To Vazne ??? to iste poistenie Investor ? tak to uz je fakt sila, taky Capitol v rannych zaciatkoch styl. Ti smejdi tiez predavali poistenie Kooperativy cca o 30 % drahsie ako sa dalo spravit na pobockejancko napísal:jasne ze sa da, dokonca lacnejsie IZP dostanete ak si ho uzatvorite v niektorej pobocke ING priamo.
Our Group s.r.o.
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
-
peter.cmorej
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Po 08 10, 2007 12:35 pm
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 17 times
Re: Our Group s.r.o.
Nie Investor je produkt urceny pre "maklerske spolocnosti", taky smejd v ING priamo nedostaneteTo Vazne ??? to iste poistenie Investor ? tak to uz je fakt sila, taky Capitol v rannych zaciatkoch styl. Ti smejdi tiez predavali poistenie Kooperativy cca o 30 % drahsie ako sa dalo spravit na pobocke
Ide ale aj o zmluvu. Investicne portfolio iba do jedneho fondu, velmi dlha doba poistenia, mala poistna suma atd...ziadne krytie.
Dobry den prajem,
precital som si niekolko prispevkov a citim potrebu uviest niektore veci na pravu mieru. Pre spolocnost Our Group s.r.o. pracujem uz stvrty mesiac a fungujem v banskobystrickom kraji. Neviem ako to bolo v minulosti, ale firma uz od obdobia, kedy som do nej vstupil, funguje na profesionalnej urovni, aj keď na trhu existuje len treti rok.
Rad by som povedal, ze Our Group nie je len nejaka skupina, ktora sa hra na poradcov, ale je vysoko respektovanym partnerom spolocnosti ING. V uplynulych dnoch som spolu so svojimi novymi kolegami absolvoval dvojdnovy seminar v skvele vybavenom penzione na zapade Slovenska, ktory nam takmer cely hradila prave spominana ING (kazdy z nas si za luxus co sme tam mali k dispozicii zaplatil len zlomok, asi sestinu). Rad by som tiez povedal, ze program prezentacii bol naplanovany precizne a taktiez prebiehal velmi profesionalne - ako top manazeri z Our Group, tak aj specialni skolitelia priamo z ING dopodrobna vysvetlovali produkt Investor tak, aby nas pri styku s klientami nezaskocila ziadna otazka. Po zaverecnom teste obdrzali uspesni riesitelia produktovy Certifikat vystaveny priamo ING.
Ako tu bolo spominane, tim pracovnikov tvoria vacsinou mladi ludia - v ziadnom pripade vsak nie spominane sedemnastrocne deti. Clovek mladsi ako osemnast rokov u nas pracovat nemoze, vacsina ludi je starsia ako dvadsat rokov. Vzdelavanie popri startovocom seminare sa ziskava hlavne praxou, ale v ziadnom pripade nie sposobom, ze chod a rob, naucis sa. Ziadnemu novacikovi nie je dovolene ist len tak prezentovat a tarat o niecom, o com nic nevie. Makler ziskava skusenosti praxou, sedi a pocuva prezentacie skusenych kolegov a potom sa pod ich dohladom postupne stava aj on samostatnym.
Aj samotne nastavenie systemu je take, ze clovek - agent mysli v prvom rade na klienta, ako na seba. Our Group garantuje spolocnosti ING, ze ich klienti budu mat zmluvu aspon dva roky, inak sa provizie vracaju. Orientacia na klienta bola mnoho krat prizvukovana aj na seminari a myslim ze kazdy z ludi co tam boli to povazuje za uplne normalne. Iste vsetci poznate ING, jej meno je samotne garanciou kvality a stability, jej pracovnici su profesionali a opat pripomeniem, ze pre ING je Our Group top partnerom, ktory im robi z maklerskych spolocnosti najlepsi obrat. Myslite si, ze by si ING kazilo meno spolupracou so sedemnastrocnimi nevzdelanymi pubertiakmi a tak vyrazne ich podporovala, keby to fungovalo tak ako tu pisete?
Este k panovi, ktory tu kritizoval sposob prezentacie investicneho zivotneho poistenia. My sa s klientom vzdy rozpravame o produkte a snazime sa ho prisposobit na mieru. Odporucame pripoistenia, prepocitavame, diskutujeme. Vacsina ludi vsak uz poistenie ma a tak im odporucame orientovat tento produkt cisto na investovanie z jednoducheho dovodu - zo sumy, co vklada, vsetko odchadza na investovanie a ziadna cast nemusi ist na pripoistenia. Drviva vacsina ludi sa rozhodne orientovat produkt cisto na investovanie a je to logicke riesenie, kedze poistenia uz maju.
To iste plati o dlhodobosti. S klientom sa nikdy nebavime o dvoch, troch, styroch, alebo piatich rokoch. Klient, ktory podpisuje investora, si je vedomy toho, ze je to dlhodoby produkt a ze fondy idu z dlhodobeho hladiska vzdy hore. To ze tento rok sli rapidne dole v praxi znamena, ze ceny akcii klesli, ale na druhej strane sa nakupi viac pociatocnych jednotiek, ktorych cena bude postupne opat stupat. Prave tu je garancia toho, ze fondy budu z dlhodobeho hladiska vzdy stupat. Ak si chcete peniaze ulozit niekde na dva roky, ako tu pisal niekde jeden pan, dajte si ich do banky, bude to pre vas lepsie. Rozdiel medzi investovanim a sporenim je totiz prave v case.
