UPC

Politika, svetonázory, naša spoločnosť
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
jonatanus
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Št 12 04, 2007 4:02 am

UPC

Príspevok od používateľa jonatanus »

uz zase ponukaju UZASNE stokorunove zlavy ked sa clovek zaviaze na dva roky a o 2 mesiace to iste budu predavat za polovicnu cenu... :x

ten ich telefon je katastrofa, telku pozeram na internete a za (pomalsi) internet platim 2.5x viacej jak keby som si to kupil dneska :x
Bebe
Platinum Member ***
Dátum registrácie: Po 12 02, 2007 1:09 pm

Re: smejdi z upc

Príspevok od používateľa Bebe »

Asi sa učili od šmejdov zo slovak telecom.. rozošlú dílerov ponúkať zľavy za viazanosť aby podchytili tých najšikovnejších z ktorých urobia najhlúpejších o tri mesiace, keď prídu s televíznou reklamou o tretinu lacnejšou ponukou, aby podchytili ten zbytok.
Vedieť sa pozrieť na vec z viacerých uhlov, je pre mňa dôležitejšie, ako skalopevne zastávať určitý názor.
Pette
Guru Member ****
Dátum registrácie: Ut 27 02, 2007 4:59 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Príspevok od používateľa Pette »

hm, tak na UPC sa stazovat nemozem. Zakaznici sme dlho, internet tiez prakticky od prveho mesiaca a vsetko ide vyborne.
jonatanus
VETERAN MEMBER *****

Pette napísal:hm, tak na UPC sa stazovat nemozem. Zakaznici sme dlho, internet tiez prakticky od prveho mesiaca a vsetko ide vyborne.
internet je dobry, telefon pouzivas? bud je to ticho, alebo su tam nake vypadky, som si cez to skoro nedokazal ani pizzu objednat :lol:

co mi ale vadi je ze CHELLO MEDIUM (10240/1024) teraz ponukaju za 650, pritom ja platim 1600 za pomalsi internet (8000/500)+nepouzitelny telefon+600 telka (telefon mi nanutili vramci super akcie, ked som predtym platil o stovku viac za internet+telku).

takze keby som bol novy zakaznik si kupim internet za 650 a telku za 400, miesto toho mi velmi pomohli s akciovym balikom za ~2300 ci kolko.. :x

a maju este tu drzost "pomahat" mi znova, ked mi volal naky telemarketing a nutil nieco o stovku lacnejsie (lepsiu telku) s 2 rocnou viazanostou.

ps. ako spravny matematicky genius som hore pisal 2.5x viac, cim som chcel povedat 1.5x viac, aby sme boli korektny teda... :lol:
Pette
Guru Member ****

nie, telefon nie - internet a analogovu televiziu.

ad drahsi pausal - prejdi na nizsi, maximalne zaplatis poplatok za prechod, teda ak nemas podpisanu zmluvu s akciou. Treba spocitat, ci sa to oplati, ale vo vacsine pripadov ano (sused riesil to iste).
peter.cmorej
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Po 08 10, 2007 12:35 pm
Has thanked: 7 times
Been thanked: 17 times

Príspevok od používateľa peter.cmorej »

inak co som porovnaval internet a digitalnu telku, tak asi najlepsia je teraz kombinacia

Orange internet (Fibernet) + Digi Tv
a ak nechcete aby Vam z Digi TV rozvratli polovicu bytu, tak
Orange internet (Fibernet) + UPC Digital TV

ta telka od Orangeu a aj Magio od T-smejdov su na nic. Bud nemas polovicu programov alebo platis majlant.
Pette
Guru Member ****

