TRHY AKTUÁLNE - POKEC

Trading, tipy na obchody a investície, zverejňvanie pozícií, denníky traderov a investorov
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
tomáš virdzek
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Po 02 03, 2009 2:17 pm
Has thanked: 838 times
Been thanked: 487 times

Re: TRHY AKTUÁLNE - POKEC

Príspevok od používateľa tomáš virdzek »

Ešte jedna vec, futures trhy chráni aj tzv. limit down rule, priamo z burzy. Čiže ten gap by musel byť naozaj len niečo historicky nové, aby sme sa o tom bavili, aby ešte aj toto prekonal :) Totižto v tom momente by bol trh "vypnutý".
jogo
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Po 04 08, 2008 9:03 pm
Has thanked: 194 times
Been thanked: 447 times

Príspevok od používateľa jogo »

Masaker, možno dnes zažijeme limitný pohyb -7%, už máme skoro -4% za sebou.
-Disclaimer: Všetky informácie, ktoré poskytujem na tomto fóre, sú určené výhradne ku študijným účelom. V žiadnom prípade neslúžia ako investičné doporučenie.
tomáš virdzek
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Po 02 03, 2009 2:17 pm
Has thanked: 838 times
Been thanked: 487 times

Príspevok od používateľa tomáš virdzek »

Mimochodom videl som, že to posunuli ten limit down na -7% po covide. Zmenili tie pravidlá, pred tým bolo menej.
jogo
VETERAN MEMBER *****

Ano, bolo 5%, parkrat som to zažil v 2008 roku...tipujem, že už sme -20% od vrcholu na SP500
-Disclaimer: Všetky informácie, ktoré poskytujem na tomto fóre, sú určené výhradne ku študijným účelom. V žiadnom prípade neslúžia ako investičné doporučenie.
Používateľov profilový obrázok
JUGGLER
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
Has thanked: 2391 times
Been thanked: 2776 times

Príspevok od používateľa JUGGLER »

Nasdaq už vymazal zisk z celého 2024...SP500 len na chvílu...no na indexy si ešte počkáme. Ani crypto už neodoláva...
Nechcel by som byť v koži Trumpa...tým si poštve všetkých proti sebe a navždy sa negatívne zapíše do dejín.
Veľa trejderských účtov dnes realizuje straty kvôli marginu...ten predaj crypta tomu napovedá.

Najhoršie je, že narcis si nikdy vinu neprizná, jedine guľka do hlavy by teraz dvihla trhy
...budeme si musieť počkať na vyjednané ústupky...alebo ohlásenie väčšieho zníženia daní

Verím ale, že dnes sa pokles stabilizuje a definitívne zapíšeme minimum na SP500 za 2025... :roll:
Prílohy
mondaytrumpoty.png
cryptotrumpoty.png
:idea: ,,Amatérski investori investujúci pasívne do indexového fondu budú mať v dlhodobom horizonte lepšie výnosy ako profesionálni manažéri fondov,, Buffett :mesec:
:arrow: Vzdelávanie a užitočné info zadarmo: https://smartinvestor.sk
nevedzgdo
Active Member
Dátum registrácie: St 20 11, 2024 10:48 pm
Has thanked: 73 times
Been thanked: 47 times

Príspevok od používateľa nevedzgdo »

JUGGLER napísal: Po 07 04, 2025 12:34 am Nasdaq už vymazal zisk z celého 2024...SP500 len na chvílu...no na indexy si ešte počkáme. Ani crypto už neodoláva...
Nechcel by som byť v koži Trumpa...tým si poštve všetkých proti sebe a navždy sa negatívne zapíše do dejín.
Veľa trejderských účtov dnes realizuje straty kvôli marginu...ten predaj crypta tomu napovedá.

Najhoršie je, že narcis si nikdy vinu neprizná, jedine guľka do hlavy by teraz dvihla trhy
...budeme si musieť počkať na vyjednané ústupky...alebo ohlásenie väčšieho zníženia daní

Verím ale, že dnes sa pokles stabilizuje a definitívne zapíšeme minimum na SP500 za 2025... :roll:
S tým narcisom, to si dobre dal :na_zdravie:
A čo Ty? Ty si vieš priznať? Alebo aspoň viesť debatu s niekým, kto hovorí iné ako Ty?

