Zdravim vsetkych.
Bol som na predstaveni produktu Pavis+. Ide o investiciu do Hodnotový long/short hedge fondu.
Minimalna investicia 30000. Manazersky poplatok 1,5%. Poplatok za vykonnost 20% high water mark. Vstupny poplatok 3%. ISIN/Bloomberg kod: XS1028415062/EK0795097. Listovany na burze cennych papierov vo viedni, Aranzer GWM Group, Broker Interactive Brokers.
Aky je vas nazor na takyto typ investicie?
Dakujem vsetkym za prispevky.
Pavis+
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
-
bronski
- Dátum registrácie: Ne 01 06, 2014 12:53 pm
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 2 times
Re: Pavis+
mylim sa ak napisem ze ide o ten isty produkt kt ponuka across,a.s.?
ak ano myslel som ze vstup invest je 100k usd ..
historicke zhodnotenie pekne, ale rizika spolu s benefitmi ako pri kazdom HEDGE fonde.
vsetko zalezi od investorovho apetitu k risku.
sam poskulujem po tejto investicii, za 30k euro vstupu by som do toho siel..
ak ano myslel som ze vstup invest je 100k usd ..
historicke zhodnotenie pekne, ale rizika spolu s benefitmi ako pri kazdom HEDGE fonde.
vsetko zalezi od investorovho apetitu k risku.
sam poskulujem po tejto investicii, za 30k euro vstupu by som do toho siel..