AI TRADING BOT

Forex - forein exchange, obchodovanie s cudzími menami.
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Používateľov profilový obrázok
JUGGLER
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
Has thanked: 2395 times
Been thanked: 2785 times

AI TRADING BOT

Príspevok od používateľa JUGGLER »

Som zvedavý čo sa z toho vykľuje, lebo podľa všetkého ten AI Soft zatiaľ fakt zarába.
Vyzerá, že toto je normálny ČLÁNOK od normálnej reportérky, s účtom na MyFxBook, čo vieme preveriť :)

TrustPilot to tiež potvrdzuje: https://www.trustpilot.com/review/galileofx.com

AI Trading Bot zarobí 38 000 dolárov za týždeň a porazí profesionálnych obchodníkov

Nový AI Trading Bot, ktorého cena je 450 USD, je dostupný na akomkoľvek operačnom systéme Windows, dokonca aj na starších počítačoch alebo notebookoch. Technickí obchodníci tvrdia, že je to nespravodlivé, ale je to legálne a používatelia hlásia značné zárobky.

V bezprecedentnej ukážke umelej inteligencie v akcii nový obchodný robot s umelou inteligenciou údajne v priebehu týždňa vygeneroval výnos 38 000 USD z investície 5 000 USD, podľa overených obchodných záznamov a overenia tretej strany spoločnosťou MyFxBook.

Príbeh sa nekončí počiatočným úspechom.
Počnúc 23. januárom 2024 s investíciou 1 000 USD sa bot opäť ukázal v plnej sile. Do 11. júna 2024 dosiahol zisk 5 600 USD - čo predstavuje ohromujúci 560 % zisk za testovacie obdobie.

Tento výkon pritiahol pozornosť obchodníkov na celom svete, čo vyvolalo záujem a zvedavosť.

Tento konkrétny bot, využívajúci špičkovú technológiu umelej inteligencie, preukázal svoje schopnosti presným predpovedaním trhových trendov a samostatným vykonávaním obchodov.

Skratka lenivého obchodníka k úspechu?

„Pozrite sa, ak vás baví celý deň pozerať na grafy, vynechávať prestávky na toaletu a vykonávať obchody manuálne, pričom ste posadnutí správami o trhu, potom tento obchodný bot s umelou inteligenciou nie je pre vás. Ale ak ste ako ja a radšej si užívate život a zároveň rýchlo zarábate, tento bot vám úplne zmení hru. Nebojím sa, ak profesionálni obchodníci hovoria, že máme nespravodlivú výhodu - len rád vidím, ako sa zisky valia. Takže sa len odkopnem, relaxujem a nechám bota urobiť všetku ťažkú prácu.“

Obchodníci majú možnosť vybrať si rôzne rýchlosti obchodovania, od pomalého a stabilného až po rýchle a agresívne.

Počiatočný skepticizmus nebol úplne neočakávaný.

Koniec koncov, taká výrazná návratnosť investície v takom krátkom čase je dosť na to, aby sa zdvihlo obočie alebo dve.

Skeptici však boli presvedčení, keď boli obchody plne zverejnené a nezávisle overené spoločnosťou MyFxBook, renomovanou spoločnosťou tretej strany, ktorá je známa svojimi odbornými znalosťami v oblasti overovania obchodov.

„Na robota sa spoliehajú len zbabelci“ - manuálni obchodníci sa búria proti obchodnému botovi s umelou inteligenciou
Používanie obchodného bota sa líši od tradičného investovania. Bot automaticky skenuje trh a vykonáva obchody na základe nastavených algoritmov, čo umožňuje časté obchody a šancu na vysoké zisky. Funguje 24 hodín denne, 7 dní v týždni, čím zabezpečuje, že sa nezmeškajú žiadne obchodné príležitosti. Na druhej strane tradičné investovanie zahŕňa manuálny nákup a držanie aktív dlhší čas s menej aktívnym riadením, čo vedie k stabilnejším ziskom s nižším rizikom. Obchodný bot s umelou inteligenciou ponúka výhody automatizovaného obchodovania bez potreby neustálej pozornosti, čo dáva pravidelným investorom šancu na vyššie výnosy.

Vplyv bota sa rýchlo šíri. K dnešnému dňu má 8 000 stiahnutí a hovorí sa, že svojim používateľom prináša miliónové denné zisky.

Napriek rastúcej popularite je však jeho budúcnosť zahalená neistotou.

Objavili sa fámy o tom, že veľký hedžový fond so sídlom v USA prejavil záujem o získanie algoritmu. K dnešnému dňu je softvér stále k dispozícii na predaj na oficiálnej webovej stránke.