S tou guľkou, to si ako myslel? Poprosím vysvetlenie.
nevedzgdo
Active Member

Použitie takéhoto jazyka (aj keď je to zrejme myslené obrazne) od vrcholného predstaviteľa fóra, je veľmi zaujímavé... Alebo skôr nebezpečné? Takéto vyjadrenia predsa môžu podnecovať k nevhodným reakciám. Je mi jasné, že vyjadruje frustráciu, ale je to cez čiaru a zároveň to otvára priestor na diskusiu o pravidlách a hraniciach na fóre. Admin tohto fóra má hranicu u tohto člena kde? V hviezdnom nebi?

Toto (ale aj iné) vyjadrenie by nemalo zostať nepovšimnuté.
Že iné názory označuje za sračky (vid. viewtopic.php?p=212203#p212203 ) je jedna vec... aj to, že je orientovaný na všetky svetové strany ako Fico. Ale tomuto by sa už venovali aj OČTK.
jogo
VETERAN MEMBER *****

nevedzgdo napísal: Po 07 04, 2025 1:16 am Použitie takéhoto jazyka (aj keď je to zrejme myslené obrazne) od vrcholného predstaviteľa fóra, je veľmi zaujímavé... Alebo skôr nebezpečné? Takéto vyjadrenia predsa môžu podnecovať k nevhodným reakciám. Je mi jasné, že vyjadruje frustráciu, ale je to cez čiaru a zároveň to otvára priestor na diskusiu o pravidlách a hraniciach na fóre. Admin tohto fóra má hranicu u tohto člena kde? V hviezdnom nebi?

Že iné názory označuje za sračky (vid. viewtopic.php?p=212203#p212203 ) je jedna vec... aj to, že je orientovaný na všetky svetové strany ako Fico. Ale tomuto by sa už venovali aj OČTK.
Si myslím, že ty si Pokus pod iným nickom. Presne tak ma Pokus sledoval, kedy napíšem niečo nevhodné a potom sa v tom vŕtal a provokoval ma.
nevedzgdo
Active Member

Lebo len jeden človek môže mať iný názor, nie?
xerces
Silver Member *
Dátum registrácie: Ne 20 06, 2021 12:20 am
Has thanked: 4 times
Been thanked: 38 times

Príspevok od používateľa xerces »

JUGGLER napísal: Po 07 04, 2025 12:34 am Verím ale, že dnes sa pokles stabilizuje a definitívne zapíšeme minimum na SP500 za 2025... :roll:
Takze uz zacat prikupovat alebo este cakat? Tot vecna otazka. Mne by nevadilo keby nasdaq este spadol.
jogo
VETERAN MEMBER *****

nevedzgdo napísal: Po 07 04, 2025 1:32 am Lebo len jeden človek môže mať iný názor, nie?
Mať iný názor a provokovať je rozdiel.
nevedzgdo
Active Member

Juggler má na pažbe viac zárezov...
Aj Filip má oči pre plač, keď vidí, kto a hlavne aký obsah tu pretláča.
jogo
VETERAN MEMBER *****

xerces napísal: Po 07 04, 2025 1:34 am
JUGGLER napísal: Po 07 04, 2025 12:34 am Verím ale, že dnes sa pokles stabilizuje a definitívne zapíšeme minimum na SP500 za 2025... :roll:
Takze uz zacat prikupovat alebo este cakat? Tot vecna otazka. Mne by nevadilo keby nasdaq este spadol.
Ty si ešte neprikupil?...Ani ja som na dne krízy 2009 neprikúpil resp. mi vyrazilo SL. V 2011 som už prikúpil a rýchlo vybral zisk. Až v roku 2016 som sa naučil prikúpiť a podržať...
Teraz tu sedím a pomaly prikupujem po 0.01kontraktu ES tj. asi po 3000USD
nevedzgdo
Active Member

xerces napísal: Po 07 04, 2025 1:34 am
Ak sa aj stabilizuje, nebude to na dlho. Nie sú dôvody na rast. Debilita prevzala moc nielen v USA, takže budeme vidieť jej plody. Tak ako v USA aj na Slovensku, je pri kormidle niekto, kto reálne nevie tvoriť. Iba strašiť a brať (a kúštik z "vyzbíjaného" hodiť plebsu).
jogo
VETERAN MEMBER *****

