Pankoo-trading

Trading, tipy na obchody a investície, zverejňvanie pozícií, denníky traderov a investorov
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Matthew
Dátum registrácie: Pi 13 09, 2024 3:39 pm
Has thanked: 13 times
Been thanked: 5 times

Re: Pankoo-trading

Príspevok od používateľa Matthew »

Má XTB. Je možné tam nastaviť štatistiku za akékoľvek obdobie. Screen, ktorý poslal, je orezaný. V dolnej časti sa nachádza hodnota účtu, nerealizovaný zisk/strata.
Pankoo
Silver Member *
Dátum registrácie: Ut 08 02, 2022 2:59 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Príspevok od používateľa Pankoo »

JUGGLER napísal: Št 02 01, 2025 8:29 pm ALL: neviete mu niekto poradiť ako by to vyhodnotil? Čo je to za hlúpy broker?
Nemôžeš dať výpis od 24.4.24 do 31.12.24? ( v HP mám, že si začal 24.4.) a v obrázku dole boli: hodnota účtu, zisk/strata...

davam screnn aj z nezrealizovaným obchodom,s ktoreho su zrejme dalsie vklady.
sumar celkom vklad 15040 e
celkom strata od zaciatku 3919,09 e podla grafu
zostatok 955,47 *10393,87=11349,34
11349,34-15040= -3690,66
celkom strata podla zostatku 3690.66 e boli tam divi ,ktore vlastne v grafe nie su
myslel som ako vyhodnotit % stratu pri postupnych vkladoch...
Prílohy
Snímka obrazovky (4).png
Používateľov profilový obrázok
JUGGLER
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
Has thanked: 2391 times
Been thanked: 2776 times

Príspevok od používateľa JUGGLER »

Neviem to vyhodnotiť. Stratil som s tým hodinu, ale nijak mi to nevychádza.
Ak nám niekto s tým nepomôže, neviem zapísať výsledok.
:idea: ,,Amatérski investori investujúci pasívne do indexového fondu budú mať v dlhodobom horizonte lepšie výnosy ako profesionálni manažéri fondov,, Buffett :mesec:
:arrow: Vzdelávanie a užitočné info zadarmo: https://smartinvestor.sk
Pankoo
Silver Member *

JUGGLER napísal: Po 06 01, 2025 10:42 pm Neviem to vyhodnotiť. Stratil som s tým hodinu, ale nijak mi to nevychádza.
Ak nám niekto s tým nepomôže, neviem zapísať výsledok.
dik,tak sa s tym netrap,mal som spravit ten vklad naraz a bolo by po probleme.
nevyhodnocuj..
ja sem dam stvrtrocne nejake vysledky a mozno sa neskor odrazime od zaciatku tohto roku.
JUGGLER
VETERAN MEMBER *****

Nejako to musíme vyriešiť. Keď sme vyhodnotili Q2 a Q3, treba nejak dať dokopy 2024.
Poprosil som Joga aby sa na to pozrel. Veď máš XTB, tak neverím, že sa nedá urobiť vyhodnotenie roka.

Keby si sa aj rozhodol nepokračovať v Hitparáde, tak ťa musím z nejakým výsledkom preradiť do sekcie ,,SKONČILI,,.
:idea: ,,Amatérski investori investujúci pasívne do indexového fondu budú mať v dlhodobom horizonte lepšie výnosy ako profesionálni manažéri fondov,, Buffett :mesec:
Pankoo
Silver Member *

JUGGLER napísal: Ut 07 01, 2025 2:31 pm Nejako to musíme vyriešiť. Keď sme vyhodnotili Q2 a Q3, treba nejak dať dokopy 2024.
Poprosil som Joga aby sa na to pozrel. Veď máš XTB, tak neverím, že sa nedá urobiť vyhodnotenie roka.

