solikon napísal:prajem dobry den som zaciatocnik a uz urcitu dobu sledujem obchody v tomto magickom vlakne myslim ze toto je najlepie vlakno na svete a nikde neni vacsi odbornik ako je bguru dokonca ani najvacsi obchodnici sveta (individualny) nerobia take cifry ako robi bguru.....
Ale no, zase to neprehanaj do extremu. Jeden web plny glorifikacii tuto u susedov v CR uz mame a celkom staci.

Ver tomu ze je vela dobrych obchodnikov. Pokial vsak myslis svoj prispevok ironicky, tak nemaj obavy, z ironie nezbohatnem ani ja ani ty
prajem mnoho zdaru do buducna a dufam ze pomozes aj nam novacikom zbohatnut aspon zo stotinky tak ako bohatnes ty...
to zalezi iba od teba, kolko a ako zbohatnes. Aj ked budeme dvaja pracovat naraz s rovnakou analyzou a mozeme mat aj rovnake obchody, jeden zarobi viac druhy menej alebo jeden zarobi, druhy prerobi. Na trhu sa treba spoliehat v prvom rade sam na seba a na vlastny obchodny plan.
ak sa smiem spytat co sa da robit s tolkymi peniazkami ???isto nebyvas na slovensku alebo sa mylim??? si hotovy market wizard mozes kusok priblizit co ta vedie k obchodom kt robis???isto to neni len feeling ale tvoje neskutocne know-how

...nadalej sledujem diskusiu a nadalej idem skusit lamat normy....zatial sa majte..klobuk dole...
Odpoviem ti len na otazku co ma vedie k obchodom, ktore robim. Sam trh mi tie obchody ponuka a ja len vyuzivam sancu a zariskujem. Dalsia vec je, ze to generuje peniaze

Filozoficke uvahy ako ich minat/neminat, kde zijem ci nezijem nepatria do tejto temy a nevidim v nich ziaden zmysel. Ak ta zaujimaju klebety a to na co, kde a ako minaju ludia peniaze tak si kup magazin Plus7dni.
Vela zdaru.