Používatelia môžu softvér ľahko načítať a takmer okamžite začať žať zisky, čo svedčí o používateľsky prívetivom dizajne bota.

Po pokrokoch, ktoré dosiahla umelá inteligencia ako ChatGPT, sa tento vývoj javí ako logický ďalší krok. Jeho výkonnosť je rovnako ohromujúca ako jednoduchosť, s akou sa dá používať.

Ako sa príbeh vyvíja, finančný svet ho sleduje so zatajeným dychom.

Ako sa tento obchodný robot s umelou inteligenciou volá a ako funguje?
Názov obchodného robota s umelou inteligenciou je Galileo FX. Je to ako mať automatického pomocníka, ktorý za vás obchoduje 24 hodín denne, 7 dní v týždni na základe nastavených pravidiel, rýchlo uskutočňuje veľa malých obchodov s cieľom profitovať zo zmien na trhu, zatiaľ čo tradičné investovanie zahŕňa nákup aktív a ich dlhodobé držanie s menej častými obchodmi a nižším rizikom.

Potrebujem nejaké predchádzajúce skúsenosti s obchodovaním, aby som mohol efektívne používať bota?
Nie sú potrebné žiadne predchádzajúce skúsenosti. Systém Galileo FX je užívateľsky prívetivý, má sprievodcov krok za krokom a demo účty, ktoré vám pomôžu začať bez námahy.

Mohol by som si pred kúpou pozrieť živú ukážku bota v akcii alebo získať prístup k skúšobnej verzii? Chcem pochopiť, ako funguje
Stretnutie s tímom Galileo FX si môžete rezervovať prostredníctvom kalendára. Upozorňujeme však, že môže byť náročné nájsť voľné miesto, pretože sú často plne obsadené.

Existuje riziko straty mojich peňazí a ako môžem toto riziko minimalizovať?
Áno, riziko existuje, ale môžete ho minimalizovať pomocou nastavení, ako napr:

Stop Loss: Obmedzenie strát pri každom obchode.
Maximálny počet príkazov: Obmedzuje počet obchodov.
Po sebe idúce signály: Zabezpečuje, aby sa obchody uskutočňovali len na základe silných signálov.
Veľkosť lotu: Udržuje obchody malé a zvládnuteľné.
Ako zistím, či je výkonnosť bota skutočná a nejde o podvod?
Výkonnosť bota Galileo FX nezávisle overuje spoločnosť MyFxBook, čím zabezpečuje transparentnosť a dôveryhodnosť.

Čo je MyFxBook a prečo je dôležitý pre overenie výkonu bota?
MyFxBook je platforma, ktorá nezávisle overuje výkonnosť obchodovania, čím dodáva výsledkom Galileo FX dôveryhodnosť a transparentnosť.

Ako môžem začať používať tohto obchodného bota?
Začať je jednoduché:

Kúpte si licenciu: Zakúpte si licenciu Galileo FX na oficiálnej webovej stránke.
Nainštalujte si MetaTrader: Stiahnite si MetaTrader od svojho makléra.
Stiahnite si Galileo FX: Postupujte podľa jednoduchých pokynov na nastavenie.
Vyberte si nastavenia: Začnite s nastaveniami dostupnými na stránke Výkon.
Začnite obchodovať: Začnite s demo účtom na precvičovanie.
Sú k dispozícii nejaké návody alebo príručky, ktoré mi pomôžu začať?
Áno, Galileo FX ponúka komplexné video a písomné príručky a podporu, ktorá vám zabezpečí bezproblémový začiatok.

Ako si stiahnem a nastavím obchodného bota?
Je to jednoduché:

Zakúpte a stiahnite si ho: Galileo FX z oficiálnej stránky.
Nainštalujte si MetaTrader: Zo stránky vášho makléra.
Nainštalujte Galileo FX: Nainštalujte: Postupujte podľa jednoduchého sprievodcu alebo použite službu vzdialenej inštalácie.
Nakonfigurujte nastavenia: Ako východisko môžete použiť nastavenia na stránke Výkon. Nastavenia môžete stiahnuť a načítať do systému Galileo FX.
Začať obchodovanie: V aplikácii Galileo FX môžete začať obchodovať s produktmi, ktoré sú v ponuke: Začnite s demo účtom.
Môžem používať bota na svojom smartfóne alebo potrebujem počítač?
Galileo FX môžete sledovať a ovládať zo smartfónu pomocou vzdialenej plochy Microsoft Remote Desktop, hoci počiatočné nastavenie si vyžaduje počítač PC alebo Mac.

