mBank
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
- Joki
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: Po 30 08, 2021 1:24 pm
- Has thanked: 278 times
- Been thanked: 320 times
Re: mBank
Chcem sa podeliť o pozitívnu skusenosť s mBank. V mBank sme od úplneho začiatku a sme spokojní. Stalo sa nám, že chcel niekto zneužiť našu kreditnú kartu na úhradu cez internet. MBank ma ale funkciu na overenie platby cez aplikáciu (čo je už alebo malo by byť bežné v každej banke 2fa) mBank ju vyhodnotila ako podozrivu platbu a zablokovala kartu. 
-
MiBi
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: St 07 07, 2021 11:52 am
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 1567 times
mBank sľubuje novým klientom bonus za platby mobilom alebo hodinkami. Ľuďom, ktorí si tu založia účet, banka sľubuje, že v rámci vianočnej akcie vráti rovnakú čiastku, akú pomocou mobilu alebo hodiniek minú. Maximálne môžu dostať 60 eur.
Rovnaký bonus môžu získať aj súčasní klienti mBank. Musia vyplniť formulár, prostredníctvom ktorého sa zaradia do žrebovania. Banka následne každé dva týždne vyžrebuje 500 klientov, ktorým preplatí rovnakú sumu, akú hodinkami či mobilom zaplatili. Aj oni môžu získať najviac 60 eur. Akcia platí od 16. októbra do 15. decembra.
https://www.mbank.sk/promotion/vianoce/#klient
Rovnaký bonus môžu získať aj súčasní klienti mBank. Musia vyplniť formulár, prostredníctvom ktorého sa zaradia do žrebovania. Banka následne každé dva týždne vyžrebuje 500 klientov, ktorým preplatí rovnakú sumu, akú hodinkami či mobilom zaplatili. Aj oni môžu získať najviac 60 eur. Akcia platí od 16. októbra do 15. decembra.
https://www.mbank.sk/promotion/vianoce/#klient
-
capitalcapital
- Gold Member **
- Dátum registrácie: Ut 27 02, 2018 8:51 am
- Has thanked: 95 times
- Been thanked: 86 times
Od 1.8.2024 mBank spresňuje = "obmedzuje" pravidlá vyplácania odmien pri kartových transakciách
Výška odmeny zostáva zachovaná, a to do výšky 10 EUR mesačne.
Klient môže vykonávať platby hlavnou aj dodatkovou kartou, no platí, že na dosiahnutie odmeny jeho hlavná karta nemôže byť zablokovaná.
Odmeny nebude možné čerpať prostredníctvom transakcií so spoločnosťami ako Revolut, Curve, PayPal a investičnými spoločnosťami ako sú XTB, Degiro, Interactive Brokers či kryptomenovými spoločnosťami ako Coinbase alebo Binance a podobnými.
-
iceberg8
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Pi 29 07, 2016 6:18 am
- Has thanked: 557 times
- Been thanked: 246 times
To bolo celkom hlupe, ak take nieco mali, ved to som si mohol posielat cash tam a spat a "zarabat" ?
Tak na toto sa skaldaju zakaznici, ked sa skaldaju na poplatky u kartovych spolocnosti?
Tak na toto sa skaldaju zakaznici, ked sa skaldaju na poplatky u kartovych spolocnosti?
Odoslané z počítača
-
rmaly
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: St 21 04, 2010 12:53 pm
- Has thanked: 1119 times
- Been thanked: 117 times
Inac mbank nejak zaostava v poslednej dobe a teda "potesila" opat (najprv - sice nie ich vinou - zrusili salonik v BA pre KK plus a nenahradili to zatial, potom zrusili / okresali poistenia), teraz rusia na cashback 1%...
Pozeral som CR a tam to uz je rok stare a nahradili to niecim novym... len ak som spravne pochopil, tam to nahradili vopred... tak uvidime... ale teda kombo "lacna KK s cashbackom" uz nic...
Pozeral som CR a tam to uz je rok stare a nahradili to niecim novym... len ak som spravne pochopil, tam to nahradili vopred... tak uvidime... ale teda kombo "lacna KK s cashbackom" uz nic...