nevedzgdo napísal: Po 07 04, 2025 1:37 am Juggler má na pažbe viac zárezov...
Samozrejme, veď sa vás tu v roku 2022 "vyrojilo" neúrekom a on na vás musel reagovať, lebo by ste toto forum úplne zničili.
nevedzgdo
Active Member

jogo napísal: Po 07 04, 2025 1:54 am
nevedzgdo napísal: Po 07 04, 2025 1:37 am Juggler má na pažbe viac zárezov...
Samozrejme, veď sa vás tu v roku 2022 "vyrojilo" neúrekom a on na vás musel reagovať, lebo by ste toto forum úplne zničili.
:D
To isté hovorí ujo Trump. Keby nevzal opraty on do rúk, tak by bola Amerika zničená. A možno aj celý svet :D
jogo
VETERAN MEMBER *****

nevedzgdo napísal: Po 07 04, 2025 2:03 am To isté hovorí ujo Trump. Keby nevzal opraty on do rúk, tak by bola Amerika zničená. A možno aj celý svet :D
Počúvaj, ty aj burzuješ, alebo nespíš len preto, aby si tu provokoval?...alebo robíš niekde nočného vrátnika a sa nudíš? :roll:
Naposledy upravil/-a jogo v Po 07 04, 2025 2:28 am, upravené celkom 1 krát.
nevedzgdo
Active Member

jogo napísal: Po 07 04, 2025 2:05 am
nevedzgdo napísal: Po 07 04, 2025 2:03 am To isté hovorí ujo Trump. Keby nevzal opraty on do rúk, tak by bola Amerika zničená. A možno aj celý svet :D
Počúvaj, ty aj burzuješ, alebo nespíš len preto, aby si tu provokoval?...alebo robíš niekde nočného vrátnika? :roll:
Áno tu a tam... keď je burza na Interi, tak občas zájdem. :D Robím kuriča, nie vrátnika. Vrátnik je potrebný skôr cez deň, nie? V noci robí vartáš.
jogo
VETERAN MEMBER *****

nevedzgdo napísal: Po 07 04, 2025 2:27 am Robím kuriča
Ako správny disident. :D Dúfam, že s plynom nerobíš pokusy :mrgreen:
jaroslav80
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Št 24 03, 2011 5:19 pm
Has thanked: 293 times
Been thanked: 198 times

Príspevok od používateľa jaroslav80 »

Gap dole, ked to vidim, mam chut zavriet cast ziskov a pripadne znovu otvorit short keby sa to trochu vyskriabalo hore. Ale asi si pockam na stredu a prvu reakciu zo strany EU a az potom by som mal prvu cast ziskov zavriet.
JUGGLER napísal: Po 07 04, 2025 12:34 am Najhoršie je, že narcis si nikdy vinu neprizná, jedine guľka do hlavy by teraz dvihla trhy
Predpokladam, ze v sucasnosti su USA ako sud s pusnym prachom na pokraji obcianskej vojny a atentat na prezidenta a nastup Vanceho k moci by vyvolal akurat tak zaciatok obcianskej vojny tam, a nie ze "narast trhov".

Treba si pripomenut, ze USA sa do tejto situacie a SP500 do bubliny dostali sami behom poslednych 10 rokov a Trump len urychlil nevyhnutne.
Nemali sancu, ak by pokracovali dalej, Len by padali z vacsej vysky a o to rychlejsie a tvrdsie.
Trump si len priznal, ze sucasne americke tanky a stihacky su zo 70% "made in China" a nechcel, aby to doslo do stavu 90%.

A na Rusko uvalil predsa 0% cla, tak co si stazujete :) .
dusantt
Platinum Member ***
Dátum registrácie: Št 16 06, 2016 12:14 pm
Been thanked: 65 times

Príspevok od používateľa dusantt »

Ved toto je zdrave ozivenie trhov, preco by mali trejderi zarabat nonstop lambo kazdy den? To je nezdrave a tahalo by to inflaciu vyssie a vyssie.
Inflacia je predsa nula.
2025: Lekár už nemá voľné termíny
2025: Táto elektronická služba momentálne nie je dostupná
Posledný nech zhasne.
Robo_1
Active Member
Dátum registrácie: Št 17 11, 2016 11:28 pm
Has thanked: 71 times
Been thanked: 46 times

