Mika napísal:
dneska to na rast nevidim, japonske crossy padaju ako blaznive a aj dolarove sa k nim pridavaju. co by malo pre esko spatny vplyv ale mozem sa mylit, ja to vidim dnes na shorty
ak by som si mal tipnut cisla tak od boku strielam 1350-1340 nasledujuce dni
Ahoj Mika. Dík.
Cením si tvoj názor a verím, že vyjde. Nezabúdam, ako ti vyšiel ten obrovský pád v lete 2011.
Aby som nehral len môj názor ( ktorý je dlhodobo ťažko short ), testujem teraz verziu hrať nestrannú TA + moju verziu momentum tradingu.
Nákupmi etf a futures VIXu na noc a víkend hrajem presne na to, čo hovoríš. Na gap dole, na strach trhu o zisky, ktoré drží ( a po ďalších je chamtivý ).
Verím, že vyjde aj to, čo píšem ja ( krátkodobý long ES z chamtivosti) i to, čo píšeš ty ( a na čo primárne hrajem aj ja ) a to je korekcia aspoň ku 1350.
Verím, že pred dalsím kvartálom earnings príde menšia korekcia ( to by mohla byť tá k 1350) a potom v apríli/máji, najneskoršie v lete veľká korekcia ( až k 1160, prinajmenšom k 1280).
Držím palce a teším sa na tvoje názory. Dík !

,,Amatérski investori investujúci pasívne do indexového fondu budú mať v dlhodobom horizonte lepšie výnosy ako profesionálni manažéri fondov,,
Buffett

Vzdelávanie a užitočné info zadarmo:
https://smartinvestor.sk