KRIŠTÁĽOVÁ GUĽA ALL IN ONE (2025) - Tip na najvýnosnejšiu akciu/ETF v roku 2025
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Re: KRIŠTÁĽOVÁ GUĽA ALL IN ONE (2025) - Tip na najvýnosnejšiu akciu/ETF v roku 2025
Co vravite na to OKLO?
kam to este pojde? Nemam to nacitane, ale oni robia male jadrove elektrarne ci co? Je v tom aj google? V pluse budu za niekolko rokov? Dik za info.
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
- Has thanked: 2391 times
- Been thanked: 2776 times
Re: KRIŠTÁĽOVÁ GUĽA ALL IN ONE (2025) - Tip na najvýnosnejšiu akciu/ETF v roku 2025
Včera zverejňovala LEU a zdá sa, že s tým súvisí aj dnešný rast OKLO. V podstate ide o to, že v súvislosti s nástupom AI (dátové centrá ) a EV ( dobíjačky) trojnásobne stúpne potreba lacnej elektriny. Takže jadrová energetika zažíva boom....
Zabudnite na ropu. Niektoré jadrové akcie sú zatiaľ najlepším Trumpovým obchodom.
Prezident Donald Trump veľa hovorí o podpore americkej ťažby ropy a zemného plynu.
Zdá sa však, že najväčší optimizmus v tomto odvetví vzbudzuje jadrová energia.
V piatok spoločnosť Centrus Energy, ktorá vyrába jadrové palivo vystrelila o 30 % vyššie po tom, čo spoločnosť uviedla, že jej tržby v minulom roku vzrástli o takmer 40 % a že v budúcnosti očakáva oveľa väčší rast. Tieto správy pomohli aj ďalším akciám jadrových spoločností.
Výrobca malých reaktorov Oklo v piatok vyskočil o +18 % a tento rok už vzrástol o 158 %.
Centrus so sídlom v Bethesde v štáte Maryland je jednou z mála amerických spoločností, ktoré obohacujú urán.
Ide o kľúčovú časť procesu premeny vyťaženého uránu na užitočný materiál, ktorý môže poháňať jadrové reaktory alebo zbrane.
V súčasnosti je v USA minimálna kapacita na obohacovanie uránu, takže krajina je značne závislá od krajín, ako je Rusko.
Súčasťou činnosti spoločnosti Centrus je dovoz ruského uránu do USA, ktorý sa dodáva energetickým podnikom.
Spoločnosť však v súčasnosti zvyšuje svoje vlastné úsilie v oblasti obohacovania uránu pomocou centrifúg v amerických továrňach.
Centrus tvrdí, že je jedinou spoločnosťou, ktorá vyrába svoje centrifúgy v USA.
„Nová administratíva, ako vyplýva z potvrdzujúcej výpovede ministra energetiky Chrisa Wrighta, sa zdá byť obzvlášť presvedčená o potrebe obnoviť americkú výrobu obohateného uránu,“
„Náš projekt predstavuje pre prezidenta ideálnu príležitosť na dosiahnutie významného víťazstva v jeho úsilí o obnovenie americkej výroby a americkej energetickej nezávislosti,“
„Ako som už poznamenal, toto je príležitosť, ktorá sa naskytne raz za generáciu, aby sme získali späť vedúce postavenie USA, a náš národ si nemôže dovoliť ju premárniť.“
Investori do jadrovej energetiky ju zjavne vnímajú ako príležitosť, ktorú tiež nechcú premárniť.
https://finance.yahoo.com/m/d7b7ce8a-f5 ... clear.html
Zabudnite na ropu. Niektoré jadrové akcie sú zatiaľ najlepším Trumpovým obchodom.
Prezident Donald Trump veľa hovorí o podpore americkej ťažby ropy a zemného plynu.
Zdá sa však, že najväčší optimizmus v tomto odvetví vzbudzuje jadrová energia.