Pomaranc ma vyhodu najmodernejsej siete a sposobu prenosu TV (IPTV). Problem je, ze televizie trosku zaspali a nevedia poskytnut HD signal, pri ktorom by sa ukazala tato vyhoda.
Aj tak, v TV chodi nieco rozumne raz za cas (produkcia Ceskej televizie, dalej napr Nove byvanie na JOJ, kvalitne ceske serialy, filmy). Na zbytok odpadu - produkcia markizy atd staci cokolvek, filmy ma clovek na DVD alebo Bluray. To je moj pohlad, preto digitalnu tv a pod nemienim riesit este dost rokov.
jozef.puchon
Gold Member **
Dátum registrácie: Ne 24 02, 2008 11:28 am

Príspevok od používateľa jozef.puchon »

no chlapci to ste este nazazili Kolibu:)
chodnik nam rozkopali uz aspom 10 krat ale samozrjem vzdy z ineho dovodu, niekedy aj z rovnakeho dovodu viac krat:) Teraz naposledy nam zaviedli konence aj kable na kablovku etc:)

Celkom rad si necham poradit, kedze na Kolibe signal t-mobile a orange je katastrofalny, tym padom mi tieto dve varianty uplne vypadavaju.

Nehovoriac o tom, ze som premeskal dvoj-rocnu dobu viazanosti u slovanetu a ked som to chcel zrusit, tak podla zmluvy sa mi dana zmluva znova predlzilia o dvojrocnu viazanost a zrusenie je mozne,len ked vyplatim vsetko za dalsie dva roky.Skoro ma.....
Pohadal som sa s nimi,ale zial mal som si to odsledovat. Zamyslal som sa nad tym, ci vobec je pravne povolena takato zmluva,aby klient mal vzdy predlzovanu viazanost, ale nie som pravnik:( a som lenivy sa v tom hrabat.
V Rakusku,ked som mal pravo, tak taketo zmluvy nie su mozne uzavriet u nas neviem :(
Obrázok
Používateľov profilový obrázok
filip glasa
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Št 30 11, 2006 8:31 pm
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa filip glasa »

ja mám doma aj v práci klasické DSL od telekomunistov. Rýchlosť je OK, dostupnosť všade cena je podľa mňa dobrá. Akurát zariadenia (modemy, routre) majú aj v akciách s viazanosťou zbytočne drahé.
peter.cmorej
VETERAN MEMBER *****

otaznik napísal: Nehovoriac o tom, ze som premeskal dvoj-rocnu dobu viazanosti u slovanetu a ked som to chcel zrusit, tak podla zmluvy sa mi dana zmluva znova predlzilia o dvojrocnu viazanost a zrusenie je mozne,len ked vyplatim vsetko za dalsie dva roky.Skoro ma.....
Pohadal som sa s nimi,ale zial mal som si to odsledovat. Zamyslal som sa nad tym, ci vobec je pravne povolena takato zmluva,aby klient mal vzdy predlzovanu viazanost, ale nie som pravnik:( a som lenivy sa v tom hrabat.
V Rakusku,ked som mal pravo, tak taketo zmluvy nie su mozne uzavriet u nas neviem :(
No je to v kazdom pripade divne a nie velmi koser. Konkludentne (nevypovedanim) akoze suhlasis s predlzenim na dalsie dva roky. No neviem ci by im to obstalo, ak by si s tym isiel na sud alebo naopak, oni by od teba vymahali peniaze za tie dva roky. Na druhej strane, podobne funguju aj vkladne knizky a aj niektore terminaky a to uz roky rokuce. :roll:
Priatelka mi vsak hovori, ze podla zmluvy ta musia jeden mesiac pred koncom viazanosti informovat, ze ti konci viazanost. V kazdom pripade, od firmy s takymito divnymi zmluvami radsej ruky prec :)
jonatanus
VETERAN MEMBER *****

jak ma tato firma zase jeserie. :x :x :x :x :x

neda sa tam dovolat, poslal som mejl, vyplnil formular, nic, poslal som mejl uz aj riaditelovi :lol:
ak sa tam nahodou dovolam.....
http://www.youtube.com/watch?v=5a4ZMoEc1VU" onclick="window.open(this.href);return false;
Lobista
Platinum Member ***
Dátum registrácie: Ne 16 12, 2007 11:46 pm

Príspevok od používateľa Lobista »

UPC stvalo dlhu dobu aj mna -- hlavne preto, ze som nevedel pochopit, preco stale trestaju zakaznikov za to, ze su im verni /t.j. starym zakaznikom stale zvysuju ceny a novym ich davaju nizsie/. Hlavne ma zarazalo, ze vzdy, ked nam prislo oznamenie o zvyseni ceny a my sme poziadali o ukoncenie zmluvy, za par dni nam zavolali a ponukli cenu radovo o stvrtinu nizsiu. Jednoducho som tomu nerozumel... :D.

