Rado napísal: To som čítal už pred 11 rokmi a...nič.
žeby preto, že tým ľuďom tie peniaze nerozdali?
Teším sa na dni, keď Fed bude dvíhať sadzby po 100 bps do padajúceho trhu.
Rado napísal: To som čítal už pred 11 rokmi a...nič.
Trumpeta1978 napísal:MartinPillar
Preco by mali akcie zrazu prudko spadnut na hodnote? praveze si myslim ze este budeme koncom roka prekvapeni kam indexy vylezú.
Vsak to. Burka nad Floridou by sposobila vacsi pokles.Trumpeta1978 napísal:Je 11.majovy den, obdobie ked trhy zvyknu historicky skor padat aj v lepsich casoch. A co vidime na indexoch? Pekny rast.
Nasdaq composite je len cca 6percent od hodnoty 03/2020 co bol all time high.
MartinPillar napísal: a všetky akcie budú bezcenné.
jogo napísal:
Veľké akcie udržali hodnotu aj počas hyperinflácie v Nemecku v 20 rokoch
MartinPillar napísal:
Kolko akcii z Weimeru stale “zije” tj produkuje nejake trzby?
Kolko akcii z inflacie v 1970-80 v USA stale zije a produkuje trzby?
Porovnaj si SP500 vtedy a teraz a zistis kolko.
Priemerna doba zivotnosti verejne obchodovatelnej akcie je cca 10 rokov.
MartinPillar napísal:
SHOP sa teraz obchoduje za 49 P/S
Neviem mozno je to udrzatelne, ale asi skor nie.
Vzhladom na kurz USD by som tipoval ze ano padne 3k tento tyzden. Aj ked dllhodobejsie do konca neviem https://www.investicniweb.cz/nejdesivej ... veho-trhu/. Jedine ze by predzvest inflaciebuggy napísal:Trhy nam pekne otvorili GAPom rovno na silny rezist 2940-2980. To je po mega pade uz 3. test tejto hranice. Myslite, ze nove biliony USD to pomozu pretlacit k a nad 3000 uz teraz?
Trumpeta1978 napísal:indexi pekne rastu, brokeri hlasia ze nestihaju s registraciou novych klientov, vsade sa schvaluju nove stimuli, socialne pomoci atd. Teraz niekde pisali ze 70percent ludi ktori su aktualne nezamestnani v Usa tak po pricitani novej davky 600€ tyzdenne k podpore nezamestnannosti tak maju vyssi prijem aki mali ked ked pracovali! Takze nie je ziaden dovod aby spotreba nejako vyrazne klesla a zisky firiem sa budu drzat na akceptovatelnej urovni, vsade sa tlacia hory penazi.. A este sa mozno v Europe schvali aj nove šrotovne.
JUGGLER napísal: ( do konca roka ich bude 160 000 ).