V piatok spoločnosť Centrus Energy, ktorá vyrába jadrové palivo vystrelila o 30 % vyššie po tom, čo spoločnosť uviedla, že jej tržby v minulom roku vzrástli o takmer 40 % a že v budúcnosti očakáva oveľa väčší rast. Tieto správy pomohli aj ďalším akciám jadrových spoločností.
Výrobca malých reaktorov Oklo v piatok vyskočil o +18 % a tento rok už vzrástol o 158 %.
Centrus so sídlom v Bethesde v štáte Maryland je jednou z mála amerických spoločností, ktoré obohacujú urán.
Ide o kľúčovú časť procesu premeny vyťaženého uránu na užitočný materiál, ktorý môže poháňať jadrové reaktory alebo zbrane.
V súčasnosti je v USA minimálna kapacita na obohacovanie uránu, takže krajina je značne závislá od krajín, ako je Rusko.
Súčasťou činnosti spoločnosti Centrus je dovoz ruského uránu do USA, ktorý sa dodáva energetickým podnikom.
Spoločnosť však v súčasnosti zvyšuje svoje vlastné úsilie v oblasti obohacovania uránu pomocou centrifúg v amerických továrňach.
Centrus tvrdí, že je jedinou spoločnosťou, ktorá vyrába svoje centrifúgy v USA.
„Nová administratíva, ako vyplýva z potvrdzujúcej výpovede ministra energetiky Chrisa Wrighta, sa zdá byť obzvlášť presvedčená o potrebe obnoviť americkú výrobu obohateného uránu,“
„Náš projekt predstavuje pre prezidenta ideálnu príležitosť na dosiahnutie významného víťazstva v jeho úsilí o obnovenie americkej výroby a americkej energetickej nezávislosti,“
„Ako som už poznamenal, toto je príležitosť, ktorá sa naskytne raz za generáciu, aby sme získali späť vedúce postavenie USA, a náš národ si nemôže dovoliť ju premárniť.“
Investori do jadrovej energetiky ju zjavne vnímajú ako príležitosť, ktorú tiež nechcú premárniť.
https://finance.yahoo.com/m/d7b7ce8a-f5 ... clear.html
-
Tilbur
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: St 03 02, 2010 8:41 am
- Has thanked: 65 times
- Been thanked: 47 times
Paradoxne LEU je najziskovejsia pozicia v nahodnom portfoliu.
My number one job as a trader is to manage risks not make money.
-
JanH
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: Ne 06 02, 2022 6:31 am
- Has thanked: 152 times
- Been thanked: 225 times
Tilbur, podari sa Ti nahodit aj tipy od ucastnikov fora do tvojej dynamickej tabulky ako minuly rok a zazdielat?
-
tomáš virdzek
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Po 02 03, 2009 2:17 pm
- Has thanked: 838 times
- Been thanked: 487 times
-
Martin7
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: So 19 03, 2016 11:49 am
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 430 times
Práve som pozrel tie tipy na naj akciu a pozerám, že Mapper tam má dva tipy. Asi by si mal vybrať, že ktorý vlastne platí (momentálne na 18-stom a 20-tom mieste). Beťár jeden. 
If you don´t find a way to make money while you sleep, you will work until you die. Warren Buffett
- osamely chodec
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Ut 13 11, 2007 1:57 pm
- Has thanked: 245 times
- Been thanked: 593 times
- Kontaktovať používateľa:
mozem sa este pridat PUMP za 9,32 cena na zac. januara ?
Existujú starí obchodníci a odvážni obchodníci. Je len veľmi málo starých, odvážnych obchodníkov. “ -Ed Seykota-
Láska nad zlato, myšlienka nad majetok.
Chodci a cyklisti vážia menej ako šoféri a šoférky. (prieskum EU)
Na obchodovani s NG nie som ziskovy.
