spravodlivost na europsky sposob

Čo sa inam nehodí, ale máte potrebu to napísať
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
stary gambler
Gold Member **
Dátum registrácie: Ne 04 12, 2022 10:37 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 43 times

spravodlivost na europsky sposob

Príspevok od používateľa stary gambler »

staci nakradnut len viac peanazi a este vam ich stat/ v tomto pripade Ceska republika-ale urcite je to bezne aj u susedov /aj zlegalizuje, odovzdate im len tretinu:
odkaz:https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma ... -internetu
Adammd
Guru Member ****
Dátum registrácie: Ut 11 10, 2016 2:47 pm
Has thanked: 459 times
Been thanked: 258 times

Re: spravodlivost na europsky sposob

Príspevok od používateľa Adammd »

To som si neni uplne isty, bude to mat dohru(prebieha vysetrovanie) a nakoniec z toho bude este hanba.
f.i.r.e.
has no top because fiat has no bottom
“There are three classes of people: those who see, those who see when they are shown, and those who do not see.” - Leonardo da Vinci
dusantt
Platinum Member ***
Dátum registrácie: Št 16 06, 2016 12:14 pm
Been thanked: 65 times

Re: spravodlivost na europsky sposob

Príspevok od používateľa dusantt »

A to som nedavno pocuval, ako je v CR lepsie, spravodlnivejsie, nez na korupcnom SR.

Hm, no neviem, asi som sa zblaznil a neviem citat, neviem si pamatat, alebo ludia na internete maju iny meter na ine veci.

Inak sranda,
V roce 2021 ho propustili z vězení, kde si odpykával devítiletý trest.
Následně jej zadržela policie a v roce 2017 byl odsouzen.

2017 + 9 != 2021
mal to byt 9,5 rocny trest,
" Mezi ně se řadí i Tomáš Jiřikovský, kterého soud před rokem poslal na 9,5 roku do vězení za krádež bitcoinu a manipulaci s drogami. Nyní byl případ nepravomocně přehodnocen na zpronevěru. Krajský soud v Brně se tak vyjádřil po vleklém líčení."
https://cryptosvet.cz/kradez-bitcoinu-t ... ud-v-brne/

Inak skoda , ze nepisu kde ich drazili, vychadza to na priemer 92478 USD / BTC (od konca marca, tazko povedat, ci to bolo pravidelne DCA alebo nieco ine)
Len tak, by ma zaujimalo, kto ich kupil a co snimi urobil, tj, ci to CR predalo priamo na burze, alebo tam boli sprostredkovatelia ktory BTC obratom predali na burze za vyssiu cenu. Drazili to po 5BTC, to by im to ulahcilo otocit to viac krat.

not bad, not bad... sedel cca 3 roky? Samozrejme chlapik musel vela makat, zas tak lahke nie je zarobit si 1561 BTC, kedy to mohol ziskat? 2015-2017? keb bol BTC medzi 1000-2000USD? Ale na druhu stranu, ubytovanie zadarmo a stastie s BTC, uz moze podnikat legalne, uz nie je potreba vyuzit nelegalne praktiky na zarobenie si rozprakovej sumy :)

Len taka pikoska
https://www.blesk.cz/clanek/regiony-brn ... -deti.html
je divne ze isiel z Brna do Breclav, nie je Breclav povazovany za 2. (ak nie prvy) najhorsi priestor na odpikavanie si trestu? Ale skor o toto:
Jiřikovský se podle rozsudku dopustil i rozsáhlé krádeže - jako provozovatel a administrátor obchodu 1. prosince 2013 z více než 5000 adres uživatelů odcizil bitcoiny v hodnotě přes 16 milionů korun a převedl je na svou soukromou bitcoinovou adresu. Policie u něj navíc našla doma nelegální zbraně.

ktovie kolko coho on ma preliate kade tade :D
Inflacia je predsa nula.
2025: Lekár už nemá voľné termíny
2025: Táto elektronická služba momentálne nie je dostupná
Posledný nech zhasne.
Napísať odpoveď

Návrat na "Off topic - nie len investovanie"