Home (Kancelársky balík pre nekomerčné použitie) alebo 'Pre podnikatelov' (Kancelársky balík pre komerčné použitie)?
Akoze zarabat tym obchodovanim zarabam ale zase nikomu to dalej nepredavam a podnikatel tiez nie som
jaaj len kto skonvertuje vsetok moj VBA kod do niecoho podobneho v Open/LibreOffice? tym sa mi stracat cas nechce. A ja mam rad excel, on tak pekne vyzera a navyse ved to je hadam najlepsi program aky kedy bol spravenyBiosko napísal:Skusil by som prv ci rovnaku funkcionalitu ktoru potrebujes nenahradi http://www.libreoffice.org/" onclick="window.open(this.href);return false; to je za 0e
A ak nie tak HOME licencia by mala stacit pokial nie si zivnostnik alebo nemas firmu na ktory ten soft nakupujes co si aj davas do odvodov.
Ten oldware princip znie zaujimavo (aj ked zrovna po office2000 netuzim). Kazdopadne skusil som to hodit do google a za 5min som nic take nenasiel ze za 10rocnu verziu by nebolo treba platit.jaroslav80 napísal:Nie som si uplne isty, ale ohladom pocitacovych programov bol cas trvania povinnosti platit kvoli autorskym pravam myslim 10 rokov. Po 10 rokoch sa softvare povazoval za oldware. Myslim. Podobne ako ohladom literarneho diela po 50 rokoch. Takze keby si si dal Office 2000 tak teoreticky by si to mal legalne uz dokonca aj podla zakonov SR. Aj ked ktovie ci nejaka medzinarona zmluva USA - SR nestanovuje inak.
No kedze si sukromna osoba, tak istotne by som sa tym netrapil aj keby si tam mal MS Office rok stary.

Ladis, čo zabrala nejaká filipínska babenka a ty nadržaný cap jej chceš ukázať fotku Brada Pitta?Ladis napísal:"Ladis ty si magor."
Tam ti chybí čárka za jménem.
Ty jsi magor istiach.
Já magor nejsem. To se pozná podle titulu Mgr.
Otázka byla ale, proč se na tom židovském foru Facebook neobjevily vložené fotos.
A jestli se objeví až za 7 dní, jak to někde píšou.