Zdravim
Zaujimalo by ma ako by danovaci riesili taku situaciu: Povedzme ,ze mam kupene ETF v roku 2020 ,ale nemam statement od brokera iba za roky 2021 - 2024 . Nemam zaznam ,ze som to kupil v roku 2020 .
Takze mozem akurat dokazat ,ze som to NEKUPIL v roku 2021-2024 kedze taky trade sa na statement nenachadza.
Preslo by to ako rocny test ?
Povedzme ,ze broker ten zaznam tak isto nema , koli nejakej administrativnej chybe v systeme,takze sa to neda nijak vyziadat
Dakujem
Co vtedy ked nemate zaznam o kupe pre rocny test?
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
- aviceN
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: Št 07 01, 2021 10:24 am
- Has thanked: 259 times
- Been thanked: 226 times
- Kontaktovať používateľa:
Re: Co vtedy ked nemate zaznam o kupe pre rocny test?
Myslim ze dokazovacia povinnost je na tvojej strane, nie na ich 
Viac info o mojej EIC ponuke bez manažérskeho poplatku na: https://www.milosbubniak.sk/
-
Robo_1
- Active Member
- Dátum registrácie: Št 17 11, 2016 11:28 pm
- Has thanked: 71 times
- Been thanked: 46 times
Dokazat to ale vies tym ze ukazes ze si to minuly rok nekupil (vypisom od brokera). Z toho vyplyva ze si to musel kupit >1rok dozadu. Otazka ci to akceptnu.
- DanteUnchained
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: So 05 06, 2021 12:26 pm
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 127 times
Ak nemas ani alternativu, - najst v historii u brokera kedy si naposledy kupil, dohladat potvrdenie pohybov z toho dna na maili, tak jedine dufat ze to uznaju ked transakcia nebude vo vypisoch co mas.