ETF - Nasdaq 100

Podielové fondy, ETF, Hedge fondy
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
oko
Dátum registrácie: Po 18 03, 2013 9:25 pm
Has thanked: 2 times

ETF - Nasdaq 100

Príspevok od používateľa oko »

Ahojte, aky mate nazor na QYLD Nasdaq 100 Covered Call ETF s takouto strategiou? Pri vyssej volatilite to asi nie je idealna volba ale pocas pripadnej recesie, resp. vyvoju do strany je ten yield zaujimavy.
rmaly
Guru Member ****
Dátum registrácie: St 21 04, 2010 12:53 pm
Has thanked: 1119 times
Been thanked: 117 times

Re: ETF - QYLD Nasdaq 100 Covered Call ETF

Príspevok od používateľa rmaly »

oko napísal: Št 23 04, 2020 6:45 pm Ahojte, aky mate nazor ta ETF s takouto strategiou? Pri vyssej volatilite to asi nie je idealna volba ale pocas pripadnej recesie, resp. vyvoju do strany je ten yield zaujimavy.
Ahoj... pozeram, ze toto vlakno ostalo bez odozvy... Ja som kupil na skusku zopar kuskov v oktobri a teraz opat... posielaju drobne kazdy mesiac, cena osciluje prakticky nezmenena... Uvidime co sa stane pri prudkom pohybe na trhu. Ked som si o ETFku cital, tak som nadobudol dojem, ze prave pri velkom raste by to malo klesnut (co sa vlastne asi od 2020 stalo)... tak pri poklese by to malo skor narast?
Používateľov profilový obrázok
Baba Jaga
Gold Member **
Dátum registrácie: St 25 08, 2021 6:56 pm
Has thanked: 52 times
Been thanked: 126 times

Re: ETF - QYLD Nasdaq 100 Covered Call ETF

Príspevok od používateľa Baba Jaga »

oko napísal: Št 23 04, 2020 6:45 pm Ahojte, aky mate nazor ta ETF s takouto strategiou? Pri vyssej volatilite to asi nie je idealna volba ale pocas pripadnej recesie, resp. vyvoju do strany je ten yield zaujimavy.
problém u tohto ETF je to ,že vypisuje ATM call opcie. Pozri si graf máš tam NAV eroziu. Skôr by som išiel cez iné Covered Call ETF ktoré vypisujú OTM call opcie JEPI,JEPQ,GPIX,GIPQ, BALI, PAPI, DOGG, RDVI
IB-https://ibkr.com/referral/roman3131
Tasty-https://tastytrade.com/welcome/?referralCode=CEKTJ78ZFX
Alpaca 3 ref na mesiac.Vklad 500USD 30 dní výplata do 10 prac. dní dostaneme obidvaja 100USD prvý mesiac je do 28.02.2026) V prípade záujmu cez správu
MiBi
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: St 07 07, 2021 11:52 am
Has thanked: 29 times
Been thanked: 1559 times

Re: ETF - Nasdaq 100

Príspevok od používateľa MiBi »

Walmart bude zaradený do prestížneho akciového indexu Nasdaq 100, kde nahradí farmaceutickú spoločnosť AstraZeneca. Zmena nadobudne platnosť pred otvorením amerických trhov 20. januára.

Zaradenie Walmartu nasleduje po jeho minuloročnom rozhodnutí presunúť primárnu kotáciu akcií z burzy NYSE na Nasdaq, čo bol doteraz najväčší presun medzi burzami v histórii amerického kapitálového trhu , pripomína agentúra Bloomberg . Podľa analytikov môže vstup firmy do indexu priniesť výrazné kapitálové toky.

Analytici odhadujú, že zaradenie Walmartu by mohlo vyvolať príliv takmer 19 miliárd dolárov, pretože indexové fondy a burzovo obchodované produkty budú musieť prispôsobiť svoje portfólio novej skladbe indexu .
Napísať odpoveď

Návrat na "Fondy, ETF, Hedge fondy"