Ale nakoniec som asi pochopil, co robia -- snazia sa z ludi vyzmykat maximum, co su ochotni za danu sluzbu dat, a preto cielene cenovo diskriminuju ako monopol v ekonomickej teorii. Jednoducho sa nas snazia zbavit "consumer surplus". Nieco podobne robia aj aerolinky /cim skor si objednas letenku, tym mas nizsiu cenu/, aby rozdelili zakaznikov na tych, co "musia" a tych co "mozu".

Nakoniec sme to vyriesili tak, ze sme kupili Magio a spokojnost je ovela vyssia -- mozem aj nahravat programy :P .
jonatanus
VETERAN MEMBER *****

Lobista napísal:Nakoniec sme to vyriesili tak, ze sme kupili Magio a spokojnost je ovela vyssia -- mozem aj nahravat programy :P .
internet mas fibernet? s tym niesu problemy? telka mi je ukradnuta, ale internet musim mat 100% 24/7

zase mi nukali viazanost, chcel som len telku+internet - neda sa, musim platit aj telefon, ale novy zakaznik si to moze vybrat aj bez telefonu.
od nedele sa mi vlece internet, teraz chvilu vyzeralo ze to snad ide normalne, zase je to nake posrane.
neda sa tam dovolat, furt su vsetci operatori obsadeni..

proste des.. posledne dva roky :x a konec
Martin52
Active Member
Dátum registrácie: Ut 02 09, 2008 8:17 am

Príspevok od používateľa Martin52 »

Mam UPC a s pripojenim netu spokojny. Vypadky minimalne, pevna IP, ziadne obmedzenia stahovania, rychlost mi stacila aj ked bola 2megabit a tak. Bohuzial som pri poslednej akcii zobral tu trojkombinaciu, lebo vtedy to vychadzalo lacnejsie ako samostatne produkty a par mesiacov nato riadne znizili cenu (dnes by ma to vyslo takmer na polovicu). Ta ich politika ma tiez pekne stve, ze musim kazde 2 roky hrozit odpojenim, aby som dosiahol uroven novych zakaznikov aj tak som na to naposledy doplatil.

"Digitalna" telka je na nic, ked je aj tak pripojena cez SCART :mrgreen: , tak pozeram standardny rozsireny subor. Telefon sa celkom vyuzije (nekonecne volania na pevnu linku), ale keby som si mohol vybrat ci ho chcem alebo nie, asi by som ho nebral.
embe
Active Member
Dátum registrácie: So 07 02, 2009 1:07 pm

Príspevok od používateľa embe »

Skoncila mi viazanost 11.6. na UPC. Volal som tam, ze co mozu ponuknut, ale ze telku od nich nechcem, ze chcem len internet. Povedali mi, ze pre starych nemaju ziadnu akciu, ze maju pre novych tie tri baliky. Hovorim, chcem len internet, nechcem ziadny balik. A oni zase dookola, ze len balik a len pre novych. Pre starych ziadna akcia neexistuje. Tak tam pojdem, zrusim zmluvu a je to. Uvidime co ponuknu, ale ked budem chcet len internet, tak asi nic. Pojdem do Satelitu ak sa bude dat (cerstvo zatepleny dom) a ked nie, necham chello bez TV, tym padom mi zostane zakladny subor, kedze to nevedia oddelit. Aj tak v TV nic nejde, rozsireny subor je kravina za taku cenu
Lobista
Platinum Member ***
Dátum registrácie: Ne 16 12, 2007 11:46 pm

