Pekarovič, Sokol, Bielik
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
-
- Dátum registrácie: Ne 15 12, 2024 1:26 pm
Pekarovič, Sokol, Bielik
Zdravím,
Obchodoval som na trade, s nimi a šlo to dobre, potom mi Pán Pekarovič povedal, že nech idem s ním na inú značku a ukázal mi roboforex. Tak si hovorím sme v pluse, nebudem sa pýtať, myslel som si, že asi chce odísť do inej firmy. Lenže teraz to začalo. V prvom rade keď som presunul financie som zistil, že bude táto skupina obchodovať za mňa, striedali sa v hovoroch raz volal Bielik inokedy Sokol. Zatiaľ to fungovalo tak som sa moc nehrnul do otázok. Potom ale prišla otázka, že keď chcem aby to bolo ďalej ziskové tak za obchodovanie chcú 900€. Tak dobre posielal som im na revolut peniaze mesačne. A potom sa po nejakom čase už nedalo prihlásiť, telefóny hluché a já starý chlap naletel. Povedzte mi či sa s touto skupinou už niekto stretol tiež? Padlo mi tam dosť peňazí tak by som rád vedel či som jediný, lebo si myslím, že nás bude viac.
Obchodoval som na trade, s nimi a šlo to dobre, potom mi Pán Pekarovič povedal, že nech idem s ním na inú značku a ukázal mi roboforex. Tak si hovorím sme v pluse, nebudem sa pýtať, myslel som si, že asi chce odísť do inej firmy. Lenže teraz to začalo. V prvom rade keď som presunul financie som zistil, že bude táto skupina obchodovať za mňa, striedali sa v hovoroch raz volal Bielik inokedy Sokol. Zatiaľ to fungovalo tak som sa moc nehrnul do otázok. Potom ale prišla otázka, že keď chcem aby to bolo ďalej ziskové tak za obchodovanie chcú 900€. Tak dobre posielal som im na revolut peniaze mesačne. A potom sa po nejakom čase už nedalo prihlásiť, telefóny hluché a já starý chlap naletel. Povedzte mi či sa s touto skupinou už niekto stretol tiež? Padlo mi tam dosť peňazí tak by som rád vedel či som jediný, lebo si myslím, že nás bude viac.
-
- Gold Member **
- Dátum registrácie: Ne 06 02, 2022 6:31 am
- Has thanked: 148 times
- Been thanked: 209 times
Re: Pekarovič, Sokol, Bielik
@jarosolav88.
Tému si otváral 10.12.2024 na modrom koníkovi. Teraz si tu. Pokial si sa stal obeťou podvodu treba navštíviť najbližšie oddelenie PZ so všetkými podkladmi. Nehanbi sa - nie si ani prvý ani posledný. Navyše policajti sú profesionáli odosobnení od predsudkov. Držím palce a čím skôr to budeš riešiť na správnych miestach tým lepšie pre teba.
Tému si otváral 10.12.2024 na modrom koníkovi. Teraz si tu. Pokial si sa stal obeťou podvodu treba navštíviť najbližšie oddelenie PZ so všetkými podkladmi. Nehanbi sa - nie si ani prvý ani posledný. Navyše policajti sú profesionáli odosobnení od predsudkov. Držím palce a čím skôr to budeš riešiť na správnych miestach tým lepšie pre teba.
-
- Dátum registrácie: Pi 14 03, 2025 4:13 pm
Ahojte,
Nečakal som tu vlákno tak pridám skúsenosť. Klikol som na Instagramu na video a volal mi Sokol, že sú prvý ktorý obchodujú za klienta a zisk je 30%+, tak som vyskúšal. Klasická platforma, volajú sa roboforex, že 24 dňu obchodujú zadarmo a keď je všetko v poriadku tak odmena je mesačne tisíc eur tak som chcel využiť len zdarma formu nech ukážu čo vedia, no okradnúť ma. No už po dvoch dňoch pýtali peniaze na maržu. Účet 20tisic eur za dva dny bol na 24 tisíc ale pozície mínus 6tisic. Samozrejme sa mi to nepáčilo. Potom zmenili heslo, že účet sa odblokuje transakciou, že to je v podmienkach. Tak mi poslali účet a poslal som 2 tisíc potom som neskôr zistil, že to nebol účet roboforex ale účet na revolutu asi jeho, neviem.
Takže škoda 22 tisíc eur, k účtu som sa už nikdy nedostal a telefón zrušili asi kredit číslo.
Pozor i na sociálne siete, majú tam účty ako ChartWizard, goldmaskproject, tvojoblubeny snakero a tiež som našiel knowtrade skcz
Dal by som i obrázky, mám to nafotené, ale neviem ako sa to robí, poradíte?
Nečakal som tu vlákno tak pridám skúsenosť. Klikol som na Instagramu na video a volal mi Sokol, že sú prvý ktorý obchodujú za klienta a zisk je 30%+, tak som vyskúšal. Klasická platforma, volajú sa roboforex, že 24 dňu obchodujú zadarmo a keď je všetko v poriadku tak odmena je mesačne tisíc eur tak som chcel využiť len zdarma formu nech ukážu čo vedia, no okradnúť ma. No už po dvoch dňoch pýtali peniaze na maržu. Účet 20tisic eur za dva dny bol na 24 tisíc ale pozície mínus 6tisic. Samozrejme sa mi to nepáčilo. Potom zmenili heslo, že účet sa odblokuje transakciou, že to je v podmienkach. Tak mi poslali účet a poslal som 2 tisíc potom som neskôr zistil, že to nebol účet roboforex ale účet na revolutu asi jeho, neviem.
