DENNÝ POKEC - Mar 2022
-
tomáš virdzek
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Po 02 03, 2009 2:17 pm
- Has thanked: 838 times
- Been thanked: 487 times
Re: DENNÝ POKEC - Mar 2022
Na piatok je zvolané stretnutie ruskej Rady federácie a špekuluje sa, či nebude nasledovať vyhlásenie stanného práva. Rada na poslednom neplánovanom zasadaní dva dni pred inváziou na Ukrajinu schválila Vladimirovi Putinovi použitie vojenskej sily mimo krajiny. (Guardian)
-
Martin7
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: So 19 03, 2016 11:49 am
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 430 times
Obávam sa, že vám vôbec, ale vôbec nedochádza, čo by taká cenzúra znamenala. Keby ešte žil Miloš Jakeš a čítal túto diskusiu, tak by sa strašne potešil, že 30 rokov po úplne zbytočnej revolúcii sa konečne ukázalo, že mal pravdu. Sloboda je sprostosť! - ako rád hovoril.
Radšej nech je na jeden spoľahlivý zdroj ďalších 1000 dezinformačných ako by mi tu niekto vyberal ten správny. Ten, koho by poverili vyberaním pravdy by pravdepodobne čoskoro staval vilu niekde vedľa Počiatka v Cannes. To by som tiež zvažoval odchod z tohto štátu.
Radšej nech je na jeden spoľahlivý zdroj ďalších 1000 dezinformačných ako by mi tu niekto vyberal ten správny. Ten, koho by poverili vyberaním pravdy by pravdepodobne čoskoro staval vilu niekde vedľa Počiatka v Cannes. To by som tiež zvažoval odchod z tohto štátu.
If you don´t find a way to make money while you sleep, you will work until you die. Warren Buffett
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
- Has thanked: 2397 times
- Been thanked: 2787 times
A ty šíriš nenávisť a porušuješ ústavu. Úplne ma striaslo, lebo taký patent na pravdu šírili len bolševici. Bolševické média boli jednofarebné a vymývali ľuďom mozog tak ako im vyhovovalo. Našťastie ľudia nie sú hlupáci a väčšina z nich mala vlastný názor. Aj keď ho museli skrývať, aj ked ich za iný názor prenasledovali.Franto napísal: ↑St 02 03, 2022 9:00 pm Hlavnespravy, Zem a vek, infovojna atď. šíria poloklamstvá a 100% klamstvá. Na základe tam načerpaných vedomostí si potom niekto myslí, že dospel k názoru. Klamstvo ale nie je názor. Klamstvo je klamstvo. A zdroje klamstiev treba jednoducho vypnúť, lebo nám tu ohlúpne celý národ.
O tom čo má byť vypnuté rozhoduje NBU. Aj to iba teraz v mimoriadnej situácii. Dobre, že si vymenoval ďalšie portály. Zjavne sa vyznáš.
Hneď som pozrel Zem a vek a ten vypnutý nie je. Ani web infovojna. Tak pre zvyšok večera nebudem čítať Sme ani Startitup, ale počítam si tam.
Slobodu si treba užiť. Kým existuje. Držte mi palce, aby som sa nezobudil ráno ohlúpnutý. Ak by aj, na terapiu prídem sem
Pozerám, že na zem a vek je rozhovor z profesorom Petrom Stanekom. Aj na infovojne.
Google vraví, že bol poradca Mečiara a Fica a že je rusofil. Toho vynechám.
Nevidím nič viac zaujímavé na zem a vek.
Na infovojne sudca krajského súdu tvrdí, že Polícia šíri fake news: ,,polícia „vypustila“ dezinformáciu a má štastie, že sa tak stalo prostredníctvom facebooku, nakoľko ak by tak urobila na webovej stránke, potom by jej v zmysle zmeny zákona o kybernetickej bezpečnosti (účinnosť zákon nadobudol 26.02.2022) mohlo hroziť zablokovanie webovej stránky. Ide o typické nadhodnotenie možnej právnej kvalifikácie zo strany polície, nakoľko správnou by, podľa môjho názoru, mohla byť právna kvalifikácia trestného činu schvaľovania trestného činu podľa § 338 Tr. zák.
Sudca vysvetluje, že v súvislosti s terajšou vojnovou situáciou na Ukrajine sa trestného činu ohrozovania mieru nie je možné dopustiť (a to ani teoreticky; nie je totiž možné naplniť všetky znaky tohto trestného činu v situácii, ak už vojnový konflikt prebieha).
Je to právny názor, takže nech sa tým zaoberajú právnici. Mňa to pobavilo.
Na infovojne je aj velmi zaujímavý názor Henryho Kissingera , jedného z najlepších svetových diplomatov, ktorý získal Nobelovú cenu za mier:
vyjadril sa v 2014, po majdane pre washington Post:
Lídri všetkých strán by sa mali vrátiť k skúmaniu výsledkov, a nie súťažiť v pózovaní. Tu je moja predstava o výsledku, ktorý je v súlade s hodnotami a bezpečnostnými záujmami všetkých strán:
1. Ukrajina by mala mať právo slobodne si zvoliť svoje hospodárske a politické združenia, a to aj s Európou.
2. Ukrajina by nemala vstúpiť do NATO, čo je postoj, ktorý som zastával pred siedmimi rokmi, keď sa o tom hovorilo naposledy.
3. Ukrajina by mala mať možnosť slobodne vytvoriť akúkoľvek vládu, ktorá je v súlade s vyjadrenou vôľou jej ľudu. Múdri ukrajinskí lídri by sa potom rozhodli pre politiku zmierenia medzi rôznymi časťami svojej krajiny. Na medzinárodnej úrovni by mali presadzovať postoj porovnateľný s postojom Fínska. Tento národ nenecháva nikoho na pochybách o svojej tvrdej nezávislosti a spolupracuje so Západom vo väčšine oblastí, ale starostlivo sa vyhýba inštitucionálnemu nepriateľstvu voči Rusku.
4. Anexia Krymu Ruskom je nezlučiteľná s pravidlami existujúceho svetového poriadku. Malo by však byť možné postaviť vzťah Krymu k Ukrajine na menej napätý základ. Na tento účel by Rusko uznalo zvrchovanosť Ukrajiny nad Krymom. Ukrajina by mala posilniť autonómiu Krymu vo voľbách konaných za prítomnosti medzinárodných pozorovateľov. Tento proces by zahŕňal odstránenie akýchkoľvek nejasností týkajúcich sa štatútu Čiernomorskej flotily v Sevastopole.
Toto sú zásady, nie predpisy. Ľudia, ktorí poznajú región, vedia, že nie všetky z nich budú prijateľné pre všetky strany. Testom nie je absolútna spokojnosť, ale vyvážená nespokojnosť. Ak sa nedosiahne nejaké riešenie založené na týchto alebo porovnateľných prvkoch, posun ku konfrontácii sa urýchli. Čas na to príde čoskoro.
Na infovojne vidím video z generálom Andorom Šándorom. Toho som videl v TV.
Google vraví, že Gen. Ing. Andor Šándor je Profesijný garant bezpečnostnej diplomacie na Vysokej škole mezinárodních a veřejných vztahů Praha
dalej že v letech 1991–1995 zastával post vojenského přidělence ve Velké Británii. V letech 2001 a 2002 byl náčelníkem Vojenské zpravodajské služby, vojenské rozvědky, jež byla později začleněna do Vojenského zpravodajství. Závazek k armádě ukončil 1. srpna 2002. V roce 1997 absolvoval kurz pro hlavní činitele ministerstva obrany v americkém Monterrey a v roce 2000 ukončil studium na NATO College v Římě. Od roku 2003 působí jako poradce a analytik v oblasti bezpečnosti
Osobu som prelustroval a teraz si spokojne pozriem 50 min. video od neho.
Na nenávistného a po cenzúre túžiacého Franta mám jednu zvedavú štvorhlavú otázku:
Prečo by mi malo byť zabránené prečítať si rozhovor z profesorom ekonomie Stanekom?
Prečo som mal mať zakázané si prečítať právny názor sudcu krajského súdu v BA, ked Polícia pochybila?
Prečo by som nemal čítať názor Kissingera, ktorý ma úplne dojal ako chápal Ukrajinský ľud a preto som to dal aj sem
Prečo by mi mal niekto zakazovať pustiť si video z názormi Andora Šándora, ked vidím, že ho školili v USA a vyštudoval NATO College v Ríme?
Dobrú noc.
Som toho nazoru ze dezinformacie,klamstva a propaganda ked sa dostatocne dlho vtlacaju do hlav tak aj rozumnejsi,respektive neskusenejsi ale rozumny jednotlivec tomu moze podlahnut a docasne ohlupnut,sklznut na zlu cesticku. Moze to potom napachat vela skody, preto v tomto smere podporujem to, ze tieto weby vypli. Na to tam su, aby cinili urcite rozhodnutia a toto rozhodnutie vnimam ja osobne ako spravne, aj ked nie liberalne. Vsetko vsak ma svoje hranice a tu pri otupeni velkeho mnozstva ludi by to mohlo mat fatalne nasledky pre celu slovensku spolocnost.
Vedla je vojna,nevieme ako sa to vyvinie,treba robit aj taketo radikalnejsie rozhodnutia a rovno by som preventivne smerakov aj strcil do basy na nejaku dobu pokym sa situacia na ukrajine nevyjasni , aby tu neorganizovali a nekomunikovali s Ruskom. Skody uz napachali viac nez dost a viem si predstavit ze pokial by sa sem nahodou dostali ruski vojaci,tak pod natlakom tychto zvratenych stran by sa este stalo ze by slovaci bili slovakov. Tomuto treba v tejto situacii preventivne zamedzit. Nasledky za tieto rozhodnutia by som navrhoval riesit az potom ked bude situacia kludnejsia. Teraz treba zamedzit tomu aby oci videli hluposti a polopravdy. Lebo aj tym jednoduchsie zmyslajucim ludom treba najprv natlacit nieco do hlavy aby boli o tom presvedceni.
Po vojne by sa pripadne tie dezinformacne weby navratili naspat do fungovania, po tom, co by bolo jasne preukazane ci bol poruseny zakon k nabadaniu k podpore vojenskeho konfliktu, pripadne ineho zlocinu. Takto by to nemuselo byt presunute do nejakeho undergroundu uplne. Cenzura ako taka by dlhodobo asi nemala byt povolena. Vymazat sa tieto pliagy uplne nedaju,no docasne ich vypnut ano. To je ako s burinou,treba ju pretrhat pravidelne.
Je to k diskusii, nazory mozu byt protichodne, no chore myslienky by sirene byt nemali. Myslim ze je mozne to objektivne zhodnotit co je dobre a co je zle, kriterium k posudzovaniu by som dal asi hlavne prehnanu chamtivost a obrovsku tuzbu po moci. Kto to bude vsak hodnotit mi nenapada.
Chcel by som este povedat ze si myslim ze nasa vlada tuto situaciu zatial zvlada viac nez dobre a som rad ze su tam ludia aki tam su,mohlo to dopadnut ovela horsie.
Vedla je vojna,nevieme ako sa to vyvinie,treba robit aj taketo radikalnejsie rozhodnutia a rovno by som preventivne smerakov aj strcil do basy na nejaku dobu pokym sa situacia na ukrajine nevyjasni , aby tu neorganizovali a nekomunikovali s Ruskom. Skody uz napachali viac nez dost a viem si predstavit ze pokial by sa sem nahodou dostali ruski vojaci,tak pod natlakom tychto zvratenych stran by sa este stalo ze by slovaci bili slovakov. Tomuto treba v tejto situacii preventivne zamedzit. Nasledky za tieto rozhodnutia by som navrhoval riesit az potom ked bude situacia kludnejsia. Teraz treba zamedzit tomu aby oci videli hluposti a polopravdy. Lebo aj tym jednoduchsie zmyslajucim ludom treba najprv natlacit nieco do hlavy aby boli o tom presvedceni.
Po vojne by sa pripadne tie dezinformacne weby navratili naspat do fungovania, po tom, co by bolo jasne preukazane ci bol poruseny zakon k nabadaniu k podpore vojenskeho konfliktu, pripadne ineho zlocinu. Takto by to nemuselo byt presunute do nejakeho undergroundu uplne. Cenzura ako taka by dlhodobo asi nemala byt povolena. Vymazat sa tieto pliagy uplne nedaju,no docasne ich vypnut ano. To je ako s burinou,treba ju pretrhat pravidelne.
Je to k diskusii, nazory mozu byt protichodne, no chore myslienky by sirene byt nemali. Myslim ze je mozne to objektivne zhodnotit co je dobre a co je zle, kriterium k posudzovaniu by som dal asi hlavne prehnanu chamtivost a obrovsku tuzbu po moci. Kto to bude vsak hodnotit mi nenapada.
Chcel by som este povedat ze si myslim ze nasa vlada tuto situaciu zatial zvlada viac nez dobre a som rad ze su tam ludia aki tam su,mohlo to dopadnut ovela horsie.
-
gigant
- Active Member
- Dátum registrácie: Po 25 02, 2013 8:48 am
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 27 times
pouzivas red harring..najprv zacnes hovorit o tom aky je text toho generala dezinformacny a potom zacnes temu o tom co vsetko su parlamentne listy zac..mimo ine nerozumies vyznamu slova dezinformacia..narabas s nim ako dnesni diletanti so slovom antivaxer..nerozumiete vyznamu slov ktore pouzivate a potom tam pisete uplne hluposti..george1 napísal: ↑St 02 03, 2022 5:55 pm
Juggler, text ktorý sem okopíroval Jogo z webu parlamentí listy je silne dezinformačný a je tam viacero klamstiev.
Samotný web CZ parlamentní listy má dlhodobo problémy so zverejňovaním dezinformácií, poloprávd a neoverených informácií, vrátane zverejňovania od autorov z proruskej dezinformačnej scény a bývalých členov komunistickej ŠTB . CZ Parlamentní listy má stratégiu, ked mixuje pro a proti americké, proti európske príspevky tak, aby tieto prevažovali. Spolu s používaním dezinformácií, ktoré fakticky boli vyvrátené, preto CZ parlamentní listy boli aj na zozname konšpirátorských webov, kde sa ocitli po overení že publikovali klamstvá a dezinformácie.
..vydavas svoje dojmy za fakty..na zaciatku textu bolo jasne uvedene ze je mozne ze niektore dolezite skutocnosti mohli byt v rychlosti opomenute ine pre autora menej podstatne vynechane( ziaden zamer)..autor nemoze vediet co ty zrovna povazujes za dolezite..je to jeho subjektivny dojem a nie propaganda
..vyslovene klamstvo rozhodne nie..je to jedna z verzii ale tu suhlasim s tebou nedokazatelna..je to na urovni svedok povedal a su aj ine verzie..
vysetrovanie malajsiskeho lietadla = fraska od zaciatku az do konca vzhladom nato ze do vysetrovania boli zapojeni experti z ukrajiny hoc boli jednou zo stran podozrivych zo zostrelenia ..pre objektivne vysetrovanie tam bud ukrajina nemala byt alebo tam mali byt aj rusi ako druha strana podozriva zo zostrelenia..za takejto zostavy je to obycajna fraska a objektivita ci nezavislost/nestrannost zase dostali na frak
..takze kolko tych dezinformacii ci klamstiev si vyvratil?..vlastne skoro ziadne ale hlavne ze si si kopol..
-
Martin7
- Guru Member ****
Danisk, realita by ale bola úplne iná. Nástupom smeru o dva roky by dostalo SME a denník N ban. Povolené by bolo len Zem a vek a niečo podobné (neviem, nepoznám tieto weby). Televízne diskusie s politikmi by mohol moderovať len Bielik z TA3. A Fico by sa len vyškieral, veď to Matovičová vláda prišla s týmto zákonom. Čo potom?
If you don´t find a way to make money while you sleep, you will work until you die. Warren Buffett
Samozrejme,nevieme ako by to dopadlo, ja to komentujem zo situacie tohoto vojenskeho konfliktu a klucovu premennu pre mna hra to ze je realna sanca,a to uz je vlastne aj teraz,bez dalsieho cenzurovania, ze by tu vznikla este vnutorna vojna medzi slovakmi,normalne fyzicka vojna. Uz som sa parkrat na verejnosti stretol s uplne vymletymi hlavami, ktore by boli schopne fyzicky zautocit na svojho spoluobcana, kvoli tomu ze ma inu ideologiu.Bohuzial,tu nevyriesi vypnutie obsahu uz nic, avsak pre dalsich,ktori zabludia to moze celkovo znizit pocty. Myslim ze v tomto je rozdiel ked ma niekto protichodny nazor a ked ho ma chory,zvrateny.Martin7 napísal: ↑Št 03 03, 2022 12:04 am Danisk, realita by ale bola úplne iná. Nástupom smeru o dva roky by dostalo SME a denník N ban. Povolené by bolo len Zem a vek a niečo podobné (neviem, nepoznám tieto weby). Televízne diskusie s politikmi by mohol moderovať len Bielik z TA3. A Fico by sa len vyškieral, veď to Matovičová vláda prišla s týmto zákonom. Čo potom?
Otazku ti polozim tiez. Pokial by tu teoreticky nebola doteraz takto silna propaganda,myslis ze by smer bol doteraz vladol? Neber to ako provokaciu,len sa zamyslam ze co ich vlastne drzi pri takej sile a ci oslabenie propagandy,oslabi aj ich preferencie. Ludska mysel je krehka a nie u kazdeho zas je netvarna, povedal by som aj dokonca ze ich publikum je viac poddajne inym nazorom keby k nim boli pripustene ako nie. Neviem Martin,neviem co by bolo idealne spravit ale docasna cenzura tychto webov je podla mna spravne rozhodnutie. Zapol by som ich vsak naspat ked sa situacia ukludni a vysetria sa zlociny.
-
frakan
- Gold Member **
- Dátum registrácie: St 23 09, 2009 8:24 am
- Has thanked: 92 times
- Been thanked: 46 times
Áno, presne tak. A okrem toho, takáto "ochrana" povedomia tých "jednoduchších" ako ich nazval Danisk, môže byť aj značne kontraproduktívna. Väčšina z nich si totiž povie: Aha, zablokovali nám pravdu.Martin7 napísal: ↑Št 03 03, 2022 12:04 am Danisk, realita by ale bola úplne iná. Nástupom smeru o dva roky by dostalo SME a denník N ban. Povolené by bolo len Zem a vek a niečo podobné (neviem, nepoznám tieto weby). Televízne diskusie s politikmi by mohol moderovať len Bielik z TA3. A Fico by sa len vyškieral, veď to Matovičová vláda prišla s týmto zákonom. Čo potom?
Ano samozrejme suhlasim, avsak,treba zobrat do uvahy aj posilnenie spolocnosti jednym smerom,nielen tuto "jednoduchsiu cast" . Toto zastavenie webov ma aj silno stmelovaciu schopnost a posilnenie viery v sucasnu vladu v pripade ze niekto pochybuje ci by nebolo lepsie aby tam vladol niekto iny. Je to totalitarske ale tu vieme povedat ze to co sa deje na ukrajine je chore, prekrocilo to uz vsetky hranice ludskosti. Toto si myslim ze volic vnima jasne a utvrdi ho to v tom ze vlada ma jasny nazor aj tato jednotnost je teraz si myslim dolezita.frakan napísal: ↑Št 03 03, 2022 12:21 amÁno, presne tak. A okrem toho, takáto "ochrana" povedomia tých "jednoduchších" ako ich nazval Danisk, môže byť aj značne kontraproduktívna. Väčšina z nich si totiž povie: Aha, zablokovali nám pravdu.Martin7 napísal: ↑Št 03 03, 2022 12:04 am Danisk, realita by ale bola úplne iná. Nástupom smeru o dva roky by dostalo SME a denník N ban. Povolené by bolo len Zem a vek a niečo podobné (neviem, nepoznám tieto weby). Televízne diskusie s politikmi by mohol moderovať len Bielik z TA3. A Fico by sa len vyškieral, veď to Matovičová vláda prišla s týmto zákonom. Čo potom?
Proste,poslednou dobou pozorujem zvyseny pocet agresivnych jedincov ktori su aj nadpriemerne fyzicky silni a castokrat sa zamyslam ze ked sa este rozsiria ich pocty, ci nezacnu napadat ine ideologie. Diskutovat s nimi sa neda. Ignorovat ich mozeme dovtedy kym nezacnu utocit. Co potom? Zatial je to iba konspiracia a dramatizovanie z mojej strany, avsak,je otazne dokedy.
-
Martin7
- Guru Member ****
Áno, to máš samozrejme pravdu. Ja súhlasím, že s tým niečo treba robiť. Ale vôbec by to nemali riešiť politici a zmenami v zákone. Do určitej miery zato môže aj Sme aj N-ko, ale už v čase, keď bolo len Sme. Jednak podcenili psychológiu a ten systém plateného prístupu je dosť nešťastný i keď logický. Možno by to chcelo vytvoriť nejaký malý spoločný projekt povedzme SME, N, aktuality (proste niekoľko značiek) kde by bol napríklad jeden až traja ľudia povedzme a robili by analýzy článkov z dezinformačných webov a dopĺňali o fakty a overené informácie a bol by to nejaký špeciálny sólo web. Nepísali by tam nič vlastné, len by rozoberali dezinformácie a argumentovali. Skrátka by lovili nezmysli a uvádzali to na pravú mieru. Ten web by spoločne promovali na svojich weboch, prípadne by bol promovaný ako súčasť na svoj štandardný produkt v reklame v tv atď... a bol by samozrejme zdarma. Ale to je len rýchle nočné zamyslenie sa. Myslím si ale, že by s tým mali niečo robiť média samé.
Pokiaľ ide o propagandu tú nešíri len Smer a zďaleka to nie je len o médiach. Tá propaganda má neskutočne široký záber. Do toho je vtiahnutá napríklad aj cirkev a farári v kostoloch povedia (týždeň pred voľbami) aké črty by nemal mať budúci prezident alebo politická strana a sľúbia za to cirkvi, že po voľbách dostanú nejaké financie z rozpočtu atď... toto by ale bolo na strááášne dlhú debatu.
Dobry napad,neuskodilo by to.Martin7 napísal: ↑Št 03 03, 2022 1:34 amÁno, to máš samozrejme pravdu. Ja súhlasím, že s tým niečo treba robiť. Ale vôbec by to nemali riešiť politici a zmenami v zákone. Do určitej miery zato môže aj Sme aj N-ko, ale už v čase, keď bolo len Sme. Jednak podcenili psychológiu a ten systém plateného prístupu je dosť nešťastný i keď logický. Možno by to chcelo vytvoriť nejaký malý spoločný projekt povedzme SME, N, aktuality (proste niekoľko značiek) kde by bol napríklad jeden až traja ľudia povedzme a robili by analýzy článkov z dezinformačných webov a dopĺňali o fakty a overené informácie a bol by to nejaký špeciálny sólo web. Nepísali by tam nič vlastné, len by rozoberali dezinformácie a argumentovali. Skrátka by lovili nezmysli a uvádzali to na pravú mieru. Ten web by spoločne promovali na svojich weboch, prípadne by bol promovaný ako súčasť na svoj štandardný produkt v reklame v tv atď... a bol by samozrejme zdarma. Ale to je len rýchle nočné zamyslenie sa. Myslím si ale, že by s tým mali niečo robiť média samé.
"Pokiaľ ide o propagandu tú nešíri len Smer a zďaleka to nie je len o médiach. Tá propaganda má neskutočne široký záber. Do toho je vtiahnutá napríklad aj cirkev a farári v kostoloch povedia (týždeň pred voľbami) aké črty by nemal mať budúci prezident alebo politická strana a sľúbia za to cirkvi, že po voľbách dostanú nejaké financie z rozpočtu atď... toto by ale bolo na strááášne dlhú debatu.Pokiaľ ide o propagandu tú nešíri len Smer a zďaleka to nie je len o médiach. Tá propaganda má neskutočne široký záber. Do toho je vtiahnutá napríklad aj cirkev a farári v kostoloch povedia (týždeň pred voľbami) aké črty by nemal mať budúci prezident alebo politická strana a sľúbia za to cirkvi, že po voľbách dostanú nejaké financie z rozpočtu atď... toto by ale bolo na strááášne dlhú debatu."
Samozrejme,mne sa len nechcelo menovat,smer vnimam ako najpocetnejsiu skupinu. Cirkev mi nenapadla ale ked si pripomenul tak ti su jasni.
-
Nishin
- Silver Member *
- Dátum registrácie: St 31 03, 2021 8:35 am
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 50 times
Ja sem len dodám, že dlhodobým cieľom viacerých dezinformačných skupín platených zdrojmi z Ruska je snaha o vystúpenie Slovenska z NATO, čo v súčasnom svetle informácií dáva ešte desivejší motív...
Ak toto niekto nepovažuje za národnú hrozbu, tak...
Ak toto niekto nepovažuje za národnú hrozbu, tak...
-
iceberg8
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Pi 29 07, 2016 6:18 am
- Has thanked: 557 times
- Been thanked: 246 times
Ti ktori ste za cenzuru, znovu pripominam nasu historiu.
https://www.fronta.cz/dotaz/trest-smrti ... o-rozhlasu
https://www.fronta.cz/dotaz/trest-smrti ... o-rozhlasu
Odoslané z počítača
-
gigant
- Active Member
- Dátum registrácie: Po 25 02, 2013 8:48 am
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 27 times
-
jaroslav80
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 24 03, 2011 5:19 pm
- Has thanked: 293 times
- Been thanked: 200 times
Plne suhlasim s tymto prispevkom.Martin7 napísal: ↑St 02 03, 2022 11:28 pm Obávam sa, že vám vôbec, ale vôbec nedochádza, čo by taká cenzúra znamenala. Keby ešte žil Miloš Jakeš a čítal túto diskusiu, tak by sa strašne potešil, že 30 rokov po úplne zbytočnej revolúcii sa konečne ukázalo, že mal pravdu. Sloboda je sprostosť! - ako rád hovoril.
Pokial viem, aj kotlebovci su od zalozenia strany velmi jasne za vystupenie SR z NATO. Zaroven si pripomen, ze Putin prehlasuje, ze sa snazi Ukrajinu ocistit od neonacistov. Cize s kotlebovcami asi nezdielaju spolocnu filozofiu. A na zaklade tvojho argumentu by si tvrdil, ze kotlebovci su zrejme plateny z Ruska.
Mimochodom ja som tiez jasne za vystupenie SR z NATO a nie som plateny ani z USA ani z Ruska. Snazis sa zdeformovat realitu do formy "kto je za vystupenie SR z NATO, je za devastaciu Ukrajiny". Pricom je to prave opacne - prave vojnovi stvaci vo vedeni NATO prilievaju do konfliktu na Ukrajine stale viac oleja a za destrukciu krajiny, na ktorej im samozrejme vobec nezalezi, lebo je mimo nich, nesu poriadnu mieru zodpovednosti. Aj ked ti prezidentka do oci povie, ze ona za to nenesie ziadnu zodpovednost (podla ciro jej subjektivneho nazoru, ktory samozrejme ako prezidentka ma pravo povedat do televizora).
V skratke - ked USA inicializovali v 2014 Majdan v Kyjeve, tak mali to postavit tak, ze stoja za Ukrajinou nuklearnymi zbranami ... alebo tam radsej nic nerozostvavat, ak neboli schopni postavit sa im za chrbat poriadne - ale len ich vyuzit na rozostvanie EU a Ruska.
-
jaroslav80
- VETERAN MEMBER *****
Ja prazdninujem s detmi kdesi pri Martine, tak budeme asi cely den niekam pochodovat v prirode a mozno v snehu.
-
Zdravym
- Active Member
- Dátum registrácie: Pi 30 07, 2021 1:55 pm
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
Prajem pekne prazdniny, ja kdesi pri Martine prave pracujem, takze vidim, ze pocasie mate paradnejaroslav80 napísal: ↑Št 03 03, 2022 9:01 am Ja prazdninujem s detmi kdesi pri Martine, tak budeme asi cely den niekam pochodovat.
- Inak som si vsimol ze za posledny tyzden nam trochu stagnuju investicne temy. Asi vsetci minaju svoj pismenkovy limit na toto vlakno
-
jaroslav80
- VETERAN MEMBER *****
Aspon ze je to za posledny mesiac sustredene do jedineho vlakna a nie do 5 vlakien s co najprovokativnejsimi nazvami. Povazujem to od majitela fora za velmi rozumny krok. Ludia zamerani ciro na investicne temy maju sancu toto lahko odfiltrovat.
-
Adammd
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: Ut 11 10, 2016 2:47 pm
- Has thanked: 460 times
- Been thanked: 258 times
Celý týždeň.
f.i.r.e.
₿ has no top because fiat has no bottom
“There are three classes of people: those who see, those who see when they are shown, and those who do not see.” - Leonardo da Vinci
₿ has no top because fiat has no bottom
“There are three classes of people: those who see, those who see when they are shown, and those who do not see.” - Leonardo da Vinci
-
iceberg8
- VETERAN MEMBER *****
Ano, pocasie je super. Povodne som po tej februaroveej teme ani nechcel prispiet do marcovej, ale nechal som sa vtiahnut.
Ale k teme, tipujem ze Peter Pavel vyhra volby
Ale k teme, tipujem ze Peter Pavel vyhra volby
Odoslané z počítača
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
Som dával niekde, že Nasdaq a NYSE pozastavili trading ruských adr
-
iceberg8
- VETERAN MEMBER *****
Ano to som videl, ale ani LSE uz nie je mozne..
Ale kto to potom obchoduje?
Napr ticker OGZPY (OTC, u IB HALT) klesol dnes o 46% (pred mesiacom medzi 8-9) z 2 na 1.1$
Odoslané z počítača
-
Glogol
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 10 05, 2007 12:26 pm
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 339 times
nechcem davat obrazok tak davam link na clanok ktory som necital len ma zaujal obrazok
myslite si ze ta vzdialenost je strach z covidu alebo uz ina choroba ?
co si asi ostatni myslia - ze oni na kope a on v 7 metrovej vzdialenosti ...nadclovek ?
https://svet.sme.sk/c/22852998/ukrajina ... vojna.html
co si asi ostatni myslia - ze oni na kope a on v 7 metrovej vzdialenosti ...nadclovek ?
pravda je ako poezia - a vacsina ludi na poeziu s.rie
-
jaroslav80
- VETERAN MEMBER *****
Putin sa k vlade dostal v 1999 a myslim, ze prve roky mozno este veril v potencialnu postupnu integraciu Ruska do EU a NATO. Vraj od Clintona k tymto veciam dostal dost chladnu odozvu. Myslim, ze postupne to zacal brat ako nerealisticke a ze zapad sa vzdy bude snazit mat Rusko jedine za koloniu alebo za nepriatela, tak sa to postupne vyhrotilo k nepriatelstvu. Posledne roky sa zrejme rozhodol, ze lahsie sa mu postup NATO na vychod zastavi, ked este Ukrajina nie je v NATO, nez ist nepriatelstvo medzi Ruskom a NATO vyhrocovat ked uz bude Ukrajina v NATO.pokus napísal: ↑Št 03 03, 2022 12:19 pm Pripomeňme, že v prvých rokoch sám Putin uvažoval o vstupe Ruska do Európskej únie a dokonca aj do NATO. Popierať suverenitu Ukrajiny mu ani nenapadlo. Keď sa ho napríklad v máji 2002 pýtali na vyhlásenie Ukrajiny o ochote vstúpiť do NATO, odpovedal:
„Pokiaľ ide o rozširovanie NATO, poznáte náš postoj k tejto otázke. Ten sa nemení, ale to neznamená, že Ukrajina by mala zostať na okraji procesov zameraných na posilnenie mieru a bezpečnosti v Európe a vo svete všeobecne. Ukrajina je suverénny štát a má právo nezávisle si zvoliť cestu na zaistenie vlastnej bezpečnosti.“
Tie kecy o neonacistoch a podobne, to su samozrejme hluposti. Vzdy sa jedna o mocensky vplyv. Je nepopieratelne, ze zoskupenie NATO je pre Rusko podstatnou hrozbou. Ekonomicky aj vojensky.
- DanteUnchained
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: So 05 06, 2021 12:26 pm
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 127 times
Je tam kamera na stole, asi je to momentka z nejakeho prejavu a zavadzali by v zabere ak mal byt vidiet Putin a vlajky za nim.. Dokazete zvelicovat hladate konspiracie v nicom, fakt.Glogol napísal: ↑Št 03 03, 2022 5:30 pm nechcem davat obrazok tak davam link na clanok ktory som necital len ma zaujal obrazok
-
Glogol
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 10 05, 2007 12:26 pm
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 339 times
jaroslav80 napísal: ↑Št 03 03, 2022 6:32 pmAkurat tak ekonomicky. Vojensky si nikto nedovoli na jadrovu mocnost. Hrozba rozsirovania NATO je tiez len zamienka. To nehovorim o krajinach EU co nie su v NATO a problem nemaju.
pravda je ako poezia - a vacsina ludi na poeziu s.rie
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
Pokus. Mal by si čítať aj niečo iné ako denníkN. Prepáč, ale normálne zisťujem, že ľudia, čo čítajú iba denníkN ( súdim tak podla toho, že 90% liniek dávajú iba z tohto webu ) majú pocit, že zhĺtli všetku múdrosť sveta a všetci ostatní ( čo čítajú aj niečo iné ) sú ohlúpnutí ...pokus napísal: ↑Št 03 03, 2022 5:53 am Juggler pre rychlost zareagujem iba na toho sudcu. Takze pan sudca ma "pravny nazor", ktory siri na hnojowebe. Je strasne zaujimave, ze taky praktik a pan odbornik nenapise trestne oznamenie alebo rovno zalobu, ale len splieta "nazory" na hnojoweboch. To je presne to, o co tu ide. DEZINFORMACIE.
Viacerí tu v kuse vystupujú v pozícii ,,môj názor je pravda,, a každý čo si myslí niečo iné, píše ,,hlúposť,,. Proste tí, čo čítajú len denníkN budú obohatení nadmernou múdrosťou, a ostatní , čo sa nechávajú ohlupovať inými zdrojmi skončia ako hlupáci. A preto je logické, aby všetky ostatné zdroje zakázali. Čo majú zakázať, to si zrejme prečítame v denníku N.
V rýchlosti zareagujem na ďalšie tvoje obvinenia ad hominem ( nie obsahu ! ):
Sudca krajského súdu nešíri svoj právny názor na hnojowebe. Ani 98 ročný Henry Kissinger nešíri svoj názor na hnojowebe.
Kissinger sa vyjadril pre americké noviny a pán sudca prezentoval svoj právny názor na odbornom právnom webe ,,právne listy,,
http://www.pravnelisty.sk/clanky/a1067- ... 417-tr-zak
Podstata nie je v tom, kde to bolo publikované (začalo sa to rozoberať v mozgu SR, teda v denníkuN).
Podstata je v tom, že Polícia vypustila dezinformáciu a publikovala právny paškvil. Nechtiac, ale právnici si to všimli.
Je zaujímavé, že hned na sudcu útočíš, aj so svojím amatérskym názorom, že má podať žalobu.
Pokial viem, žaloby podáva prokurátor , ale tu nešlo o vec o ktorej by mal rozhodovať súd.
Ja nepíšem, že ten web je v poriadku. Nikdy som na neho nechodil. Franta upozornil - tak som sa pozrel.pokus napísal: ↑Št 03 03, 2022 5:53 am A absolutne nie je pravda to, co si tu uz viac krat napisal. Ze ked to este nie je zablokovane, tak je ten web v poriadku. SK institucie su sto rokov za opicami, vsetko im strasne trva, ale zoznam je dlhy...
Mimochodom uz mi vies vysvetlit tu logiku, ze si pred par dnami "bojoval" a aktivne svojimi utokmi odpajal oficialne ruske weby a teraz si opat otocil a rychlo citas ruske dezinfo na tych nasich, lebo ti ich "zli cenzori" vypnu? Skutocne by som to chcel pochopit.
Mňa vôbec nezaujíma nálepkovanie iných. Prečítal som si pár článkov a hotovo. Lustrácie a blokovanie webov nech robí NBU.
Mimochodom, web Infovojna nie je zakázaný, ani zavretý. Dnes pribudli zaujímavé veci o ktorých sa v denníkuN nedočítaš:
VIDEO: Poradce Kremlu se rozplakal přímo před kamerou, šokovala ho ruská invaze na Ukrajinu: „Putin má svou vlastní vizi … možná si myslí, že tahle cena za to stojí“
VIDEO: Baránek o Putinovi, sile jeho armády, šialenstve s dodávkami zbraní na Ukrajinu, vyvolávaní jadrovej hrozby, pôsobení ukronacistov stojacich za genocídou Ukrajincov, Židov a Rusov & od reality odtrhnutej garnitúry na Slovensku bez schopnosti vidieť následky svojho konania
Vďaka Frantovi mám v pameti PC další zdroj informácii.
Ono milý Pokus, denníkN a Sme sú podľa mňa dobré zdroje informácii, ale ako každý zdroj, určité veci nikdy nepíšu.
Vymývanie mozgov môžeš robiť aj tak, že budeš písať nádherné a informatívne články, ale druhú stranu k slovu nepustíš.
Preto si vážim v týchto dňoch aj RTVS, lebo všetky besedy robia tak, že k danej téme sa vyjadrí jedna strana (provládni politici) aj druhá strana ( opozícia ).
Mňa nálepkovanie a škatulkovanie nezaujíma. Každý človek a zdroj je zaujímavý tým, že má aj múdre názory, aj hlúpe názory.
Tak prečo od každého nečerpať len to múdre?
Ja som svojprávny človek. Nečítam veci, ktoré ma nezaujímajú. Ani v denníkuN, ani na portáli Sme, ani na startitup, teraz ani na infovojne, ani tu.
-
tomáš virdzek
- VETERAN MEMBER *****
Ako-investovať s.r.o. ako prevádzkovateľ tohto diskusného fóra odsudzuje porušenie územnej celistvosti a nezávislosti Ukrajiny. Odmietame vojenskú agresiu, ktorá bezprostredne ohrozuje slobodu a životy nevinných ľudí na Ukrajine. Odmietame tiež akékoľvek konanie, ktoré spôsobuje destabilizáciu mieru v Európe. Takéto konanie sa nedá ničím zdôvodniť, nedá sa ničím ospravedlniť.
