jim cramer

Výber akcií, fundamentálna a technická analýza, obchodovanie vs. investovanie
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
kewneloboy
Dátum registrácie: Po 01 08, 2011 10:57 pm

jim cramer

Príspevok od používateľa kewneloboy »

CO si myslite o investicnych tipoch Jimy Cramera ?
Používateľov profilový obrázok
Ladis
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Št 14 12, 2006 5:18 pm
Been thanked: 25 times
Kontaktovať používateľa:

Re: jim cramer

Príspevok od používateľa Ladis »

Jim Cramer je židovský kabaretista, původem z banky Goldman Sachs a dělá si z lidí jen srandu. Tak jako mnoho jiných amerických spekulantů, ekonomů, manažerů fondů a šéfů centrální banky FED.
Nikdy jim nic nevěřit, ale vždy si sám vybrat akcie s potenciálem +50% za 2 roky z indexu DAX a MDAX.
ZDARMA kniha v PDF ♥ ♥ Akcie a burza - jediná kniha, kterou potřebuješ http://nr1a.com/kniha.htm
♥ ♥ http://nr1a.com/AKCIE ♥ ♥ https://www.facebook.com/groups/2660933057270038/
kewneloboy

:DDD ale suhlasim dokonca som na internete pred cca pol rokom cital ze jeden clovek robil presny opak co hovoril cramer a zarobil 10/3 (uspesne, neuspesne) co som sa nad tym celkom pousmial
kolega
Silver Member *
Dátum registrácie: Ut 02 08, 2011 12:21 am

Príspevok od používateľa kolega »

a to som si tak trochu myslel ze horsie ako 50/50 by to nemalo byt, mozno az z dlhodobeho hladiska..
Používateľov profilový obrázok
JUGGLER
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
Has thanked: 2399 times
Been thanked: 2790 times

Príspevok od používateľa JUGGLER »

kolega napísal:a to som si tak trochu myslel ze horsie ako 50/50 by to nemalo byt, mozno az z dlhodobeho hladiska..
Cramer nie je hlupák. Je to bývalý analytik a tradera z neho urobil Steindhartd.
Ale to bejvávalo. Teraz žije zo showbiznisu a podľa mňa aj z insider tradingu.
Rád strieľa od pása, lebo je to v prvom rade showman a davy ho žerú. A tak sa vyjadruje ku všetkému, ale k ničomu poriadne.
Pri jeho tipoch sa často davy vrhnú na akciu a neúmerne dvihnú cenu. Neviem, či na tom zarába (vyberá zisky), ale mám podozrenie, že áno.
Proste manipuluje cenou a na tom sa dá zarobiť.
Ja ho zvyknem trejdovať na pullback. Skrátka, keď trejdím akciu, ktorej cenu on dvihol ( pri akcii mám poznámku Cramer+) a práve dôjde na moment, že reportované fundamenty tomu nezodpovedajú, tak viem, že pullback bude silný. Raz som aj niekde publikoval takýto trejd aj s grafom ( nechce sa mi to hľadať) a bolo krásne vidno ako dvihol cenu o 10% rovno pred zverejnením Q výsledkov a akcia potom padla 20% ( tuším to bola akcia CC - Circuit City). Akcia, ktorej cenu evidentne ovplyvnili davy je najlepším sústom pre profíkov.
:idea: ,,Amatérski investori investujúci pasívne do indexového fondu budú mať v dlhodobom horizonte lepšie výnosy ako profesionálni manažéri fondov,, Buffett :mesec:
:arrow: Vzdelávanie a užitočné info zadarmo: https://smartinvestor.sk
kolega
Silver Member *

hm tak ak dokaze hybat cenou o 10 % tak to ma fakt silu v dave... aj to moze byt dobra strategia :-D vsak ak clovek vystupi po tom naraste tak pohoda :)
kewneloboy

Tym chces povedat ze si ho treba v piatok pozriedt ked predstavuje ten jeho game plan a vybrat si z tho nieco perspektivne a pocuvnut ho a nechat si v tych akciach peniaze iba kratku dobu ???
kolega
Silver Member *

nie, pisem ze to "moze byt" takze by som si presiel vsetky jeho vyhlasenia a do excelu si zapisoval jeho vplyv napriklad za jeden den a tak... ked by som mal 100 pripadov vyhodnotil by som to a mozno by som dosiel k zaveru ze to dokazem nejak pre seba vyuzit.. ja ale akcie neobchodujem takze do toho nepojdem (nastastie forex a komodity su prilis velke na take ovplyvnenie (aspon sa domnievam)) (a inak.. skludom to skus ak mas na to volu)
Napísať odpoveď

Návrat na "Akcie - investovanie do akcií"