Keby si sa aj rozhodol nepokračovať v Hitparáde, tak ťa musím z nejakým výsledkom preradiť do sekcie ,,SKONČILI,,.
isiel som s kozou na trh....tak by som rad isiel dalej.
problem je len v tych vkladoch... a tým padom v %
cisla su jasne
Pankoo
Silver Member *

Pankoo napísal: Ut 07 01, 2025 2:49 pm
JUGGLER napísal: Ut 07 01, 2025 2:31 pm Nejako to musíme vyriešiť. Keď sme vyhodnotili Q2 a Q3, treba nejak dať dokopy 2024.

isiel som s kozou na trh....tak by som rad isiel dalej.
problem je len v tych vkladoch... a tým padom v %
cisla su jasne
mohli by sme to zjednodusit tym,ze by sme brali ako zaklad vklad 15000 ,ako som uviedol v plane na zaciatku,pricom vlozene bolo najskor len 9000 a zbytok 6000 bolo zatial na inom ucte,pripravene na vklad .
vkladat dalej nemienim
ale to by som si znizil % stratu do htpr,a neviem ci by to bolo v zhode s pravidlami
Truncus
Gold Member **
Dátum registrácie: Ut 25 04, 2023 10:39 am
Has thanked: 88 times
Been thanked: 104 times

Príspevok od používateľa Truncus »

Pankoo, prečo sa nepozrieš do výpisu brokera - Statement, tam si to možeš predsa jednoducho aj sám vyrátať, nie ?
Ako aj pre Q4, tak aj za celé obdobie...
tomáš virdzek
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Po 02 03, 2009 2:17 pm
Has thanked: 838 times
Been thanked: 487 times

Príspevok od používateľa tomáš virdzek »

Panko, to vyhodnotenie nie je nič zložité, i keď si prikladal, sú to ľahké počty, ale treba k ním jasné dáta. T.j. stav účtu + aktuálny P/L v deň pripísania vkladu + samozrejme výšku vkladu. Keď si mal vkladov viac (iné dátumy), tak potrebuješ tie dáta za všetky tie dátumy... Vieš to dať dokopy?

Edit: vlastne ešte jednoduchšie... potrebuješ vedieť koncový stav účtu k 30.9.2024 (koniec 3Q)... potom stav účtu pred vkladom 1 (výšku vkladu 1)... potom stav účtu pred vkladom 2 (výšku vkladu 2) atď... záverečný stav účtu k 31.12.2024 (4Q)... z toho sa to dá ľahko vypočítať, keď to sem dáš tie dáta
jogo
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Po 04 08, 2008 9:03 pm
Has thanked: 194 times
Been thanked: 447 times

Príspevok od používateľa jogo »

Keďže Pankoo napísal hneď na začiatku, že ide zainvestovať 15 000€, tak by som tu žiadne TWR neriešil, tak ako sme TWR neriešili u Adama, keď na začiatku udal, že ide zainvestovať 36 000€ do Bitcoinu počas jedného roka každodennými nákupmi za rovnakú sumu.
Keďže v týchto výpisoch, ktoré tu Pankoo dáva sú uvedené len zavreté obchody, tak to nie je pre nás relevantná štatistika, lebo nezahrňuje neuzavreté zisky/straty. Preto by Pankoo mal udať Stav účtu k 31.12.2024, nájde ho vo výpise, ktorý mu broker posiela na e-mail ak urobil 31.12.2024 nejaký obchod. Ak neurobil, tak nech dokladuje posledný výpis pred 31.12.2024 alebo zober hodnotu zo 6.1.2025 kde ma Pankoo Hodnotu účtu 10 393€...táto hodnota je vrátane otvorených pozícii a pre účely hitparády je to dostatočne presné-rozdiel je len 6 dní.
-Disclaimer: Všetky informácie, ktoré poskytujem na tomto fóre, sú určené výhradne ku študijným účelom. V žiadnom prípade neslúžia ako investičné doporučenie.
Pankoo
Silver Member *

Hodnotu účtu 10 393€...táto hodnota je vrátane otvorených pozícii a pre účely hitparády je to dostatočne presné-rozdiel je len 6 dní.

ok budeme brat i stav otvorenych pozicii..doplietol som to ja ,myslel somlen na uzavrete pozicie.suhlas
vklad 15040 e
zostatok 10393
jogo
VETERAN MEMBER *****