Web ako-investovat.sk neobsahuje žiadne články, ktoré by sa venovali politickým témam. Články sú obsahovo zamerané výlučne na témy z oblasti ekonomiky, financií a investovania na svetových finančných trhoch. Čo sa týka diskusného fóra, upozorňujeme, že: „Diskusné fórum je určené predovšetkým na diskusiu k téme obchodovania a investovania na svetových finančných trhoch a príspevky jeho používateľov (diskutujúcich) predstavujú len ich vlastný názor a nie názor prevádzkovateľa tohto diskusného fóra.“ (viď. Podmienky používania fóra: ucp.php?mode=terms)
Preto absolútne odmietame akékoľvek vyjadrenia či obvinenia, že by sa web ako-investovat.sk alebo jeho prevádzkovateľ podieľal/ chce podieľať na šírení dezinformácií. Upozorňujeme, že takéto nešťastné vyjadrenia neberieme vôbec na ľahkú váhu, a preto sme veľmi radi, že boli neskôr samostatne a bez výzvy diskutujúcim korigované.
Všetci diskutujúci boli na fóre hneď niekoľko krát upozornení na štýl, formu a povahu svojich príspevkov pri takto citlivej téme, rovnako opakovane poprosení a požiadaní moderátormi, aby cieľom ich diskusie neboli len útoky a presadzovanie názorov za každú cenu.
Chápeme aktuálnosť tejto témy a aj záujem diskutujúcich mať ju v dnešnej dobe aj na tomto diskusnom fóre, ktoré sa už 16 rokov prioritne špecializuje na iné témy. Tak ako predchádzajúci dvaja majitelia, máme aj my záujem na udržaní vysokej špecializácie tohto fóra. Treba si preto uvedomiť, že nie je v žiadnom záujme prevádzkovateľa tohto fóra, aby sa jeho zameranie do budúcnosti nejak menilo. Rovnako nie je v žiadnom záujme prevádzkovateľa tohto fóra, aby táto téma ešte donedávna pevnú komunitu diskutujúcich rozdeľovala, či dokonca poskytovala priestor na dezinformácie a propagandu.
Apelujeme preto najmä na diskutujúcich, ktorí navštevujú toto diskusné fórum, len kvôli alebo prevažne kvôli tejto téme, aby zvážili svoje predchádzajúce a hlavne svoje ďalšie diskutovanie. Prosíme všetkých diskutujúcich, aby rešpektovali výzvy moderátorov, a aby v tejto dobe a téme svojimi nepremyslenými a neuváženými príspevkami nespôsobovali na fóre ďalšie konflikty.
V prípade, že sa diskusia nebude v tejto téme aj naďalej uberať rozumným smerom, sme ako prevádzkovateľ tohto diskusného fóra pripravení uskutočniť oveľa ráznejšie opatrenia. Prosíme všetkých diskutujúcich, aby nás nenútili do týchto krokov.
Odporúčania pre diskusiu k tejto téme:
Dodržiavajte všetky pravidlá diskusného fóra (viď. Podmienky používania fóra: ucp.php?mode=terms)
- Pokiaľ sa chcete vyjadriť, venujte sa len aktuálnym informáciám a situácii (uvádzajte pokiaľ sa dá zdroje, z ktorých prekladáte/čerpáte)
- Vážte slová, nepremyslený príspevok môže niekoho urážať a viesť tak ku vzniku neželaného efektu - konfliktu
- Nepíšte len preto, že máte pocit, že si ku všetkému potrebujete niečo napísať
- Nekopírujte tu príspevky z webov, ktoré boli označené ako dezinformačné / sú potenciálne dezinformačné
- Nepíšte v tejto situácii dvojzmyselné, sarkastické alebo ironické príspevky, takisto vtip nemusí byť v tejto dobe a situácii vtipom
- Príspevky, ktoré považujete za nevhodné alebo útočné, prosím nahlasujte moderátorom, neriešte svoju nespokojnosť „po svojom“
- Vážme si všetci slobodu slova, ale nezneužívajte poniektorí tento inštitút.
Majte vždy a stále všetci na pamäti, že len kúsok od nás trpia a zomierajú nevinní ľudia. Vyzývame preto k okamžitej zmene úrovne a kultúry tejto diskusie!
Web ako-investovat.sk neobsahuje žiadne články, ktoré by sa venovali politickým témam. Články sú obsahovo zamerané výlučne na témy z oblasti ekonomiky, financií a investovania na svetových finančných trhoch. Čo sa týka diskusného fóra, upozorňujeme, že: „Diskusné fórum je určené predovšetkým na diskusiu k téme obchodovania a investovania na svetových finančných trhoch a príspevky jeho používateľov (diskutujúcich) predstavujú len ich vlastný názor a nie názor prevádzkovateľa tohto diskusného fóra.“ (viď. Podmienky používania fóra: ucp.php?mode=terms)
Preto absolútne odmietame akékoľvek vyjadrenia či obvinenia, že by sa web ako-investovat.sk alebo jeho prevádzkovateľ podieľal/ chce podieľať na šírení dezinformácií. Upozorňujeme, že takéto nešťastné vyjadrenia neberieme vôbec na ľahkú váhu, a preto sme veľmi radi, že boli neskôr samostatne a bez výzvy diskutujúcim korigované.
Všetci diskutujúci boli na fóre hneď niekoľko krát upozornení na štýl, formu a povahu svojich príspevkov pri takto citlivej téme, rovnako opakovane poprosení a požiadaní moderátormi, aby cieľom ich diskusie neboli len útoky a presadzovanie názorov za každú cenu.
Chápeme aktuálnosť tejto témy a aj záujem diskutujúcich mať ju v dnešnej dobe aj na tomto diskusnom fóre, ktoré sa už 16 rokov prioritne špecializuje na iné témy. Tak ako predchádzajúci dvaja majitelia, máme aj my záujem na udržaní vysokej špecializácie tohto fóra. Treba si preto uvedomiť, že nie je v žiadnom záujme prevádzkovateľa tohto fóra, aby sa jeho zameranie do budúcnosti nejak menilo. Rovnako nie je v žiadnom záujme prevádzkovateľa tohto fóra, aby táto téma ešte donedávna pevnú komunitu diskutujúcich rozdeľovala, či dokonca poskytovala priestor na dezinformácie a propagandu.
Apelujeme preto najmä na diskutujúcich, ktorí navštevujú toto diskusné fórum, len kvôli alebo prevažne kvôli tejto téme, aby zvážili svoje predchádzajúce a hlavne svoje ďalšie diskutovanie. Prosíme všetkých diskutujúcich, aby rešpektovali výzvy moderátorov, a aby v tejto dobe a téme svojimi nepremyslenými a neuváženými príspevkami nespôsobovali na fóre ďalšie konflikty.