Príspevok od používateľa Lobista »

internet mas fibernet? s tym niesu problemy? telka mi je ukradnuta, ale internet musim mat 100% 24/7
nie, mam Roburnet, a ten ma vypadkov teda dost :D .
jonatanus
VETERAN MEMBER *****

te kur*y, pozrel som si poriadne ich cennik

volala mi obchodnikca so super akciou, viazanost na 2 roky. ze triple play volaky. hovorim ze chcem len internet a telku, obycajnu analogovu.
"toto, ine sa neda"
UPC DIGITAL BASIC + CHELLO GOLD + UPC TELEFÓN ANYTIME EU
1295sk

pozeram co by som platil za ten isty internet+analog telku normalne (neakciove) ceny
ROZŠÍRENÝ SÚBOR 399 Sk
CHELLO GOLD 662.77
=1061

dakujem im pekne za taku uzasnu zlavu, za 2 rocnu viazanost "usetrim" -250 korun mesacne.

fibernet:
http://www.orange.sk/web/predomacnost/f ... ernet.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Štart 15 Mbit/s 1 Mbit/s 19,92 €
Klasik 30 Mbit/s 2 Mbit/s 23,90 €
Premium 70 Mbit/s 4 Mbit/s 39,50 €

fibertv ze je katastrofa, ale fibernet by mal byt ok.
filip glasa
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Št 30 11, 2006 8:31 pm
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa filip glasa »

na magio som ešte nepočul nadávať..
peter.cmorej
VETERAN MEMBER *****

pocul som aj ja, ze telka je najlepsia Magio. Ja osobne som to poriesil nasledovne: satelit (Skylink karta) + Fibernet. Kamarat pouziva (dost narocny uzivatel) Fibernet uz davno a je spokojny.
Martin52
Active Member
Dátum registrácie: Ut 02 09, 2008 8:17 am

Príspevok od používateľa Martin52 »

jonatanus napísal:volala mi obchodnikca so super akciou, viazanost na 2 roky. ze triple play volaky. hovorim ze chcem len internet a telku, obycajnu analogovu.
"toto, ine sa neda"
UPC DIGITAL BASIC + CHELLO GOLD + UPC TELEFÓN ANYTIME EU
1295sk
Presne toto mam, zaviazal som sa pred rokom, akurat vtedy sa to este oplatilo, pretoze tv prave zvysili na 576 SK a Chelo Basic ma stal 799, takze som za tie iste penaze dostal telefon zadarmo a rychlejsi net. Ale najskor za ma nahovarali za 1595 Sk, tak som im povedal ze na stranke to maju pre novych zakaznikov lacnejsie, tak teta telefonistka nakoniec ze mi daju tiez taku cenu. Cize da sa vyjednavat.

O Fibernete neviete ci nema zablokovane nejake porty? Ja som mal v tomto smere zle skusenosti s Roburnetom, preto som ho nebral nakoniec, aj ked je lacnejsi nez UPC.
jonatanus
VETERAN MEMBER *****

http://www.blogspot.sk/2008/02/08/hlini ... upc-eurom/" onclick="window.open(this.href);return false;

vidim ze tych spokojnych zaviazanych zakaznikov bude asi 99% :lol:
mf_sk
Dátum registrácie: Po 25 02, 2008 8:15 pm

Príspevok od používateľa mf_sk »

