FinTech akcie (SOFI, SEZL ...)

Výber akcií, fundamentálna a technická analýza, obchodovanie vs. investovanie
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Používateľov profilový obrázok
JUGGLER
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
Has thanked: 2391 times
Been thanked: 2776 times

Príspevok od používateľa JUGGLER »

Môj názor na SOFI (cena 19 USD) bol by som opatrný, aby náhodou nedopadla tak ako UPST ( nachytali sa i najlepší investori ).
UPST (cena 29 USD) bola hviezda v tom istom odvetví, ktorá doletela až k cene 400, aby následne padla k dnešnej cene 29.

O čo ide? V tomto odvetví sa situácia ľahko zmení.
SOFI práve reportovala výsledky roka a do ďalšieho roka má métu dosiahnúť zisk 60 centov na akciu.
Trochu málo na cenu 19 USD a to prednedávnom šla po 30.
Skôr by som sa pozrel do spätného zrkadla: pred 1,5 rokom šla po 6USD.

Nemám rád stockpicking, ale pekne vidno smer fundamentov pri zverejneniach Q výsledkov.

Sofi ma neuchvátila:
SoFi Technologies zisk za 4. štvrťrok (december) vo výške 0,13 USD na akciu, čo je o 0,01 USD viac ako konsenzus 0,12 USD;
tržby medziročne vzrástli o 39,6 % na 1,03 mld. USD oproti konsenzu 0,98 mld. USD.
SoFi v štvrtom kvartáli 2025 zaznamenala rekordný nárast o 1 027 000 členov, čím sa celkový počet členov zvýšil na 13,7 milióna, čo predstavuje nárast o 35 % oproti 10,1 milióna na konci rovnakého obdobia predchádzajúceho roka.
Spoločnosť vydala odhad pre 1. štvrťrok, pričom očakáva EPS vo výške ~0,12 USD bez jednorazových položiek oproti konsenzu 0,12 USD; očakáva tržby za 1. štvrťrok vo výške ~1,04 mld. USD oproti konsenzu FactSet vo výške 1,04 mld. USD.

Zvýraznil som to, čo spôsobilo sklamanie investorov.

Spoločnosť vydáva optimistické prognózy pre fiškálny rok 2026, očakáva EPS vo výške ~0,60 USD bez jednorazových položiek oproti konsenzu 0,58 USD; očakáva tržby za fiškálny rok 2026 vo výške ~4,655 mld. USD oproti konsenzu 4,59 mld. USD.
V roku 2026 manažment očakáva nárast celkového počtu členov o minimálne 30 % v porovnaní s predchádzajúcim rokom.
Manažment očakáva upravený EBITDA vo výške približne 1,6 mld. USD, čo zodpovedá ročnej marži EBITDA vo výške približne 34 %.

Teraz to porovnajme zo zverejnení inej hviezdy z toho istého sektoru.

Je to tip, ktorý dal gigant a volá sa SEZL:

Sezzle +33 % je v kurze po tom, čo výrazne prekonal očakávania ziskov za vianočné štvrťročné obdobie:

Vykazuje zisk za 4. štvrťrok vo výške 1,21 USD na akciu, bez zahrnutia jednorazových položiek, čo je o 0,24 USD viac ako konsenzus 0,97 USD;
tržby medziročne vzrástli o 32,3 % na 129,9 mil. USD oproti konsenzuv 127,58 mil. USD.
GMV dosiahlo v 4. štvrťroku 2025 nové štvrťročné maximum 1,2 mld. USD, čo predstavuje medziročný nárast o 35,3 %.
Počet mesačných zákazníkov na požiadanie a predplatiteľov (MODS) dosiahol 918 000 (zaokrúhlené na najbližších tisíc), čo odzrkadľuje 134 000 nových zákazníkov počas štvrťroka, najmä vďaka službám Premium a Anywhere, a je v súlade so strategickým zameraním spoločnosti na získavanie zákazníkov s vyššou celoživotnou hodnotou.
Spoločnosť vydáva optimistické prognózy na fiškálny rok 2026, očakáva EPS vo výške 4,70 USD bez jednorazových položiek oproti konsenzu 4,34 USD; očakáva rast tržieb v fiškálnom roku 2026 o 25-30 %, čo zodpovedá tržbám vo výške 562,9-585,4 USD oproti konsenzu 559,80 mil. USD.

Nevravím, že SEZL je niečo výnimočné. Aj táto akcia bola na cene 180 a padla pod 60.
Ale na rozdiel od SOFI vidno, že fundamenty ožili a budúce zisky (forward eps) budú zodpovedať finačnému sektoru
(v našom prípade aj SOFI, aj SEZL odvetvie credit services).
:idea: ,,Amatérski investori investujúci pasívne do indexového fondu budú mať v dlhodobom horizonte lepšie výnosy ako profesionálni manažéri fondov,, Buffett :mesec:
:arrow: Vzdelávanie a užitočné info zadarmo: https://smartinvestor.sk
Velveet
Dátum registrácie: Po 23 01, 2023 7:56 pm
Has thanked: 46 times
Been thanked: 23 times

Re: Investovanie do akcii - Martin7 ( +AMD )

Príspevok od používateľa Velveet »

ObrázokNechcem tu zbytocne zivit debatu, ktora mozno nikam nevedie a ani nechcem obhajovat Sofi do roztrhania tela, DD si vie spravit kazdy aj sam. Len by som Juggler podotkol, ze biznisovo porovnavas aleze uplne rozlicne spolocnosti
Prílohy
IMG_2356.jpeg
JUGGLER
VETERAN MEMBER *****

Som debatu o SOFI, SEZL presunul tu.
Myslel som, že obidve máme v naších tipoch, ale máme len SEZL a spomínaný UPST.

