"Největší obchodník na světě" ....Og Mandino

Knihy o investovaní, školenia a iné vzdelávacie produkty v oblasti investovania
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Používateľov profilový obrázok
Lipo
Príspevky: 7
Dátum registrácie: Pi 23 02, 2007 7:39 am

"Největší obchodník na světě" ....Og Mandino

Príspevok od používateľa Lipo »

Aky mate nazor na tuto knihu. Oplati sa kupovat ked clovek zbiera prve informacie o investovaní, peniazoch atd...
kleeo
Príspevky: 30
Dátum registrácie: Št 07 12, 2006 3:59 pm

Príspevok od používateľa kleeo »

tuto knihu som este necitala, ale z tejto edicia vysla aj Najbohatsi muz Babylonu a ta je na zaciatok velmi vhodna. ale podla mna akukolvek motivacnu literaturu je vhodne citat. potom je uz na tebe, ktorym smerom sa vyberies a co ta zaujme. rozhodne vsak neskor siahni aj po odbornejsej literature. tu na odkazoch ich najdes kopu :wink:
Používateľov profilový obrázok
v0id
Príspevky: 16
Dátum registrácie: St 14 02, 2007 8:42 pm
Kontaktovať používateľa:

Raz sa dá prečítať

Príspevok od používateľa v0id »

aj keď - táto kniha mi prišla ako z edície "Slepačia polievka pre dušu" - máš z toho pekný pocit keď to čítaš, ale je to fiktívny príbeh zameraný na to aby si si na konci povedal - WOW, to bolo krásne. Asi ako keď pozeráš film o hackeroch s Angelinou Jolie, pobaví, ale v kariére hackera ti to veľmi nepomôže :D
Používateľov profilový obrázok
Lipo
Príspevky: 7
Dátum registrácie: Pi 23 02, 2007 7:39 am

Príspevok od používateľa Lipo »

No uz som ju precital a nezostava mi nic ine len poveda je to ozaj kniha ktora povzbudi k rozmyslaniu :idea: ale nic ine - WOW. Inak myslim ze "Najbohatsi muz Babylonu" a tato kniha je to iste len od ineho chlapika.
kleeo
Príspevky: 30
Dátum registrácie: Št 07 12, 2006 3:59 pm

Príspevok od používateľa kleeo »

ale ved o to v motivacnych knihach ide, priviest ta k rozmyslaniu o veciach, ktore ti inak prichodia normalne :wink:
myslim, ze "Najbohatsi muz babylonu" bola moja prva knizka, co sa tyka problematiky penazi a nakladania s nimi. mozno keby sa mi nebola tak dobre citala a zaroven neniesla aj nejake to ponaucenie, nebola by som sa pustila do citania dalsej narocnejsej literatury. treba ist na to postupne. skus si teraz precitat nejake knihy od Petra Syroveho, pokracuj Kohutom a neskor aj Gladisom a dalsimi. zo zaciatku je najlepsie ak sa v knihach budu opakovat tie iste vyrazy, aby si si ich osvojil. potom lahsie porozumies narocnejsim temam... (nechcem nikoho urazat, ze nepochopi narocnejsi text hned na zaciatku, skor opisujem moj prerod) :wink:
Napísať odpoveď

Návrat na "Knihy, literatúra o investovaní"