Pankoo napísal: Ut 07 01, 2025 5:22 pm ok budeme brat i stav otvorenych pozicii..suhlas
vklad 15040 e
zostatok 10393
Hmmm...neviem, neviem, či si 20.12.2024 nemal väčšiu priebežnú stratu ako 5000€...to je suma, ktorú si deklaroval, že pri nej končíš.
Pankoo napísal: Pi 26 04, 2024 12:27 pm zdravim vas , po cca polrocnom aktivnom teste na deme od teraz idem real,vklad bude 15 000 e,budem obchodovať len cfd,nejadna sa o investovanie ,len cista spekulacia.
pri strate cca 5000 e koncim-to su peniaze ,ktore nebudu chýbať.
plan je zhodnotenie mesacne + 1500 e tj rocne 18000 e.
vstupy hlasit nebudem,ak tak len mesacne dam vypis,prvy bude na konci maja.
ak si myslim ,ze niektora spekulacia bude na dlhsie ,budem komentovat.
potom prosim o zaradenie do hitparady,aby sa videlo kolko skody/osohu cfd prinasaju.
verim ,ze toto vlakno bude aspon pre niekoho poucne ,ako prem na velka cast tu na tomto fore.
-Disclaimer: Všetky informácie, ktoré poskytujem na tomto fóre, sú určené výhradne ku študijným účelom. V žiadnom prípade neslúžia ako investičné doporučenie.
Pankoo
Silver Member *

Hmmm...neviem, neviem, či si 20.12.2024 nemal väčšiu priebežnú stratu ako 5000€...to je suma, ktorú si deklaroval, že pri nej končíš.

JOGO-ako si prisiel na ten datum?tento datum to urcite nebol,akcia /nie cfd/cmbt.tech ktoru momentalne drzim bola na dne 17.12. kde som dokupoval. odvtedy zatial len hore .
ci tam bola nerealizovana strata nad 5000 a kolko ti neviem povedat. ak ,tak len blizko.
ak sa da na xtb vygenerovat spatne zostatok-ja ho neviem-rad ti odpoviem. ale myslim ze to je nepodstatne

ano ,no ked som sa dostal do problemov z cfd na realizovanu stratu cca 3500 tak som si povedal ,ze skusim len akcie ,ked aj to poseriem,tak budem nie trader ale investor,ktory to vysedi. mozno.
[/quote]
[/quote]
jednoducho sa mi tu na fore paci,a aby som bol ucastný,tak musim nejako na tej burze vydrzat.
jogo
VETERAN MEMBER *****

Pankoo napísal: Ut 07 01, 2025 8:28 pm Hmmm...neviem, neviem, či si 20.12.2024 nemal väčšiu priebežnú stratu ako 5000€...to je suma, ktorú si deklaroval, že pri nej končíš.

JOGO-ako si prisiel na ten datum?tento datum to urcite nebol,akcia /nie cfd/cmbt.tech ktoru momentalne drzim bola na dne 17.12. kde som dokupoval. odvtedy zatial len hore .
ci tam bola nerealizovana strata nad 5000 a kolko ti neviem povedat. ak ,tak len blizko.
ak sa da na xtb vygenerovat spatne zostatok-ja ho neviem-rad ti odpoviem. ale myslim ze to je nepodstatne

ano ,no ked som sa dostal do problemov z cfd na realizovanu stratu cca 3500 tak som si povedal ,ze skusim len akcie ,ked aj to poseriem,tak budem nie trader ale investor,ktory to vysedi. mozno.
20.12.2024 dosiahol SP500 dno, tak som myslel, že stiahol aj tvoje portfólio na dno. Akcie väčšinou nasledujú index až na výnimky.

