meny obchodujem denne ziskovo

Trading s opciami, derivátmi, futures a hedžovanie.
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
livetrader
Dátum registrácie: So 24 02, 2007 2:27 pm
Kontaktovať používateľa:

meny obchodujem denne ziskovo

Príspevok od používateľa livetrader »

Zdravim, dlho som to skusal nahodne na forexe bez uspechu

no potom som natrafil na obchodnika ktory sa tym zaobera roky
a po 2 ucenia som to skusil v reale a 2310 usd plus takze som velmi
spokojny.

Mam aj priamo system nie len nejake platene signaly,ktore
sa mi neosvedcili,signaly bez znalost obchodovania sk k nicomu.
Treba vediet aj obchodovat a to som sa naucil
tu
akcieforexburzakomodity.cheapindex.com

moj ucitel mi povedal aj priamo jeho hodnoty nastaveni
indikatorov a ich kombinacie,aj viacere ine veci
ktore neboli v rozsiahlych 200 stranovychj materialoch,
su to proste obchodnicke grify a finty a za toto som vdacny
lebo by som to zistoval roky a stalo by ma to usd.

mozete pripadne kontaktovat priamo tradera roba
jeho icq a skype je 257246807 icq a skype creator77 nie poliak
Používateľov profilový obrázok
filip glasa
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Št 30 11, 2006 8:31 pm
Been thanked: 1 time
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa filip glasa »

Livetrader, tak toto vypadá skôr ako reklama na seba samého pod iným menom. Tak neviem či to písal naozaj livetrader, alebo Trader Robo. Nech si každý urobí úsudok sám.
Matus
Dátum registrácie: Pi 23 03, 2007 8:47 pm

Príspevok od používateľa Matus »

filip glasa napísal:Livetrader, tak toto vypadá skôr ako reklama na seba samého pod iným menom. Tak neviem či to písal naozaj livetrader, alebo Trader Robo. Nech si každý urobí úsudok sám.
Haha, ak to je naozaj trader Robo, tak zbohom :) Videl som cloveka, ktory sa nechaval volat "trader Robo" na minulorocnej vystave Exporeklama v bratislavskej Inchebe. Mal tam rozlozeny taky piknikovy stolik, prilepenu A4-ku na nejakom kuse zlomeneho laminatu a na toaletnom papieri rozmerov 6×1 cm vytlacene "vizitky". Absolutne najhorsia prezentacia cloveka, ktory sa snazi predat sam seba, aku som kedy v zivote videl... V realnom zivote by onho clovek bicykel neoprel, nie ze obchodoval cez neho...
Bebe
Platinum Member ***
Dátum registrácie: Po 12 02, 2007 1:09 pm

Príspevok od používateľa Bebe »

Matus napísal:Haha, ak to je naozaj trader Robo, tak zbohom..
Ja by som sa až tak hlasno nesmial. Ten človek má síce slabú prezentáciu, mizerné zmluvy a pochybnú históriu, ale to ešte nič nezmamená. Zdá sa, že je kreatívny, húževnatý, cieľavedomý a vytrvalý, že má veľkú šancu zbohatnúť skôr, ako väčšina čitateľov tohto fóra. Je však dôležité, aby to nerobil na ich úkor a správal sa korektne. Možno ak by nám porozprával niečo o sebe a svojich cieľoch, podelil by sa o skúsenosti, urobil by aj pre seba veľa. Kto chce byť úspešným, musí vedieť aj dávať, nielen brať. To sa ešte zrejme musí naučiť.

Keď sa úspešných ľudí spýtaš, ako začínali, tak sa hodnú chvíľu usmievajú, kým začnú o tom rozprávať. Nikdy sa však nesmej niekomu kto začína, lebo ťa môže veľmi rýchlo predbehnúť.
Matus

Hmm, asi sme sa neporozumeli. Studujem a venujem sa reklame a ta jeho prezentacia je naozaj zla. Nie kazdy vie vsetko a ak robi jednu vec dobre (trading), tak sa mozno nemusi vediet dobre spropagovat sa. Ale preto predsa mame delbu prace. Naozaj mu drzim palce aby sa mu darilo a mohol si dovolit profesionalny reklamny servis... (preto vsak nemusi spamovat diskusne fora)
filip glasa
VETERAN MEMBER *****
Kontaktovať používateľa:

Myslím že je dosť neseriózne ponúkať služby len tak s prezývkou bez mena, adresy, sídla atď. A ešte takto spamovať. Fakt neviem ako si nejakých zákazníkov takto získa.
Bebe
Platinum Member ***
Dátum registrácie: Po 12 02, 2007 1:09 pm

Príspevok od používateľa Bebe »

Matus napísal:Studujem a venujem sa reklame..
Tak prečo si mu Matus neponukol spolupracu? Veď ak niecomu rozumiem, a vidím v tej oblasti nejakú biedu, je to predsa príležitosť? Či nie? Ak sa venujes reklame a marketingu, určite nie Tvoj problém vedieť sa predať. Mal by si popri štúdiu aj prax. Myslím, že si práve prepásol príležitosť. Či to vidíš inak?