Martin52 napísal:O Fibernete neviete ci nema zablokovane nejake porty? Ja som mal v tomto smere zle skusenosti s Roburnetom, preto som ho nebral nakoniec, aj ked je lacnejsi nez UPC.
Fibernet nema blokovane nic. Na ziadne FUP som nenarazil. Co som cital skusenosti ostatnych, tak 100-200GB mesacne je uplne normalne. V poslednom case sa vsak zhorsili pingy do zahranicia, ale nic dramaticke. Za posledny rok bol iba jeden 2 dnovy vypadok, ked nejaky expert prekonfigurovaval DNS servery a problem malo cele Slovensko. Ale inak ziadny problem.
jonatanus
VETERAN MEMBER *****

ako myslite ze som pokrocil v rieseni mojho problemu od pondelka :lol:
ja napísal:vy si zrejme zo mna robite srandu, ale aj napriek tomu ze mojimi
neuveritelne komplikovanymi dotazmi som pretazil vasu podporu
zakaznikovy, bol by som neuveritelne rad, keby niekdo zacal riesit
moj problem s internetom - realne nemam rychlost ani chello silver,
download mam 20-200kB/s. (co je sice velky pokrok oproti tomu
co som mal v nedelu - 10kB/s, ale predsalen platim za nieco ine)

a takisto by som bol rad aj keby ste prestali srandovat s "triple DTV + chello
+ Anytime EU - NGU", dorazne Vas upozornujem ze nic take nechcem.
prosim o potvrdenie.

zakaznik vasej tragikomickej firmy,
XXXXX

ps. skusim vam este poradit. v normalnej firme by zrejme niekdo
zdvyhol telefon a zavolal mi (kedze ku vam sa dovolat neda) XXXX XXX XXX
a mohli by sme to rychlo vybavit, lebo mam pocit, ze to tymto tempom
budem riesit mesiac. predsalen, je to velmi komplikovany problem.
peter.cmorej
VETERAN MEMBER *****

jonatanus, v nasej rodinnej cestovke som pri stahovani rozhodol, ze vsetky nase cisla od T-comu prenasame k UPC. Ten ich Anytime je pre firmu super vec - vsetky pevne v SR zadarmo. Takze mame od nich jedno triple play a dalsie dve tel. linky. Mozes hadat ako to najprv vyzeralo. Vsetky linky hluche, v kuse nejaky problem. Otec za dva tyzdne vynadal asi kazdej osobe v UPC, ktora dviha telefon. Takze po vlastnej skusenosti jednoznacne odporucam: chod osobne na ich zakaznicke centrum na Sevcenkovu a nechaj si zavolat riaditelku toho centra alebo jej zastupcu. A nedaj im dychat, az kym nebudu mat riesenie problemu. A samozrejme im pripomen, ze ak to nezabere, tak si ich najdes :mrgreen: Odskusane. Druhe riesenie je nabehnut tam, odignorovat sekretarku a najst si rovno dvere sefa UPC.
jonatanus
VETERAN MEMBER *****

a te telefony mate normalne? lebo ja som to mal tak posrane ze sa cez to ani pizza nedala objednat, furt to bolo hluche, vypadavalo to....

inac ja sa nebudem rozculovat, uz mam objednany fibernet.. maju sice priserne stranky (vyplnal som tam 2 rozne kontaktne formulare a obidva boli posrane), ale dovolal som sa tam na prvy pokus, co je u upc nemozne.

v upc ma v podstate mozu ignorovat, lebo ked mi volala ta obchodnikca so super akciou tak som povedal "ano" (kedze mi nedala nic na vyber a nevedel som ze je to uplna blbost), takze teoreticky uz som "zaviazany" a mozem sa aj zblaznit, povedia ze zmluva uz je uzavreta... (neviem jak je to pravne)

zas neni naskodu mat obidve pripojenia keby jedno vypadlo, doteraz som platil cez 2300 ci kolko za upc (telka+10/1 inet), teraz prinajhorsom budem platit 1295 upc+720 fibernet (40/4)...

ako iste by som tam mohol dojst a spravit tam antik 2 ze ich ani herkules nezachrani, ale.. te slecny v podstate za to ani nemozu...