Chcel by som preto odkazat vsetkym mladym ludom, ktorych zo spolocnosti Our Group oslovili, nebojte sa a aspon to skuste, urcite nemate co stratit. Myslim, ze spolocnost a tim ludi v nej si vas postupne ziska a pochopite, ze to nie je ziaden strasiak ale fungujuca, profesionalna spolocnost, na ktoru budete moct byt ako jej clenovia hrdi.
Rad zodpoviem samozrejme na akekolvek otazky, tykajuce sa nasej spolocnosti. Mozme sa aj osobne stretnut.
S pozdravom, manažér spoločnosti Our Group s.r.o.
precital som si niekolko prispevkov a citim potrebu uviest niektore veci na pravu mieru. Pre spolocnost Our Group s.r.o. pracujem uz stvrty mesiac a fungujem v banskobystrickom kraji. Neviem ako to bolo v minulosti, ale firma uz od obdobia, kedy som do nej vstupil, funguje na profesionalnej urovni, aj keď na trhu existuje len treti rok.
Rad by som povedal, ze Our Group nie je len nejaka skupina, ktora sa hra na poradcov, ale je vysoko respektovanym partnerom spolocnosti ING. V uplynulych dnoch som spolu so svojimi novymi kolegami absolvoval dvojdnovy seminar v skvele vybavenom penzione na zapade Slovenska, ktory nam takmer cely hradila prave spominana ING (kazdy z nas si za luxus co sme tam mali k dispozicii zaplatil len zlomok, asi sestinu). Rad by som tiez povedal, ze program prezentacii bol naplanovany precizne a taktiez prebiehal velmi profesionalne - ako top manazeri z Our Group, tak aj specialni skolitelia priamo z ING dopodrobna vysvetlovali produkt Investor tak, aby nas pri styku s klientami nezaskocila ziadna otazka. Po zaverecnom teste obdrzali uspesni riesitelia produktovy Certifikat vystaveny priamo ING.
Ako tu bolo spominane, tim pracovnikov tvoria vacsinou mladi ludia - v ziadnom pripade vsak nie spominane sedemnastrocne deti. Clovek mladsi ako osemnast rokov u nas pracovat nemoze, vacsina ludi je starsia ako dvadsat rokov. Vzdelavanie popri startovocom seminare sa ziskava hlavne praxou, ale v ziadnom pripade nie sposobom, ze chod a rob, naucis sa. Ziadnemu novacikovi nie je dovolene ist len tak prezentovat a tarat o niecom, o com nic nevie. Makler ziskava skusenosti praxou, sedi a pocuva prezentacie skusenych kolegov a potom sa pod ich dohladom postupne stava aj on samostatnym.
Aj samotne nastavenie systemu je take, ze clovek - agent mysli v prvom rade na klienta, ako na seba. Our Group garantuje spolocnosti ING, ze ich klienti budu mat zmluvu aspon dva roky, inak sa provizie vracaju. Orientacia na klienta bola mnoho krat prizvukovana aj na seminari a myslim ze kazdy z ludi co tam boli to povazuje za uplne normalne. Iste vsetci poznate ING, jej meno je samotne garanciou kvality a stability, jej pracovnici su profesionali a opat pripomeniem, ze pre ING je Our Group top partnerom, ktory im robi z maklerskych spolocnosti najlepsi obrat. Myslite si, ze by si ING kazilo meno spolupracou so sedemnastrocnimi nevzdelanymi pubertiakmi a tak vyrazne ich podporovala, keby to fungovalo tak ako tu pisete?
Este k panovi, ktory tu kritizoval sposob prezentacie investicneho zivotneho poistenia. My sa s klientom vzdy rozpravame o produkte a snazime sa ho prisposobit na mieru. Odporucame pripoistenia, prepocitavame, diskutujeme. Vacsina ludi vsak uz poistenie ma a tak im odporucame orientovat tento produkt cisto na investovanie z jednoducheho dovodu - zo sumy, co vklada, vsetko odchadza na investovanie a ziadna cast nemusi ist na pripoistenia. Drviva vacsina ludi sa rozhodne orientovat produkt cisto na investovanie a je to logicke riesenie, kedze poistenia uz maju.
To iste plati o dlhodobosti. S klientom sa nikdy nebavime o dvoch, troch, styroch, alebo piatich rokoch. Klient, ktory podpisuje investora, si je vedomy toho, ze je to dlhodoby produkt a ze fondy idu z dlhodobeho hladiska vzdy hore. To ze tento rok sli rapidne dole v praxi znamena, ze ceny akcii klesli, ale na druhej strane sa nakupi viac pociatocnych jednotiek, ktorych cena bude postupne opat stupat. Prave tu je garancia toho, ze fondy budu z dlhodobeho hladiska vzdy stupat. Ak si chcete peniaze ulozit niekde na dva roky, ako tu pisal niekde jeden pan, dajte si ich do banky, bude to pre vas lepsie. Rozdiel medzi investovanim a sporenim je totiz prave v case.
