HLASOVANIE: najlepší diskutér roku 2024
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
- Has thanked: 2211 times
- Been thanked: 2619 times
HLASOVANIE: najlepší diskutér roku 2024
Za 2024 nebudeme navrhovať nominácie.
Dávam do hlasovania maximálny počet tých najaktívnejších členov.
Každý môže hlasovať za 3 členov. Hlasovanie potrvá do soboty 22.2. 2025 do 23,30 hod
Tu je zoznam prispievateľov kde z 5400 registrovaných užívateľov som vybral 40 podľa nasledovných kritérii:
Hodnosť: Silver, gold, platinum, veteran ( čiže od 150 príspevkov vyššie )
Aktivita v 2024 = aspoň 30 príspevkov, bez väčšieho výpadku (napr. neaktívny polrok)
Celoživotne dostal aspoň 40 thanks (tu vypadli ladis, Xerces, hifron, Stary gambler, Frakan)
Ináč som to nevedel zredukovať, lebo vychádzalo viac ako 40 členov, čo je maximum pre hlasovanie.
Poradie je podľa počtu príspevkov.
Nominujte prosím takých, ktorí podľa vás píšu príspevky najviac prínosné, ktorých príspevky chcete čítať a kvôli ktorým chodíte na fórum.
Hlasovanie je anonymné, diskusia otvorená.
Ja som zahlasoval za:
Mibi - Pre mňa veľmi prínosný a vzorový prispievateľ. Dostáva odo mňa najviac thanks.
Osamelý Chodec - človek s ktorým najviac diskutujem o tradingu, tu, aj v súkromí
Trumpeta1978 - rád čítam všetky jeho príspevky, užitočný zdroj informácii, kultivovaný diskutér.
Dávam do hlasovania maximálny počet tých najaktívnejších členov.
Každý môže hlasovať za 3 členov. Hlasovanie potrvá do soboty 22.2. 2025 do 23,30 hod
Tu je zoznam prispievateľov kde z 5400 registrovaných užívateľov som vybral 40 podľa nasledovných kritérii:
Hodnosť: Silver, gold, platinum, veteran ( čiže od 150 príspevkov vyššie )
Aktivita v 2024 = aspoň 30 príspevkov, bez väčšieho výpadku (napr. neaktívny polrok)
Celoživotne dostal aspoň 40 thanks (tu vypadli ladis, Xerces, hifron, Stary gambler, Frakan)
Ináč som to nevedel zredukovať, lebo vychádzalo viac ako 40 členov, čo je maximum pre hlasovanie.
Poradie je podľa počtu príspevkov.
Nominujte prosím takých, ktorí podľa vás píšu príspevky najviac prínosné, ktorých príspevky chcete čítať a kvôli ktorým chodíte na fórum.
Hlasovanie je anonymné, diskusia otvorená.
Ja som zahlasoval za:
Mibi - Pre mňa veľmi prínosný a vzorový prispievateľ. Dostáva odo mňa najviac thanks.
Osamelý Chodec - človek s ktorým najviac diskutujem o tradingu, tu, aj v súkromí
Trumpeta1978 - rád čítam všetky jeho príspevky, užitočný zdroj informácii, kultivovaný diskutér.
- Joki
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: Po 30 08, 2021 1:24 pm
- Has thanked: 249 times
- Been thanked: 300 times
Re: HLASOVANIE: najlepší diskutér roku 2024
zahlasoval som za;
JUGGLER- okrem iného... aj za jeho súhrnné správy.
MIBI- aké informácie a grafy vie dohľadať.
TRUMPETA1978- za jeho príspevky
JUGGLER- okrem iného... aj za jeho súhrnné správy.
MIBI- aké informácie a grafy vie dohľadať.
TRUMPETA1978- za jeho príspevky
-
aviceN
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: Št 07 01, 2021 10:24 am
- Has thanked: 256 times
- Been thanked: 223 times
- Kontaktovať používateľa:
Juggler by mal byť automaticky diskvalifikovaný ako ťažný kôň fóra, lebo je to nefér súťaž
Ja som to pustil MiBi-mu, príde mi, že tu má "najzaujímavejší" content a je jediný, kto "dýcha" jugglerovi na krk. 
Viac info o mojej EIC ponuke bez manažérskeho poplatku na: https://www.pasivneinvestovanie.sk/
-
jaroslav80
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 24 03, 2011 5:19 pm
- Has thanked: 242 times
- Been thanked: 187 times
Ja som jeden z hlasov obetoval aj na Jugglera, lebo sice ako si najaktivnejsi prispievatel lahko narobi priaznivcov, lahko si narobi aj "haterov".
-
stary gambler
- Gold Member **
- Dátum registrácie: Ne 04 12, 2022 10:37 am
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 43 times
myslim ze nie , bez Jugllera by toto forum zaniklo , neviem ci mu Tomas v zakulisi plati plat za /dodakzal by som to pochopit ,aj ospravedlnit/ , forum musi existovat, bez Jugllera by zaniklo a Tomas to ma moze zablalit., aj svoju namahu a inevesticiu cca 20 rocnu
-
jaroslav80
- VETERAN MEMBER *****
Pokial viem, forum zakladal a dlhe roky vlastnil Filip Glasa, potom niekolko rokov vlastnil Peter Cmorej a az poslednych niekolko rokov (menej nez 5) ho vlastni Tomas s jeho spoluvlastnikmi.stary gambler napísal: ↑Ut 11 02, 2025 7:11 pm bez Jugllera by zaniklo a Tomas to ma moze zablalit., aj svoju namahu a inevesticiu cca 20 rocnu
-
stary gambler
- Gold Member **
skus si precitat prispevky za posledny rok , dva, kto tymto forom hybe, Peter Cmorej-nie. Filip Glasa nie, hybe ho Jugller, ci je uz vlastnikom , lebo dostavaa placu neviem -nezaaujma ma to, ale bez neho bez neho by cely portal skrachoval.jaroslav80 napísal: ↑Ut 11 02, 2025 7:25 pmPokial viem, forum zakladal a dlhe roky vlastnil Filip Glasa, potom niekolko rokov vlastnil Peter Cmorej a az poslednych niekolko rokov (menej nez 5) ho vlastni Tomas s jeho spoluvlastnikmi.stary gambler napísal: ↑Ut 11 02, 2025 7:11 pm bez Jugllera by zaniklo a Tomas to ma moze zablalit., aj svoju namahu a inevesticiu cca 20 rocnu
-
stary gambler
- Gold Member **
chapem ze kazdeho tuzbou je co zalozi casom predat z 500% ziskom , vsaak inak by nebol ani pohyb.
-
jaroslav80
- VETERAN MEMBER *****
Ja som reagoval len na to, ze Tomas Virdzek a jeho spolocnici tu nepreinvestovali 20 rokov snahy, ale necelych 5.stary gambler napísal: ↑Ut 11 02, 2025 7:34 pm skus si precitat prispevky za posledny rok , dva, kto tymto forom hybe, Peter Cmorej-nie. Filip Glasa nie, hybe ho Jugller, ci je uz vlastnikom , lebo dostavaa placu neviem -nezaaujma ma to, ale bez neho bez neho by cely portal skrachoval.
-
Slovan_sk
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: Ut 13 05, 2014 12:12 pm
- Has thanked: 89 times
- Been thanked: 89 times
Juggler rules
tu ani nema zmysel hlasovat , v moto sporte bol pan The Doctor, u nas je The doctor Juggler nikto nedrzi toto forum tak ako on je to pan, klobuk dole
-
Rokosák
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: St 03 08, 2011 11:43 pm
- Has thanked: 69 times
- Been thanked: 153 times
Juggler je prispievatel par-excelence. Nemienim ho povazovat za diskutera, co by znizovalo jeho kriticky dolezity vplyv na nasu sajtu.
