Preto mal Kiska poriadne na neho zautocit, kym sa este nespamatal.
Zelezo treba kut, kym je este horuce.
Ja to zatiaľ vidím na jasnú porážku RF. Píšem zatial, lebo Kiska vyhral len prvú bitku, nie vojnu. RF má teraz dve možnosti. Buď to vzdá, alebo Kisku totálne zdiskreditujú. Vytiahnú na neho ďalšie kýble špiny, urobia z anjela diabla, z podnikateľa úžerníka. Využijú finančnú negramotnosť priemerného človeka, ktorý nechápe, že aj pri štandardnom bankovom spotrebnom úvere 12% p.a. rokmi narastie splatená suma o polovicu a viac. Pritom vtedy, ked Kiska podnikal bol 12% úrok krásny úrok. Niektoré banky majú aj teraz v takmer deflačnom prostredí rpmn 20% p.a.!Pette napísal: Kiska Fico vidim teraz 60:40, uvidime co Smer vytiahne.
Súhlasím so Slimakom. Kiska bude brať hlasy od Procházku a Kňažka a ich voliči počty celkom ovládajú lebo sú to hlavne voliči z miest. U tých je maslowova hierarchia potrieb iná ako u ľudí, ktorí tvoria základ pre RF. Ľudia, ktorí riešia svoje základné potreby sú najviac náchylní uveriť na reči o úžere. Bol som prekvapený, že reči o nej Kiskovi skoro vôbec neublížili. Volil som Procházku a budem voliť tak, aby sme tu nemali všetko orientované len jedným smerom .slimak napísal:Ficovi ziadna diskreditacna kampan nepomoze. Jemu to nenazenie hlasy a Kiskovi to tiez neuberie hlasy. Ako mu to neubralo ani dosial.
Zakladne maju skoro rovnake - len Fico uz nema velmi kde naberat. Proste sa voli proti Ficovi.
Súhlasím. Nech je najmocnejší muž v tomto štáte ešte dva roky najmocnejší. A nech nesie zodpovednosť za tú svorku vlkov a prasiat, ktoré sa okolo neho zhromaždili. Potom, ked dokončí svoj mandát, nech ľudia zhodnotia, či splnil svoje sľuby. A ked splnil, nech vládne kľudne ďalej, alebo nech si užije post otca národa v prezidentskej funkcii.slimak napísal: On bude este dva roky premier - ale ak bude mat 70:30 da si velmi dobry pozor co bude robit - teda kradnut uz tak nebude. Uz bude krotky a svietit a ja neviem co. Preto volit treba ist a v hojnesom pocte.
Možnosť diskreditácie by som nepodceňoval. Už v prvom kole to bolo tvrdé. A RF naznačil, že majú dôkazy, svedkov... Nemyslím si, že je to ľahká možnosť... ale kto má v rukách štátnu moc, ten môže silne zamútiť vodu...slimak napísal:Ficovi ziadna diskreditacna kampan nepomoze. Jemu to nenazenie hlasy a Kiskovi to tiez neuberie hlasy. Ako mu to neubralo ani dosial.
Zakladne maju skoro rovnake - len Fico uz nema velmi kde naberat. Proste sa voli proti Ficovi.
alebo skôr SMER & company. teraz to budú celý čas hrať nato aby znechutili voličov "antifica" ísť na druhé kolo volieb.Rado napísal:Tá stránka to je asi nápad dementa. Voľby sú jediné, kedy majú politici rešpekt a voliči reálnu moc v rukách.
Ja nie som zastáncom takých zákonov. Isto je treba chrániť slabších, ale tento zákon ich neuchráni. Nie je problém počkať, kým dlh presiahne 2000€ a potom platobným rozkazom exekvovať hoci aj nehnuteľnosť.JUGGLER napísal:K dobru našej milej vlády musím pripomenúť, že toto sa aspoň čiastočne rieši ... od apríla bude platiť zákon, kde pre malý dlh pod 2000 € nebudú môcť s ľudí urobiť bezdomovcov ako sa to bežne stávalo:
Fico sponzoruje scientologa z mojich dani - pre mna neprijatelne.Premiér však pri svojich útokoch nespomenul, že jeho vláda dala akciovke PSS Svidník len počas tohoto roka viac ako 228-tisíc eur.
http://hn.hnonline.sk/slovensko-119/fic ... oga-609633" onclick="window.open(this.href);return false;
possible breakdown ...začiatok konca...Rado napísal:SL na hodnote premiér.
Kontrarian, pri všetkej úcte k Tebe, toto hádam nie. (konšpirácia hodná Fica)kontrarian napísal: Tema kde vsade bol Kiska na pode scientologov je znama uz dlho. Teraz sa vytahuje viac. Ja neviem, ci je Kiska v sekte, ale moj instikt a prirodzena schopnost vycitit, ked je treba branit krestanstvo mi hovori ze ano. Preto ten rozpor v mojom vnimani jeho osoby ( uzernik iduci po maximalnom zisku a potom charita). Nechcel som tu vytahovat tuto otazku, ale je to nutne (aj ked bezvyznamne)).Ak je to naozaj dosledne ucelove pripravene posunut clena do top funkcie, tak tomu uz chapem..