Chcel by som preto odkazat vsetkym mladym ludom, ktorych zo spolocnosti Our Group oslovili, nebojte sa a aspon to skuste, urcite nemate co stratit. Myslim, ze spolocnost a tim ludi v nej si vas postupne ziska a pochopite, ze to nie je ziaden strasiak ale fungujuca, profesionalna spolocnost, na ktoru budete moct byt ako jej clenovia hrdi.
Rad zodpoviem samozrejme na akekolvek otazky, tykajuce sa nasej spolocnosti. Mozme sa aj osobne stretnut.
Tak na toto môžem reagovať len tak, ako by sa v diskusiách nikdy nemalo reagovať
Ak uznám za vhodné, tak túto reakciu časom zdôvodním. Vlastne môžem tak trochu naznačiť aj teraz. To čo ste napísal je bla, bla, bla... certifikát - čo? ja mám doma pekných pár certifikátov, ktoré "zvyšujú moju atraktivitu na trhu práce", a viem koľko "námahy" ma stálo ich získať. Je pravda, že od ING nemám, ale dosť pochybujem, že ich vydáva na základa hodnoverných a overiteľných skúšok... bla, bla, bla.. no a k tomu ďalšiemu sa už naozaj zatiľ nebudem vyjadrovať pretož je to samé bla, bla, bla na druhú.
Pochybovat mozete, ja som tam bol a viem, ako testy prebiehali. Ku zvysku poviem azda len tolko, ze ak ma vasa reakcia v podobe smajlikov a vami spominaneho bla bla bla bez akychkolvek argumentov mala zosmiestnit, tak ma to mrzi. Dufam, ze nezavisli prispievatelia si utvoria nazor sami.
Myslím, že táto veta hovorí jasne, že na Vami uvedené "fakty" sa nedá inak reagovať. V podstate ma zaujíma už len jedna otázka: Koľko času ste venovali príprave na spomínané testy? Môj názor je, že oháňať sa týmito certifikátmi je dosť neprofesionálne.MarTiny napísal:Tak na toto môžem reagovať len tak, ako by sa v diskusiách nikdy nemalo reagovať....
V jednej veci s Vami súhlasím a to je, že zvyšok tejto témy nechám na nezávislých prispievateľov aby som sa vyhol ďalším invektívam. Verím, že po prečítaní CELÉHO vlákna si utvoria vlastný názor.
-
peter.cmorej
- VETERAN MEMBER *****
toto si vytlac a nalep na plafon nad postel: "IZP, akekolvek, je absolutne nevhodny produkt na investovanie ! Poistka sluzi na poistenie !" Cim skor to pochopis, tym lepsie pre teba. A pre tvojich "klientov" tiez. Nemas ani sajnu ake su tam poplatky.Bystrican napísal:zo sumy, co vklada, vsetko odchadza na investovanie
Ak sa chces stretnut, prosim, pozyvam ta k nam do kancelarie. Ak je sanca, ze zopar ludom zachranim peniaze, som ochotny to podstupit. Specialne pre teba vyhrabem aj nejake certifikaty
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
- Has thanked: 2397 times
- Been thanked: 2787 times
Toto mi pripomína semináre farmaceutických firiem.Bystrican napísal:Dobry den prajem,
Najluxusnejší hotel, pár prednášok, zaplatený wellnes, žranica, pijáles, večerný program ako v Moulin Rouge, moderuje Skrúcany a pod...
Človek si povie - to ich stálo aspoň melón - čo chcú zato?
A potom tí lekári nastúpia do práce a predpisujú lieky 10x drahšie ako tie isté generiká....
Vždy ide o OBCHOD.
No nám na tejto stránke (aspoň mne, pane) ide trochu aj o toho klienta - čo je na konci (čo to platí).
Lebo načo platiť predražené lieky, keď máme chátrajúce nemocnice a úplatných lekárov?...
NAČO OHLUPOVAŤ KLIENTA, ŽE INVESTIČNÉ POISTENIE JE PRE NEHO NAJLEPŠÍ PRODUKT - keď je to pre neho len ten NAJDRAHŠÍ PRODUKT?
Zamysleli ste sa nad tým, prečo vaša firma garantuje ING, že klient bude platiť poistku aspoň dva roky?
LEBO POISTNÉ ZA DVA ROKY JE PROVÍZIA PRE SPROSTREDKOVATELA - teda vašu firmu - KTORÚ ZAPLATÍ KLIENT a to je ešte len prvá časť nákladov poisťovne.
Takže áno. Treba radiť klientom dlhodobé horizonty.
Lebo keď majú platiť 3-5 rokov len NÁKLADY (rozumej náklady+zisky vaše+ poistovne) tak to sa nedá za 10 rokov.
Inými slovami - keď sme v strate -30 až -50% a to ešte len začíname, tak potrebujeme viac času, kým sa dostaneme do ziskov
Je možné, že to čo píšem nepochopíte.
Raz mi jeden chlapík - nepochybne dobre vyškolený - ponúkal malý masážny prístrojček na dve tužkové batérie a tvrdil, že to mi odstráni bolesti chrbta.