Neodvratné sa stáva zriedkavo, neočakávané často.
-
Slovan_sk
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: Ut 13 05, 2014 12:12 pm
- Has thanked: 89 times
- Been thanked: 89 times
Inak ty si tiez taka tajomna persona , Juggler o tebe obcas splechne par slov ze si robil vo fin biznise na najvyssom poschodi ale inak nic , o to zaujimavejsi by asi bol tvoj pribeh , nechces napisat nejkau fiktivnu bajku s fiktivnymi menami ktora by nam tento pribeh trochu objasnila ?
- ZuggyZips
- Dátum registrácie: Št 09 12, 2021 3:00 pm
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 13 times
Presne. Pripajam sa (aj) k requestu !Slovan_sk napísal: ↑St 12 02, 2025 6:19 pmInak ty si tiez taka tajomna persona , Juggler o tebe obcas splechne par slov ze si robil vo fin biznise na najvyssom poschodi ale inak nic , o to zaujimavejsi by asi bol tvoj pribeh , nechces napisat nejkau fiktivnu bajku s fiktivnymi menami ktora by nam tento pribeh trochu objasnila ?![]()
"Life’s barely long enough to get good at one thing. So be careful what you get good at."
-Rust Cohle.
https://ibkr.com/referral/andrej149
-Rust Cohle.
https://ibkr.com/referral/andrej149
-
tomáš virdzek
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Po 02 03, 2009 2:17 pm
- Has thanked: 834 times
- Been thanked: 487 times
Sorry páni, že som neodpisoval skôr, mal som cez víkend úraz, tak som sa dával dokopy, ale jedným očkom som priebežne pozeral cez mobil 
@Gambler: Juggler nedostáva za svoje figurovanie na fóre žiadnu plácu, žiadne peniaze, robí to čisto dobrovoľne a nezištne tak, ako to robil aj pred cca 25 rokmi. Už keď som ho spoznal na internete (mal mimochodom ten istý nick), už vtedy prispieval tým istým spôsobom ako aj dnes. V prvom rade je to človek dobrák, na to ho ale treba poznať aj osobne. Pokiaľ niekto potreboval radu, i keď úplne triviálnu, na ktorú sa nikomu nechcelo odpisovať to isté 10 krát, on odpísal. Za toto si ho ako diskutujúceho veľmi vážim. Nevravím o skúsenostiach, ktoré za tie dlhé roky má. Fóru významne pomáha aj ako moderátor a pomáhal spolu s Tilburom hlavne v tých najťažších chvíľach fóra (spamové obdobie), kedy ho spoločne čistili ako sa len dalo. Zanechal tu za celé tie roky (skoro 20!) kus roboty a tiež svojho času / života. Za čo mu iste patrí v prvom rade veľká vďaka a obdiv.
@Jaroslav80: V ako-investovať som od 2017, čiže už cca 8 rokov (po Filipovi druhý najdlhšie)
Boli sme spolu s Peťom Cmorejom spoluvlastníci až 4 ľudia (od 2017). On sa staral o fórum, ja o redakciu a písanie článkov. V 2020 som ostal len sám a na reštart a záchranu diskusného fóra som si našiel investora, s ktorým by sa mi podarila vďaka pôžičke jeho záchrana. Keby som vtedy tento krok nespravil, fórum by nikto nezachránil a zaniklo by. Stálo to kopu peňazí (programátorská práca) a času. Miestami to už vyzeralo, že to nakoniec ani vôbec nepôjde. Bolo komplikované zachrániť niečo, čo bolo rokmi zanedbané...