-
Jari
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: St 28 01, 2015 6:01 pm
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 79 times
osamely chodec napísal: ↑Št 27 02, 2025 4:43 pm mozem sa este pridat PUMP za 9,32 cena na zac. januara ?
Time in the market beats timing the market…
- osamely chodec
- VETERAN MEMBER *****
nieco som napisal zle?Jari napísal: ↑Št 27 02, 2025 6:05 pmosamely chodec napísal: ↑Št 27 02, 2025 4:43 pm mozem sa este pridat PUMP za 9,32 cena na zac. januara ?![]()
Existujú starí obchodníci a odvážni obchodníci. Je len veľmi málo starých, odvážnych obchodníkov. “ -Ed Seykota-
-
Jari
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: St 28 01, 2015 6:01 pm
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 79 times
Ved moznost zapojit sa bola do 31. januára 2025osamely chodec napísal: ↑Št 27 02, 2025 6:24 pmnieco som napisal zle?Jari napísal: ↑Št 27 02, 2025 6:05 pmosamely chodec napísal: ↑Št 27 02, 2025 4:43 pm mozem sa este pridat PUMP za 9,32 cena na zac. januara ?![]()
Time in the market beats timing the market…
- osamely chodec
- VETERAN MEMBER *****
no vidis staci odpovedat...Jari napísal: ↑Št 27 02, 2025 7:55 pmVed moznost zapojit sa bola do 31. januára 2025osamely chodec napísal: ↑Št 27 02, 2025 6:24 pmnieco som napisal zle?Jari napísal: ↑Št 27 02, 2025 6:05 pmosamely chodec napísal: ↑Št 27 02, 2025 4:43 pm mozem sa este pridat PUMP za 9,32 cena na zac. januara ?![]()
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
ALL: na konci každého kvartála musíme pozerať/pripomínať aj naše portfólio, keďže sme už aj my v Hitparáde.
k 31.3.2025 zapisujem -8,39%
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... I2/pubhtml
k 31.3.2025 zapisujem -8,39%
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... I2/pubhtml
Nakúpili ste si aj akcie toho čo ste tipli?
Ja som kúpil 100akcii ALLT, ale podarilo sa mi za 5.85
.
Este mam 50ks NVAX po 9, cakam na ten squeeze ako Glogol
Ja som kúpil 100akcii ALLT, ale podarilo sa mi za 5.85
Este mam 50ks NVAX po 9, cakam na ten squeeze ako Glogol
-
Adammd
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: Ut 11 10, 2016 2:47 pm
- Has thanked: 459 times
- Been thanked: 258 times
Ja som chytal padajuci noz MSTR, priemer 323$ a u druheho brokera velke nakupy s priemerom 238$(tam sa defakto postastilo chytit lokalne dno)
f.i.r.e.
₿ has no top because fiat has no bottom
“There are three classes of people: those who see, those who see when they are shown, and those who do not see.” - Leonardo da Vinci
“There are three classes of people: those who see, those who see when they are shown, and those who do not see.” - Leonardo da Vinci
-
Paly
- Active Member
- Dátum registrácie: Št 21 03, 2019 1:30 pm
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 8 times
ROOT už držím od roku 2023, posledný rok sa spamätáva a momentálne je najvýkonnejšia akcia s najväčšou valuáciou v mojom portfóliu.
-
dusantt
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: Št 16 06, 2016 12:14 pm
- Been thanked: 65 times
To si musel mat riadnu odvahu nakupovat za desiatky, ked to padlo zo stoviek 
Grautulujem...
(ja som sa takto popalil az na 3 akciach az do horkeho bankrotu)
(az mi prislo zle, ked som si na toto spomenul...to bol tak minusovy rok, ze som to radsej ani nespocital)
Grautulujem...
(ja som sa takto popalil az na 3 akciach az do horkeho bankrotu)
(az mi prislo zle, ked som si na toto spomenul...to bol tak minusovy rok, ze som to radsej ani nespocital)
Inflacia je predsa nula.