A tak dobre bol vyškolený, že nemohol pochopiť, že tomu nemôžem uveriť. Darmo som mu vysvetloval, že z energiou dvoch tužkových batérii mi môže akurát poštekliť...
-
peter.cmorej
- VETERAN MEMBER *****
-
jozef.puchon
- Gold Member **
- Dátum registrácie: Ne 24 02, 2008 11:28 am
som sa pripravoval reagovat, ale paci sa mi ako si to vkusne napisal:)toto si vytlac a nalep na plafon nad postel: "IZP, akekolvek, je absolutne nevhodny produkt na investovanie ! Poistka sluzi na poistenie !" Cim skor to pochopis, tym lepsie pre teba. A pre tvojich "klientov" tiez. Nemas ani sajnu ake su tam poplatky.
Ak sa chces stretnut, prosim, pozyvam ta k nam do kancelarie. Ak je sanca, ze zopar ludom zachranim peniaze, som ochotny to podstupit. Specialne pre teba vyhrabem aj nejake certifikaty![]()
- Martinisko.eu
- Gold Member **
- Dátum registrácie: Št 19 04, 2007 8:15 pm
- Kontaktovať používateľa:
Tiež si myslím, že je zbytočné reagovať na managera, ktorý je vo firme 4 mesiace
Človek, ktorý napíše...

...určite do toho poriadne nevidí, alebo ako vraví môj kolega? ,,pije priveľa gumidžúsu,,Bystrican napísal:Vacsina ludi vsak uz poistenie ma a tak im odporucame orientovat tento produkt cisto na investovanie z jednoducheho dovodu - zo sumy, co vklada, vsetko odchadza na investovanie a ziadna cast nemusi ist na pripoistenia. Drviva vacsina ludi sa rozhodne orientovat produkt cisto na investovanie a je to logicke riesenie, kedze poistenia uz maju.
mna si presvedcila, je to evidentne velmi seriozna organizaciafalloutbaby napísal:Dovoľte mi aby som vám pogratulovala. Idete tu vypisovať kade čo na spoločnosť our group a pritom v nej nepracujete možno ste boli na jednej prednáške a nezaujalo vás to to je všetko prečo tu píšete doslova pič...iny. Prečo musíte odsudzovať niečo čo nepoznáte ? ja som tu už fakt také nezmysly čítala že to je už smiešne každý tu je veľmi múdry ale keby tam robíte tak na to asi ani slovo nepoviete. aj ja tam pracujem a je to ovela lepšia praca jak tá vaša - vy môžete s takou inteligenciou akurát tak vykladať tovar v tescu - možno ani to . nechcela som tu doteraz nikoho uraziť ale ved vy sa urážate sami . je mi vás úprimne ľúto.
- Martinisko.eu
- Gold Member **
falloutbaby, mňa už tá práca v Tescu omrzela, môžme sa stretnúť? Rád by som sa niečo viac (a hlavne pravdivé) o OurGroup dozvedel...
Jonatanus
Jonatanus
-
Bebe
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: Po 12 02, 2007 1:09 pm
Ešte som nepracoval v organizácii, kde by sa nedalo už nič vylepšiť, alebo všetko šlapalo ako švajčiarske (nie made in china) hodinky. Tak toto musí byť ozaj niečo extra.. sú ešte nejaké voľné miesta? Ale čo by som tam potom vlastne robil? Postupoval presne podľa nejakého manuálu? A čo som ja, nejaký kyborg?falloutbaby napísal:..ale keby tam robíte tak na to asi ani slovo nepoviete.
PS: to bola len taká malá poznámka falloutbaby, inak Tvoje argumenty sú zdrvujúce..
Vedieť sa pozrieť na vec z viacerých uhlov, je pre mňa dôležitejšie, ako skalopevne zastávať určitý názor.
-
peter.cmorej
- VETERAN MEMBER *****
falloutbaby, prospelo by ti keby si zacal/-la pouzivat vlastnu hlavu a nehltala kazdu sprostost, ktoru ti niekto povie na skoleni. Ked sa zacnes vzdelavat pochopis. Urazene keci o nicom tu nikoho nezaujimaju. Vacsina z nas ma v tejto oblasti dost skusenosti, aby vedeli posudit firmu Vasho typu. A skusenosti su to, co ti evidentne chyba.
-
Bebe
- Platinum Member ***
Martinisko pozor, hlboký pohľad do očí poradkyne má na svedomí nejeden podpis pod vyplneným formulárom s dôsledkami presahujúcimi túto tému..
http://pokec.azet.sk/falloutbaby
..aj ja sa chcem stretnúť.. má trochu vulgárny slovník, ale to sa dá s trochou vôle prehliadnuť
http://pokec.azet.sk/falloutbaby
..aj ja sa chcem stretnúť.. má trochu vulgárny slovník, ale to sa dá s trochou vôle prehliadnuť
Vedieť sa pozrieť na vec z viacerých uhlov, je pre mňa dôležitejšie, ako skalopevne zastávať určitý názor.
