenia appky vie ci nieco dokupit alebo nie

Do buducna chcem pridat CNN fear&greed https://edition.cnn.com/markets/fear-and-greed
Screenshot_1.png
Naposledy upravil/-a Mi_t_is v Ut 04 03, 2025 9:59 am, upravené celkom 1 krát.
JanH
Platinum Member ***
Dátum registrácie: Ne 06 02, 2022 6:31 am
Has thanked: 152 times
Been thanked: 222 times

Re: Emailove denne reporty RSI, ATH , price drops

Príspevok od používateľa JanH »

Mi_t_is napísal: Ut 04 03, 2025 9:27 am Ahojte 🙂, nakodil som pre svoje ucely appku ktora posiela kazde rano pre vybrate tickery notifikacie o rsi a padoch od ATH, rano o 8:00 posle report za vcerajsi den. Ak by ste niekto chceli sa pridat do projektu a dostavat reporty, napiste mi a pridam vas. Ak budete chciet nejaky ticker z tabulky tak to vas pridam free na nejaky cas, potom by sme sa dohodli ze co kedze platim hosting a api pristup. Tickerov resp symbolov je niekolko tisic ktore sa daju odosielat .Prijimam aj komentare a navrhy co by som mohol zlepsit pripadne byu sa viac hodilo investorovi co sa rano prebudi a bez otvorenia appky vie ci nieco dokupit alebo nie

Screenshot_1.png
Ahoj,
ma to aj frontend kompatibilny napr. s Wordpress? Alebo este si sa tak daleko nedostal. Inak znie to zaujimavalo a napad sa mi paci. Mohli by sme sa niekedy nato pozriet?
Mi_t_is

Cau, zatial nemam frontend je to len backendova appka so schedulovanymi reportami kazde rano. Tym FE si myslel ze si clovek vie sam spravovat subscription a symboly vsak? Nie to nemam implementovane, appku som robil cez vikend zatial je v riadnej bete :)
tomáš virdzek
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Po 02 03, 2009 2:17 pm
Has thanked: 834 times
Been thanked: 487 times

Príspevok od používateľa tomáš virdzek »

Mi_t_is napísal: Ut 04 03, 2025 9:27 am Ahojte 🙂, nakodil som pre svoje ucely appku ktora posiela kazde rano pre vybrate tickery notifikacie o rsi a padoch od ATH, rano o 8:00 posle report za vcerajsi den. Ak by ste niekto chceli sa pridat do projektu a dostavat reporty, napiste mi a pridam vas. Ak budete chciet nejaky ticker z tabulky tak to vas pridam free na nejaky cas, potom by sme sa dohodli ze co kedze platim hosting a api pristup. Tickerov resp symbolov je niekolko tisic ktore sa daju odosielat .Prijimam aj komentare a navrhy co by som mohol zlepsit pripadne byu sa viac hodilo investorovi co sa rano prebudi a bez otvorenia appky vie ci nieco dokupit alebo nie
Ahoj, cez koho prosím riešiš ten API prístup? Ide len o EOD dáta? Dík.
Mi_t_is

Ahoj, api je cez alphavantage.co , data su daily aj pre RSI aj pre Price, cize na konci dna po uzavreti burzy pozriem data a rozposlem rano.

Hodinove data sa skor hodia na nejaky swing trading a pre pasivneho investora nie su asi prilis vhodne.

dokumentacia k RSI je tu:https://www.alphavantage.co/documentation/
time_period na vypocet RSI pouzivam klasiku 14
Napísať odpoveď

Návrat na "Indikátory, systémy a stratégie"