Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Pri čítaní prvého príspevku od benisfroms ma napadlo aká gramatika. Ale príspevok k veci.
Ked som dal vsetky jeho prispevky, tak pri expanznej nadobe si pomylil film The Expanse
Zaujímavé čo tým sledujú, ci len testuju alebozacne po case hadzat reklamy, mozno by bolo zaujimave nezablokovat ho ale sledovat, ako dokaze komunikovat.
Z mojich skúseností ide vždy o spam, či už sa tvári na prvý pohľad tak alebo inak. Zväčša to trvá len istú dobu, kým nezlomia bezpečnostnú otázku, dovtedy je pokoj ale potom sa to valí jedno za druhým... Zdá sa mi, že nejakú dobu sa to už začína opäť valiť, len nedávno som tu mazal asi 50 spamových príspevkov
f.i.r.e. ₿ has no top because fiat has no bottom “There are three classes of people: those who see, those who see when they are shown, and those who do not see.” - Leonardo da Vinci
miror napísal: ↑Ne 05 01, 2025 7:40 am
Pri čítaní prvého príspevku od benisfroms ma napadlo aká gramatika. Ale príspevok k veci.
Ked som dal vsetky jeho prispevky, tak pri expanznej nadobe si pomylil film The Expanse
Práve prebieha invázia: 1400 neregistrovaných návštevníkov
všimol som si to po vymazaní ruského príspevku a banovaní jeho tvorcu, ktorému sa podarilo registrovať
,,Amatérski investori investujúci pasívne do indexového fondu budú mať v dlhodobom horizonte lepšie výnosy ako profesionálni manažéri fondov,, Buffett Vzdelávanie a užitočné info zadarmo: https://smartinvestor.sk
Dnes padol rekord. Prišli, zahltili fórum a okolo polnoci odišli...
Momentálne je tu 4123 používateľov | 5 registrovaných | 1 skrytý | 4117 neregistrovaných (informácia stará 5 minút)
Maximálny počet prítomných: 7406, 18 Feb 2026 19:06
Prílohy
,,Amatérski investori investujúci pasívne do indexového fondu budú mať v dlhodobom horizonte lepšie výnosy ako profesionálni manažéri fondov,, Buffett Vzdelávanie a užitočné info zadarmo: https://smartinvestor.sk
JUGGLER napísal: ↑Ut 10 02, 2026 12:21 pm
Práve prebieha invázia: 1400 neregistrovaných návštevníkov
všimol som si to po vymazaní ruského príspevku a banovaní jeho tvorcu, ktorému sa podarilo registrovať
Skor by som tipol, ze to bol azbukou pisany prispevok v rustine alebo ukrajinstine. A podla dosledkov by som ho odhadol skor na "ukrajinsky prispevok" nez na "rusky prispevok".
andre napísal: ↑Št 19 02, 2026 9:41 am
Pozrel som log, vsetko IP zo Seychelles, tak som tie ktorych tam bolo najviac zabanoval.
Neviem vela o ochrane fora pred utokom 4000 neregistorvanych pouzivatelov, ale AI pisalo cosi o free verzii Cloudflare, o docasnom zapnuti CAPTHA pre neregistrovanych a o zobrazovani guestom len cache HTML. To ale asi myslel na pripad, ak by utok nepochadzal zo zopar IP adries, ale z vela rozlicnych.
Kazdopadne po tvojom zabanovani tych par adries sa rychlost nacitania aj spolahlivost nacitania znacne zvysili. By som povedal, ze je to uz ako bezne byva. (Pocet aktualnych uzivatelov padol zo 4000 na 110).
Pockat, chapem to dobre, ze za zmazanie ruskeho prispevku „trestaju" forum tym, ze ho zahltia a spomalia?
Ban na IP je len docasne riesenie, o chvilu ich mas spat.
12gb54as napísal: ↑Št 19 02, 2026 10:43 am
Pockat, chapem to dobre, ze za zmazanie ruskeho prispevku „trestaju" forum tym, ze ho zahltia a spomalia?
Ban na IP je len docasne riesenie, o chvilu ich mas spat.
Kedysi dávno hackli Ladisové staré forum, ktoré ešte nebežalo v takomto formáte, ako toto forum, a zobrazovalo sa nám deformovane. Jeden chlapík z fora to vyriešil tak, že ich spätne hackol a potom u nám dali pokoj.
-Disclaimer: Všetky informácie, ktoré poskytujem na tomto fóre, sú určené výhradne ku študijným účelom. V žiadnom prípade neslúžia ako investičné doporučenie.
Ja som blokol niekolko celych /16 rozsahov ip, cize po 65025 ip, odkial chodili. Ale ano, je to len docasne riesenie, ak by niekto chcel forum zahlcovat, bolo by to treba riesit inak napr. cez ten cloudflare.
dexterko napísal: ↑Št 19 02, 2026 1:14 pm
na 101 % nejde o reálnych ľudí. Inak o tomto by andre mohol napísať viac, zaujímavá téma
Tak jasne, ze si forum neprezeralo odrazu 4000 alebo 7000 realnych ludi naraz. Ale nejaky chlapik sa hral s botom, ktory simuloval pristup 4000 uzivatelov. A raz za cas mu prepne a zase bota prenastavi a zahlti to tu znovu.
Pripadne su to mozno aj traja nezavisle od seba zabavajuci sa psychopati a niekedy prepne jednemu, o dva tyzdne inemu.
andre napísal: ↑Št 19 02, 2026 3:04 pm
Ja som blokol niekolko celych /16 rozsahov ip, cize po 65025 ip, odkial chodili.
No a teraz sa sem poctivy nahodny navstevnik z Panamy nedostane . Taka skoda.