-
Bebe
- Platinum Member ***
Cmorej, Martinisko a ďalší sú chlapci nielen dlhodobo úspešní, ale naviac tu na fóre častokrát nezištne pomáhajú ľuďom vyriešiť ich problémy. Takže sú to nielen skvelí poradcovia, ale aj fantastickí ľudia. Aj Tebe sa snažia pomôcť, ale ty to ešte tak nevidíš a to je škoda.falloutbaby napísal:..vy úspešní nikdy nebudete..
-
peter.cmorej
- VETERAN MEMBER *****
no, pekny trapas si si spravila dievca
dovody preco Our Group nie ani v najhorsom sne, su popisane v tejto teme.
Filip, pls zmaz ju a ukonci jej trapenie.
Mimochodom, pekny priklad, 18 rocna baba bez skusenosti - idealny predajca poistiek.
dovody preco Our Group nie ani v najhorsom sne, su popisane v tejto teme.
Filip, pls zmaz ju a ukonci jej trapenie.
Mimochodom, pekny priklad, 18 rocna baba bez skusenosti - idealny predajca poistiek.
-
peter.cmorej
- VETERAN MEMBER *****
no tak zasa az tak sa jej pomoct nesnazime, skor si robime srandu, ale poucit by ju to mohlo
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
- Has thanked: 2397 times
- Been thanked: 2787 times
Je strašné vidieť ako hlboko padli poisťovne, keď sa nechávajú zastupovať takými predajcami ako ,,falloutbaby,,.
Nehovoriac o tom, že sa robí hanba celému finačnému poradenstvu, ktoré sa konečne stavia na nohy...
Je úplne evidentné, že tá baba nepochopila nič z týchto diskusií... Zrejme nechápe ani to, čo robí a ešte sa so svojím IQ považuje za niečo extra, pretože predajom poistiek zarobí viac ako vykladač v Tescu...
Ja by som teda radšej vykladal tovar v Tescu ako zavádzal klientov, že investičné poistenie v ING cez ,,tretiu ruku,, je pre nich výhodné.
Nehovoriac o tom, že sa robí hanba celému finačnému poradenstvu, ktoré sa konečne stavia na nohy...
Je úplne evidentné, že tá baba nepochopila nič z týchto diskusií... Zrejme nechápe ani to, čo robí a ešte sa so svojím IQ považuje za niečo extra, pretože predajom poistiek zarobí viac ako vykladač v Tescu...
Ja by som teda radšej vykladal tovar v Tescu ako zavádzal klientov, že investičné poistenie v ING cez ,,tretiu ruku,, je pre nich výhodné.
-
Bebe
- Platinum Member ***
Tí mladí vlastne ani nevedia, čo činia. Zodpovedných treba hľadať v s.r.o, resp. v samom ING, keď odobrujú takéto praktiky a v samom dôsledku je tu vidno, o čo im ide predovšetkým. Nie je to ani biznis, ani podnikateľský zámer a už vôbec nie klient, ani jeho potreby. Je to nehanebné sofistikované klamanie a okrádanie zabalené v lesklom papieri a vysačkou so "známkou kvality". Fuj!
-
Bebe
- Platinum Member ***
Môj príspevok nebol určený Tebe ..baby, s výnimkou spomínaného citoslovca na jeho konci a tomu si porozumela. Pozeraj, koho si berieš na rôžky, sú ešte veľmi slabé a krehké.
-
jogo
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Po 04 08, 2008 9:03 pm
- Has thanked: 194 times
- Been thanked: 447 times
V rodine mam uz styri exemplarne pripady, ako poistovne s tymi zivotnymi a podobnymi poisteniami vybabrali z klientami. Vzdy ked pride cas plnenia, urobia nejaky pravnicko-obchodny tah a vybabru z klientom.Snad mali smolu a natrafili na 4 neseriozne poistovne, ktore su na nasom trhu, ale je to hroza. Vidim, ze su tu ludia, ktori tymto produktom dobre rozumeju, ale aj tak si myslim, ze sa pravda ukaze az ked poistovne budu musiet vyplatit plnenia prevaznej vecsine klientov.
-Disclaimer: Všetky informácie, ktoré poskytujem na tomto fóre, sú určené výhradne ku študijným účelom. V žiadnom prípade neslúžia ako investičné doporučenie.
-
peter.cmorej
- VETERAN MEMBER *****
Tak nam prezrad co teda robite v tej vasej grupe. Kedze my sme to podla teba zjavne nepochopili a strasne Our Group krivdime.falloutbaby napísal:klient ani jeho potreby ? jaj ja za to nemôžem že finanční poradcovia sa hrabú človeku v súkromí a poisťováci by najradšej každému poistili aj malíček . vidíš ? ja som neinteligentná ? ked ty napíšeš že fuj - pripadá mi to dosť detinské a potom že ja som mladá:D smiešne no
-
Bebe
- Platinum Member ***
Peter, prečo sa takto namáhaš? Na pokeci má napísané, že pracuje ako maklér. No ak je ona maklér, potom vy aj s Martiniskom a zavolajte aj Puchona, sa môžete ísť zahrabať 100m pod čiernu zem..
..a vraj sa rada háda, takže ona to tu vypisuje iba tak z roztopaše a netreba to brať príliš vážne.. tak to už nechaj a pridaj jej komentár do profilu, aká je to super babenka..