V prípade, že sa diskusia nebude v tejto téme aj naďalej uberať rozumným smerom, sme ako prevádzkovateľ tohto diskusného fóra pripravení uskutočniť oveľa ráznejšie opatrenia. Prosíme všetkých diskutujúcich, aby nás nenútili do týchto krokov.
Odporúčania pre diskusiu k tejto téme:
Dodržiavajte všetky pravidlá diskusného fóra (viď. Podmienky používania fóra: ucp.php?mode=terms)
- Pokiaľ sa chcete vyjadriť, venujte sa len aktuálnym informáciám a situácii (uvádzajte pokiaľ sa dá zdroje, z ktorých prekladáte/čerpáte)
- Vážte slová, nepremyslený príspevok môže niekoho urážať a viesť tak ku vzniku neželaného efektu - konfliktu
- Nepíšte len preto, že máte pocit, že si ku všetkému potrebujete niečo napísať
- Nekopírujte tu príspevky z webov, ktoré boli označené ako dezinformačné / sú potenciálne dezinformačné
- Nepíšte v tejto situácii dvojzmyselné, sarkastické alebo ironické príspevky, takisto vtip nemusí byť v tejto dobe a situácii vtipom
- Príspevky, ktoré považujete za nevhodné alebo útočné, prosím nahlasujte moderátorom, neriešte svoju nespokojnosť „po svojom“
- Vážme si všetci slobodu slova, ale nezneužívajte poniektorí tento inštitút.
Majte vždy a stále všetci na pamäti, že len kúsok od nás trpia a zomierajú nevinní ľudia. Vyzývame preto k okamžitej zmene úrovne a kultúry tejto diskusie!
-
tomáš virdzek
- VETERAN MEMBER *****
@George: mrzí ma Tvoje rozhodnutie, ale rešpektujem ho. Mrzí ma ale o to viac, že som už včera rozmýšľal nad tým, že Ti dám moderátorské práva. Škoda, že k tej diskusii medzi nami dvoma neprišlo. Ak ale chceš, ozvi sa, do 24.00. Potom uzatváram tento case.
-
Nishin
- Silver Member *
- Dátum registrácie: St 31 03, 2021 8:35 am
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 50 times
Ale no páni, kľudnime emócie. Admini tohto fóra robia čo môžu aby udržali kvalitu diskusie na ako-takej úrovni aj v tomto emočne vypätom období. Vcíťte sa do ich role, ich úloha je naozaj neľahká. Toto fórum je ešte stále ostrovom normálnosti na inak zdivočelom slovenskom internete.george1 napísal: ↑Št 03 03, 2022 8:46 pm Za seba ruším moje konto aj príspevky tu na fóre ako-investovať. Pokiaľ viacerí užívatelia tohoto fóra inklinujú k Rusku, preberajú agendu cieliacu aby Slovensko nebolo v NATO atď, nemám chuť v situácii, v akej sa ocitla európa aj svet, tu prispievať viac. Ďakujem všetkým, s ktorými sa dalo zmysluplne diskutovať, aj za cenné rady a príspevky od užívateľov ohľadom investovania.
V tomto zmysle požiadam aj adminov o vyššie uvedené
George
Toto fórum má tak <10 členov, ktorí tu pretláčajú isté alternatívne názory, ktoré momentálne bijú o to viac do očí vzhľadom na situáciu u našich východných susedov. Práve títo sú však aj najaktívnejší posledné dni, takže to niekedy môže vyzerať, že toto fórum ovládol alternatívny názor. Stačí sa ale začítať pár príspevkov hlbšie a vždy im niekto pohotovo kontruje. To je diskusia.
A JUGGLER to možno trochu prehnal s tým útokom na čitateľov DenníkaN
-
jaroslav80
- VETERAN MEMBER *****
Na hlavnej stranke reuters.com (v SR zatial nezakazane masmedium) je 14 headlines, z toho jedna znie:
Kasparov calls on world powers to throw Russia 'back into the Stone Age'.
Juggler no a ty vyzyvas k zvyseniu urovne a kultury tejto diskusie. Pritom hlavne svetove masmedia urovnou klesli uz do doby kamennej.
EDIT: Teraz som si vsimol, ze ta vyzva velkymi pismenami bola napisana Tomasom Virdzekom, nie Jugglerom. Pomylila ma zelena farba nicku.
Kasparov calls on world powers to throw Russia 'back into the Stone Age'.
Juggler no a ty vyzyvas k zvyseniu urovne a kultury tejto diskusie. Pritom hlavne svetove masmedia urovnou klesli uz do doby kamennej.
EDIT: Teraz som si vsimol, ze ta vyzva velkymi pismenami bola napisana Tomasom Virdzekom, nie Jugglerom. Pomylila ma zelena farba nicku.
Ja si tiez myslim, ze tu este prebieha diskusia. Dokonca ze behom poslednych 3 tyzdnov sa jej uroven postupne trochu zdvihla. Menej sa pisu obvinovania z demencie a trollingu clenov s opacnym nazorom a viac sa pisu aspon ake-take argumenty a informacie.Nishin napísal: ↑Št 03 03, 2022 9:12 pm Toto fórum má tak <10 členov, ktorí tu pretláčajú isté alternatívne názory, ktoré momentálne bijú o to viac do očí vzhľadom na situáciu u našich východných susedov. Práve títo sú však aj najaktívnejší posledné dni, takže to niekedy môže vyzerať, že toto fórum ovládol alternatívny názor. Stačí sa ale začítať pár príspevkov hlbšie a vždy im niekto pohotovo kontruje. To je diskusia.
Naposledy upravil/-a jaroslav80 v Št 03 03, 2022 9:31 pm, upravené celkom 2 krát.
-
iceberg8
- VETERAN MEMBER *****
By the way
"incident na Haďom ostrove ukazuje, že informácie z vojnovej zóny sú veľmi neisté a samotné vlády často nevedia, čo sa deje v jednotlivých zápasoch."
toto napisal dennik
https://www.topky.sk/cl/11/2271019/Neuv ... -su-nazive
tak ako sakra chcete mat patent na pravdu, ked samotne media nevedia "co sa deje" ?
"incident na Haďom ostrove ukazuje, že informácie z vojnovej zóny sú veľmi neisté a samotné vlády často nevedia, čo sa deje v jednotlivých zápasoch."
toto napisal dennik
https://www.topky.sk/cl/11/2271019/Neuv ... -su-nazive
tak ako sakra chcete mat patent na pravdu, ked samotne media nevedia "co sa deje" ?
Odoslané z počítača