Aké výnosy môžem reálne očakávať ako začiatočník?
Najaktuálnejšie výkony nájdete na stránke Výkonnosť. Výnosy sa líšia, ale mnohí používatelia hlásia značné zisky. Zamerajte sa na učenie a úpravu nastavení s cieľom optimalizovať výkon.

Ako často musím kontrolovať alebo upravovať nastavenia bota?
Nastavenia si môžete stiahnuť priamo zo stránky Výkon. Je potrebný minimálny zásah. Hoci Galileo FX funguje autonómne, občasné kontroly a úpravy pomáhajú optimalizovať výkon.

Existujú nejaké poplatky za používanie bota alebo za transakcie, ktoré vykonáva?
Galileo FX má jednorazový nákupný poplatok bez pravidelných nákladov. Poplatky za transakcie závisia od vášho makléra.

Aký druh podpory je k dispozícii, ak mám otázky alebo narazím na problémy?
Medzi možnosti podpory patria:

24 hodín denne, 7 dní v týždni, služba Chat
E-mailová podpora: K dispozícii od pondelka do piatku.
Seansy podpory: Dve bezplatné sedenia mesačne pre zložité problémy.
Prečo potrebujem sprostredkovateľa a ako ho nájdem?
Maklér je nevyhnutný, pretože poskytuje obchodnú platformu (MetaTrader 4 alebo 5), na ktorej Galileo FX funguje. Sprostredkúvajú vaše obchody a vedú váš obchodný účet. Ak chcete nájsť makléra, hľadajte tých, ktorí podporujú MetaTrader a ponúkajú dobré recenzie a dodržiavanie regulačných predpisov. Medzi odporúčaných maklérov patria napr:

Oanda
Forex.com
Pepperstone
IC Markets
FP Markets

Čo mám robiť, ak chcem prestať používať bota a vybrať svoje peniaze?
Jednoducho zastavte bota, zatvorte všetky otvorené pozície a postupujte podľa postupu svojho makléra na výber finančných prostriedkov.

Koľko stojí AI Robot?
Cena Galileo FX začína na 399 € za doživotnú licenciu bez opakovaných poplatkov. Medzi ďalšie služby patria:

Inštalačné služby: 199 € pre PC, 299 € pre PC + mobilné nastavenie.
VIP podpora: 50 €/mesiac za prioritnú pomoc.
Prémiové nastavenia: 199 € za kus alebo balík za 1699 €, ktorý ponúka optimalizované nastavenia pre rôzne obchodné podmienky.
Ďalšie podrobnosti nájdete na stránke s cenami.
:idea: ,,Amatérski investori investujúci pasívne do indexového fondu budú mať v dlhodobom horizonte lepšie výnosy ako profesionálni manažéri fondov,, Buffett :mesec:
:arrow: Vzdelávanie a užitočné info zadarmo: https://smartinvestor.sk
Rokosák
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: St 03 08, 2011 11:43 pm
Has thanked: 70 times
Been thanked: 154 times

Re: AI TRADING BOT

Príspevok od používateľa Rokosák »

Neodvratné sa stáva zriedkavo, neočakávané často.
iceberg8
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Pi 29 07, 2016 6:18 am
Has thanked: 557 times
Been thanked: 246 times

Príspevok od používateľa iceberg8 »

Nech to zarobi ked vsetci budu mat botov, vsetci budu milionari.
Odoslané z počítača
dusantt
Platinum Member ***
Dátum registrácie: Št 16 06, 2016 12:14 pm
Been thanked: 65 times

Príspevok od používateľa dusantt »

Pozor na to, trustpilot je shit. Je to len web stranka s pochybnymi umelymi a platenymi recenziami.
Ako to viem?
Zanechal som najskor 1* urcitej shit sluzbe, potom si hovorim, ze ked uz som tam, dam hodnotenie aj IBKR, a oni mi to zmazali.
Zmazali mi aj ine recenzie, ktore boli legitimne, vedel by som preukazat dokaz, ze to co som tam pisal, je pravda.
Tak som googlil, a nie som sam, kto ma tento problem. Proste trustpilot skomercnel, az skorupcnel.
Je mozne tam najst velmi orientacne nieco o firme, ale uznajte, aby malo IBKR 2.7* z 5* ?
Ale trustpilot tam necha taketo hodnotenie pre Interactive Brokers:
Prílohy
trustpilot.png
trustpilot.png (26.41 KiB) 2446 zobrazení
Inflacia je predsa nula.
2025: Lekár už nemá voľné termíny
2025: Táto elektronická služba momentálne nie je dostupná
Posledný nech zhasne.
JUGGLER
VETERAN MEMBER *****

dusantt napísal: So 08 03, 2025 8:35 am Pozor na to, trustpilot je shit. Je to len web stranka s pochybnymi umelymi a platenymi recenziami.
Škoda, že ťa nenapadlo pozrieť, či sa nezmenili referencie na toho trading Bota.
Lebo ked začnú ľudia prerábať, býva logické, že sa posťažujú. Neverím, že by si TP dovolil ich sťažnosti vymazávať.
Samozrejme, fake referencie, účelové, konkurenčné a emotívne budú vždy existovať.