je to vlastne moja chyba ze som si vybral upc, ked som nespokojny mam odist, ne handrkovat sa tam snimi... budem si snimi mejlovat a potom to vydam ako sci-fi (nikdo neuveri ze to tak naozaj bolo) "upc customer support" a bude sa to predavat lepsie jak hary poter
peter.cmorej
VETERAN MEMBER *****

uz je to relativne v pohode. Obcas sice nieco pocas hovoru zapiska, ale to sa nam uz neoplati riesit. Aparaty vsak mame vlastne. Tie Siemensi co davaju, to je neuveritelny shit.
jogo
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Po 04 08, 2008 9:03 pm
Has thanked: 194 times
Been thanked: 447 times

Príspevok od používateľa jogo »

Jonatanus:
Moja skusenost je, ze v kazdej firme sa najde schopny clovek, ktory problemy vyriesi(ak je to mozne), len ho treba dlho hladat.

V Prahe som potreboval mobilny internet.Najprv mi v dvoch predajniach povedali, ze ako obcan Slovenska si nic take nemozem zriadit.V tretej predajni som narazil na slovaka, ktory mi povedal, ze da sa to, ale musim zlozit zalohu 15000 CZK a priniest potvrdenie z cudzineckej policie o prechodnom pobyte.Veduca na ubytovni vytrestila oci, naco su mi take potvrdenia a na cudzineckej policii, ked som uvidel rady ukrajincov,tak som radsej odisiel.
Potom som uz isiel priamo do sidla firmy, ze tam sa spytam niekoho, kto tomu rozumie, ako to je.
Zial cez ochranku a hostesky na vratnici som sa neprebojoval.Pytal som ich aspon telefonne cislo nejakeho veduceho oddelenia internetu, ale to mi tiez odmietli dat. Odkazali ma na ich predajne a call-centrum.
Uz som zacal shanat nejakeho cecha, cez ktoreho si otvorim ten internet,ked som este raz isiel do dalsej ich predajne.
Zase tam bolo plno debatujucich predavaciek a predavacov.Ale za jednym pocitacom som si vsimol uz postarsieho chlapika,co tam pracoval a nedebatoval s nimi.Vravim si, skusim u neho.
A chlapik mi povedal, ze neni problem, iba treba zlozit zalohu 2000 Czk.Doniesol som notebook, nainstaloval mi to, dal mi svoje telefonne cislo, keby bol problem.
Ked uz som mal zmluvu,povedal som mu,kolko som sa za tym nabehal.Odvtedy ked som mal problem s internetom, tak som to riesil len cez neho a bol som spokojny.

Takisto ked mi teraz vypadne internet na pevnej linke a v call-centre mi uz posielaju technika, aby mi ho spojazdnil, vyhovorim sa, ze nebudem doma.Potom zavolam znova Call-centrum, pytam si pana xy,ktory mi uz parkrat s tym pomohol, pan xy mi to odblokuje z call centra a ziaden plateny technik ku mne nemusi ist a internetujem dalej.

A mohol by som pisat, ako som otvaral ucty v nemenovanej ceskej banke a nedalo sa a potom som nasiel niekoho,co mi ho bez problemov otvoril, ako som s bolavymi krizami prisiel k jednemu doktorovi, ten mi predpisal liek,o tyzden mi ho druhy doktor zrusil, ze je nanic a predpisal druhy a na treti tyzden mi treti doktor zrusil ten druhy liek lebo je nanic a predpisal ten isty liek, ktory mi predpisal prvy.A tak som do roka obehol 8 doktorov, kym som nasiel takeho, co mi dobre poradil, ako sa vyliecit.

Takze je to o ludoch, len neviem, preco sa musi clovek tolko nabehat, aby nasiel nejakeho odbornika...
Myslim, ze Cmorej ti dobre radi.
Mam take skusenosti, ze veduci oddeleni uz predsa len tomu rozumeju.Raz vo Vseobecnej zdravotnej poistovni...ale to by som sa zas zakecal. :mrgreen:
-Disclaimer: Všetky informácie, ktoré poskytujem na tomto fóre, sú určené výhradne ku študijným účelom. V žiadnom prípade neslúžia ako investičné doporučenie.
jonatanus
VETERAN MEMBER *****