..a vraj sa rada háda, takže ona to tu vypisuje iba tak z roztopaše a netreba to brať príliš vážne.. tak to už nechaj a pridaj jej komentár do profilu, aká je to super babenka..
ci pana klikol som tam na naku jej kamosku
http://pokec.azet.sk/shashuliatko
pan boh sa musi v hrobe obracat
ta je tak emancipovana ze moze rovno kandidovat na prezidenta
falloutbaby: ta je tez z toho vasho medzigalakticky vyznamneho koncernu?
ved dojdite aj s kamoskou 20.3
http://ako-investovat.sk/diskusia/viewt ... =2&p=20730
skocime na didzinu, dame cuco, uzavreme nake IZP...
http://pokec.azet.sk/shashuliatko
pan boh sa musi v hrobe obracat
ta je tak emancipovana ze moze rovno kandidovat na prezidenta
falloutbaby: ta je tez z toho vasho medzigalakticky vyznamneho koncernu?
ved dojdite aj s kamoskou 20.3
http://ako-investovat.sk/diskusia/viewt ... =2&p=20730
skocime na didzinu, dame cuco, uzavreme nake IZP...
Preco som si vsimol toto vlakno az tak neskoro?
Preco som si vsimol toto vlakno az tak neskoro?!!
Takto dobre som sa nenasmial uz davno
Niektore prispevky ludi od Our Group si budem musiet precitat este viac krat.
Urcite uz budem citat pravidelne toto vlakno.
OK, teraz vazne. Nazor nestranneho pozorovatela, ktory chcel vediet jeden z managerov:
Neodsudzoval by som sprostredkovatelov z Our Group, su to mladi ludia a uz o par rokov sa na to budu pozerat uplne inak.
A mozno sa niektori z nich neskor aj dobre pobavia na tejto kapitole svojho zivota.
Teraz im budete zbytocne nieco vysvetlovat, maju vlastny rozum 17-20 rocneho cloveka.
Jednoznacne vsak pristup majitelov firmy nie je seriozny.
Preco som si vsimol toto vlakno az tak neskoro?!!
Takto dobre som sa nenasmial uz davno
Niektore prispevky ludi od Our Group si budem musiet precitat este viac krat.
Urcite uz budem citat pravidelne toto vlakno.
OK, teraz vazne. Nazor nestranneho pozorovatela, ktory chcel vediet jeden z managerov:
Neodsudzoval by som sprostredkovatelov z Our Group, su to mladi ludia a uz o par rokov sa na to budu pozerat uplne inak.
A mozno sa niektori z nich neskor aj dobre pobavia na tejto kapitole svojho zivota.
Teraz im budete zbytocne nieco vysvetlovat, maju vlastny rozum 17-20 rocneho cloveka.
Jednoznacne vsak pristup majitelov firmy nie je seriozny.
- Martinisko.eu
- Gold Member **
Bebe, už som po toľkých rokoch na pohľady odolných, najmä na pohľady 18 ročných detíBebe napísal:Martinisko pozor, hlboký pohľad do očí poradkyne...
VďakaBebe napísal:Cmorej, Martinisko a ďalší sú chlapci nielen dlhodobo úspešní, ale naviac tu na fóre častokrát nezištne pomáhajú ľuďom vyriešiť ich problémy...
Hej, poradcovia sa hrabú človekovi v súkromí, ale o nič viac ako pracovník v banke za prepážkou pri vybavovaní spotrebného úveru... (ak by ma chcel niekto chytať za slovíčka, tak to bolo len obrazne, viem, že pracovníci v bankách sa delia na servisných poradcov, finančných a bla bla...). A ty im nelezieš do súkromia? V čom teda vlastne spočíva Tvoja práca? Sprostredkovávaš výhodné investovanie Tvojim klientom? Škoda, že mám Galantu tak od ruky, naozaj by som si rád vypočul od niekoho kompetentného, čo vlastne OurGroup robí...falloutbaby napísal:klient ani jeho potreby ? jaj ja za to nemôžem že finanční poradcovia sa hrabú človeku v súkromí a poisťováci by najradšej každému poistili aj malíček . vidíš ?
-
Bebe
- Platinum Member ***
..ak by náhodou neprišli, nebuď smutný a daj si chrumkavé kuriatko z menujonatanus napísal:..ved dojdite aj s kamoskou..
Tri veci ti zjavne nedochádzajú:
- že finančné poradenstvo je do veľkej miery o serióznosti,
- že tie tvoje vulgarizmy tu budú zverejnené až do konca Internetu alebo pokiaľ sa Filip nezľutuje a nezruší ťa,
- že tvoj pocit že všetci okolo sú zlí hlupáci vypovedá o tebe viac ako si teraz dokážeš priznať.
- že finančné poradenstvo je do veľkej miery o serióznosti,
- že tie tvoje vulgarizmy tu budú zverejnené až do konca Internetu alebo pokiaľ sa Filip nezľutuje a nezruší ťa,
- že tvoj pocit že všetci okolo sú zlí hlupáci vypovedá o tebe viac ako si teraz dokážeš priznať.
-
radvan
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: Ne 20 05, 2007 9:26 am
- Been thanked: 11 times
jedine co je v tomto vlakne napisane je:falloutbaby napísal: - ja nemám taký pocit že všetci okolo sú hlupáci ja sa len snažím pochopiť že prečo vlastne takéto forum je . na to aby niekto niekoho osočoval ? tak to bol fakt múdry človek čo toto vymyslel zjavne vám nedochádza že niektorých ľudí to uráža hlavne že vy sa pritom cítite fajn. teraz fakt povedz sám : nemyslíš že je to trošku dedinské tu vypisovať takéto veci ako tu píšete na tomto fore ?
1. produkty predavane cez Our Group su velmi nevyhodne pre klienta
2. sposob predaja (poradenstva, dosad si) je neseriozny z dovodu bodu cislo 1
forum je na to, aby sa ludia, ktorych financie zaujimaju mohli k akejkolvek teme ktora suvisi s financiami vyjadrit ... to ze niekto napise, ze dany produkt je nevyhodny a jeho predaj sa mu zda neseriozny nie je urazlive (hlavne ak je to podlozene argumentami) ...
nevolu ostatnych si si bohuzial spustila na vlastnu hlavu sama, kedze si hned v prvom prispevku, ktore si na forum napisala pouzila vulgarizmy ... plus si ich pouzila v prispevku v ktorom si sa snazila obhajit svoho zamestnavatela ... keby som ja bol tvojim zamestnavatelom, tak by ma to vobec nepotesilo a pravdepodobne by to malo personalnu dohru, kedze by to poskodilo meno mojej firmy ... kedze ak sa snazim jednat ako seriozna organizacia, tak by ma vobec netesilo, ak sa niekto snazi identifikovat s menom mojej spolocnosti a takto vypisuje (hoc aj na anonymne forum) ... potom nemusis byt prekvapena, ze chalani na dany post reagovali ako byk na cervene sukno, hlavne ak je prispevkov podobneho razenia vo vlakne viac ...
ak sa snazis obhajovat nejaku spolocnost, tak to rob serioznymi argumentami ... utocny ton nepomoze, vyvola len rovnaku odozvu na opacnej strane ...
http://www.Quantpedia.com - the leading quantitative trading research company
-
peter.cmorej
- VETERAN MEMBER *****
ja to skusim na falloutbaby inak:
skus si predstavit, ze nasledujuca veta, ktoru napisem je bezvyhradne pravdiva, aj ked s nou urcite nesuhlasis: "Kazdy clovek, ktoremu predas Vas produkt, na tom prerobi desattisice korun".
Ak by ta veta bola pravdiva, co by to pre teba znamenalo ?
Bolo by ti to neprijemne alebo to pre teba nic neznamena ?
Co by si s tym robila ?
Predala si Vas produkt svojej rodine a kamaratom ?
Dufam, ze odpovede na dane otazky ta donutia k opatrnosti a nastudujes si podrobnosti k tomu co robis.
skus si predstavit, ze nasledujuca veta, ktoru napisem je bezvyhradne pravdiva, aj ked s nou urcite nesuhlasis: "Kazdy clovek, ktoremu predas Vas produkt, na tom prerobi desattisice korun".
Ak by ta veta bola pravdiva, co by to pre teba znamenalo ?
Bolo by ti to neprijemne alebo to pre teba nic neznamena ?
Co by si s tym robila ?
Predala si Vas produkt svojej rodine a kamaratom ?
Dufam, ze odpovede na dane otazky ta donutia k opatrnosti a nastudujes si podrobnosti k tomu co robis.
-
Bebe
- Platinum Member ***
Každý, kto chce, môže si na stránke http://www.ourgroup.sk/ prečítať profil, poslanie a víziu spoločnosti. Pre väčšinu ľudí tu na fore, čo je tam napísané znamená asi to, ako keby lekár povedal: "ja vás budem liečiť proti chrípke". Mám tu asistentov, ktorí vám prídu pichnúť tú najlepšiu vakcínu. Nemusíme vás ani vyšetrovať, lebo chrípkou môže ochorieť každý a nič iné nerobíme. Ak máte iné problémy, musíte to riešiť mimo nás. My iba predávame supervakcínu. Naši asistenti sú mladí, ale v praxi sa všetko naučia, lebo sme ich na to vyškolili.
Každému je jasné, že nikto by s predaja obyčajnej vakcíny nevyžil, rovnako, ako sa nedá vyžiť s produktov na zabezpečenie finančnej rezervy. Aby sa z toho dalo vyžiť, musí to niekto zaplatiť. Ak si mám ako váš klient tvoriť finančnú rezervu a zaplatiť za to dvadsaťštyri mesačných vkladov počas prvých dvoch rokov, tak teda ďakujem pekne.
A to je len jedna z výhrad vôči tejto spoločnosti, že používa produkty určené primárne na iné účely, navyše tie najdrahšie. S tým súvisí hneď niekoľko rizík pre prípadného klienta.
Áno vyzerá to dobre pre firmu, vyzerá to lukratívne pre ich spolupracovníkov, ale je to na úkor klienta a za tým si tu stojí väčšina oponentov a nie sú to žiadny holobriadkovia. Hodnotia aj morálny aspekt, pretože v tejto branži, je veľmi ľahké skĺznuť na šikmú plochu. Veď ide o prachy.
