XTB brokers
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
XTB brokers
Už si niekto z vás otvoril u nich účet? Ak sa najde niekto, ake mate skusenosti? Respektive poculi ste nejake ohlasy na tohto brokera?
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 30 11, 2006 8:31 pm
- Been thanked: 1 time
- Kontaktovať používateľa:
Re: XTB brokers
Filiiip, nedomyslavy niesom. Tiez som dal do vyhliadavaca XTB. No v tychto diskusiach rozoberaju iba sutazny alebo demo ucet a venuju sa aj spreadom, no v ziadnej diskusii som sa nedocital, ci uz ma niekto u nich ucet na ostro.Strejdo napísal:Už si niekto z vás otvoril u nich účet? Ak sa najde niekto, ake mate skusenosti? Respektive poculi ste nejake ohlasy na tohto brokera?
Chcem sa opytat , je mozne ze XTB ako tvorca trhu obchoduje proti mne , / ved vidi moje kotacie/ ?
Velmi casto sa mi totiz stava, ze obchod sa otoci na mojej kotacii, alebo po mojom vstupe do pozicie.
Velmi casto sa mi totiz stava, ze obchod sa otoci na mojej kotacii, alebo po mojom vstupe do pozicie.
Mozne to je a mozes to skusit aj reklamovat podla ich dokumentov ale pochybujem, ze mas nejake realne sance
Rozmyslam, ze by som si u nich otvoril ucet ale pripada mi to dost netransparentne ked oni len priblizne kopiruju realny trh a podla mna hocikedy mozu zdovodnit odchylky nejakym argumentom. Otazne je na aky server sa pripajas. Maju pre kazdu krajinu zvlast server alebo naostro sa obchoduje na jednom a tom istom pre vsetkych (nemyslim fyzicky len jeden server ale tie iste data pre vsetkych)?
A taktiez dost podstatnu vec o konflikte zaujmov maju tu: Rámcová zmluva (7.4 Zákazník prehlasuje, že si je vedomý, že v niektorých prípadoch môže byť X-Trade Brokers druhou stranou Obchodných transakcií k Finančným nástrojom, čo môže viesť k potenciálnemu konfliktu záujmov. X-Trade Brokers prehlasuje, že vynaloží všetko úsilie, aby potenciálny konflikt záujmov medzi Stranami nemal žiadny vplyv na nestrannosť X-Trade Brokers pri uzatváraní Obchodných transakcií.)
Rozmyslam, ze by som si u nich otvoril ucet ale pripada mi to dost netransparentne ked oni len priblizne kopiruju realny trh a podla mna hocikedy mozu zdovodnit odchylky nejakym argumentom. Otazne je na aky server sa pripajas. Maju pre kazdu krajinu zvlast server alebo naostro sa obchoduje na jednom a tom istom pre vsetkych (nemyslim fyzicky len jeden server ale tie iste data pre vsetkych)?
A taktiez dost podstatnu vec o konflikte zaujmov maju tu: Rámcová zmluva (7.4 Zákazník prehlasuje, že si je vedomý, že v niektorých prípadoch môže byť X-Trade Brokers druhou stranou Obchodných transakcií k Finančným nástrojom, čo môže viesť k potenciálnemu konfliktu záujmov. X-Trade Brokers prehlasuje, že vynaloží všetko úsilie, aby potenciálny konflikt záujmov medzi Stranami nemal žiadny vplyv na nestrannosť X-Trade Brokers pri uzatváraní Obchodných transakcií.)
Pre real ucty maju ine servre. Teraz trochu s nimi komunikujem cez maila.
Dobry den,
v ramci realneho uctu nie su ziadne obmedzenia tykajuce sa ponuky instrumentov resp. indikatorov. Prave naopak mate k dispozicii viacere moznosti ako napriklad pouzivanie roznych strategii, ktore v sutaznom ucte nie su povolene, dalej moznost zadavania pokynov prostrednictvom telefonu v pripade, ze nemozete realizovat pokyn sam, ponukame Vam aj obchodovanie prostrednictvom mobilnej investicnej platformy, pristup k aktualnym makroekonomickym udajom a dalsie.
