apka na sledovanie majetku
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
-
Kosa
- Silver Member *
- Dátum registrácie: Št 27 10, 2016 11:24 pm
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 37 times
Re: apka na sledovanie majetku
Asi 15 rokov pouzivam vyborny soft, je zadarmo, neustala podpora, atd.
https://moneymanagerex.org/
Stale pouzivam starsiu verziu, ktora je plne lokalizovana.
-
kixog47100
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: Ut 26 12, 2023 2:24 pm
- Has thanked: 130 times
- Been thanked: 165 times
Nemohli by ste niekto hodit nejaky google sheet - s fake datami?
Nech mam(e) prestavu ako to mate poriesene - Co a ako tam sledujete.
-
kixog47100
- Platinum Member ***
Zaujima ma hlavne ci to dokaze dotiahnut nejake live data.
Ze tam zadam tiket ETF, pocet ks a vyrata mi to aktualnu hodnotu portfolia.
Dakujem
Ze tam zadam tiket ETF, pocet ks a vyrata mi to aktualnu hodnotu portfolia.
Dakujem
-
michalhornicheck
- Silver Member *
- Dátum registrácie: Po 30 08, 2021 9:05 am
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 24 times
https://www.portfolio-performance.info/en/
Používam na účty u brokerov.
--
Na príjmy / výdavky domácnosti postačí jeden spreadsheet s 5 stĺpčekami.
--
-
kixog47100
- Platinum Member ***
Vyzera pekne, len skoda ze pre IOS je tam predplatne. Bol by som ochotny zaplatit tak jednorazovo ale nie mesacne alebo rocne.michalhornicheck napísal: ↑So 05 07, 2025 4:43 pm https://www.portfolio-performance.info/en/
--
Este som nezistil ako sa to pouziva v IOS a ci je to pouzitelne aj bez pravidelneho vypalneho.
Pre Win vyzera ze je to open source, zadarmo..
Tak mozno musim zacat tam.
Vydavky neriesim. Zijem len raz.
Skor by som chcel mat uceleny prehlad o majetku u roznych brokerov Co som dokazal ulozit a zhodnotit na horsie casy …
-
michalhornicheck
- Silver Member *
- Dátum registrácie: Po 30 08, 2021 9:05 am
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 24 times
Ahoj, to som si ani neuvedomil, financie vo všeobecnosti riešim na "veľkom monitore".
Používam na win niečo cez 2 roky a zatiaľ bezproblémovo.
Na začiatku môže pôsobiť komplikovane, no postup je vcelku jednoduchý.
Pridáš si cenné papiere -> Vytvoríš cash účet -> Vytvoríš účet CP (rovno vyberieš oproti ktorému cash účtu ide) -> používaš:
- buď transakcie bez protistrany (napr. vklad hotovosti na cash účet, výber)
- dvojstranné transakcie - napr. povieš buy na účte cp, a rovno ti stiahne čiastku z naviazaného cash účtu
- prehľady, taxonómie
Používam na win niečo cez 2 roky a zatiaľ bezproblémovo.
Na začiatku môže pôsobiť komplikovane, no postup je vcelku jednoduchý.
Pridáš si cenné papiere -> Vytvoríš cash účet -> Vytvoríš účet CP (rovno vyberieš oproti ktorému cash účtu ide) -> používaš:
- buď transakcie bez protistrany (napr. vklad hotovosti na cash účet, výber)
- dvojstranné transakcie - napr. povieš buy na účte cp, a rovno ti stiahne čiastku z naviazaného cash účtu
- prehľady, taxonómie
-
Vigrem
- Active Member
- Dátum registrácie: Ne 02 01, 2022 4:07 pm
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 47 times
Nech sa paci, tu je template, ktory som pouzival predtym, nez som vyrobil Cashiary. Viac o tom, ako sa pouziva, pisem na blogu.kixog47100 napísal: ↑So 05 07, 2025 11:01 am Nemohli by ste niekto hodit nejaky google sheet - s fake datami?
Sledovanie portfolia tam nie je riesene vobec nijako (ani v template, ani v appke, ale do appky to chcem casom pridat), ale ak by si si na to chcel vyrobit vlastny sheet, myslim, ze by to malo byt pomerne jednoduche cez funkciu
Kód: Vybrať všetko
GOOGLEFINANCE-
rmaly
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: St 21 04, 2010 12:53 pm
- Has thanked: 1119 times
- Been thanked: 117 times
Toto pozriem, vyzera to dobre z obrazkovKosa napísal: ↑So 05 07, 2025 10:12 am Asi 15 rokov pouzivam vyborny soft, je zadarmo, neustala podpora, atd.
-
rmaly
- Guru Member ****
@kixog47100
Excel dokaze tie live tahacky tickerov iba s nejakym specialnym pluginom (neviem ci je to 365 predplatne)... na "offline" kupenej verzii sa mi to nepodarilo rozbehat, v praci ano...
Google sheets to maju tiez iba s nejakym pluginom, ktory som nestiahol nakoniec...
@michalhornicheck @kixog47100
Ja mam v exceli tracking, ktory za 25 rokov narastol do znacnych rozmerov a proste narazam na limit excelu (rychlost)...
Trackujem okrem prijmov a vydavkov mna a manzelky, niekolkych nehnutelnosti, kreditky, setrenia, virtualnych uctov aj majetok, rezervy, viacere brokerske ucty apod...
Vpodstate take "najlepsie" co si predstavujem je nieco medzi tym co ponukaju banky, co ponuka portfolio performance a oranzovaobalka.sk...
A teda za mna nie online... radsej
Excel dokaze tie live tahacky tickerov iba s nejakym specialnym pluginom (neviem ci je to 365 predplatne)... na "offline" kupenej verzii sa mi to nepodarilo rozbehat, v praci ano...
Google sheets to maju tiez iba s nejakym pluginom, ktory som nestiahol nakoniec...
@michalhornicheck @kixog47100
Ja mam v exceli tracking, ktory za 25 rokov narastol do znacnych rozmerov a proste narazam na limit excelu (rychlost)...
Trackujem okrem prijmov a vydavkov mna a manzelky, niekolkych nehnutelnosti, kreditky, setrenia, virtualnych uctov aj majetok, rezervy, viacere brokerske ucty apod...
Vpodstate take "najlepsie" co si predstavujem je nieco medzi tym co ponukaju banky, co ponuka portfolio performance a oranzovaobalka.sk...
A teda za mna nie online... radsej
-
user27
- Active Member
- Dátum registrácie: Št 09 02, 2017 10:32 am
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 18 times
Google sheets nepotrebuje ziadne specialne pluginy:
priklad:
=iferror(GoogleFinance(AMS:IWDA"price");"No Data")
Ak si zdatny tak si tam vies spravit aj vlastne scripty/API cally v podstate na vsetko co toto podporuje.
Suma sumarom, GoogleSheets je najlepsia "Appka" na trackovanie portfolia/majetku.
priklad:
Ak si zdatny tak si tam vies spravit aj vlastne scripty/API cally v podstate na vsetko co toto podporuje.
Suma sumarom, GoogleSheets je najlepsia "Appka" na trackovanie portfolia/majetku.
-
rmaly
- Guru Member ****
Len je online a teda zatial sa mi nepodarilo z toho dostat napriklad info o dividendach...user27 napísal: ↑Pi 01 08, 2025 10:08 pm Google sheets nepotrebuje ziadne specialne pluginy:
priklad: