jogo napísal: ↑Ne 25 04, 2021 5:50 am
Tak sa maj, lebo sa už asi neozveš, ak budeš čakať na vyplatenie záloh CTI fondov...
Podobné reči som počúval od 1 Garantovanej a dodnes nič nevyplatili za svoje akcie, ak nepočítam tých zopár insiderov, ktorým finančný žralok vyplatil celý vklad za ich akcie, keď potreboval hlasy na valnú hromadu, aby 1 Garantovanú vytuneloval.
Len Jarty pozor na seba, poradca, ktorý mi predal 1 Garantovanú je dodnes trochu psychický poznačený a už dávno úplne zosivel.Další poradca, ktorého poznám prišiel aj o svoj dom a to robil nie také úspešné obchody. Len sa mu málilo a začal robiť čisté podvody(bral mesačné vklady od klientov s tým, že ich pošle do poisťovne za nich a roky neposielal nič). A do tretice ďalší poradca prišiel v podnikaní o celé úspory, ktoré nadobudol na takýchto pochybných predajoch finančných produktov.
A dodnes sa súdi, lebo mu hrozí aj exekúcia na dom v ktorom býva.
Jogo nerozumiem čo splietaš a porovnávaš 1. Garantovanú, a.s. s ThomasLLoyd - (cez 4 mld. USD pod správou)... . To je v porovnaní nebe a dudy.
1. To je problém dotyčného Poradcu ak sa zničil..., je potreba dostatočne oddychovať aj dovolenkovať..., ja riešim aj produkty (nielen v minulosti ThomasLLoyd), kde mám taktiež fixný / stabilný každý mesiac príjem

a Fyzické Cenné kovy, kde problém nastať nemôže...
2. To nechápem prečo mi píšeš, že nejaký Poradca robil podvody a čo tým myslíš, či na čo konkrétne týmto narážaš ?

Ja robím obchod od r. 2010, od r. 2014 profesionálne so skúškami cez ČNB a EFPA (na Invest. Poradenstvo) dodnes. A nemal som žiaden väčší problém s klientmi za celú dobu 11 rokov pôsobenia v obchode a predaji... .
3. Aj mňa Covid zasiahol nepopieram a nejaké rezervy padli, ale zarobí sa opäť... . Zdravie a pohoda je prvoradé.
Aké "pochybné produkty" ? Spamätaj sa čo píšeš... . Milý Jogo na českých a slovenských produktoch ThomasLLoyd - na všetých Dlhopisových emisiách od r. 2013 čo prišli do ponuky na trh
nie je ani jeden problém čo sa začali ponúkať ani na SICAV Fonde ani na Priamej účasti DB do matky ThomasLlloyd, ktoré sú v ponuke od r. 2014
Problém je iba s výplatou záloh nemeckých CTI Fondov, komanditné fondy sú špecifický typ produktu... . To sa dorieši.
Dávam ich tu naposledy do
prílohy
Maj sa, potom sa tu ozvem... .