Nasa spolocnost vystupuje ako obchodnik priamo na OTC trhoch.
Len teraz som sa ho prave pytal, ze preco zvolili iny posob provizii ako poliaci, lebo v polsku si oni beru proviziu za uzatvaranie pozicie, pricom na Slovensku maju proviziu iba zo spreadu. A toto mi napisal :
podla mojich informacii je sposob uctovania poplatkov pri realnom ucte totozny ako v pripade slovenskej pobocky. Prosim, mozete mi zaslat link na stranku, kde ste tuto skutocnost nasli?
A tu je link:http://www.xtb.pl/strona.php?p=131
Dobry den,
v ramci realneho uctu nie su ziadne obmedzenia tykajuce sa ponuky instrumentov resp. indikatorov. Prave naopak mate k dispozicii viacere moznosti ako napriklad pouzivanie roznych strategii, ktore v sutaznom ucte nie su povolene, dalej moznost zadavania pokynov prostrednictvom telefonu v pripade, ze nemozete realizovat pokyn sam, ponukame Vam aj obchodovanie prostrednictvom mobilnej investicnej platformy, pristup k aktualnym makroekonomickym udajom a dalsie.
Nasa spolocnost vystupuje ako obchodnik priamo na OTC trhoch.
Len teraz som sa ho prave pytal, ze preco zvolili iny posob provizii ako poliaci, lebo v polsku si oni beru proviziu za uzatvaranie pozicie, pricom na Slovensku maju proviziu iba zo spreadu. A toto mi napisal :
podla mojich informacii je sposob uctovania poplatkov pri realnom ucte totozny ako v pripade slovenskej pobocky. Prosim, mozete mi zaslat link na stranku, kde ste tuto skutocnost nasli?
A tu je link:http://www.xtb.pl/strona.php?p=131
Otazka je, ze co robia v pripade, ze otvaras 0,05 lotu. S tym nemozu ist na trh a tym padom zalezi ako riesia taketo pozicie.
Taak tu su odpovede.
1. poplatky, ktore su uvedene v tabulkach na polskych web strankach su spojene so sluzbami, ktore slovenska pobocka neposkytuje. Jedna sa napriklad o fyzicku dodavku, ktoru je mozne realizovat iba prostrednictvom materskej spolocnosti v Polsku.
2. Otvorit 0,05 lotu je mozne v pripade, ak obchodujete komodity alebo akciove indexy. Pri menovych paroch a burzovych indexoch je minimalny objem 0,1 lotu pre dany kontrakt. Pokial ste Vasu otazku mysleli inak, prosim kontaktujte ma.
Robi zo seba debila.
1. poplatky, ktore su uvedene v tabulkach na polskych web strankach su spojene so sluzbami, ktore slovenska pobocka neposkytuje. Jedna sa napriklad o fyzicku dodavku, ktoru je mozne realizovat iba prostrednictvom materskej spolocnosti v Polsku.
2. Otvorit 0,05 lotu je mozne v pripade, ak obchodujete komodity alebo akciove indexy. Pri menovych paroch a burzovych indexoch je minimalny objem 0,1 lotu pre dany kontrakt. Pokial ste Vasu otazku mysleli inak, prosim kontaktujte ma.
Robi zo seba debila.
Strejdo :
Ak si otvoris 0,05lota obchoduje XTB proti tebe
Mam real, co chces vediet?
Ak si otvoris 0,05lota obchoduje XTB proti tebe
Mam real, co chces vediet?
No ci si spokojny s nimi. Hlavne, ci si uz nejake zarobene love posielal na svoj ucet, ci s tym nieje problem. lebo kamos ma zle skusenosti, sice aj ja, ked som obchodoval s Bartolomei, ked si mal doplnat ucet, tak hned ti volali, ale ked si zarobil a chcel si poslat na ucet peniaze, tak neposlali nic a vyhovarali sa. Kamosovi doteraz nevyplatili uz vyse roka 200 papierov.
Spokojny niesom, nakolko mi casto "mrzne" zadavanie pokynu .