2025: Lekár už nemá voľné termíny
2025: Táto elektronická služba momentálne nie je dostupná
Posledný nech zhasne.
2025: Lekár už nemá voľné termíny
2025: Táto elektronická služba momentálne nie je dostupná
Posledný nech zhasne.
-
Paly
- Active Member
- Dátum registrácie: Št 21 03, 2019 1:30 pm
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 8 times
Root je jedna z tých ktoré vychádzajú, ale samozrejme mám aj akcie, ktoré mám lebo sa ich už neoplatí predať. Napr XELA, zostal som v nej visieť s nákupnom cenou 33USD, teraz má hodnotu 0,2...
- aviceN
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: Št 07 01, 2021 10:24 am
- Has thanked: 259 times
- Been thanked: 226 times
Pol roka za nami a celkom solídne nakladáme indexom 
Viac info o mojej EIC ponuke bez manažérskeho poplatku na: https://www.milosbubniak.sk/
-
Tilbur
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: St 03 02, 2010 8:41 am
- Has thanked: 65 times
- Been thanked: 47 times
stav ku 30.6.
My number one job as a trader is to manage risks not make money.
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
Re: INVESTIČNÁ HITPARÁDA AKO-INVESTOVAŤ.
...a pokračujem netradične bombou, na ktorú sme zabudli:
PORTFÓLIO AKO-INVESTOVAŤ (USD): +60,7% .
Od 1.1.2024. Investičná tipovačka, ktorá v 2024 výnosovo porazila Nasdaq100.
Od začiatku +123% (+58,35% p.a.), kým ETF USA: +42,9% (+22,66% p.a.) a Nasdaq: +47,52% (+24,95% p.a.)
Pre 2025 viď vlákno TU
My sa tu radujeme, že satelitná ASTS rastie, pritom ako-investovať má svoje rakety:
OPEN od Jokiho spravila +427%
OKLO od aviceN +406%
UAMY od Tilbura +363%
QURE od miobaspe +249%
BBA od jozkiho +116%
SEDG od Matthewa +114%
XPEV od Martina7 +100%
PORTFÓLIO AKO-INVESTOVAŤ (USD): +60,7% .
Od 1.1.2024. Investičná tipovačka, ktorá v 2024 výnosovo porazila Nasdaq100.
Od začiatku +123% (+58,35% p.a.), kým ETF USA: +42,9% (+22,66% p.a.) a Nasdaq: +47,52% (+24,95% p.a.)
Pre 2025 viď vlákno TU
My sa tu radujeme, že satelitná ASTS rastie, pritom ako-investovať má svoje rakety:
OPEN od Jokiho spravila +427%
OKLO od aviceN +406%
UAMY od Tilbura +363%
QURE od miobaspe +249%
BBA od jozkiho +116%
SEDG od Matthewa +114%
XPEV od Martina7 +100%
-
Adammd
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: Ut 11 10, 2016 2:47 pm
- Has thanked: 459 times
- Been thanked: 258 times
By ma zaujimalo, ci aj borci na tom zarobili real money
. Ja som na MSTR tipe moc ani nie, sice dokupujem v style DCA, a od zaciatku roka nie som v minuse ako v tabulke, ale nedava to zatial ani desiatky, toboz stovky percent + hendikep -10% USD/EUR YTD.
//
sorry za spam, asi by bolo lepsie diskutovat v danom vlakne a nezasierat hitparadu, ked tak prosim o presun pripadne
//
sorry za spam, asi by bolo lepsie diskutovat v danom vlakne a nezasierat hitparadu, ked tak prosim o presun pripadne
f.i.r.e.
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
Presunuté do daného vlákna. Idem nahodiť Hitparádu.