K diskutujúcim toľkoto. Je tu viac veľmi dobrých diskutérov a ich mená už zazneli v texte vyššie. Sú tu ale aj ďalší, ktorí žiaľ nemajú toľko veľa času a chodia sem preto len pomenej. Každý prináša niečo iné, vtedy keď môže. Niekedy je trefne položená otázka dokonca lepšia ako ten najlepší zdroj informácií. Núti človeka hlbšie sa zamyslieť a pochopiť skutočne to, o čom si mylne myslel, že mu je jasné.
Preto všetkým, ktorí tu vedú serióznu diskusiu
PS: Mimochodom už aj MiBi sa rozbehol tak, ako by mu za to platili
Už dávnejšie som napísal, že je paráda, že sa tu ukázal 
@Gambler: Juggler nedostáva za svoje figurovanie na fóre žiadnu plácu, žiadne peniaze, robí to čisto dobrovoľne a nezištne tak, ako to robil aj pred cca 25 rokmi. Už keď som ho spoznal na internete (mal mimochodom ten istý nick), už vtedy prispieval tým istým spôsobom ako aj dnes. V prvom rade je to človek dobrák, na to ho ale treba poznať aj osobne. Pokiaľ niekto potreboval radu, i keď úplne triviálnu, na ktorú sa nikomu nechcelo odpisovať to isté 10 krát, on odpísal. Za toto si ho ako diskutujúceho veľmi vážim. Nevravím o skúsenostiach, ktoré za tie dlhé roky má. Fóru významne pomáha aj ako moderátor a pomáhal spolu s Tilburom hlavne v tých najťažších chvíľach fóra (spamové obdobie), kedy ho spoločne čistili ako sa len dalo. Zanechal tu za celé tie roky (skoro 20!) kus roboty a tiež svojho času / života. Za čo mu iste patrí v prvom rade veľká vďaka a obdiv.
@Jaroslav80: V ako-investovať som od 2017, čiže už cca 8 rokov (po Filipovi druhý najdlhšie)
K diskutujúcim toľkoto. Je tu viac veľmi dobrých diskutérov a ich mená už zazneli v texte vyššie. Sú tu ale aj ďalší, ktorí žiaľ nemajú toľko veľa času a chodia sem preto len pomenej. Každý prináša niečo iné, vtedy keď môže. Niekedy je trefne položená otázka dokonca lepšia ako ten najlepší zdroj informácií. Núti človeka hlbšie sa zamyslieť a pochopiť skutočne to, o čom si mylne myslel, že mu je jasné.
Preto všetkým, ktorí tu vedú serióznu diskusiu
PS: Mimochodom už aj MiBi sa rozbehol tak, ako by mu za to platili
-
nevedzgdo
- Active Member
- Dátum registrácie: St 20 11, 2024 10:48 pm
- Been thanked: 41 times
Podľa akých kritérií sa vyberá?
AI definuje ako najlepšieho diskutéra osobu, ktorá sa vyznačuje nasledujúcimi vlastnosťami:
1. Výborné komunikačné schopnosti: Schopnosť vyjadrovať sa jasne a presvedčivo.
2. Aktívne počúvanie: Pozorné a empatické vnímanie argumentov a názorov druhých.
3. Logické myslenie: Schopnosť tvorby logických a dobre štruktúrovaných argumentov.
4. Empatia: Schopnosť pochopiť a rešpektovať pocity a názory ostatných.
5. Flexibilita: Otvorenosť voči novým myšlienkam a schopnosť zmeniť svoje postoje.
6. Rešpekt: Udržiavanie zdvorilosti a rešpektu aj v prípade nezhôd.
7. Vzdelanosť: Široké vedomosti a informácie v diskutovaných témach.
8. Sebakontrola: Schopnosť udržať chladnú hlavu a nenechať sa ovplyvniť emóciami.
AI definuje ako najlepšieho diskutéra osobu, ktorá sa vyznačuje nasledujúcimi vlastnosťami:
1. Výborné komunikačné schopnosti: Schopnosť vyjadrovať sa jasne a presvedčivo.
2. Aktívne počúvanie: Pozorné a empatické vnímanie argumentov a názorov druhých.
3. Logické myslenie: Schopnosť tvorby logických a dobre štruktúrovaných argumentov.
4. Empatia: Schopnosť pochopiť a rešpektovať pocity a názory ostatných.
5. Flexibilita: Otvorenosť voči novým myšlienkam a schopnosť zmeniť svoje postoje.
6. Rešpekt: Udržiavanie zdvorilosti a rešpektu aj v prípade nezhôd.
7. Vzdelanosť: Široké vedomosti a informácie v diskutovaných témach.
8. Sebakontrola: Schopnosť udržať chladnú hlavu a nenechať sa ovplyvniť emóciami.
-
tomáš virdzek
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Po 02 03, 2009 2:17 pm
- Has thanked: 834 times
- Been thanked: 487 times
Hlasovanie je slobodné, čiže každý si môže slobodne = subjektívne vybrať podľa vlastnej skúsenosti/ uváženia. Tiež, čo je pre neho prioritou a akým kritériám prikladá vyššiu váhu. Táto AI asi zabudla zvýrazniť aj iné kritéria a tiež na reálnu prax, že jednotlivé váhy si každý môže prirodzene nastavovať slobodne podľa vlastného uváženia.
-
Truncus
- Gold Member **
- Dátum registrácie: Ut 25 04, 2023 10:39 am
- Has thanked: 88 times
- Been thanked: 104 times
Je to hlasovanie o najlepšom diskutérovi, ale toto nie je fórum, kde diskusia sama o sebe je len forma zábavy a relaxu.
Preto pre mňa ma cenu taký diskutér, ktorý má čo povedať k téme a dáva tak pridanú hodnotu a chodí sem kvoli podstate tohto fóra, teda investovanie alebo trading.
Škoda, že sa dajú vybrať len traja. Jeden z doležitých dovodov, prečo sem chodím je Juggler a jeho práca i keď aj ďalší sú pre mňa doležití...
U neho si okrem poznatkov cením aj jeho čestnosť a objektivitu.
Preto pre mňa ma cenu taký diskutér, ktorý má čo povedať k téme a dáva tak pridanú hodnotu a chodí sem kvoli podstate tohto fóra, teda investovanie alebo trading.
Škoda, že sa dajú vybrať len traja. Jeden z doležitých dovodov, prečo sem chodím je Juggler a jeho práca i keď aj ďalší sú pre mňa doležití...
U neho si okrem poznatkov cením aj jeho čestnosť a objektivitu.
-
Rokosák
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: St 03 08, 2011 11:43 pm
- Been thanked: 153 times
Nikdy som nebol dolezity, ale som toho dost videl a precestoval. Dnes som si spomenul aj ako som pracovne stretol aj (vtedy) zacinajuceho pana Bloomberga. Tema je to skor na kazdorocne stretnutie, na ktore sa dlho chystam, ale mi to posledne roky nevychadza.ZuggyZips napísal: ↑Št 13 02, 2025 9:37 amPresne. Pripajam sa (aj) k requestu !Slovan_sk napísal: ↑St 12 02, 2025 6:19 pm
Inak ty si tiez taka tajomna persona , Juggler o tebe obcas splechne par slov ze si robil vo fin biznise na najvyssom poschodi ale inak nic , o to zaujimavejsi by asi bol tvoj pribeh , nechces napisat nejkau fiktivnu bajku s fiktivnymi menami ktora by nam tento pribeh trochu objasnila ?![]()
Neodvratné sa stáva zriedkavo, neočakávané často.
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
Hlasovanie skončí o cca 24h
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
Ďakujem všetkým za hlasovanie
Najlepší diskutéri za rok 2024:
Juggler, Mibi, Martin7, AviceN ( naše štyri piliere )
Trumpeta1978, Jogo, Jaroslav80, Osamely chodec, Andre, Miror, Patrik.z ( naších 7 statočných )
Ja osobne som rád, že fórum má viac kvalitných prispievateľov a neumrie, keď niekto prestane prispievať.
