Nvidiu už nemusíme riešiť. Na jednom webe bol článok, kde autor písal, že Nvidia príde s niečím špeciálnym a vraj to tvrdila Nvidia. Dnes som to našiel aj na ďalších weboch a netvrdila to Nvidia ale nejaký chalan niekde na fóre, jasne to tam napísali. Možno mu len padli akcie Nvidie a chcel to naivne zdvihnúť, ktovie. Pustite to z hlavy.
Tak Adored svojho času mňa akurát pobavil. On už mal od nejakého fanúšika AMD frekvencie čipov totiž v čase, keď TSMC nemalo hotovú 7nm linku a teda aké budú frekvencie netušil nikto ešte ani v AMD a ani v TSMC. Niekde som našiel, že sa k tomu priznal nejaký fanúšik AMD. Musím ale uznať, že prehľad mal dobrý niektoré veci čo popísal vyžadovali poznať problematiku.
Dnes som dokúpil fakt veľmi skoro. Zle som to odhadol. Bral som do úvahy zvýšené PT, tiež že akcie AMD dnes budú nakupovať aj ľudia, ktorí bežne neinvestujú (po tej show) a teda, že sa možno nebude dať ísť veľmi technicky. Ale algo trading to udržal v norme. Už začínam byť nervózny keď nedržím žiadne AMD, už som kľudnejší keď kúpim skôr aj keď potom cena ešte klesne.
Tiež v tom čase začínal ísť hore Intel aj Micron, začalo sa stabilizovať SEMI ETF SMH myslel som, že to pôjde hore už skôr. No potom keď cena znova klesla pod 28,40 (po dvoch atakoch 28,80) som mal šancu ešte vyskočiť keď sa vrátila na 28,55, ale mal som aj inú robotu a nechcelo sa mi za tým stále sedieť. Hlavne som sa chcel vyhnúť vysokému vstupu v 29-ke. Ešte ak by zajtra klesla na 27,20 by som 500 zobral. To by malo byť úplné dno. Trhy dnes atakovali 200 SMA. Mám malú dušičku, či sa zajtra náhodou trend na trhoch neotočí.
Pokiaľ ide o Ryzeny 3000, tu nemám strach. Do predaja idú 7.7., tam bude končiť aj NDA, takže prvé recenzie vyjdú 7.7. o 15-tej hodine nášho času, máš ešte čas predať akcie

. Na druhej strane, keď vyšli recenzie na Ryzen 1000 a ja som bol all-in v AMD, tak mi akcie spadli behom dvoch dní o 10k USD. Ak by Ryzen mal v hrách o blbých 10-15 FPS viac a teda by valcoval Intel, bol by som miesto - 10k tak + 20k USD

Inak, Francúzi pripravujú vždy verziu aj pre tlač, takže im výsledky testov z tlačiarne uniknú vždy skôr pár dní pred, takže to budeme vedieť bezpečne skôr.
Júnový NEW HORIZON by už teoreticky mohol vyhnať cenu nad 30. Najbližší utorok alebo stredu po konferencií dvihnú zase PT.
Mne sa pozdáva tá 3700X aj preto, že má 65W TDP. Chcem výkonný, ale pritom extrémne tichý počítač a určite bez vodníka. Potrebujem, aby bol maximálne spoľahlivý (je na prácu, nie na hry). Na súčasných vodníkoch odchádzajú často pumpy (po dvoch rokoch).
Minulý týždeň som si stiahol od Intelu ,,apku" ako je bezpečný môj ,,Sandy" a z asi 20 všelijakých ,,Meltdownov" a dier posledného roka mi systém zaplátal len 3. Intel robí opravy hlavne/len na 8. a 9. generácii čipov takže všetko staršie ako Cofee Lake má/bude mať problém.
Adam, ty si Bitcoin kupoval ešte niekde okolo/pod 4000 USD, však? Držím palce.

If you don´t find a way to make money while you sleep, you will work until you die. Warren Buffett