Príspevok od používateľa Robo_1 »

nevedzgdo napísal: Po 07 04, 2025 1:16 am Použitie takéhoto jazyka (aj keď je to zrejme myslené obrazne) od vrcholného predstaviteľa fóra, je veľmi zaujímavé... Alebo skôr nebezpečné? Takéto vyjadrenia predsa môžu podnecovať k nevhodným reakciám. Je mi jasné, že vyjadruje frustráciu, ale je to cez čiaru a zároveň to otvára priestor na diskusiu o pravidlách a hraniciach na fóre. Admin tohto fóra má hranicu u tohto člena kde? V hviezdnom nebi?

Pozri, Juggler si aspon priznal ked sa ukazalo ze sa mylil. Mozno nezmeni celkovy pohlad, ale aspon si to prizna. Teraz v podstate tiez priznal, ze sa mylil a ze Trump je nekopetentny. Budme radi za sebareflexiu a nema zmysel dalej sa v tom hrabat. + Nenabadal nikoho k utoku na Trumpa, iba pomenoval expresivnejsou formou co by sa stalo ak by sa mu stala nehoda. Nikde ani zmienka o tom ze by si to zelal.
dusantt
Platinum Member ***

Tiez ten vyrok vnimam tak, su to proste matematicke pravdepodobnosti. Ak mizne prekazka... ale ta prekazka moze zmiznit aj tak, ze Trump otoci politiku.
Inflacia je predsa nula.
Posledný nech zhasne.
iosephus
Gold Member **
Dátum registrácie: Po 06 02, 2023 2:56 pm
Has thanked: 66 times
Been thanked: 117 times

Príspevok od používateľa iosephus »

Kým sa tu premažú zbytočné diskusie s účtami, ktoré sú na fóre dva týždne aj s cestou,

https://www.reuters.com/markets/global- ... 025-04-06/
Major stock indexes plunged on Monday as U.S. President Donald Trump showed no sign of backing away from his sweeping tariff plans, and investors bet the mounting risk of recession could see the Federal Reserve cutting interest rates as early as May.

S&P 500 futures drop 4.5%, Nikkei slides 6%
Europe's Stoxx 600 down 6%, defence stocks down 12%

A ja mám páku na Nasdaqu, nesprávnym smerom.
Trh dokáže byť iracionálny dlhšie, ako my solventní.
https://smartinvestor.sk/
Roz
Silver Member *
Dátum registrácie: Ut 14 06, 2016 10:55 am
Has thanked: 5 times
Been thanked: 11 times

Príspevok od používateľa Roz »

Nech sa páči, Trampova debilná politika v praxi. Oproti maximu mám prepad asi o 30%. Kde sa chytá Covid.
dement-tramp.jpg
dement-tramp.jpg (12.85 KiB) 10921 zobrazení
Adammd
Guru Member ****
Dátum registrácie: Ut 11 10, 2016 2:47 pm
Has thanked: 459 times
Been thanked: 258 times

Príspevok od používateľa Adammd »

Mam rad blood in the street, vyplakavanie okolo a hladanie triedneho nepriatela. Bez toho by som nikdy nechodil do prace na 0,4 zo spolocenskych dovodov :-).
f.i.r.e.
has no top because fiat has no bottom
“There are three classes of people: those who see, those who see when they are shown, and those who do not see.” - Leonardo da Vinci
sibal4441
Silver Member *
Dátum registrácie: Ne 24 09, 2023 11:15 am
Has thanked: 51 times
Been thanked: 36 times

Príspevok od používateľa sibal4441 »

to je ako chodit do prace na 0,4? Tiez som do prace nikdy nechodil okrem mladickej nerozvaznosti ked som to skusil na pol roka este 30 rokov dozadu po skonceni skoly, ale spolocenske dovody zneju dobre. Zahrnaju baby?
Ivix
Silver Member *
Dátum registrácie: Po 05 12, 2022 9:00 am
Has thanked: 389 times
Been thanked: 48 times

Príspevok od používateľa Ivix »