V deme to bolo OK, ale v realnom ucte niekedy aj minutu nic. Ide o "sleeppage" ktore je dost caste. A je jedno ci je volatilita alebo pokojne obchodovanie.Nakolko robim "scalping" tak mi to vadi.
Co sa tyka penazi, zatial som nic neziadal.
Posielanie z VUB na XTB zatial prebieha zo dna na den.
V deme to bolo OK, ale v realnom ucte niekedy aj minutu nic. Ide o "sleeppage" ktore je dost caste. A je jedno ci je volatilita alebo pokojne obchodovanie.Nakolko robim "scalping" tak mi to vadi.
Co sa tyka penazi, zatial som nic neziadal.
Posielanie z VUB na XTB zatial prebieha zo dna na den.
Hmm, tak to nieje bohvieake pozitivum,hlavne pri skalpingu, to chcem robit aj ja. A spread je aky na normall ucte? Je mensi ako na deme, alebo aky je tam rozdiel? A uz si bol na nejake ich skolenie?
Najviac robim EURUSD a tam je zatial stale 2 pips , ale skusal som teraz USACASH kde by mal byt 7 ale je 14.
Na skoleni som zatial nebol .
Na skoleni som zatial nebol .
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
z emailu:
skúste odpovedať, ak robíte s XTB.Na stretnuti sa spominalo ze real time
data sa daju pouzivat z XTB Brokers.Ja som uz stiahol dve aplikacie a vidim
tam len menove pary.Je na to specialna aplikacia,alebo robim niekde
chybu?Alebo som zle rozumel a akcie sa v real-time v XTB sledovat nedaju?
Dik za odpoved
-
osamely chodec
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Ut 13 11, 2007 1:57 pm
- Has thanked: 258 times
- Been thanked: 627 times
Pokusim sa odpovedat.
Na ostrom ucte je iba cca 20 cfd na akcie,cize na akcie to rozhodne nie je .Real data su na hlavne indexy ,skoro vsetky komodity a na atraktivnejsie menove pary.
Na deme je len obmedzena ponuka instrumentov, ale da sa poziadat ich support o doplnenie ponuky na deme,sposob akym sa vyvola cela ponuka je myslim uvedeny na ich webe.
Ale ak mas zaujem o akcie, tak u xtb nie.
Na ostrom ucte je iba cca 20 cfd na akcie,cize na akcie to rozhodne nie je .Real data su na hlavne indexy ,skoro vsetky komodity a na atraktivnejsie menove pary.
Na deme je len obmedzena ponuka instrumentov, ale da sa poziadat ich support o doplnenie ponuky na deme,sposob akym sa vyvola cela ponuka je myslim uvedeny na ich webe.
Ale ak mas zaujem o akcie, tak u xtb nie.
-
peter.cmorej
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Po 08 10, 2007 12:35 pm
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 17 times
Citacia u Filipa je odo mna.Ked som sa s Jonatanusom bavil o real time data na akcie(nie CFD,opcie alebo indexy),niekto spomenul ze sa daju tahat z platformy XTB .Takze predsa len najlepsi poskytovatel na real time bude Elite z Finvizu? Alebo je nejake rychlejsie(nie -1 min)riesenie za dostupnu cenu?
uz si si otvoril konto u IB?marval napísal:Citacia u Filipa je odo mna.Ked som sa s Jonatanusom bavil o real time data na akcie(nie CFD,opcie alebo indexy),niekto spomenul ze sa daju tahat z platformy XTB .Takze predsa len najlepsi poskytovatel na real time bude Elite z Finvizu? Alebo je nejake rychlejsie(nie -1 min)riesenie za dostupnu cenu?
Zatial nie,nedostal som sa k tomu.Stiahol som si demo,navod tiez uz mam,len si musim najst na to cas,aby som nieco nepokazil.jonatanus napísal: uz si si otvoril konto u IB?
tam budes mat real time datamarval napísal:Zatial nie,nedostal som sa k tomu.Stiahol som si demo,navod tiez uz mam,len si musim najst na to cas,aby som nieco nepokazil.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****