http://www.ceskatelevize.cz/porady/1031 ... me-penize/" onclick="window.open(this.href);return false;
relacka na ct, dneska som to omylom videl, porovnavali tam poplatky co sa platia v bankach, atd.
nic svetoborne ale celkom zaujimave, je dobre ze to niekto ukaze.. napr. aj moznost prejst z jednej banky do druhej ze sa da automaticky (riesia banky medzi sebou), o com asi malokto vie.. neviem ci to je aj na slovensku..
inac samozrejme te poplatky typu "za vedenie uctu" 8evri to je.. hnus fialovy..
Suma sumárum aneb Kde jsou mé peníze
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
-
Airmike
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: Ut 18 05, 2010 10:17 am
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 31 times
Re: Suma sumárum aneb Kde jsou mé peníze
ano aj na slovensku to funguje, pytal som sa na to minuly tyzden, ale je to daleko viec administrativnej roboty sko by si to clovek nastavoval sam , je to zdlhavejsi proces.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 30 11, 2006 8:31 pm
- Been thanked: 1 time
- Kontaktovať používateľa:
Re: Suma sumárum aneb Kde jsou mé peníze
tiež som to videl v reklamách na ČT a vyzerá to dobre pre bežných ľudí a na pozdvihnutie finančnej gramotnosti