Zdravim chalani,
rad by som sa s Vami poradil ohladom Skupinoveho poistenia zamestnancov, ktore mi automaticky aktivuju po podpise zmluvy do zamestnania. Zajtra podpisujem zmluvu a mam doniest ziadost, ze nemam zaujem o toto positenie (pokial to nechcem) inak budem automaticky positeny s tym, ze mi to bude platit firma a ja len zaplatim z toho dan nejakych 5-8 eur rocne. Je to vyhodna vec, alebo mal by som preco vobec s takymto niecim nesuhlasit ?
Skupinove poistenie zamestnancov
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Skupinove poistenie zamestnancov
Naposledy upravil/-a puma08 v Po 26 08, 2013 9:39 pm, upravené celkom 1 krát.
Re: Skupinove poistenie zamestnancov
Je to benefit, tak prečo nie. Za zverejnenie internej smernice by som ťa však vyrazil. Ešte by si dostal hrubé porušenie pracovnej disciplíny. To sa nerobí. Pozri sa do pracovnej zmluvy či to tam nemáš. Na to by si si mal dať pozor.
"Every great story on the planet happened when someone decided not to give up, but kept going no matter what." ~Spryte Loriano
“ All is well in the end, if it is not well, it is not the end” – saying in India
“ All is well in the end, if it is not well, it is not the end” – saying in India
len som chcel vediet, ci potom nebude problem, ked budem odchadzat, alebo ci je mozne si potom spravit aj vlastnu ziv. positku. Neviem ako to chodi.
-
incognito
- Gold Member **
- Dátum registrácie: Ut 05 07, 2011 10:03 am
- Has thanked: 41 times
- Been thanked: 57 times
Nie, nebude s tym problem. Firemne poistenie je "vlastnene" firmou, vypovedou z toho vypadavas.
Vlastne zivotne poistenie mozes mat nezavisle od toho, ci uz subezne s firemnym alebo samostatne.
V poslednej dobe mam dost klientov, ktory maju tento "benefit", vo vacsine pripadov to zasa velka slava nie je... ale lepsie ako nic
Vlastne zivotne poistenie mozes mat nezavisle od toho, ci uz subezne s firemnym alebo samostatne.
V poslednej dobe mam dost klientov, ktory maju tento "benefit", vo vacsine pripadov to zasa velka slava nie je... ale lepsie ako nic
Zdravim, ja by som sa rad informoval, aky je teda najvyhodnejsi produkt na sporenie/investovanie pre male dieta v sucasnosti?
Ako som uz cital kade tade na internete (aj blog od pana Cmoreja), tak IZP isto nie. Bohuzial tento produkt mi dokonca ponukaju v banke ako najvyhodnejsi sposob. Co sa tyka "vkladnych kniziek", tak tam je garantovany urok cca 2-2,2% ak sa nemylim, co nema sancu pokryt ani inflaciu. Terminovane ucty su natom este horsie. V danom IZP ponukali cca v priemere 5% ak teda ide o najrizikovejsie kombinacie fondov. Avsak sa mi nepacia kryte rizika v ramci poistnej casti (malo a nizke poistne sumy) a neprehladnost v poplatkoch.
Ako som uz cital kade tade na internete (aj blog od pana Cmoreja), tak IZP isto nie. Bohuzial tento produkt mi dokonca ponukaju v banke ako najvyhodnejsi sposob. Co sa tyka "vkladnych kniziek", tak tam je garantovany urok cca 2-2,2% ak sa nemylim, co nema sancu pokryt ani inflaciu. Terminovane ucty su natom este horsie. V danom IZP ponukali cca v priemere 5% ak teda ide o najrizikovejsie kombinacie fondov. Avsak sa mi nepacia kryte rizika v ramci poistnej casti (malo a nizke poistne sumy) a neprehladnost v poplatkoch.
Unlike scam 350-050 and ISEB and Swiss Federal Institute of Technology Zurich online training courses provide you quick success in first try of Youtube.
-
peter.cmorej
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Po 08 10, 2007 12:35 pm
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 17 times
trafil si sa do trochu zleho vlakna
Na sporenie vo vseobecnosti priamo podielove fondy, bez poistovne. Napis mi spravu alebo mail a nieco ti odporucim