Najväčší skokan je pre mňa Mibi, ktorý reprezentuje to za čo portál hlasoval najviac: za informácie, ktoré sú prínosom.
Ďakujem Ti Mibi a prepáč, ked ťa sem-tam ,,politicky,, podpichnem.
Martin7 je naším najúspešnejším aktívnym investorom. Na budúci rok oslávi 10 rokov svojej investorskej histórie.
Nech ti to vydrží Martin ! Nepokaz tých 10 rokov prosperity nejakým tvrdohlavým shortom.
Ja som sa vypálil na poklesoch, aj slávny Soroš posledné roky pokazil špekuláciou na pokles, a mnoho iných...
AviceN - náš EIC anjel, ktorý zabezpečuje pasívne investovanie pre najbežnejších ľudí. Vďaka !
Si ten čo ľuďom pomáha sporo-investovať tak, aby mali ,,lepšie výnosy ako profesionálni manažéri fondov,,.
Ďakujem za aktivitu naším ,,7 statočným,, ale aj všetkým ostatným, ktorí svojou aktivitou držia fórum nad vodou.
Som rád, že sa nepotvrdila dezinformácia a konšpirácia, že môj prínos sa mení z pozitívneho na negatívny.
Pre mňa osobne je toto hlasovanie potvrdením môjho mandátu prispievať, moderovať, čisťiť a robiť poriadok.

Najlepší diskutéri za rok 2024:
Juggler, Mibi, Martin7, AviceN ( naše štyri piliere )
Trumpeta1978, Jogo, Jaroslav80, Osamely chodec, Andre, Miror, Patrik.z ( naších 7 statočných )
Ja osobne som rád, že fórum má viac kvalitných prispievateľov a neumrie, keď niekto prestane prispievať.
Najväčší skokan je pre mňa Mibi, ktorý reprezentuje to za čo portál hlasoval najviac: za informácie, ktoré sú prínosom.
Ďakujem Ti Mibi a prepáč, ked ťa sem-tam ,,politicky,, podpichnem.
Martin7 je naším najúspešnejším aktívnym investorom. Na budúci rok oslávi 10 rokov svojej investorskej histórie.
Nech ti to vydrží Martin ! Nepokaz tých 10 rokov prosperity nejakým tvrdohlavým shortom.
Ja som sa vypálil na poklesoch, aj slávny Soroš posledné roky pokazil špekuláciou na pokles, a mnoho iných...
AviceN - náš EIC anjel, ktorý zabezpečuje pasívne investovanie pre najbežnejších ľudí. Vďaka !
Si ten čo ľuďom pomáha sporo-investovať tak, aby mali ,,lepšie výnosy ako profesionálni manažéri fondov,,.
Ďakujem za aktivitu naším ,,7 statočným,, ale aj všetkým ostatným, ktorí svojou aktivitou držia fórum nad vodou.
Som rád, že sa nepotvrdila dezinformácia a konšpirácia, že môj prínos sa mení z pozitívneho na negatívny.
Pre mňa osobne je toto hlasovanie potvrdením môjho mandátu prispievať, moderovať, čisťiť a robiť poriadok.
-
Max100
- Gold Member **
- Dátum registrácie: Ne 15 08, 2021 12:46 pm
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 79 times
Blahozelam najlepsim diskuterom a plne s rebrickom a vysledkami suhlasim.Prajem tomuto foru vela spokojnych navstevnikov a diskuterov.Inzdar.(investovaniu zdar)
-
rmaly
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: St 21 04, 2010 12:53 pm
- Has thanked: 1107 times
- Been thanked: 116 times
Tak toto forum je taky klenot na slovenskom internete (minimalne invseticnom)... "vyrastol" som na nom a som vsetkym neskonale vdacny, ze to tu zije