PS:Všetkých, či to budú spoločnosti, alebo jednotlivci, ktrorí budú drahé poistné produkty používať, ponúkať či predávať na sporenie, dôchodok, finančnú rezervu, či iné účely mimo poistenia, sme vždy kritizovali a budeme tak činiť aj naďalej, lebo je to pre klientov nevýhodné a drahé a pre tých, čo to ponúkajú a predávajú nemorálne.
Každému je jasné, že nikto by s predaja obyčajnej vakcíny nevyžil, rovnako, ako sa nedá vyžiť s produktov na zabezpečenie finančnej rezervy. Aby sa z toho dalo vyžiť, musí to niekto zaplatiť. Ak si mám ako váš klient tvoriť finančnú rezervu a zaplatiť za to dvadsaťštyri mesačných vkladov počas prvých dvoch rokov, tak teda ďakujem pekne.
A to je len jedna z výhrad vôči tejto spoločnosti, že používa produkty určené primárne na iné účely, navyše tie najdrahšie. S tým súvisí hneď niekoľko rizík pre prípadného klienta.
Áno vyzerá to dobre pre firmu, vyzerá to lukratívne pre ich spolupracovníkov, ale je to na úkor klienta a za tým si tu stojí väčšina oponentov a nie sú to žiadny holobriadkovia. Hodnotia aj morálny aspekt, pretože v tejto branži, je veľmi ľahké skĺznuť na šikmú plochu. Veď ide o prachy.
PS:Všetkých, či to budú spoločnosti, alebo jednotlivci, ktrorí budú drahé poistné produkty používať, ponúkať či predávať na sporenie, dôchodok, finančnú rezervu, či iné účely mimo poistenia, sme vždy kritizovali a budeme tak činiť aj naďalej, lebo je to pre klientov nevýhodné a drahé a pre tých, čo to ponúkajú a predávajú nemorálne.
-
peter.cmorej
- VETERAN MEMBER *****
ja to mam v podpise: www.mfc.sk, Martinisko a Jozo Puchon boli najprv inde, ale uz su tiez MFC
Zvysok su individualny investori alebo traderi. Radvan je velky asset manager
Zvysok su individualny investori alebo traderi. Radvan je velky asset manager
ja jazdim v zadu na takom oranzovom aute.. ale nestazujem si! je to praca na cerstvom vzduchufalloutbaby napísal:dobre tak sa vás opýtam ešte na jednu vec . vy kde robíte ? ak to nie je tajomstvo
ked dojdete toho 20.3 kludne vam aj povypravam vesele historky jak sa nam obcas vykoti kontajner a podobne. DESNA SRANDA
-
peter.cmorej
- VETERAN MEMBER *****
predpokladam, ze to bolo na mna, nie na jonatanusove velke zlte auto 
Vynimocne ... snazime sa robit poradenstvo poctivo a profesionalne a sme za to slusne zaplateny. V inej branzi zrejme standard, v tejto bohuzial vynimocne.
Vynimocne ... snazime sa robit poradenstvo poctivo a profesionalne a sme za to slusne zaplateny. V inej branzi zrejme standard, v tejto bohuzial vynimocne.
je, predstav si ze by sme neexistovali.. no to by bolo dost na prd. a teraz si predstav, ze by ste vy neexistovali.. vratila by si sa do tesca a ludia by prestali vyhadzovat peniaze za uplne... vyhodne financne produktyfalloutbaby napísal:a je na vás alebo na vašej firme niečo tak veľmi výnimočné ?
Vízia spoločnosti:
Čo si oni predstavujú pod takým slovom ako "benevolentná"?Našich spolupracovníkov si starostlivo vyberáme. Sme benevolentná spoločnosť, ale ak chce s nami človek spolupracovať, musí nám dokázať, že je dynamický a že chce ísť tvrdo za úspechom.
Tak čo teda robíš, keď už diskutuješ v diskusii s názvom "Finančné poradenstvo, poradcovia" ?falloutbaby napísal:ja nerobím finančné poradenstvo
mna by tiez zaujimalo, co teda ta slecna z tej uzasnej grupy robi.
Predavas, resp. sprostredkuvas POISTNY produkt - zivotné POISTENIE.
Uz tu pred tebou pisali asi traja pani z Grupy a evidentne ani jeden z vas nevie ze IZP je poistny produkt...keby si ten produkt poznala, ake ma vysoke poplatky a naco je urceny, tak by si ho na investovanie neponukala...
Myslim, ze v tejto teme je to uz dopodrobna vysvetlene, no este raz specialne pre slecnu...vidím akí ste tu všetci skúsení, ved our group nepredáva poistku a nerobí finančné poradenstvo ale ved dobre vy to všetci tak dobre viete že až
Predavas, resp. sprostredkuvas POISTNY produkt - zivotné POISTENIE.
Uz tu pred tebou pisali asi traja pani z Grupy a evidentne ani jeden z vas nevie ze IZP je poistny produkt...keby si ten produkt poznala, ake ma vysoke poplatky a naco je urceny, tak by si ho na investovanie neponukala...