Ja len ťa upozorňujem, aby si nezaplatil príliš vysoké "školné", kým nájdeš svoje edge. Pozri si, čo všetko skúšal Adammd a aké zaplatil školné, kým našiel svoje edge v Bitcoine. :)
Pozri si jeho prvé príspevky na tomto fóre.
JUGGLER
VETERAN MEMBER *****

Pankoo napísal: Ut 07 01, 2025 5:22 pm ok budeme brat i stav otvorenych pozicii..doplietol som to ja ,myslel som len na uzavrete pozicie.suhlas
vklad 15040 e
zostatok 10393
jogo napísal: Ut 07 01, 2025 5:07 pm Keďže Pankoo napísal hneď na začiatku, že ide zainvestovať 15 000€, tak by som tu žiadne TWR neriešil, tak ako sme TWR neriešili u Adama, keď na začiatku udal, že ide zainvestovať 36 000€ do Bitcoinu počas jedného roka každodennými nákupmi za rovnakú sumu.
Keďže v týchto výpisoch, ktoré tu Pankoo dáva sú uvedené len zavreté obchody, tak to nie je pre nás relevantná štatistika, lebo nezahrňuje neuzavreté zisky/straty. Preto by Pankoo mal udať Stav účtu k 31.12.2024, nájde ho vo výpise, ktorý mu broker posiela na e-mail ak urobil 31.12.2024 nejaký obchod. Ak neurobil, tak nech dokladuje posledný výpis pred 31.12.2024 alebo zober hodnotu zo 6.1.2025 kde ma Pankoo Hodnotu účtu 10 393€...táto hodnota je vrátane otvorených pozícii a pre účely hitparády je to dostatočne presné-rozdiel je len 6 dní.
OK, Super. Dík !
:beer:

Za 2024 zapisujem:

PANKOO - CFD TRADER (EUR): -30,9% . Od 24.4.2024.
ETF USA (EUR) za rovnaký čas: +20,2%.
Truncus
Gold Member **
Dátum registrácie: Ut 25 04, 2023 10:39 am
Has thanked: 88 times
Been thanked: 104 times

Príspevok od používateľa Truncus »

Pankoo :

Prikláňam sa k názoru joga ohĺadom školného. Až ťa baví byť na tomto fóre, tak by som ti odporúčal ćítať sledovať obchodovanie akciových borcov tohto fóra a ich metódy. Je tam hodne kvalitných informácií. Som presvedčený, že by to bolo k prospechu.

Za úspechom je vždy hodne vzdelávania a práce. A poučiť sa od tých, ktorí to reálne dávajú má vždy zmysel. Pochopiť podstatu ich ziskovosti.
Pankoo
Silver Member *

Truncus napísal: St 08 01, 2025 9:15 am Pankoo :

Prikláňam sa k názoru joga ohĺadom školného. Až ťa baví byť na tomto fóre, tak by som ti odporúčal ćítať sledovať obchodovanie akciových borcov tohto fóra a ich metódy. Je tam hodne kvalitných informácií. Som presvedčený, že by to bolo k prospechu.

Za úspechom je vždy hodne vzdelávania a práce. A poučiť sa od tých, ktorí to reálne dávajú má vždy zmysel. Pochopiť podstatu ich ziskovosti.
som tu skoro denne ,presne to robim ,citam si vlakna a aj som uz hore napisal ,ze forum je pre mna velmi poucne a isiel som sem real davat moje vysledky ,aby aj pre niekoho ineho to bolo poucne-v mojom pripade neuspech,ako lahko to moze prist.
A ked sa no to pozries spatne ,tak v podstate vsetky tipy co som tam daval v kratkom horizonte spravili pekne %,len ja som z toho nevedel vytazit.

IDEM DALEJ
Pankoo
Silver Member *

Hlasi sa naj loser fora
resp.ako sa s tradera stane investor
takze uz budem len ticho sediet a vyckavat na 100 % na drzanej akcii,aby som sa dostal aspon do maleho zisku...co moze byt alebo nemusi,ta akcia lieta 10-20 % denne.
Preco to nebalim?30 % zashortovanych akcii,pokrytie cca 3,5 dna
Firma CLSK celkovo mi pride ok,negativum bolo tam nejake riedenie,predaj akcii insiderov pred riedenim

takze moj vysledok 31.3. je zostatok 6054 eur-59% od zaciatku,za kvartal -41,7 %
Prílohy
Snímka obrazovky (2).png
JUGGLER
VETERAN MEMBER *****

Dík za rýchle vyhodnotenie !

Ouch. -41% za kvartál, to fakt ideš na rekord. :shock:
24.4.25 budeš mať za sebou prvý rok.

