To je to súkromné hlasovanie do ktorého sa mali zapojiť tisícky dobrovoľníkov? Vieš dať link? Zapojím sa rád.
P.S. Včera večer o 20,30 bola na Markíze velká debata. Dnes má byť tá najväčšia na RTVS. Od zajtra bude moratórium.
Nerozumiem logike, prečo by sa mali manipulovať prieskumy. Nerozumiem ako to môže ovplyvniť ľudí. Jediný dôvod, prečo by som volil inú stranu je, keby môj favorit č.2 bol na hranici zvoliteľností.cico29 napísal: Fico argumentuje tym, ze je to manipulacia s prieskumami a je to nekale ovplyvnovanie ludi.
Danko tvrdi, ze prieskumy sa na Slovensku kupuju.
Zdroj: https://domov.sme.sk/c/22217429/fico-by ... uluju.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Na to som veľmi zvedavý. Ak pri Kiskovi prižmúri oko, nič moc sa na Slovensku nezmení.JUGGLER napísal: Ako poznám Matoviča, zostaví vládu s ústavnou väčšinou, s tým, že Kiskovi nič nedaruje.
Neviem, ako to myslíš, ale ja budem radšej, ak mi dieťa 100x okradnú ako ho raz zabijú. To je môj hodnotový svet, ktorý som nikdy nezmenil.martinpa napísal: Na toto mam len jedno slovo, LOL.
JUGGLER napísal:
Prieskumy sa ukázali ako veľmi užitočné, pomerne presné a nemanipulované
Prosim Ta tieto bullshity mas odkial ? Alebo akym sposobom si k nim prisiel?Martin7 napísal:Kolár sa bude usilovať, aby v polícii a na prokuratúre k žiadnym personálnym zmenám nedošlo, je tam totiž od toho, aby utajené veci ostali utajené.