Ja sa teším na trading/testing/screening AI, lebo verím, že raz pomôže aj mne.
Mávam kopec nápadov na rôzne stratégie v tradingu, len chýba mi sluha John, ktorý by sa vnoril do dát a pretestoval ich.
:idea: ,,Amatérski investori investujúci pasívne do indexového fondu budú mať v dlhodobom horizonte lepšie výnosy ako profesionálni manažéri fondov,, Buffett :mesec:
dusantt
Platinum Member ***

galileofx tam ma stale dobre hodnotenie.
ja osobne to ale skusat nebudem. Ak sa najde niekto s dostatocnou odvahou, tak uvidime :)
Ono je to len automatization, nie AI - ze mysli za tradera. Trader tam nahodi kod/prikaz a galileofx to len odosle na trh.
Inflacia je predsa nula.
Posledný nech zhasne.
JUGGLER
VETERAN MEMBER *****

Lenže v tom článku sa písalo:

Tento konkrétny bot, využívajúci špičkovú technológiu umelej inteligencie, preukázal svoje schopnosti presným predpovedaním trhových trendov a samostatným vykonávaním obchodov.

Takže to mal byť AI bot, nie Trading bot. A mala tam byť niekde linka na live MyFxBook účet.
Ani jeden verifikovaný MyFxBook track record som nevidel.

V linke, čo dal Rokosák je veľa zlých referencií a po nich stále vlna úžasných referencií.
Ale ani v jednej super referencii som nenašiel jednoduchý dôkaz v štýle,, však si pozrite môj MyFxBook live účet,,...

Mám chuť celé to vlákno (ktoré som založil ja) presunúť do potenciálnych podvodov.
Referencie sú od 2021. Ja som si myslel, že je to niečo nové, kde si odsledujeme track record na live účte... :(
dusantt
Platinum Member ***

Hm, no toto odpisali na jednu zlu recenziu

Reply from Galileo FX (galileofx.com)
Feb 21, 2025

Galileo FX is an automated trading software designed to execute trades based on user-defined settings. It is not a financial service, an investment advisor, or a guarantee of profits. Trading in Forex, stocks, or cryptocurrencies involves risk, and no software can eliminate market uncertainty. Galileo FX provides automation, risk management tools, and customization options to help traders follow their strategies without the influence of emotions, but results will always depend on market conditions and user settings.

Expectations must align with reality. Automated trading does not remove the need for knowledge, testing, or adjustments. Galileo FX executes trades according to pre-set conditions. If those conditions do not align with market behavior, performance may vary. A trading bot follows programmed logic—it does not predict market sentiment or override settings based on intuition. Backtesting, optimization, and market adaptation are essential.

Support services are structured to provide assistance with installation and troubleshooting, not to act as personal trading coaches. VIP support ensures priority assistance but does not replace the responsibility of understanding and managing a trading strategy. Installation must be completed according to instructions, and any delays in scheduling depend on availability, as demand fluctuates. Every inquiry is addressed, and no customer is ignored.

Marketing reflects past performance based on extensive testing. It does not guarantee identical future results. Financial markets are unpredictable. Any software, no matter how advanced, requires careful monitoring, periodic adjustments, and risk management to align with changing conditions. Galileo FX does not claim to offer a "set-and-forget" solution. Traders who rely on automation without oversight misunderstand the nature of algorithmic trading.

Price reflects the technology, development, and ongoing updates that support Galileo FX. It is not an entry-level tool for those seeking effortless profits. Users who expect trading automation to replace strategy, risk management, and market awareness set themselves up for disappointment. The most successful users combine automation with informed decision-making.

Dismissing a trading bot based on short-term experiences ignores the complexity of automated trading. Galileo FX is not for those looking for guarantees. It is for traders who understand that automation is a tool—not a shortcut to success.
Inflacia je predsa nula.
Posledný nech zhasne.
Truncus
Gold Member **
Dátum registrácie: Ut 25 04, 2023 10:39 am
Has thanked: 88 times
Been thanked: 104 times

Príspevok od používateľa Truncus »

dusantt :