Dúfam, že som ťa neinšpiroval ja tým CLSK.
Fundamenty sú dobré, forward P/E je 5, nárast zisku 100% Y/Y.
Len už všetko dobré bolo v cene ked išla z 2 na 24 USD. Ja som ju chcel držať len krátko...
Držať dlhšie CLSK je to isté akoby si držal BTC.
Mať veľa peňazí v jednej akcii je zabiják...

Môžeš ostať aj gamblerom, aj investorom...radšej sa inšpiruj martinom a ked to poriadne klesne, tak zober nejaké pákové ETF.
Ja neodporúčam väčšie ako páka 2x, ale tá výhoda nulového zdanenia je úžasná...

Pri CFD ti nikto neuzná minulé straty, takže ja na tvojom mieste by som šiel maximálne na nulu a potom prešiel na investing cez ETF.

Pankoo
Silver Member *

Dúfam, že som ťa neinšpiroval ja tým CLSK.
NIE, viem ze ty to mas na hodinu resp par dni
1.sledoval som ju dlhsie no vysledky rozhodli,ze som nakupil a vedel som ,ze je shortovana
2. a 6.2. som rezignoval -prestal shortovat- indexy,paradoxne tento rok som nespravil nejaku stratu na CFD shortoch.

Pri CFD ti nikto neuzná minulé straty, takže ja na tvojom mieste by som šiel maximálne na nulu a potom prešiel na investing cez ETF.
nerozumiem ,,neuzna minule straty" myslis straty v minulorocnom zdan.obdobi?
moj vykon ma serie,no nie som nastastie z toho na prasky,IDEM DALEJ,budem reportovat
inak dakujem za reakciu a podporu

JUGGLER
VETERAN MEMBER *****

Pankoo napísal: Ut 01 04, 2025 8:32 pm nerozumiem ,,neuzna minule straty" myslis straty v minulorocnom zdan.obdobi?
Áno, minuloročnú stratu. Keby si ju dobehol, tak ju musíš zdaniť a ešte zaplatiť +15% odvody.
Pankoo
Silver Member *

JUGGLER napísal: Ut 01 04, 2025 10:44 pm
Pankoo napísal: Ut 01 04, 2025 8:32 pm nerozumiem ,,neuzna minule straty" myslis straty v minulorocnom zdan.obdobi?
Áno, minuloročnú stratu. Keby si ju dobehol, tak ju musíš zdaniť a ešte zaplatiť +15% odvody.
Prepáč,ale ja myslim ze nedanim ziadnu stratu z minulého roku,len zisk z tohto.
Napr strata -3000€ minuly rok, zisk bude 3000 € tento rok,tak danim len z tohto roku z 3000€
Upozornoval si ma,ze si stratu nemozem zarátať do tohto roku,ze?
Pankoo
Silver Member *

Caute,som bez pc a z telefonu neviem vytiahnuť relevantné udaje pre ucely htprd,tak dufam ze 3-4.7.to postačí.
Ale dam sem aspon podstatne udaje,ze by to niekto nahodil,lebo tam bol vklad a to teda neviem vyhodnotiť potom to dolozim .
Zostatok koniec 1 kvartal 6054€
Vklad 6500 €
Zostatok koniec 2 kvartál 22 225 usd
Takze nebyť toho oslabenia usd,bol by som na svojom.
Pankoo
Silver Member *

Pankoo napísal: Po 30 06, 2025 11:16 pm Caute,som bez pc a z telefonu neviem vytiahnuť relevantné udaje pre ucely htprd,tak dufam ze 3-4.7.to postačí.
Ale dam sem aspon podstatne udaje,ze by to niekto nahodil,lebo tam bol vklad a to teda neviem vyhodnotiť potom to dolozim .
Vklad 6500 €
22225 usd:1,17=18995€-6500€ vklad =12495€
12495-6054=6441 € zisku
Zhodnotenie za 2/25 by bolo +106,4%
Ale bol tam vklad 6500€
Podla AI je zhodnotenie 59.6% systém TVR
Vysledok od zaciatku strata 11.6%
Pankoo
Silver Member *

dokladam,eur ucet uz nepouyivam,vsetko bolo menene na usd
Prílohy
Snímka obrazovky (4).png
Snímka obrazovky (3).png
Snímka obrazovky (2).png
Pankoo
Silver Member *