Takže škoda 22 tisíc eur, k účtu som sa už nikdy nedostal a telefón zrušili asi kredit číslo.
Pozor i na sociálne siete, majú tam účty ako ChartWizard, goldmaskproject, tvojoblubeny snakero a tiež som našiel knowtrade skcz
Dal by som i obrázky, mám to nafotené, ale neviem ako sa to robí, poradíte?
-
No moja skúsenosť je skôr, že povedia, že sa to bude riešiť, potom, že sa to rieši a tím to končí, trestné oznámenie mám u nich a nikam sme sa nepohli.JanH napísal: ↑So 08 02, 2025 4:26 pm @jarosolav88.
-
- Silver Member *
- Dátum registrácie: Ne 04 12, 2022 10:37 am
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
chlapi, kde ostal rozum, pokoal niekto dokaze dhodbo obchodbat s prafitom cez 20%, v tomto konkretnom pripade cez 30%tak je uz davno odchtyeny velkymi spolocnostiami, kde maju miliardy na obcod a nie vasich 10k pripadne v lepsim meritku 100 k, zabudnite na tieto blaboly, a radsej sa venujte realite, v sucasnosti vidim navrat k zisku kto dava , pravidlenu sumu , do indexu , nezalzi ci nasdac, alebo sp 500 , ale pravdilene ciastaky, s velkou pravdepodobnostou bude klesat, ale vzdy nakupjte zo zlavou a na koniec, bude vysie ako vas pryv nakup, tato rada ma zmysel pri poklese cez 19%a nie na vrchole. upozornenie nedavajte tam celu sumu, pokles a oproti vrchol nikto nedokaze vystihnut
-
Chápem, ale ja sa toľko nevyznám ako sa to kupuje a tak sa snažím nájsť vhodného brokera ale zatiaľ okrem asi dvoch skúseností ma vždy okradli. Pomohla by hromadná žaloba?
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
- Has thanked: 1668 times
- Been thanked: 2188 times
Na koho? Za tri mesiace sa tu nenapísalo nič, len tri mená.
Bez bližších informácii a dôkazov z ktorých by bolo iným ľuďom jasné na čo si majú dávať pozor mám chuť celé vlákno vymazať.
Bez bližších informácii a dôkazov z ktorých by bolo iným ľuďom jasné na čo si majú dávať pozor mám chuť celé vlákno vymazať.

-
- Gold Member **
- Dátum registrácie: Ut 25 04, 2023 10:39 am
- Has thanked: 82 times
- Been thanked: 97 times
Keď chceš využívať finančné trhy a možné zisky, tak sa v prvom rade musíš sám stále vzdelávať. Nečakaj, že to za teba urobí niekto druhý. Až sa ti nechce, tak tam neinvestuj. Na neinformovaných vždy číhajú podvodníci.TondaBílek napísal: ↑Ne 16 03, 2025 9:09 pm Chápem, ale ja sa toľko nevyznám ako sa to kupuje a tak sa snažím nájsť vhodného brokera ale zatiaľ okrem asi dvoch skúseností ma vždy okradli. Pomohla by hromadná žaloba?
-
Aké bližšie informácie, nemám problém dodať, mám komunikáciu, telefónne čísla, profily na Instagramu, kde to môžem nahrať aby si ostatný dávali pozor? Alebo iný nápad? Robia u Roboforex, automatické obchody alebo obchody za klienta.
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
- Has thanked: 1668 times
- Been thanked: 2188 times
Treba opísať poporiadku, aby každý pochopil.
Kde si poslal 20 tisíc? Na základe akej zmluvy?
Ale citlivé údaje začierni, lebo poslať niekde peniaze dobrovoľne ešte neznamená, že ťa niekto podviedol.
Ako ti mohol volať nejaký Sokol? Prečo nie Orol? Odkial mal na teba telefón?TondaBílek napísal: ↑Pi 14 03, 2025 4:30 pm Klikol som na Instagramu na video a volal mi Sokol, že sú prvý ktorý obchodujú za klienta a zisk je 30%+, tak som vyskúšal.
Kto sú? Aká firma? Ako si ich preveril, že si im poslal 20 tisíc?TondaBílek napísal: ↑Pi 14 03, 2025 4:30 pm ... že sú prví ktorí obchodujú za klienta a zisk je 30%+, tak som vyskúšal.
Kde si poslal 20 tisíc? Na základe akej zmluvy?
Obrázok sa vkladá jednoducho. Pod textom príspevku je button PRILOHY.TondaBílek napísal: ↑Pi 14 03, 2025 4:30 pm Dal by som i obrázky, mám to nafotené, ale neviem ako sa to robí, poradíte?
Ale citlivé údaje začierni, lebo poslať niekde peniaze dobrovoľne ešte neznamená, že ťa niekto podviedol.