Ahojte,
Zvažovali ste už niekto investíciu do billboardu, prípadne venujete sa niekto tomuto? Napadlo ma, že by som kúpil malý pozemok, kde by sa dalo postaviť billboard, alebo rovno kúpil už hotový, a následne tento reklamný priestor prenajímal. Oplatí sa to? Koľko roboty je s obsluhou takéhoto niečoho? Aké sú úskalia takéhoto "podnikania"? Je to vôbec dobrý nápad?
Billboard
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
- iosephus
- Gold Member **
- Dátum registrácie: Po 06 02, 2023 2:56 pm
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 63 times
Re: Billboard
Z investorského hľadiska ti poradia iní, ja myslím, že kupovať jeden bilboard je nezmysel, jedine, že by robil reklamu nejakému tvojmu inému podniku 100m od neho. Kde bude stáť? Na hlavnej stanici v BA alebo na poli v Sobranciach?
Mňa skôr udivuje, že také klasické bilboardy ešte vôbec existujú, mestá sú a budú proti reklamnému smogu a efektívnosť takejto reklamy by som si tiež rád pozrel.
Mňa skôr udivuje, že také klasické bilboardy ešte vôbec existujú, mestá sú a budú proti reklamnému smogu a efektívnosť takejto reklamy by som si tiež rád pozrel.
Re: Billboard
To dáva zmysel, že to nejde len tak. Bol to len nápad, no keď sú s tým problémy, tak asi bude lepšie venovať sa niečomu inému. Samozrejme, ak sa tu na fóre objaví niekto so skúsenosťami z tejto oblasti, odpovede sú vítané, možno to niekomu pomôže.