Nikde nebol?? V mojej reči nikde nebol znamená, že si v dome, a bol si akurát tak na dvore, nebol si ani v obchode na nákup a nemal si ani návštevu a určite si na žiadnej nebol. V opačnom prípade tvrdiť ze som zdravý, resp nemám, alebo nemal som koronu he hlúpe. Môžeš sa s tým nakaziť všade, a zároveň nikde. Všade preto, lebo ak máš slabú imunitu a stačí fň aby si sa nakzil, a nikde preto ak tvoja imunita pracuje perfektne, a koronu zožuje ako všetko ostatné.
Paly napísal: ↑St 18 11, 2020 6:57 pmNikde nebol?? V mojej reči nikde nebol znamená, že si v dome, a bol si akurát tak na dvore, nebol si ani v obchode na nákup a nemal si ani návštevu a určite si na žiadnej nebol. V opačnom prípade tvrdiť ze som zdravý, resp nemám, alebo nemal som koronu he hlúpe. Môžeš sa s tým nakaziť všade, a zároveň nikde. Všade preto, lebo ak máš slabú imunitu a stačí fň aby si sa nakzil, a nikde preto ak tvoja imunita pracuje perfektne, a koronu zožuje ako všetko ostatné.
A určite vieš že sú aj takzvaný bezpríznakoví, ktorí sú pozitívny, ale sú zdravý ako ty vravíš.
Ja som žiadne respiračné ochorenie toho roku nemal. Predpokladám, že vďaka opatreniam, hlavne rúškam. Rúška potlačili prvú vlnu korony a ostatné respiračné ochorenia, takisto alergie. Najčastejšie bývajú chorí rodičia, ktorí majú malé deti ..tie im to donesú zo škôlok a prvého stupňa ZŠ.
Lebo chrípka má vždy rovnaké príznaky. Corona vírus nie. Niekto má pľúcnu formu, ktorá je podobná chrípke, ale iný nie. S tým som sa stretol našťastie nie osobe. Potom sú aj bezpríznakoví a to je tiež srada, keď potom zistíš, že bol kolega pozitívny. Mne zatiaľ ROR pomáha a držím sa toho aj naďalej.
"Po zaevidovaní pozitívne testovanej osoby do systému, tento vyhľadá všetky mobilné čísla, ktoré boli za posledných 7 dní v menšej ako kritickej vzdialenosti k mobilu pozitívne testovanej osoby po dobu viac ako 15 minút. Na tieto mobilné čísla bude automatizovane poslaná SMS správa s výzvou na testovanie a s unikátnym kódom, ktorý bude zadaný do systému, ak sa oslovená osoba dostaví na test," popisuje riešenie strana.
BREAKING NEWS
NapísalPeter Weis
25 novembra, 2020
Čas čítania: 2 min.
Kompetentné orgány štátnej správy zrejme nemajú informácie o parametroch RT-PCR testov
Dňa 16.11.2020 sme požiadali Úrad verejného zdravotníctva SR, Ministerstvo zdravotníctva SR a Štátny ústav pre kontrolu liečiv, aby nám zodpovedalo základné otázky ohľadne parametrického nastavenia používaných RT-PCR testov. Z ich odpovedí nám obrazne „padla sánka“. Ministerstvo a aj jeho Úrad na seba navzájom ukázali prstom v ten istý deň. Ústav nás odkázal na stránku, kde okrem všeobecných informácií, nie je uvedené nič, na čo sme sa pýtali.
Čo sme sa teda pýtali? Vzásade veľmi jednoduché a základné legitímne otázky: čo konkrétne test testuje, aby sme vylúčili, že testuje, čo testovať nemá a najmä na koľko cyklov je nastavený, aby sme vedeli posúdiť jeho presnosť.
Prečo? Lebo sme chceli vylúčiť všetky tzv. konšpiračné teórie, ktoré sa v hojnom počte objavujú na internete. Tie hovoria spravidla buď o tom, že testy sú nepresné pre vysoké nastavenie cyklov multiplikácie alebo že vôbec netestujú RNA vírusu COVID-19.
Ani jeden z horeuvedených štátnych orgánov však takýmito informáciami evidentne nedisponuje. Inými slovami, štátne orgány SR na úseku verejného zdravia asi iba tušia, čím sa obyvateľstvo SR testuje a čo sa testuje, avšak bez vedeckého základu. Nevieme teda vôbec vyhodnotiť funkčnosť, či použiteľnosť testov, vlastne ani ich mieru falošnej pozitivity a ani to, čo vlastne testujú. To nás privádza k myšlienke, že si táto téma zaslúži oveľa väčšiu pozornosť ako fakt, že nariadenie povinného plošného testovania je v úplnom rozpore s platným právnym stavom a medzinárodnými záväzkami SR. Keďže RT-PCR testy sú akousi modlou – meradlom správnosti všetkého v tejto „pandémii“, je teoreticky možné, že dospejeme aj k záveru, že tento stav je výlučne pandémiou testov. Bude to mať o.i. kľúčový vplyv na potrebu vakcinácie.
Za textom sú pripojené relevantné dokumenty. O vývoji situácie Vás budeme informovať.
-pw-/
Fuu, tusim som tuto zvlastnu sortu COVIDu chytil uz pred 20 rokmi...Substance242 napísal: ↑So 27 02, 2021 6:45 pmpribúdajú prípady pomerne ľahkého priebehu ale s dlhotrvajúcou únavou - akoby mali bunky "zostarnutú" baterku že sa človek cíti že hurá všetko v poriadku ale prebehne kúsok a nevládze
priklad neda sa povedat zeby obezneho alebo nezdravo zijuceho ..Substance242 napísal: ↑So 27 02, 2021 6:45 pmalebo že pribúdajú prípady pomerne ľahkého priebehu ale s dlhotrvajúcou únavou - akoby mali bunky "zostarnutú" baterku že sa človek cíti že hurá všetko v poriadku ale prebehne kúsok a nevládze, o vakcínach, vzorce vývoja... všeličo.