OPENDOOR
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
OPENDOOR
Ahojte,
vyzerá to, že tu máme nový fenomén – Opendoor (OPEN). Podľa aktivity na internete a sociálnych sieťach to vyzerá na ďalší short squeeze, možno až smerom k cene 82 dolárov.
Čo si o tom myslíte? Oplatí sa do toho naskočiť aspoň za pár litrov, môže nastať podobný scenar ako pri ako GME? Tam mi to ušlo....
vyzerá to, že tu máme nový fenomén – Opendoor (OPEN). Podľa aktivity na internete a sociálnych sieťach to vyzerá na ďalší short squeeze, možno až smerom k cene 82 dolárov.
Čo si o tom myslíte? Oplatí sa do toho naskočiť aspoň za pár litrov, môže nastať podobný scenar ako pri ako GME? Tam mi to ušlo....
-
jogo
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Po 04 08, 2008 9:03 pm
- Has thanked: 194 times
- Been thanked: 447 times
Re: OPENDOOR
Možno je to len pump and dump, predsa len je to penny stocks....Chamuel napísal: ↑Ut 22 07, 2025 1:48 am Ahojte,
-Disclaimer: Všetky informácie, ktoré poskytujem na tomto fóre, sú určené výhradne ku študijným účelom. V žiadnom prípade neslúžia ako investičné doporučenie.
-
Glogol
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 10 05, 2007 12:26 pm
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 339 times
defniciu penny stock neviem ale je na Nasdaq-u a market cap momentalne vyse 2 mld. To ale nevylucuje ze to nemoze byt pump-dump. Biznis model relativne zaujimavy ( zjednodusenie frustrujuceho a komplikovaneho predaja stareho a kupy noveho domu ) ale predsa len je to momentalne ruleta. Spomina sa ze je to meme ala GME ale ani to celkom neviem kto a na zaklade coho priradzuje titul do "meme" skupiny.jogo napísal: ↑Ut 22 07, 2025 12:12 pmMožno je to len pump and dump, predsa len je to penny stocks....Chamuel napísal: ↑Ut 22 07, 2025 1:48 am Ahojte,
pravda je ako poezia - a vacsina ludi na poeziu s.rie
-
roaring_kitty
- Dátum registrácie: St 19 03, 2025 6:55 am
- Been thanked: 5 times
Situacia moze byt zaujimava, zavisi co od toho ocakavas. Ak ti nevadi stratit povedzme 2% portfolia,ak to chces skusit,tak je to OK a mozno si zarobis na ""drahu kavu" alebo "vreckove na dovolenku".
Oproti GME je to ale dost ine,hoci info sumy na socialnych sietach mozu pomoct.
GME mal v case ked to vsetko zacalo 120% short ratio z floatu a to je extrem,ktory nikde nebol...a asi nimdy nebude...na to si uz hegove fondy asi daju pozor.
OPEN ma momentalne 20%,takze priestor pre short-squeeze nie je az taky extremny, aspon nateraz.
Vstup niekoho,kto povie,ze firma ma hodnotu 82$,je taky dobry akurat prave pre niekoho,kto to tam najprv nalozi a potom ide na Twitter.
Vsetko to podla objemu obchodov zacalo okolo ceny 1$...tam by som mozno vstupil. Jeden bola akcia okolo +120% intraday,ked ju asi 2 hodiny pred kincom otocili a idd uz len dole. Mozno sa kumuluju nive shorty a mozno skor nakupene fondy realizovali zisk ale museli cast ziskov takto obetovat.
Po GME maju ale taketo "MEME" pohyby skor kratsie trvanie. Cena rastie prudko len par dni a potom firma ohlasi offering novych akcii,co zvysi dilution EPS a raketa dolu na cene...takze asi takto.
...ja cakam na cenu okolo 1$
Oproti GME je to ale dost ine,hoci info sumy na socialnych sietach mozu pomoct.
GME mal v case ked to vsetko zacalo 120% short ratio z floatu a to je extrem,ktory nikde nebol...a asi nimdy nebude...na to si uz hegove fondy asi daju pozor.
OPEN ma momentalne 20%,takze priestor pre short-squeeze nie je az taky extremny, aspon nateraz.
Vstup niekoho,kto povie,ze firma ma hodnotu 82$,je taky dobry akurat prave pre niekoho,kto to tam najprv nalozi a potom ide na Twitter.
Vsetko to podla objemu obchodov zacalo okolo ceny 1$...tam by som mozno vstupil. Jeden bola akcia okolo +120% intraday,ked ju asi 2 hodiny pred kincom otocili a idd uz len dole. Mozno sa kumuluju nive shorty a mozno skor nakupene fondy realizovali zisk ale museli cast ziskov takto obetovat.
Po GME maju ale taketo "MEME" pohyby skor kratsie trvanie. Cena rastie prudko len par dni a potom firma ohlasi offering novych akcii,co zvysi dilution EPS a raketa dolu na cene...takze asi takto.
...ja cakam na cenu okolo 1$
-
MiBi
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: St 07 07, 2021 11:52 am
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 1559 times
Najbláznivejší obchodný deň pre Opendoor doteraz, zaznamenaný v grafe
Opendoor Technologies $OPEN vzrástol o 92 % a v utorok sa obchodoval s ohromujúcimi 298 % svojej záverečnej trhovej kapitalizácie – priblížil sa tak úrovniam zaznamenaným počas vrcholu šialenstva okolo GameStop v januári 2021 (316 %).
Pre kontext: Opendoor obchodoval s väčším objemom ako Meta.
Opendoor Technologies $OPEN vzrástol o 92 % a v utorok sa obchodoval s ohromujúcimi 298 % svojej záverečnej trhovej kapitalizácie – priblížil sa tak úrovniam zaznamenaným počas vrcholu šialenstva okolo GameStop v januári 2021 (316 %).
Pre kontext: Opendoor obchodoval s väčším objemom ako Meta.
-
roaring_kitty
- Dátum registrácie: St 19 03, 2025 6:55 am
- Been thanked: 5 times
Pre kontext..."krasny graf"...v pripade meme akcii nema porovnanie ich objemov oproti blue chipom ziadnu relevanciu...uple mimo reality...neviem,co si mam toho odniest
...to ked si mam dnes pozriet KSS, DNUT, GPRO a pod a porovnat to s objemami pri Apple co bude akoze mudry kontext?
...meme stock sa hra jedine na short squeeze a nic ine
...to ked si mam dnes pozriet KSS, DNUT, GPRO a pod a porovnat to s objemami pri Apple co bude akoze mudry kontext?
...meme stock sa hra jedine na short squeeze a nic ine
- aviceN
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: Št 07 01, 2021 10:24 am
- Has thanked: 259 times
- Been thanked: 226 times
- Kontaktovať používateľa:
No co, nastupil niekto na vlacik ked to sem chalan postol?
Viac info o mojej EIC ponuke bez manažérskeho poplatku na: https://www.milosbubniak.sk/