Zajímalo by mne , z který emerický stránky to Jan přeložil.

Ale je to lepší , když napíše něco česky a muže se i zdát mnoha lidem , že je to z jeho hlavy , než když sem furt jen dává links na emerický stránky.

Já vám povim , že s těmi Janovými links na emerický stránky neztrácím nikdy čas. Když nám chce Jan něco povědět , at' to poví česky.
Jedno zda se pak myslí , že je to z jeho hlavy , nebo že to přeložil.
ALE S JEHO LINKS NA EMERICKÝ STRÁNKY NEZTRÁCÍM ČAS.
Tedy tady filizofuje , že celý ůspěch s akciemi spočívá ve změně.
To asi mnohejm lidem bude na nic !
Aby se to dalo použíti , měl by říci : Velký ůspěch s akciemi se může dostavit zvláště , když podnik zvyšuje letos o desítky procent zisk a zvláště tehdy , když je akcie fundamentálně levná s nízkým P/E a P/S.
Bohužel , to říci Jan nemuže , on kupuje akcie od firem za pár centů , kde fundament neni znám , něco jako ty "kurz rakety" pekaře Markus Frick = "frickadely" = Stargold , Starenergy , Russoil = viz 6 překrásných videos , hlavně ty videa s opicemi na :
http://www.youtube.com/results?search_q ... rch=Search
To jsou taky penny stocks za 0.0001 euro s neznámým fundamentem , které udělaly stovky % za měsíc a pak za měsíc -90% ztratily a to vše jen kvuli reklamě. Majetek těch firem je jen webstránka.
Taky Jan kupuje penny stocks za pár centu bez známého fundamentu , které rostou jen díky reklamě a možná , že majetek těch firem je jen webstránka , Jan se to nedoví , když se nejede na ty firmy podívat a spolehne se na diskusi v americko-izraelských fórech.
Já vám ale povim , držte se změny = růstu zisku o desítky procent u levných akcií , kdyby byly v PX nebo v DAXu a máte po starosti.