Ale ziadne fundamentalne dovody na nakup USA indexov sme nevideli ani v roku 2009, ved si pozri tuto diskusu z tohto obdobia, a pozri kde su teraz indexy.
Jediny Ladis tu vtedy hlasal, ze indexy znova dosiahnu nove maxima(ale on to hlasa vzdy
Jasne tomu rozumiem. Akurat neverim rusakom, tak preto som asi taky podozrievavy s tym indexom, kazdopadne good luckjogo napísal:Nemam na to ziadne fundamentalne dovody.
Ale ziadne fundamentalne dovody na nakup USA indexov sme nevideli ani v roku 2009, ved si pozri tuto diskusu z tohto obdobia, a pozri kde su teraz indexy.
Jediny Ladis tu vtedy hlasal, ze indexy znova dosiahnu nove maxima(ale on to hlasa vzdy), ale nikto mu vtedy neveril .
Jogo toto mi uz neda ti znova nenapisat. Chytas akurat ten noz co pada. A tusim uz stvrty krat v kratkom case ak sa nemylimjogo napísal:BUY CLF15 na urovni 62$ 1/3 uctu zatial bez SL
Dokup RTS 855 za 1/3 uctu SL 845jogo napísal:Idem znova do toho
BUY RTS 945 1/3 uctu zatial bez SL
Bavime sa tu o traderskom ucte, kde bezne pouzivam paku az 10, takze nic sa nedeje.rasto800 napísal: Jogo toto mi uz neda ti znova nenapisat. Chytas akurat ten noz co pada. A tusim uz stvrty krat v kratkom case ak sa nemylimAni raz to zatial nevyslo.
Takze sup, rychlo si tam daj SL hehe
Vyrazeny SL, strata 10bjogo napísal: Dokup RTS 855 za 1/3 uctu SL 845
dokupenie CLF15 na urovni 60$ 1/3 uctu zatial bez SLjogo napísal:BUY CLF15 na urovni 62$ 1/3 uctu zatial bez SL
Nepoucitelny!jogo napísal:
dokupenie CLF15 na urovni 60$ 1/3 uctu zatial bez SL
Dokupujem RTS na 810 za 1/3 uctujogo napísal:
Dokupil som CLF15 na urovni 58$ za 1/3 uctu. SL davam na 56$ pre vsetky tri poziciejogo napísal:BUY CLF15 na urovni 62$ 1/3 uctu zatial bez SL
Ked som kupoval ropu v pasme 90$, nebolo tam contango ale backwardation, ktory mi zisky este zvysoval.osamely chodec napísal:jogo ropu na long je tazko hrat investicne, to akoze budes kazdy mesiac rolovat? Contango ta zozerie.
Mas pocit, ze napr. DBO kopiruje v dlhodobom horizonte cenu americkej ropy?miroslav12 napísal:Nedá se do ropy nepřímo investovat například přes ETF jako např. DBO, BNO ? O tuto problematiku jsem se nikdy nezajímal, proto se rád něco novýho dozvím

Dost nepresne kopiruje a hlavne v krizach uz sa ich priebehy uplne rozchadzaju. Contango je contango ...s tym nevybabreme.miroslav12 napísal:Záleží na tom co uvažujeme za dlouhodobe hledisko
V řádu jednoho - dvou let zpětně DBO kopíruje WTI.
Zasiahnuty SL, strata 4b z pozicie velkosti uctu, cize 4/60= 6.6% uctu.jogo napísal:BUY CLF15 na urovni 62$ 1/3 uctu zatial bez SL
Dokupil som CLF15 na urovni 58$ za 1/3 uctu. SL davam na 56$ pre vsetky tri pozicie
Po dnesnom prepade na RTS ma uz pomaly prechadza chut aj na dokupovanie SPYPeter Em napísal:Este par dni poklesov a mozes opat nakupovat "skorektovaný" SPY ako nedávno
jogo napísal:
Dokupujem RTS na 810 za 1/3 uctu
Mam indicie, ze RTS ma vysoku dividendu. Ak sa mi to potvrdi, tak sa stanem dlhodobym investorom do RTS.
SL vyrazeny, strata okolo 20% traderskeho uctu.jogo napísal:
Dokupujem RTS na 810 za 1/3 uctu
Podobne ako som urobil na rope, zadavam SL aj na RTS na urovni 600$.
Keby si mi to napisal, ked bol RTS na 1000$ tak si na to pockam.tilbur napísal:Jogo, na toto si mal pockat:
http://www.topky.sk/cl/11/1445177/Nocna ... adu-rubla-" onclick="window.open(this.href);return false;
To je jeden z najsilnejsich nakupnych signalov :- )
Nuz ja som chcel vysedavat za 8% dividend RTS, ale dako ma to preslo.osamely chodec napísal:jogo ja milujem adrenalinove nakupy a tak som si kupil / predal/ usd/rub 55,35 sice iba mini lot , ale co clovek neurobi pre zabavuza 17% to budem vysedavat cez swapy jak divy.
Samozrejme som myslel par EURSD, v tej rychlosti real-time ohlasovania som to tam zabudol napisat.jogo napísal:Idem hedgeovat zisk, ktory mi urobil USD-cash na brokerskom ucte:
BUY 1.1923 SL 1.1873
Vidim to ako poslednu logicku moznost, kde Euro moze zastavit pad. Po prerazeni tohto SL mu dam pokoj podobne ako rope.
Vyrazeny SL, strata 50 pipsov.jogo napísal:Idem hedgeovat zisk, ktory mi urobil USD-cash na brokerskom ucte:
BUY 1.1923 SL 1.1873
Vidim to ako poslednu logicku moznost, kde Euro moze zastavit pad. Po prerazeni tohto SL mu dam pokoj podobne ako rope.