-
tomáš virdzek
- VETERAN MEMBER *****
Parádne výsledky páni
Ďalšia súťaž, ktorú nám treba vyhodnotiť. Sadnem si k tomu zajtra, všimol som si tam viac zaujímavostí, ktoré určite stoja za povšimnutie 
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
-
Glogol
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 10 05, 2007 12:26 pm
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 339 times
JJ NVAX mam - cista katastrofa. Prave premyslam co dam do tipovacky na 2026 - ci techy co su >100% za 2025 alebo tento prepadak opat.
pravda je ako poezia - a vacsina ludi na poeziu s.rie
-
tomáš virdzek
- VETERAN MEMBER *****
Juggler: vďaka za obrázok výsledkov vyššie.
Ďakujem všetkým za účasť
Poďme teda na to...
Vyhodnotenie druhého ročníka súťaže (rok 2025)
Na úvod:
V roku 2024 (v prvom ročníku súťaže) sa nám tipmi podarilo vytvoriť portfólio, ktoré za rok dosiahlo hypotetický výsledok + 38,79% (vs SPY 23,30%, vs QQQ 24,84%, pobilo aj náhodné portfólio „Opička“). V roku 2025 (v druhom ročníku súťaže) sa nám podaril ďalší veľmi podobný úspech, naše portfólio tipov totiž dosiahlo hypotetický výsledok + 34,70% (vs SPY 15,85%, vs QQQ 19,24%, opäť pobilo aj náhodné portfólio „Opička“).
V roku 2024 skončilo v portfóliu v hypotetickej strate 34% tipov (z 35) a v hypotetickom zisku 66% tipov. Podobne sme skončili aj v roku 2025, 35% tipov (zo 40) v hypotetickej strate a 65% tipov v hypotetickom zisku.
A teraz k výsledkom...
Znie to priam neuveriteľne, ale je to tak. Joki
Držiteľom „KRIŠTÁĽOVEJ GULE ALL IN ONE (2025) - Tip na najvýnosnejšiu akciu v roku 2025" fóra ako-investovat.sk, sa aj v druhom ročníku stáva: Joki! so svojim tipom na OPEN (Opendoor Technologies Inc), ktorý za rok 2025 narástol najviac zo všetkých tipov a to o neuveriteľných +281,05%
Na druhom mieste máme tiež úžasný výsledok, ktorý dosiahol aviceN svojim tipom na OKLO +213,64%, na treťom mieste parádny výsledok, ktorý dosiahol Tilbur so svojim tipom UAMY +207,98%.
Tu určite treba pripomenúť, že Tilbur bol v minulom ročníku svojim tipom na druhom mieste, čiže sa v oboch ročníkoch umiestnil v top 3.
Keď si ale porovnám výsledky 2024 vs 2025, máme tu aj iných, ktorý určite stoja za povšimnutie. Joki dva roky po sebe prvé miesto. Tilbur 2. a 3. miesto. JanH 6. a 5. miesto. Muti 7. a 14. miesto. Martin7 12. a 9. miesto. Miobaspe 10. a 12. miesto.
Všetci títo "akcioví sokoli" dokázali v oboch ročníkoch potvrdiť (zopakovať) svoj talent nájsť akciové tituly, ktoré pobijú nielen benchmarky, ale aj hypotetický priemerný výnos celého portfólia. Klobúk dole. Ako to robíte páni?
Všetkým, ktorí v tomto ročníku dosiahli výkon svojich tipov vyšší ako bol výkon našich „benchmarkov“ či portfólia však rovnako patrí veľký potlesk a gratulácia
PS1: Joki pre tento rok sa nám ako sponzor s cenou žiaľ nikto neprihlásil, no v tomto prípade to určite nenecháme len tak a ako cenu za Tvoj neskutočný výsledok aj v druhom ročníku, Ti pošleme aspoň šampanské s 23 karátovým zlatom s etiketou: 1. miesto v investičnej súťaži: "KRIŠTÁĽOVÁ GUĽA ALL IN ONE (2025)". Nech Ti aspoň to spraví radosť a spomienku na Tvoj ďalší parádny ročník.
