Od známeho som dostal ponuku investovania do BRIC nehnutelnosti cez spoločnosti Sheldin.
Prospekt v slovenčine:
http://www.shedlin.com/uploads/tx_extra ... ekt_02.pdf
Máte niekto s touto firmu skúsenosti? Aký je Váš názor na uvedenú investíciu.
General
Sheldin - Latin American Property
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 30 11, 2006 8:31 pm
- Been thanked: 1 time
- Kontaktovať používateľa:
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
- Has thanked: 2483 times
- Been thanked: 2864 times
Re: Sheldin - Latin American Property
Rozhodne by som tam nedal ani cent.
Ešte že ťa nenahovára na Čínu. Tam keď praskne realitná bublina, prídeš o gate.
V Latinskej Amerike utrpíš len straty z celosvetovej krízy, devalvácie, inflácie, z nákladov do FONDU, z provízie pre sprostredkovateľa ( tvojho kamaráta )....a nakoniec budeš šťastný, keď ten fond neskončí ako tunel.
V Latinskej Amerike utrpíš len straty z celosvetovej krízy, devalvácie, inflácie, z nákladov do FONDU, z provízie pre sprostredkovateľa ( tvojho kamaráta )....a nakoniec budeš šťastný, keď ten fond neskončí ako tunel.
No vyzera ako investícia rokaJUGGLER napísal:Rozhodne by som tam nedal ani cent.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 30 11, 2006 8:31 pm
- Been thanked: 1 time
- Kontaktovať používateľa:
veď to nie je žiadny fond, ale niečo ako nemecká sročka (komanditná spoločnosť). To je problém. NIe Latinská amerika.
-
peter.cmorej
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Po 08 10, 2007 12:35 pm
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 17 times
zasa Ertrag a Sicherheit ? 
tu si precitaj co som o nich napisal:
http://cmorej.blog.sme.sk/c/276345/Jung ... emali.html" onclick="window.open(this.href);return false;
su tam aj odkazy na dalsie clanky, kde je par teplych slov o tychto ich "investicnych prilezitostiach" v nehnutelnostiach
tu si precitaj co som o nich napisal:
http://cmorej.blog.sme.sk/c/276345/Jung ... emali.html" onclick="window.open(this.href);return false;
su tam aj odkazy na dalsie clanky, kde je par teplych slov o tychto ich "investicnych prilezitostiach" v nehnutelnostiach