Ahojte,
Nevidel som to tu ešte na fóre, tak založím túto tému.
V posledných mesiacoch som sa venoval trading metóde od týpka menom Michael J. Huddleston alebo pod pseudonynom Inner Circler Trader / ICT. Jeho celý mentorship je free na Youtube.
Robil som si viacero backtestov na FX Replay na EUR/USD a NAS100 a dosiahol som vcelku zaujímavé výsledky:
V tomto prípade som si nastavil 100K účet (v realite by som zobral 100K funded cez nejakú prop firm) a vybacktestoval som 5 mesiacov. Na každý trade som dával max 0,5% z účtu, s RR 1:2. Konkrétne sa tu jedná o ICT Silver Bullet metódu.
Backtestov mám viacej ale so stabilným výsledkom. Win rate mávam okolo 50 až 55%, čo nie je vôbec zlé na to ,že sa tomu venujem len 3 mesiace a predtým som nikdy netradoval.
Na autora tejto metódy som zachytil aj množstvo kritiky. Niektorý to označujú za kult. Alebo premenovanú retail metódu supportov a rezistencí. Raz na sociálnej sieti X, zverejnil withdraw z účtu , ktorý sa ukázal ako photoshop, pretože vo výbere nebolo znamienko "-", čo napokon priznal a povedal ,že to bol joke. Istú dobu mal aj platený mentorship za 200 dolárov mesačne... Neviem či je ICT reálny trader ale z vlastnej skúsenosti vidím, že jeho koncepty fungujú.
Poznáte túto stratégiu alebo čo si o tom vy skúsenejší myslíte? Prípadne ak vás zaujímajú detaily, kludne sa pýtajte.
Inner Circler Trader (ICT)
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.