jogobela napísal:Potom zavolam znova Call-centrum, pytam si pana xy,ktory mi uz parkrat s tym pomohol
http://www.youtube.com/watch?v=vNFcB-0QTho" onclick="window.open(this.href);return false;

s upc neni problem 1, 2 alebo 10 spatnych ludi, ta firma je proste uplne mimo. oni nielenze nedokazu odpisat na mejl (napisem mejl, za 5 minut mam odpoved), oni si dokonca nevedia ani sparovat te mejle, takze to riesia 3 rozny ludia a zaroven nikdo, miesto toho aby tam mali niekde v systeme zadane "tu nam pise mejle nasrany jonatanus, vybavuje to clovek xy"..

alebo uz len to ze sa tam neda dovolat, sak to neni normalne.

upc sa od vzniku sprava jak uplne prasa (furt zvysovali ceny za kablovku....) a teraz doplacaju na konkurenciu konecne.
jonatanus
VETERAN MEMBER *****

ci pana ten fibernet jaka slecna mi sem doniesla zmluvy :shock:
peter.cmorej
VETERAN MEMBER *****

full service :) trosku horsie je to s montazou. Mne sa ozvali asi po tyzdni, az ked som to urgoval. Btw. rozmysli si kam ti maju navrtat dieru ked ti budu tahat do bytu optiku. A priprav zenu, ze sa bude po navsteve vysavat :D
mf_sk

jonatanus napísal:ci pana ten fibernet jaka slecna mi sem doniesla zmluvy :shock:
Bolo z toho nieco? :lol:
Inak ked dojdu montovat, tak su asi 7 a kazdy robi iba jednu vec. :lol:
peter.cmorej
VETERAN MEMBER *****

jj, to som zabudol, ze aj navarit by mala. U mna boli iba traja, vraj kamarati su chory.
jonatanus
VETERAN MEMBER *****

mf_sk napísal:Bolo z toho nieco? :lol:
ne, ja uz som zenaty :x , ale kdo neni (alebo komu nevadi ze je :lol: ), tomu sa to oplati - nech si objedna fibernet na 2 mesiace na skusku (zadarmo) a vypita si michaelu :D
http://orangedoma.sk/data/ftth_predajcovia.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

no som zvedavy ci ten customer support bude taky uzasny aj ked sa nieco posere :lol:
jonatanus
VETERAN MEMBER *****

tak stacilo 5 dni a zavolali mi z upc a pondelok dojde technik sa na to pozret :shock:
jonatanus
VETERAN MEMBER *****

pravda a laska zvitazila nad lzou a nenavistou...
Vazeny pan X,

informujeme Vas, ze vo veci problemu so sluzbou chello classic bude uskutocneny dnes,t.j. dna 29.06.2009 vyjazd servisneho technika, ktory u Vas prijem skontroluje a pripadnu zistenu zavadu odstrani.

Planovane pripojenie balicka sluzieb Triple play v kampani "NGU" bolo v zmysle Vasej ziadosti zrusene. Aj nadalej Vam ostavaju pripojene sluzby Rozsireny subor+chello classic+Telefon Anytime.

Za Vase porozumenie dakujeme

S uctou
este musim pockat na michaelu kym mi pride nainstalovat fibernet a ak to pojde bez problemou, chello+fen zrusim, necham si len telku rozsireny subor za 499 a basta.
jonatanus
VETERAN MEMBER *****

mf_sk napísal:V poslednom case sa vsak zhorsili pingy do zahranicia, ale nic dramaticke.
no... priznam sa ze cakal som trocha viac.. "experience" pozerania webu bolo lepsie na tom posranom upc co mi islo 500kB/s jak toto co chodi.... jednak hocijak a jednak sa to obcas dost dlho konektuje.. je pekne ze to stranku stahne za 0.0000001ms, ked najprv 3 sekundy cakam kym sa to spameta.