Z dôvodu zaslania výhry, Ťa Joki poprosím kontaktovať ma cez súkromnú správu (kvôli kontaktným údajom na zaslanie ceny).
PS2: chcem opäť poďakovať Tilburovi za perfektné spracovanie portfólia, ktoré sa dalo sledovať bezproblémovo online celý rok.
Všetkým želám len to dobré v novom roku 2025
Vyhodnotenie druhého ročníka súťaže (rok 2025)
Na úvod:
V roku 2024 (v prvom ročníku súťaže) sa nám tipmi podarilo vytvoriť portfólio, ktoré za rok dosiahlo hypotetický výsledok + 38,79% (vs SPY 23,30%, vs QQQ 24,84%, pobilo aj náhodné portfólio „Opička“). V roku 2025 (v druhom ročníku súťaže) sa nám podaril ďalší veľmi podobný úspech, naše portfólio tipov totiž dosiahlo hypotetický výsledok + 34,70% (vs SPY 15,85%, vs QQQ 19,24%, opäť pobilo aj náhodné portfólio „Opička“).
V roku 2024 skončilo v portfóliu v hypotetickej strate 34% tipov (z 35) a v hypotetickom zisku 66% tipov. Podobne sme skončili aj v roku 2025, 35% tipov (zo 40) v hypotetickej strate a 65% tipov v hypotetickom zisku.
A teraz k výsledkom...
Znie to priam neuveriteľne, ale je to tak. Joki
Držiteľom „KRIŠTÁĽOVEJ GULE ALL IN ONE (2025) - Tip na najvýnosnejšiu akciu v roku 2025" fóra ako-investovat.sk, sa aj v druhom ročníku stáva: Joki! so svojim tipom na OPEN (Opendoor Technologies Inc), ktorý za rok 2025 narástol najviac zo všetkých tipov a to o neuveriteľných +281,05%
Na druhom mieste máme tiež úžasný výsledok, ktorý dosiahol aviceN svojim tipom na OKLO +213,64%, na treťom mieste parádny výsledok, ktorý dosiahol Tilbur so svojim tipom UAMY +207,98%.
Keď si ale porovnám výsledky 2024 vs 2025, máme tu aj iných, ktorý určite stoja za povšimnutie. Joki dva roky po sebe prvé miesto. Tilbur 2. a 3. miesto. JanH 6. a 5. miesto. Muti 7. a 14. miesto. Martin7 12. a 9. miesto. Miobaspe 10. a 12. miesto.
Všetkým, ktorí v tomto ročníku dosiahli výkon svojich tipov vyšší ako bol výkon našich „benchmarkov“ či portfólia však rovnako patrí veľký potlesk a gratulácia
PS1: Joki pre tento rok sa nám ako sponzor s cenou žiaľ nikto neprihlásil, no v tomto prípade to určite nenecháme len tak a ako cenu za Tvoj neskutočný výsledok aj v druhom ročníku, Ti pošleme aspoň šampanské s 23 karátovým zlatom s etiketou: 1. miesto v investičnej súťaži: "KRIŠTÁĽOVÁ GUĽA ALL IN ONE (2025)". Nech Ti aspoň to spraví radosť a spomienku na Tvoj ďalší parádny ročník.
PS2: chcem opäť poďakovať Tilburovi za perfektné spracovanie portfólia, ktoré sa dalo sledovať bezproblémovo online celý rok.
Všetkým želám len to dobré v novom roku 2025
- Joki
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: Po 30 08, 2021 1:24 pm
- Has thanked: 266 times
- Been thanked: 320 times
Ďakujem
Aj rozumiem, striebro išlo hore
Toľko štastia sa na mňa nalepilo z prvého ročníka, že vydržalo aj do druhého
Inak, PLTR a aj OPEN som mal v portfóliu.
