Ahojte mám 2 otázky.
1. Nepoznám moc google analytics, ale keď som prihlásený na webe či fóre, tak sústavne pozorujem aj aktivitu cez google analytics, aby som mal predstavu, čo ľudia najviac klikajú + aká je návštevnosť. 2 krát sa mi ale stalo, že v priebehu cca 15-20 minút narástli postupne čísla "v tejto chvíli" na extra vysoké úrovne - viď. obrázok, ktoré inak normálne nevidno... Viete mi prosím niekto kto s tým má skúsenosti vysvetliť, čo to môže byť? Iba pre úplnosť: tie čísla nerastú skokovo, ale postupne po jednom, trvá to nejaký čas, kým to nedosiahne vysoko - napr. 147 ako v tom obr. a potom to doslova v sekunde, naraz všetko padne na "normálnu" návštevnosť.
2. Druhá vec, čo mi už dlhšiu dobu vŕta v hlave, sú čísla, ktoré sú uvedené pod fórom.
"Momentálne je tu 65 používateľov | 2 registrovaní | 1 skrytý | 62 neregistrovaných (informácia stará 5 minút)
Maximálny počet prítomných: 658, So 03 28, 2020 10:46 pm"
Ten maximálny počet prítomných 658 si vysvetľujem tak, že v tej dobe (marec 2020) začali byť na web útoky... To je ok a dám to číslo zresetovať. Čomu ale nerozumiem sú tie čísla "Momentálne je tu" a "neregistrovaných". Sú to vysoké čísla, ktoré nekorešpondujú s tými, ktoré sú "v tejto chvíli" v google analytics.
BTW: Už sme to tu kdesi zaznamenali a posunuli ďalej programátorom, a vidím tam "1 skrytý". Už vám teda táto funkcia funguje??
Vďaka za tipy či názor.