A tu je zelene a cervene pivo
Víkendová akcia ako-investovat.sk 4-6.11.
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Re: Víkendová akcia ako-investovat.sk 4-6.11.
Dakujem "veducemu zajazdu" za organizaciu a vsetkym ostatnym za velmi dobry vikend.
opäť plnohodnotný víkend, poďakovanie nám všetkým
chcem Vám dať do pozornosti moju stránku http://www.exinstyle.sk" onclick="window.open(this.href);return false; , kde prezentujem odpredaj majetku.... samozrejme ak mi pomôžete nájsť kupcov čaká Vás bohatá odmena.
ešte raz díky
chcem Vám dať do pozornosti moju stránku http://www.exinstyle.sk" onclick="window.open(this.href);return false; , kde prezentujem odpredaj majetku.... samozrejme ak mi pomôžete nájsť kupcov čaká Vás bohatá odmena.
ešte raz díky
Charles Bukowski " svet patrí tým čo sa neposerú "
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
- Has thanked: 2401 times
- Been thanked: 2794 times
Všetkým díky za účasť, Filipovi za organizáciu a Coudymu za prezentáciu svojho systému obchodovania. Bolo fajn. 
Ahojte
Pridávam sa, bolo fajn, som rád, že som vás všetkých spoznal. Prídem určite aj na budúce.
Prajem veľa úspešných obchodov!

Pridávam sa, bolo fajn, som rád, že som vás všetkých spoznal. Prídem určite aj na budúce.
Prajem veľa úspešných obchodov!