- Trumpeta1978
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Ut 28 03, 2017 9:05 pm
- Has thanked: 970 times
- Been thanked: 529 times
je to taka všeobecná taktika všade v bankach: Keď potrebuju nabrať novych klientov, tak zacnu propagovat produkt ktorý je pre ludí skutočne zaujímavý. Po čase keď už je "vtáčik lapený", tak benefity postupne okresávajú a priebežne sleduju či klienti produkt prilis neopustaju. Ak ano, tak stratu benefitov zastavia. Ale ak vidia ze klientom je to jedno, tak dalej v okresavani pokracuju.rmaly napísal: ↑St 29 04, 2026 3:00 pm Inac mbank nejak zaostava v poslednej dobe a teda "potesila" opat (najprv - sice nie ich vinou - zrusili salonik v BA pre KK plus a nenahradili to zatial, potom zrusili / okresali poistenia), teraz rusia na cashback 1%...
Btw som dlhe roky, v podstate od zaciatku ako prisli na Sk, s Mbank spokojny, ale vyuzivam v podstate len základne funkcie a produkty.
-
rmaly
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: St 21 04, 2010 12:53 pm
- Has thanked: 1119 times
- Been thanked: 117 times
Ja mam mbank uplne od prveho tyzdna co prisli, mali sme tam aj hypoteky aj kde co... len proste z jednoduchej super banky s dobrymi benefitmi sa pomalicky plizivo stavaju priemernou bankou... na velke bankove domy podla mna nemaju a od "lacnej a efektivnej" digitalnej banky sa vzdaluju (trosku ako 365ka)... taky mackopes...Trumpeta1978 napísal: ↑St 29 04, 2026 3:04 pmje to taka všeobecná taktika všade v bankach: Keď potrebuju nabrať novych klientov, tak zacnu propagovat produkt ktorý je pre ludí skutočne zaujímavý. Po čase keď už je "vtáčik lapený", tak benefity postupne okresávajú a priebežne sleduju či klienti produkt prilis neopustaju. Ak ano, tak stratu benefitov zastavia. Ale ak vidia ze klientom je to jedno, tak dalej v okresavani pokracuju.rmaly napísal: ↑St 29 04, 2026 3:00 pm Inac mbank nejak zaostava v poslednej dobe a teda "potesila" opat (najprv - sice nie ich vinou - zrusili salonik v BA pre KK plus a nenahradili to zatial, potom zrusili / okresali poistenia), teraz rusia na cashback 1%...
Btw som dlhe roky, v podstate od zaciatku ako prisli na Sk, s Mbank spokojny, ale vyuzivam v podstate len základne funkcie a produkty.
Ale ved akoze nikto ma nenuti ich pouzivat (teda tie produkty, ktore nechcem)... len tak filozofujem...
-
12gb54as
- Silver Member *
- Dátum registrácie: Po 04 11, 2024 3:39 pm
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 29 times
Nevidel by som to tak cierno. V marci mBanka zrusila napr. poplatky za pohyby na sporiacom ucte, tiez zrusila njake zbytocne poplatky na debetnej karte.Trumpeta1978 napísal: ↑St 29 04, 2026 3:04 pmje to taka všeobecná taktika všade v bankach: Keď potrebuju nabrať novych klientov, tak zacnu propagovat produkt ktorý je pre ludí skutočne zaujímavý. Po čase keď už je "vtáčik lapený", tak benefity postupne okresávajú a priebežne sleduju či klienti produkt prilis neopustaju. Ak ano, tak stratu benefitov zastavia. Ale ak vidia ze klientom je to jedno, tak dalej v okresavani pokracuju.rmaly napísal: ↑St 29 04, 2026 3:00 pm Inac mbank nejak zaostava v poslednej dobe a teda "potesila" opat (najprv - sice nie ich vinou - zrusili salonik v BA pre KK plus a nenahradili to zatial, potom zrusili / okresali poistenia), teraz rusia na cashback 1%...