Aj rozumiem, striebro išlo hore
Toľko štastia sa na mňa nalepilo z prvého ročníka, že vydržalo aj do druhého
Inak, PLTR a aj OPEN som mal v portfóliu.
-
tomáš virdzek
- VETERAN MEMBER *****
Išlo, to je pravda, len to nikto vedieť dopredu nevedel.
Dnes sú mince, čo dávali chlapi z https://www.pasivneinvestovanie.sk/ do inej súťaže SP500 z 20-30 Eur na 80-100 Eur.
PS: dúfam, že ich máš v portfóliu čo najviac (myslím PLTR+OPEN)

Dnes sú mince, čo dávali chlapi z https://www.pasivneinvestovanie.sk/ do inej súťaže SP500 z 20-30 Eur na 80-100 Eur.
PS: dúfam, že ich máš v portfóliu čo najviac (myslím PLTR+OPEN)
-
Muti
- Gold Member **
- Dátum registrácie: So 16 01, 2016 11:14 am
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 252 times
Gratulujem víťazovi a navrhujem, že ak by sa pre ďalší ročník nenašiel sponzor, tak by sme kluďne mohli zrobiť skladačku. Ak by sme každý poslali/zozbierali hoci len nejakých symbolických 3-5 eur, tak by sa z toho určite vedela dať dokopy uź nejaká zaujimavá cena + moźno nejaká malá pamätná plaketka. To len návrh do fóra na diskusiu.
-
MiBi
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: St 07 07, 2021 11:52 am
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 1559 times
Ja by som mal taky napad - ak by sa robila tato anketa aj v tomto roku, mohol by prevadzkovatel fora (alebo aj niekto iny) zalozit portfolio z tych akcii na eToro a ponuknut ho na CopyTrading, ak by suma kopirujucich >50 tis a ich pocet bol vacsi ako 10, tak eToro plati 1.5% z celkovej sumy kopirujucich, co by mohlo byt na zaujimavu cenu pri vitaza ale aj na prispevok na prevadzku fora.
Viac k tomu: https://www.etoro.com/cs-cz/copytrader/ ... -investor/
Viac k tomu: https://www.etoro.com/cs-cz/copytrader/ ... -investor/
-
Glogol
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 10 05, 2007 12:26 pm
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 339 times
Nechcem byt žabou na prameni ale osobne by som to nekomplikoval so skladačku. Víťazovi ak bude mať aj zainvestovane do svojho tipu určite bude najväčšou odmenou nárast hodnoty jeho portfólia ak nebude mať zainvestovane - tak ho určite poteší aj uznanie členov fóra - to je na nezaplatenie.Muti napísal: ↑Po 05 01, 2026 3:25 pm Gratulujem víťazovi a navrhujem, že ak by sa pre ďalší ročník nenašiel sponzor, tak by sme kluďne mohli zrobiť skladačku. Ak by sme každý poslali/zozbierali hoci len nejakých symbolických 3-5 eur, tak by sa z toho určite vedela dať dokopy uź nejaká zaujimavá cena + moźno nejaká malá pamätná plaketka. To len návrh do fóra na diskusiu.
pravda je ako poezia - a vacsina ludi na poeziu s.rie
-
JanH
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: Ne 06 02, 2022 6:31 am
- Has thanked: 152 times
- Been thanked: 225 times
O ceny do oboch súťaží sa tento rok postará pasívneinvestovanie.sk Tomáš už má informacie a pracuje sa na vypísaní súťaží pre rok 2026. Ak chcete podporiť toto fórum, môžete tak urobiť tým, že mu “kúpite kávu.”
-
MiBi
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: St 07 07, 2021 11:52 am
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 1559 times
Tip na najvýnosnejšiu akciu/ETF v roku 2025
z prehladu na https://akcie.sk/top-50-najlepsie-akcie-za-rok-2025/ mozeme porovnat, kolko akcii sa nachadza aj v nasom tipovani: