Ako predať zlaté investičné filharmoniker mince?
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
-
Okoloiduci
- Dátum registrácie: Ne 15 10, 2023 7:14 pm
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 7 times
Ako predať zlaté investičné filharmoniker mince?
Ahojte,
máte niekto skúsenosti s predajom rakúskych zlatých filharmoniker investičných mincí do Schoeller Münzhandel? Alebo niekam inam za dobrú cenu?
Myslel som si že ten predaj bude jednoduchý ale na internete k tomu nenachádzam žiaden návod. Stačí tam len tak prísť, odovzdať mince a oni mi dajú cash? Nechce sa mi do Viedne trepať zbytočne...
Vďaka.
máte niekto skúsenosti s predajom rakúskych zlatých filharmoniker investičných mincí do Schoeller Münzhandel? Alebo niekam inam za dobrú cenu?
Myslel som si že ten predaj bude jednoduchý ale na internete k tomu nenachádzam žiaden návod. Stačí tam len tak prísť, odovzdať mince a oni mi dajú cash? Nechce sa mi do Viedne trepať zbytočne...
Vďaka.
-
MiBi
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: St 07 07, 2021 11:52 am
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 1566 times
Re: Ako predať zlaté investičné filharmoniker mince?
Skus ich ponuknut na https://www.burza-minci.com/
-
JanH
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: Ne 06 02, 2022 6:31 am
- Has thanked: 152 times
- Been thanked: 225 times
Tu mas nakupne/vykupne ceny: https://www.goldinvest.at/de/unternehmen/
- aviceN
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: Št 07 01, 2021 10:24 am
- Has thanked: 259 times
- Been thanked: 226 times
- Kontaktovať používateľa:
Ja by som skúsil aj bazoš 
Viac info o mojej EIC ponuke bez manažérskeho poplatku na: https://www.milosbubniak.sk/
-
iceberg8
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Pi 29 07, 2016 6:18 am
- Has thanked: 557 times
- Been thanked: 246 times
Ak si fyzicky blizko k Rakusku, ich banky bezne nakupuju, ceny tu https://www.sparkasse.at/investments/pr ... und-barren
cca 2% poplatok od stredu (iny poplatok myslim ze tam nie je, ale casy sa menia, alebo mozu menit)
Maju pobocku aj v Kittsee...
cca 2% poplatok od stredu (iny poplatok myslim ze tam nie je, ale casy sa menia, alebo mozu menit)
Maju pobocku aj v Kittsee...
Odoslané z počítača
-
jaroslav80
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 24 03, 2011 5:19 pm
- Has thanked: 293 times
- Been thanked: 200 times
Zavolaj si do Goldsafe, firma pri autobusovej stanici Nivy v BA. Su tam asi 10 rokov, predtym boli na Postovej.
0911 118 494 ... alebo info@investicnezlato.sk
Dohodnes si termin, donesies mince, dostanes peniaze. Ceny mozes pozriet na ich webe a su podobne ako v Rakusku. Mozno to je neformalna pobocka toho "Goldinvest" co tu pisal JanH. Lebo weby maju velmi podobne.
Ja osobne by som teraz praveze premyslal nad dokupenim dalsich tych filharmonikerov, nez nad ich predavanim (ak by cena na par tyzdnov padla ku 2000 EUR/kus). Ale kazdy si robime investicne rozhodnutia po svojom.
0911 118 494 ... alebo info@investicnezlato.sk
Dohodnes si termin, donesies mince, dostanes peniaze. Ceny mozes pozriet na ich webe a su podobne ako v Rakusku. Mozno to je neformalna pobocka toho "Goldinvest" co tu pisal JanH. Lebo weby maju velmi podobne.
Ja osobne by som teraz praveze premyslal nad dokupenim dalsich tych filharmonikerov, nez nad ich predavanim (ak by cena na par tyzdnov padla ku 2000 EUR/kus). Ale kazdy si robime investicne rozhodnutia po svojom.
-
Ivix
- Silver Member *
- Dátum registrácie: Po 05 12, 2022 9:00 am
- Has thanked: 390 times
- Been thanked: 48 times
BA Petrzalka TWINS INVEST, pan. Bolecek 0903 705 704, zavolaj si dopredu a dohodni termin (teraz maju prazdninovy rezim, snad nebude problem).
Jediny trh, z ktoreho vo vypredaji ludia utekaju, je akciovy trh. Warren Buffett.
Diverzifikovane portfolio moze bohatstvo ochranit, ale koncentrovane portfolio ho buduje. Warren Buffett.
Diverzifikovane portfolio moze bohatstvo ochranit, ale koncentrovane portfolio ho buduje. Warren Buffett.
-
Okoloiduci
Prečo si to myslíš? Mince sa chystám predať aby som peniaze radšej presunul do S&P alebo VWCE, keďže ich najbližších 20r nebudem potrebovať.jaroslav80 napísal: ↑St 17 07, 2024 11:51 am Ja osobne by som teraz praveze premyslal nad dokupenim dalsich tych filharmonikerov, nez nad ich predavanim (ak by cena na par tyzdnov padla ku 2000 EUR/kus). Ale kazdy si robime investicne rozhodnutia po svojom.
A ďakujem všetkým za odpovede
-
jaroslav80
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 24 03, 2011 5:19 pm
- Has thanked: 293 times
- Been thanked: 200 times
Ved ja som nekritizoval. Ci uz drzanie Philharmonikerov, SP500, VWCE, cash USD aleb EUR ... vsetko ma nejake svojske rizika. A kazdy si musi sam za seba rozhodnut, co bude drzat.Okoloiduci napísal: ↑St 17 07, 2024 2:50 pm Prečo si to myslíš? Mince sa chystám predať aby som peniaze radšej presunul do S&P alebo VWCE, keďže ich najbližších 20r nebudem potrebovať.
-
Okoloiduci
Prepáč, nemyslel som to ako defenzívny post. Iba ma zaujímali tvoje dôvody prečo by som mal teraz radšej držať zlatojaroslav80 napísal: ↑Št 18 07, 2024 10:04 am Ved ja som nekritizoval. Ci uz drzanie Philharmonikerov, SP500, VWCE, cash USD aleb EUR ... vsetko ma nejake svojske rizika. A kazdy si musi sam za seba rozhodnut, co bude drzat.
-
Okoloiduci
Tak aspoň pre archív: mince som si vyzdvihol normálne v kancelárií rakúskej mincovne a autom prešiel sem: https://www.smh.net , kde ich odomňa na počkanie vykúpili za dobrú cenu.