Moje americká Facebook skupina pro akcie-dividendy-value-investing z New Yorku má dnes 4.660 členů.
Moje německá Facebook skupina pro akcie-dividendy-value-investing z Mnichova má dnes 2.365 členů.
Moje španělská Facebook skupina pro akcie-dividendy-value-investing z Costa Blanky má dnes 2.001 členů.
Z tímto oznámením jsem čekal jen na dosažení 2.000 členů u španělské skupiny.
Moje skupiny jsou veřejné = každý může číst komentáře bez členství.
Kdyby byly privátní a komentáře by byly viditelné jen pro členy, rostl by mi počet členů 2x nebo vícekrát tolik.
Kdybych bral všechny zájemce o členství, rostl by mi počet členů snad 4x víc.
Jenže já podezřívám z publikování odpadků lidi, když jsou černí a z Afriky, nebo z Filipín, nebo mají v profilu foto postarší paní s bydlištěm USA, a lidi mající v profilu, že jsou členy FB skupiny pro kryptoměny, opce, daytrading, forex.
Tyto lidi do mých skupin neberu. A stejně musím mazat příspěvky typu: ''Mr. Jones ti poradí, jak vydělávat týdně tisíce dolarů. Napiš mi zprávu!''
A mažu i komentáře o ruských a čínských akciích a o extrémně předražených akciích jak: Apple, Amazon, Coca-Cola, Adobe, Nvidia, Visa, Mastercard, Novo Nordisk, Tesla.
Ty největší FB skupiny s 20.000-120.000 členy, mají viditelné komentáře jen po přihlášení o členství a berou každého. A proti nežádoucím příspěvkům z Nigérie se chrání tak, že administrátor každý příspěvek před publikací musí schválit.
A tímto trikem, že nejsou vidět bez členství a že berou každého, ale nedovolí mnoha komentářům objevení, dosáhly snadno za málo let 20.000-120.000 členy ze všech konců Afriky a Asie.
! Registruj se na nejlepší českou Facebook skupinu pro AKCIE ! Ta není moje. Založil ji Ondra Adamovský 24.7.2019 a má 1.107 členů od 24.7.2019 do dnes.
€ AKCIE $
https://www.facebook.com/groups/2660933057270038/''Tato stránka je pouze o akciích a všem, co je s nimi spojené.
Kurzy, dividendy, výnosy, analýzy, nejnovější zprávy ze světa investic atd.''