po incident, ked som zabudol zaplatit zdravotny odvod, pretoze mi ju poslali na neexistujucu adresu (kde som byval ako 5 rocny, rodicia zabudli prehlasit, ja som o tom nevedel) a zexekuovali mi vsetky ucty nasobne (tj dana suma, exekutor sa nesere, on to rozposle vsade, kam moze, a vsetci bloknu danu sumu), odblokovanie trvalo 2 tyzdne - ako kde. dokopy i teead blokol asi 7 nasobok toho co mal, ak nie viac. jeho argument "ja neviem kde mas ucet, tak to poslem vsade a basta"
tak mam dost cashu kade tade asi aj na novy zivot. seriem cele banky.
v case internetu, nevedia idioti zavolat na telefon, staci aby si dali meno do googla, boha jeho.
samozrejme, aj predtym som mal cash doma, ale ide o princip
kobolcs
zlato a striebro je super, ale mal by som doma aj balenu vodu, DEZINFEKCIU (nepodcenovat, skus si umyt ruky bez tecucej vody a mydla, hned pochopi clovek o com to je ), atd atd atd... existuje nekonecny zoznam

zlato ukryjes velmi jednoducho - je spratne, huste, horsie je sa k nemu dostat, ked ti niekto skrizi cestu.
co sa stalo v 2013 ?
tiez suhlasim s tym, ze banka si moze tlacit nekonecno penazi, A je to galakticky podvod, na celom ludstve. ved nech si tlacia aj peniaze na poplatky.
skusal niekto AED vkladat do banky?

to musi byt sranda, asi to skusim, dlho som netrolloval .... len keby mam dlhu bradu este...