Napad na podnikanie?
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
-
cocktailsk
- Dátum registrácie: Ut 09 12, 2008 8:31 pm
- Kontaktovať používateľa:
Napad na podnikanie?
Bali by ste sa zacat podnikat aj s niecim coho je preplneni trh? zaujima ma tato otazka myslim ze je skor dolezite to kto riadi podnikanie ako to kolko podobnych firiem je na trhu.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 30 11, 2006 8:31 pm
- Been thanked: 1 time
- Kontaktovať používateľa:
Re: Napad na podnikanie?
http://www.porada.sk/t98052-rozbijanie-veci.html
Mám záujem si otvoriť takú firmu, ktorá by ponúkala rozbíjanie vecí. Bola by na to určená miestnosť, kde by si ľudia mohli buď svoje donesené veci alebo od nás kúpene vecí porozbíjať. Je to vhodné aj pre tych, ktorí sú neustále v strese a potrebujú sa ,,vyvetrať."
Re: Napad na podnikanie?
s tym rozbijanim sa mi to paci. mal som aj ja podobny napad. betonova stena,flase,sklo,palice.... biliardove gule hadzat o nejake sklenene flase alebo stare figuriny...