Pochlubte se s % vysledkem

Trading, tipy na obchody a investície, zverejňvanie pozícií, denníky traderov a investorov
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Používateľov profilový obrázok
kadu
Silver Member *
Dátum registrácie: Po 14 05, 2007 10:06 pm
Kontaktovať používateľa:

Pochlubte se s % vysledkem

Príspevok od používateľa kadu »

Cau,

tak me napadlo co si sem zverejnit jiz, ukoncene (tj. realizovane v cash) obchodech. Samozrejme ma smysl zverejnovat pouze nejvetsi % zisk (s poplatky/bez poplatku) vcetne uvedeni co to bylo za investicni papir. Jsem zvedavej jak si povedem, casem bych to sesumiroval...

Tak smele do toho... :roll:
Jsem aktivni prevazne na nasem webu v sekci - forum pro-investory.cz
JUGGLER
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
Has thanked: 2561 times
Been thanked: 2903 times

Re: Pochlubte se s % vysledkem

Príspevok od používateľa JUGGLER »

kadu napísal:Cau,

tak me napadlo co si sem zverejnit jiz, ukoncene (tj. realizovane v cash) obchodech. Samozrejme ma smysl zverejnovat pouze nejvetsi % zisk (s poplatky/bez poplatku) vcetne uvedeni co to bylo za investicni papir. Jsem zvedavej jak si povedem, casem bych to sesumiroval...

Tak smele do toho... :roll:
Ešte som nevidel, že by toto niekde fungovalo.
Naopak, vždy ked sme akceptovali zverejňovanie ,,po funuse,, tak sa chaty a fóra zahltili super obchodami...
Na webe sú stovky trejdov nad ktorými sa len usmievam...
To je ako keď sa rybári rozprávajú o tom, kto chytil akú veľkú rybu...
Alebo malí chlapci, kto má väčšieho...

Naopak: smele do zverejňovania aktuálnych obchodov.
Keď sa chceme pochváliť ziskom, netreba zatajovať vstup.
Či budeme prezentovať len ziskové obchody, aby si každý myslel aká je burza ľahká?
Nech sa vymieňajú skúsenosti, nech sa všetci inšpirujeme a potom si každý vie urobiť záver ako to vyzerá v real time tradingu.
:idea: ,,Amatérski investori investujúci pasívne do indexového fondu budú mať v dlhodobom horizonte lepšie výnosy ako profesionálni manažéri fondov,, Buffett :mesec:
:arrow: Vzdelávanie a užitočné info zadarmo: https://smartinvestor.sk
kadu
Silver Member *
Kontaktovať používateľa:

Ok, udelal bych porotu, kde by se kazdemu zaslala k overeni... Prvni by obdrzel napriklad nakupni potvrzeni, druhy napriklad prodejni potvrzeni. Jen pro ty co maj zajem a muzou dolozit... :lol: Ostatni se nepocitaj...

PUT WARRANT Citigroup STRIKE 12.5
http://isht.comdirect.de/html/detail/ma ... erm=AA022W

Nakup 0,6168 / 7.7.2008
Prodej 6.88 / 21.12.2008
Zisk 1015 % bez poplatku, poplatky 33.9 EUR Broker Jet

PS: ale jeho nakup nebyl muj napad... osobu zatim neprozradim...
JUGGLER
VETERAN MEMBER *****

To je pekný trejd, ale pre mňa nemá vypovedaciu hodnotu.
Do opcií a warantov sa spravidla neinvestujú veľké čiastky.
Stovky % u opcií ma nevzrušujú.
A vyťahovanie len dobrých trejdov, to mi pripomína Ladisa, keď sa chváli, že mu nejaká banka dá za jeden deň +50% z ceny 6 na 9, ale pritom ju nakúpil po 50.
Aj loser, čo prepáli celý kapitál na špatných trejdoch nám tu stále môže vypichovať super trejdy.
:idea: ,,Amatérski investori investujúci pasívne do indexového fondu budú mať v dlhodobom horizonte lepšie výnosy ako profesionálni manažéri fondov,, Buffett :mesec:
kadu
Silver Member *
Kontaktovať používateľa:

JUGGLER napísal:To je pekný trejd, ale pre mňa nemá vypovedaciu hodnotu.
Do opcií a warantov sa spravidla neinvestujú veľké čiastky.
Stovky % u opcií ma nevzrušujú.
A vyťahovanie len dobrých trejdov, to mi pripomína Ladisa, keď sa chváli, že mu nejaká banka dá za jeden deň +50% z ceny 6 na 9, ale pritom ju nakúpil po 50.
Aj loser, čo prepáli celý kapitál na špatných trejdoch nám tu stále môže vypichovať super trejdy.
Nebud negativista :D Topic mluvi pouze o nejvetsim % zhodnoceni... Nic ineho nikoho neodsuzuju ze ma v daytraydu zisk jen 10% ale dela je permenentne kazdy den s vetsim obnosem, souhlasim ze takovy clovek je uplne jina trida. Ja se nikam zarazovat nechci, mam spoustu "spatnych obchodu" kde vetsina long pozici je dole od -50 az -99%. Cilem je jen videt na jakym papirech (ocekavam ze prevazne warranty a opce) se da takhle zarabat a kolik je asi takova bezne uspesna hladina vynosnosti pokud se podari. Respektne sem to chtel dal jeste zpracovat :) A taky sem se rad pochlubil nebot je to muj prvni a ocekavam jediny vynos v tomto rozmeru :lol: :lol: :lol:
Ferin007
Platinum Member ***
Dátum registrácie: St 11 07, 2007 4:14 pm

Príspevok od používateľa Ferin007 »

kadu napísal: Ja se nikam zarazovat nechci, mam spoustu "spatnych obchodu" kde vetsina long pozici je dole od -50 az -99%.
Kadu, ty opisuješ ode mě?!?!?! :lol: :lol: :lol:
JUGGLER
VETERAN MEMBER *****

kadu napísal: Nebud negativista :D Topic mluvi pouze o nejvetsim % zhodnoceni... Cilem je jen videt na jakym papirech (ocekavam ze prevazne warranty a opce) se da takhle zarabat a kolik je asi takova bezne uspesna hladina vynosnosti pokud se podari. :lol: :lol: :lol:
Nie som negativista. Len REALISTA.
Podľa takých kritérii sem môžeme vypichnúť úspešnú stávku na jedno číslo v RULETE a zisk bude v tom okamihu +3500% za 1 minútu...
Ja to nevzťahujem na moju osobu, vzťahujem to na všeobecné zásady hodnoty príspevkov.
V tradingu sa dá na jednom trejde zarobiť aj desaťtisíc % a teoreticky je potencia zisku nelimitovaná.
Ak by si ten trejd warantu tu dal v reálnom čase a ešte dokupoval v zisku, tak by ten zisk mohol byť aj 10 000% a pre všetkých by to bolo poučné i inšpiratívne.
Daj tu pár reálnych obchodov a akokoľvek dopadnú pre mňa to bude mať cenu.
kadu
Silver Member *
Kontaktovať používateľa:

PUT OPCE RKH STRIKE 70 JAN'09
http://finance.yahoo.com/q?s=RKHMZ.X

Nakup 2.337 / 17.1.2008
Prodej 19.5 / 21.12.2008
Zisk +734% % bez poplatku
filip glasa
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Št 30 11, 2006 8:31 pm
Been thanked: 1 time
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa filip glasa »

PS: ale jeho nakup nebyl muj napad... osobu zatim neprozradim...
ani nemusíš :arrow: je to čitateľný rukopis a každému je jasné o koho ide :mrgreen:
Napísať odpoveď

Návrat na "Trading, tipy, zverejňovanie obchodov a investícií"