Pankoo napísal: St 02 07, 2025 10:38 pm dokladam,eur ucet uz nepouživam,vsetko bolo menene na usd
vsetky obchody v 2-q boli vlastne zbytocne,na zaciatku som drzal len clsk ,stacilo nic nerobit a dnes by som bol s hodnotou uctu tam,kde som.
JUGGLER
VETERAN MEMBER *****

@Jogo: prosím ťa, vieš mi s tým pomôcť?
Ja sa z toho neviem vysomáriť. :roll:

Pozerám do toho už polhodinu a vzdávam to.

Nemôžem fungovať na komplikovanom vyhodnocovaní, ktoré neprínosne žerie čas a energiu.
Okrem toho, vyhodnocovanie bolo v EUR, takže zmena na USD je ďalšia komplikácia.

Pankoo: ak Jogo neurobí záver, z mojej strany nie som schopný ťa vyhodnocovať.
Pri 68 účastníkoch si nemôžem dovoliť 4 x ročne lúštiť hlavolamy.
Pankoo
Silver Member *

Prepac Juggler,nerad by som Ti pridaval starosti,ale myslim ,ze som to vyhodnotil spravne a bolo to v eur.
Prehodenie -zalozenie poductu na usd bolo z dovodu poplatkov pre xtb, zmena na usd a naspat na eur za kazdy obchod 0,4 %.
Takze teraz mam po prevedeni vsetkych eur na usd ucet LEN v usd a na konci Q to aktualnym kurzom prehodim na eur pre ucel htp,pretoze som zacinal v eur. tak sa i stalo.
este raz:
zostatok po I/Q 6054 €
Vklad v priebehu 6500€
zostatok koniec II/Q 18995€ tj.tých 22225 usd co tam svieti ,teda len 22157 usd,lebo scan je az 2.8.
tj.zisk v 6441 €
prepocet usd /€ 1.17
podla tvr metody zhodnotenie 59,6 % za II/Q
dufam ,ze je to zrejme,ak nie ,nelam si hlavu,skusim inak vysvetlit
jogo
VETERAN MEMBER *****

Pankoo napísal: Ut 01 07, 2025 9:52 am
Pankoo napísal: Po 30 06, 2025 11:16 pm Caute,som bez pc a z telefonu neviem vytiahnuť relevantné udaje pre ucely htprd,tak dufam ze 3-4.7.to postačí.
Vklad 6500 €
22225 usd:1,17=18995€-6500€ vklad =12495€
12495-6054=6441 € zisku
Zhodnotenie za 2/25 by bolo +106,4%
Ale bol tam vklad 6500€
Podla AI je zhodnotenie 59.6% systém TVR
Vysledok od zaciatku strata 11.6%
Pankoo, pri TWR metóde najprv pripočítaš vklad a až potom počítaš zhodnotenie. Takže v tvojom prípade to bude takto:

počiatočný stav 31.3.2025...........6 054€
vklad.......................................................6 500€
počiatočný stav 1.4.2025..............6 054€ + 6500e = 12 554€
konečný stav 30.6.2025................18 995€
zhodnotenie za 2Q2025................18 995€/12 554€ = 1,5130 tj. 51,30%
zhodnotenie za 1Q2025.................-41,70% tj. 0,5830
zhodnotenie za 1-2Q2025............0.5830*1,5130=0,8820 tj. -11,80%

Toto je šablóna, do ktorej v ďalšom kvartáli len daj relevantné údaje a nemal byť problém.

p.s: Presný výpočet TWR by samozrejme bol, aby sa niekto nepohoršil, ak by si k dátumu vkladu udal aj veľkosť účtu, a počítalo by sa to k dátumu vkladu, ale pre účely hitparády aj tento výpočet stačí.
Pankoo
Silver Member *

Jogo dik,
JUGGLER
VETERAN MEMBER *****

Dík Jogo :like: :potlesk: :uctievanie:

Pankoo
Silver Member *

dnes nakup vysoko riskantne all in-BioAtla -BCAB 0,3986

riziko viem,som si vedomý
cca 2 mesiace budem mimo diania
Pankoo
Silver Member *

rychla aktualizacia drzim bcab 53200 ks 0,3986
BCAB vcera zverejnila, podla mna nic nove okrem:
Partnerstvá: BioAtla je v pokročilom štádiu — pre jedno aktívne aktívum sú už uzavreté due diligence a je pripravený term sheet. Spoločnosť očakáva uzavretie aspoň jedného partnerstva ešte v tomto roku.
Pokračujeme v partnerských diskusiách v rámci nášho portfólia predklinických a klinických CAB a zostávame presvedčení o našom cieli uzavrieť aspoň jednu transakciu v roku 2025.
v 2024 predali predklinicku studiu ,este ziadna faza skumania, za 11 mil.usd.
Teraz maju jeden produkt vo faze 1,druhy vo faze 2 s kladnými vysledkami.
Aku hodnotu asi moze mat vyskum v pokrocilom stadiu s nadejnym koncom.?
5.8, mal byt delisting,no stale su na nasdaq, preco?
o predlzeni som nenasiel nic.
Takze drzim .
Pankoo
Silver Member *

BCAB sa rozbehla pozadovanym smerom...bez novych sprav.
Zatiaľ mam + 35% na účet.
Prsty ma pália.
No predpoklad je,ze bude nejaka sprava o spolupraci .
Potencial k 1.2 usd alebo ten delistng.
Xatial ani ziadne pump spravy na forach,ako som to zazil pri tnxp,tak myslím,ze az bude toho plno na weboch,vtedy treba predávať.
Dnes vysla sprava od biontech o podobnej technologii s dobrymi vysledkami
Mam tu plnu investíciu,tak dufam ze mi to vyjde.
Nevydrzal som tnxp,plug,acumen Pharma..
Pankoo
Silver Member *

BCAB dnes nova sprava https://ir.bioatla.com/news-releases/ne ... pment-plan
No ani zmienka o konkretnom záchrannom partnerstve...
Ale toto je dôležité myslim.
Spoločnosť pokračuje v prípravách na začatie 3. fázy štúdie s cieľom pokračovať v štúdii so strategickým partnerom začiatkom budúceho roka.
Spoločnosť si zachováva predchádzajúci výhľad na dokončenie strategického partnerstva s jedným z našich pokročilých klinických aktív v tomto roku.
Stale drzim.
Pankoo
Silver Member *

BCAB dnes vsetko predane od 0,638 do 0,654 zisk 12990 usd.
Z kratkodobeho hladiska som to vyhodnotil na predaj,teraz budem pozorne cakat a sledovat vyvoj akcie a dufat ,ze sa mi podari zobrat lepsiu cenu este pred oznamenim partnerstva ...ak nejake bude
Martin7
Guru Member ****
Dátum registrácie: So 19 03, 2016 11:49 am
Has thanked: 2 times
Been thanked: 430 times

Príspevok od používateľa Martin7 »

Paráda Pankoo. :potlesk:
Teda, ty máš ale odvahu. :like:
Len to už s veľkosťou pozície do takýchto firiem nepreháňaj.
If you don´t find a way to make money while you sleep, you will work until you die. Warren Buffett
Pankoo
Silver Member *

Tak bohuzial zlateho oslicka -BCAB-som predal predcasne.Dnes 0,82 .
Martin by urcite drzal.
Hlasim vstup PCSA 5000 KS 0,18
dalsie buy limity som nastavil na 0,17 az 0,1 ak by klesla po vcerajsom zhromazdeni,kde odsuhlasili rs a navysenie poctu akcii.
NIC PEKNE... ale poziciu 10% ziskal fond,spolocnost HX Entertainment Ltd,bude tam nejaka spekulacia do buducnosti na kryptomeny.
Plus dalsi spekulanti cca 30 %.
Niekde som cital,ze hedzove fondy vstupuju do spol,aby vedeli poziciavat potom akcie na short...
Tak spekulujem
Pankoo
Silver Member *

PCSA som predal 0,2145
CAN BUY 0,8
BCAB BUY cca 0,64
GANX BUY 1,6