Clovek sa aj tesi, ze nakupi, ale ten IBKR je na ETF pain in ass. Chybovy, spomaleny, cenu ukazuje inak ako je market price, nakupi cele ETF, frakcie necha. S akciami som problem nemal.
Jediny trh, z ktoreho vo vypredaji ludia utekaju, je akciovy trh. Warren Buffett.
Diverzifikovane portfolio moze bohatstvo ochranit, ale koncentrovane portfolio ho buduje. Warren Buffett.
DanteUnchained
Guru Member ****
Dátum registrácie: So 05 06, 2021 12:26 pm
Has thanked: 34 times
Been thanked: 127 times

Príspevok od používateľa DanteUnchained »

Roz napísal: Po 07 04, 2025 10:19 am Nech sa páči, Trampova debilná politika v praxi. Oproti maximu mám prepad asi o 30%. Kde sa chytá Covid.
dement-tramp.jpg

A VIX sme mali rano na Covid (close)urovni (60), covid peak bol 84

https://finance.yahoo.com/quote/%5EVIX/
michalhornicheck
Silver Member *
Dátum registrácie: Po 30 08, 2021 9:05 am
Has thanked: 38 times
Been thanked: 24 times

Príspevok od používateľa michalhornicheck »

Ivix napísal: Po 07 04, 2025 11:50 am Clovek sa aj tesi, ze nakupi, ale ten IBKR je na ETF pain in ass. Chybovy, spomaleny, cenu ukazuje inak ako je market price, nakupi cele ETF, frakcie necha. S akciami som problem nemal.
Presne. Rano zadany limit-order, ten sa 15 minut nevyplnal, tak reku zrusim a nahodim o par centov vyssie (ako mediztym poskocilo). Okamzite po zruseni orderu sa to vyplnilo, ale namiesto 12,5 kupilo len 11 podielov. Zdoraznim - po zruseni / order cancellation.
Akoze ked by bolo 12+0,5 - ok. Ale nechalo to v lufte 1,5...

Tak reku ok...

Zadal som znova order na 1,5 podielu - tentokrat market. Ten 1 sa vyplnil, zvysnych 0,5 tam hnije...

Ked by to bola nejaka nelikvidna blbost, okej.. Bavime sa o VWCE s fundsize 15,6M€

--

doteraz u mna inak nikdy problem nebol, vyzera ze dnes - vo webovom rozhrani akurat nahodili aj oznam ze maju spomalenia/tech. problemy
dusantt
Platinum Member ***

Trump moze aj za drahe vajcia, trump moze za vsetko..
Ale kto tlacil peniaze ako zbesily pocas covidu?
Kto moze za nulove uroky pocas takmer dekady?
Pocitat stratu z ATH je nie uplne korektne, podla mna.
Neobhajujem trumpa, len je podla mna len 1 kus z puzzle, ktore tvori svet a trhy.

Svet sa jednoducho meni, vzdy sa meni, to co fungovalo uz nemusi, mozno pride Doba volatility, tak ako bola doba kamenna, zelezna, hojnosti, atd..
Ved za 13 rokov islo SP500 hore o 200%, bolo okolo 1300+- dnes je na 5000. Kam az ma ist? takyto vykon nestaci? :)
Otazne je, kde bude o dalsich 13 rokov.

TLDR: na dobre sa zvyka rychlo
Inflacia je predsa nula.
Posledný nech zhasne.
Martin7
Guru Member ****
Dátum registrácie: So 19 03, 2016 11:49 am
Has thanked: 2 times
Been thanked: 430 times

Príspevok od používateľa Martin7 »

Dusantt, Powell tlačil peniaze počas covidu len preto, lebo naňho extrémne tlačil Trump. Stúpal mu na krk, že ho vymení, keď nebude tlačiť.
If you don´t find a way to make money while you sleep, you will work until you die. Warren Buffett
dusantt
Platinum Member ***

Myslel som vseobecne, aj EU tlacila, ale tuto info som nevedel, dakujem
Inflacia je predsa nula.
Posledný nech zhasne.
12gb54as
Silver Member *
Dátum registrácie: Po 04 11, 2024 3:39 pm
Has thanked: 38 times
Been thanked: 29 times

Príspevok od používateľa 12gb54as »

JUGGLER napísal: Po 07 04, 2025 12:34 am
Pri takto precitlivenom trhu by som na to ruku do ohna nedal :D Ale nebol by som proti :)
ibi2525
Silver Member *
Dátum registrácie: So 01 09, 2007 11:33 am
Has thanked: 161 times
Been thanked: 77 times

