Adammd napísal: ↑Po 22 02, 2021 11:13 am
Suhlasim. Aspon fiktivne pojdu ludia s kozou na trh a nie proklamacie, ze URCITE a NIEKEDY a za 100 rokov. Ale propokladam, ze stale to bude o omackach a skutek utek
slová o 100 rokoch som použil ja, ako prirovnanie fyzického zlata,či kvalitnej firmy (napríklad Coca Cola) a bitcoinu. Kým bitcoin tu o 100 rokov nebude, zlato áno.A bude mať vyššiu hodnotu než dnes. Taktiež podiely firmy Coca Cola.
Adammd, poprosím ťa, prestaň mať narážky v súvislosti so mnou. Odo mňa sa už totižto nedočkáš inej reakcie, než takej ako nasledujúce moje vety nižšie:
V tomto príspevku si doslova napísal - "Ked zacne predavat Grayscale, zacnem predavat aj ja"
Adammd napísal: ↑Ne 14 02, 2021 6:23 pm
George, nikde nevidim tvoju predikciu , kde bude BTC za 5-10 r(to je take takze napisat tip?)
GBTC- potvrdil si mi, ze nevies ako funguje(nemozu predavat kedy sa im zachce, cenu preto nemozu manipulovat)
Ja vacsinou prispievam s odkazmi, tvoje prispevky su z podstaty dojmologia a demagogia(vid tvoja nevedomost ohladom GBTC) a ozdrojovane mas mozno tak "4" prispevky.
Tu si mňa napadol s urážkami + nevedomosť , citujem ťa "nemozu predavat kedy sa im zachce" .
Zhrnutie tvojich dvoch citácií vyššie: Mňa si napadol a začal urážať, vraj neviem ako funguje Grayscale, že nemôžu predávať btc ako chcú (pričom som vysvetlil, že Grayscale kupuje btc podľa nákupov podielov investorov GBTC v pomere 1 podiel GBTC sa rovná približne 0,0001 BTC (presnejšie 0,00094789).
Evidentne si zabudol, že iba pár tvojich príspevkoch dozadu si sám napísal - "Ked zacne predavat Grayscale, zacnem predavat aj ja"
Názor na tieto tvoje vety nech si každý utvorí podľa svojho uváženia. Začal si ma urážať za slová, ktoré si pritom použil ty sám..
Keďže som videl, kam tvoje príspevky na mňa smerujú, odporučil som ti viac zvládať svoje emócie, prestať urážať, hádzať okolo seba na druhých slová - dojmológia,demagógia,nevedomosť atď.
To, že niekto má iný názor na bitcoin než ty, nie je dôvod, aby si ho začal urážať. Pokiaľ to niekto robí, dáva najavo, že myšlienky na budúci možný zisk formulujú negatívne jeho osobnosť.
Navrhujem ti, prestaň si všímať moje príspevky, venuj sa v tvojom štýle iným diskutujúcim. Diskusia nemá byť o urážaní, čo v tvojom prípade na mňa neplatí. Ja nemám záujem o takúto diskusiu (po mojich skúsenostiach z minulosti keď som sa nechal vytočiť a následne diskusia aj z mojej strany nikam neviedla).