kolko vam dava dsl speedmeter?
http://www.dsl.sk/speedmeter.php" onclick="window.open(this.href);return false;

od 40/4 som cakal ze cakat nebudem na nic... ale cakam...

na stahovanie 100gb suboru je to mozno dobre, ale na internet to obcas stoji za pekne hovno... (relativne k technologii/parametrom)
mf_sk

jonatanus napísal:no... priznam sa ze cakal som trocha viac.. "experience" pozerania webu bolo lepsie na tom posranom upc co mi islo 500kB/s jak toto co chodi.... jednak hocijak a jednak sa to obcas dost dlho konektuje.. je pekne ze to stranku stahne za 0.0000001ms, ked najprv 3 sekundy cakam kym sa to spameta.

kolko vam dava dsl speedmeter?
http://www.dsl.sk/speedmeter.php" onclick="window.open(this.href);return false;

od 40/4 som cakal ze cakat nebudem na nic... ale cakam...

na stahovanie 100gb suboru je to mozno dobre, ale na internet to obcas stoji za pekne hovno... (relativne k technologii/parametrom)
Pingmeter na dsl.sk mi ukazuje 2 ms. Speedmeter ukazuje 0.9-1.4 MB/s pri Fibernet start(15 Mb/s=1.85 MB/s). Z niektorych ceskych serverov vsak taham aj 2.1 MB/s. Niektore americke servery maju ping aj 2 sekundy, niektore su v momente. Neviem aku ma Orange konektivitu do zahranicia na kolko uzivatelov. Zalezi ale aj aky rychly je server z ktoreho stahujem. Mozno maju v Orange od poslednej aktualizacie(ked vypadlo cele Slovensko) nieco rozbite v DNS serveroch.

Inak Fibernet Klasik ma podla svojej stranky rychlost 30/2-4 Mb/s co je 3.75 MB/s.
mf_sk

pingy:
2 ms sme.sk
160 ms youtube
32 ms yahoo.com
28 ms ubuntu.com
3 ms finviz.com
118 ms blogspot.com
30 ms google.com
jonatanus
VETERAN MEMBER *****

miachela mi povedala ze mam mat 40/4

http://speedtest.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrázok

dsl speedmeter mam vacsinou
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 21258.8 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 2657.4 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
co je polovica

inak ta instalacia... upc bolo dost zle (krivo pozemi natahnuty kabel), toto zase po hodine jak instalateri odisli sa mi ten uzasne na strop prilepeny kabel odlepil a prima mi to tu viselo. :roll:

no a ked som zene oznamil ze mame novy internet a som jej ukazal te kable... a ten "odpadnuty kusok" v stene... dneska s vecerou neratam :roll:

este pikoska ohladne upc - v pondelok prisiel technik, hodinu nieco riesil, potom povedal ze problem bude kabel v byte ze odporuca ho vymenit. kukam nanho, ze jak odporuca, sak snad ho vymeni.. ne, nato musi prist druha firma. :roll: ale aspon to bol slusny pan a dal mi novy zdroj a neviem co...
jonatanus
VETERAN MEMBER *****

tak je to zahada, teraz sa zda ze ten fibernet slape odost lepsie...

upc na porovnanie (10/1, ktore ide tak na 50% :lol: )

fibernet vs upc - speedtest.net
ObrázokObrázok

fibernet vs upc - dsl.sk
fibernet napísal:Rýchlosť Vašeho pripojenia je 21258.8 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 2657.4 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
upc 50% napísal:Rýchlost Vašeho pripojenia je 4215.3 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 526.9 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
fibernet vs upc - pingy
1 ms sme.sk 7 ms
170 ms youtube 180 ms
170 ms yahoo.com 32 ms
27 ms ubuntu.com 36 ms
1 ms finviz.com 21 ms
115 ms blogspot.com timeout
120 ms google.com 130 ms

v pingoch to zda sa nebude...

obcas sa ten fibernet vlece ("zasekava sa") obcas ide jak raketa. netusim preco
Napísať odpoveď

Návrat na "Politika a názory o spoločnosti"