Príspevok od používateľa ibi2525 »

Nech sa nik nehnevá na mňa ale toto mi príde ako na pieskovisku keď dieťa zoberie hrabličky a kýblik druhému dieťatu a to dieťa začne kričať hádzať sa o zem a vyplakávať..fakt kde to sme??
xerces
Silver Member *
Dátum registrácie: Ne 20 06, 2021 12:20 am
Has thanked: 4 times
Been thanked: 38 times

Príspevok od používateľa xerces »

jogo napísal: Po 07 04, 2025 1:41 am Ty si ešte neprikupil?...Ani ja som na dne krízy 2009 neprikúpil resp. mi vyrazilo SL. V 2011 som už prikúpil a rýchlo vybral zisk. Až v roku 2016 som sa naučil prikúpiť a podržať...
Teraz tu sedím a pomaly prikupujem po 0.01kontraktu ES tj. asi po 3000USD
Ale prikupil dnes rano, takze som happy. Ale osobne si myslim a dufam, ze to pojde este nizsie. Sliepky stale behaju, tak ako spravny jastrab stale iba kruzim a vyckavam, obcas iba znizim vysku nez zautocim. Osobne dufam, ze pojde nasdaq pod 15000 a mozno aj pod 12000.

Taktiez si myslim, ci toto nie je vlastne iba ozdravenie trhu a ci to Trump nespusta zamerne. Indicie totiz naznacovali mozne ekonomicke problemy a je lepsie spustit krizu riadene nez neriadene cez trh. Asi tusim o co Trumpovi ide a ak je to tak, tak zazijeme zaujimavy cas. Popcornu mam kupeneho vela, takze zabava moze pokracovat.
iosephus
Gold Member **
Dátum registrácie: Po 06 02, 2023 2:56 pm
Has thanked: 66 times
Been thanked: 117 times

Príspevok od používateľa iosephus »

Párty pokračuje.

Dow fell 1,212.98 points, or 3.17%, to 37,101.88
S&P 500 lost 181.37 points, or 3.57%, to 4,892.71
Nasdaq lost 623.23 points, or 4.00%, to 14,964.56
Trh dokáže byť iracionálny dlhšie, ako my solventní.
https://smartinvestor.sk/
Glogol
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Št 10 05, 2007 12:26 pm
Has thanked: 138 times
Been thanked: 339 times

Príspevok od používateľa Glogol »

xerces napísal: Po 07 04, 2025 2:33 pm
jogo napísal: Po 07 04, 2025 1:41 am
Taktiez si myslim, ci toto nie je vlastne iba ozdravenie trhu a ci to Trump nespusta zamerne.
presne to ma cez weekend napadlo - ze lepsie riadene prepichnutie bubliny ako neriadene
pravda je ako poezia - a vacsina ludi na poeziu s.rie
sibal4441
Silver Member *
Dátum registrácie: Ne 24 09, 2023 11:15 am
Has thanked: 51 times
Been thanked: 36 times

Príspevok od používateľa sibal4441 »

Glogol napísal: Po 07 04, 2025 3:48 pm
xerces napísal: Po 07 04, 2025 2:33 pm
jogo napísal: Po 07 04, 2025 1:41 am
Taktiez si myslim, ci toto nie je vlastne iba ozdravenie trhu a ci to Trump nespusta zamerne.
presne to ma cez weekend napadlo - ze lepsie riadene prepichnutie bubliny ako neriadene
Je pravda, ze to robi zamerne, len si polozte otazku, mate pocit, ze to ma este pod kontrolou? Pretoze aj riadene splasnutie bubliny sposobi rovnaku paniku si myslim
Martin7
Guru Member ****
Dátum registrácie: So 19 03, 2016 11:49 am
Has thanked: 2 times
Been thanked: 430 times

Príspevok od používateľa Martin7 »

SOXL (a teda aj SOXX) ide z dnešných cca -15% do plusu. Trh si asi začína uvedomovať, že polovodiče nemajú clá. Týka sa to Nvidie, AMD, Micronu Broadcom, TSMC atď...
If you don´t find a way to make money while you sleep, you will work until you die. Warren Buffett
Napísať odpoveď

Návrat na "Trading, tipy, zverejňovanie obchodov a investícií"