Spam je neospravedlniteľný a nemusíme sa o tom baviť. Ale všetko zlé je na niečo dobré, možno nás táto téma ešte v niečom poučí.
filip glasa
VETERAN MEMBER *****
Kontaktovať používateľa:

Inak spamovo (nevyžiadané telefonáty) fungujú aj niektorí tak trochu podvodnícky brokeri na Slovensku. A dosť ľudí sa im na to nachytá. Na inom webe písal klient Fimexu približne toto:
Broker obchoduje na účet klienta podľa zmluvy tak, že za zisk si inkasuje províziu a za stratu nič. Takže sa neberie dokopy celé portfólio.Za pár mesiacov desiatky obchodov. Na poplatkoch za obchody 3000 USD, na províziách za "výnosy" 800 USD. Klient prišiel o všetko.
Tieto firmy sa ku klientom dostávajú tiež spamom - telefonujú.
Matus

Kód: Vybrať všetko

Tak prečo si mu Matus neponukol spolupracu? 
Bebe, vidim to inak, v tomto biznise je to tak, ze obycajne musi chciet najprv klient, bez toho to nejde - naozaj sa ako kreativec, alebo marketer nemozes "ponukat niekomu". Pokial clovek nechape vyznam regulernej reklamy, byva s nim tazka rec. Rozpraval som sa aj s tymto clovekom priamo na Inchebe, chcel som vediet, co je zac, spravil na mna velmi rozporuplny dojem, jeho vystupovanie bolo naozaj "neobykle" a vyzeralo to, ze spolupraca s nim by bola beh na dlhe trate (v zmysle na dlhe lakte :) ) - (nechcem ho ale verejne ohovarat, rad vysvetlim cez sukromnu spravu...)

Praxe mam ale dost, pracujem na vlastnu past, aj v ramci malej reklamnej agentury. Mam skusenosti aj s firmami, ktore vyrastali "na zelenej luke", prisli za nami a vymysleli sme im naozaj kreativne riesenia, ktore ich potiahli nahor a vobec ich to nestalo vela... Chce to ale chciet.

Prenesme tuto temu mozno na podu sukromnych sprav, nech nakoniec my sami nespamujeme toto forum prispevkami mimo temu :)
Ladis
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Št 14 12, 2006 5:18 pm
Been thanked: 25 times
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ladis »

:?: A co si myslíte o tom cowbojovi Tomovi Řepíkovi z Chomutova :?: ,
kterej má na jeho webstránce :
Od roku 1996 jsem naučil obchodovat komodity, akcie a opce přes 10.000 lidí všech věkových kategorií a profesí, z různých koutů světa. Školou povinné studenty i lidi v penzi, tuzemské sportovní a umělecké celebrity, lidi z top managementu významných firem, ale i malé podnikatele či řadové zaměstnance. Nemálo z nich mi řeklo či napsalo, že jsem génius. http://www.komodity.cz

Ten genius Tom Řepík má korespondenty a ti okopírovali bez mojeho vedomí na mojí stránce moje texty o akciích a privatizaci a krachu a vytvorili z toho na http://www.komodity.cz 30 stránek a podepsali se jejich jmény pod to jako Kraus. Tak jsem jim napsal , ze si to tam mohou nechat , ale at to podepisou mojim jmenem a pak jmenem ode mne vyvolenym "A. Navrátil" Jenomze dnes vodi seznam.cz a google.cz lidi na moje texty na jejich stranky a ne na moje stránky. Tedy jsem radeji mel chtiti , aby ty texty z moji stranky na jejich strance vymazali.

Muže si Filip Glasa nebo Ladislav Konečný psáti taky na jeho webstránku , ze naučil obchodovat celebrity z celého sveta a ty celebrity ho nazývají genius ?
To vypadá dosti nemocně , to by se mělo léčit !
ZDARMA kniha v PDF ♥ ♥ Akcie a burza - jediná kniha, kterou potřebuješ http://nr1a.com/kniha.htm
♥ ♥ http://nr1a.com/AKCIE ♥ ♥ https://www.facebook.com/groups/2660933057270038/
filip glasa
VETERAN MEMBER *****
Kontaktovať používateľa:

Pre istoru mám v podpise niečo o tom, že nie som investičný génius :-)
Napísať odpoveď

Návrat na "Opcie, deriváty, futures, hedging"