Ja mám SOFI zhrnutie takto (používam Finviz):

SoFi Technologies, Inc. je platforma finančných služieb, ktorá sa zaoberá poskytovaním možností refinancovania študentských pôžičiek na súkromnom trhu so študentskými pôžičkami. Pôsobí v nasledujúcich segmentoch: Pôžičky, Technologická platforma a Finančné služby.
Segment Pôžičky ponúka osobné pôžičky, študentské pôžičky, produkty v oblasti pôžičiek na bývanie a súvisiace servisné činnosti.
Segment technologickej platformy sa zameriava na príjmy z technologických produktov a riešení.
Segment finančných služieb zahŕňa produkt SoFi Money, produkt SoFi Invest, produkt SoFi Credit Card, produkt SoFi Relay na správu osobných financií a ďalšie finančné služby, ako je generovanie potenciálnych zákazníkov a obsah pre iné finančné inštitúcie.
Spoločnosť bola založená v roku 2011 a jej sídlo sa nachádza v San Franciscu v Kalifornii.

K tomu , čo sa vyjadril anál po výsledkoch:

Základné úvery v súvahe naďalej rastú a dosahujú dobré výsledky, a platforma úverov s nízkymi kapitálovými nákladmi naďalej rastie rýchlejšie, ako sa očakávalo, keďže vedenie naďalej uprednostňuje oblasti s nízkymi kapitálovými nákladmi a vysokými maržami v rámci FinTech.
Úverová výkonnosť zostáva silná aj vďaka zameraniu SOFI na prvotriednych a super prvotriednych zákazníkov.
Hoci rast technologickej platformy zostáva utlmený, veríme, že harmonogram nedávnych úspechov (Treasury Direct, debetné karty pod spoločnou značkou s United/Southwest/Wyndham Hotels) by mal pomôcť opäť zrýchliť rast v priebehu fiškálneho roka 2026.
Udržujeme naše hodnotenie „KÚPIŤ“, ale znižujeme našu cieľovú cenu na 33 USD, aby sme odzrkadlili konzervatívnejšie trhové ocenenia akcií FinTech s vysokým rastom.

SEZL:

Spoločnosť Sezzle, Inc. sa zaoberá prevádzkovaním digitálnej platobnej platformy, ktorá umožňuje bankové prevody peňazí medzi spotrebiteľmi a podnikmi.
Spoločnosť bola založená Charlie G. Youakimom, Killianom Brackeyom a Paulom V. Paradisom 4. januára 2016 a jej sídlo sa nachádza v Minneapolis, MN.

k tomu, čo som čítal ohľadom výsledkov:

Sezzle (SEZL) zaznamenáva prudký rast po tom, čo tento poskytovateľ služieb typu „kúp teraz, zaplať neskôr“ (BNPL) oznámil obrovský nárast zisku za 4. štvrťrok s rastom tržieb. To bolo potešiteľné pre mimoriadne dôležité vianočné obdobie.
Rovnako dôležité je, že Sezzle poskytol značné optimistické prognózy pre fiškálny rok 2026.
Sezzle dosiahol výsledky, v ktoré investori v tomto štvrťroku dúfali.
Rozsah zvýšenia prognózy naznačuje, že vedenie spoločnosti vidí trvalý rast, a nie len jednorazový nárast spojený výlučne so sezónnou silou.
To by malo pomôcť potvrdiť názor, že BNPL upevňuje svoju pozíciu v širšom kontexte platobného styku v USA, a to nielen ako voliteľná platobná možnosť, ale ako integrovaný finančný nástroj.
Investorov zaujala aj ambícia spoločnosti Sezzle vyvinúť sa do podoby komplexnej „super aplikácie“ pre spotrebiteľov.
Táto stratégia – zvyšovanie dennej angažovanosti prostredníctvom finančných nástrojov, zisťovania cien a personalizovaných nákupných funkcií – by mohla v priebehu času prehĺbiť lojalitu zákazníkov a zlepšiť ekonomiku spoločnosti.
Spoločnosť Sezzle naďalej sledovala zrenie odvetvia BNPL v širšom finančnom ekosystéme USA.
BNPL sa stále viac stáva súčasťou každodenného obchodovania.
Významným vývojom v roku 2025 bol pokračujúci záujem v rámci fintech o získanie bankových licencií a hlbšie partnerstvá v rámci bankového ekosystému.
:idea: ,,Amatérski investori investujúci pasívne do indexového fondu budú mať v dlhodobom horizonte lepšie výnosy ako profesionálni manažéri fondov,, Buffett :mesec:
MiBi
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: St 07 07, 2021 11:52 am
Has thanked: 29 times
Been thanked: 1559 times

Príspevok od používateľa MiBi »

Obe firmy su fintech, takze zakladam novu temu.
Do SOFI investoval tento tyzden aj nas copytrader Dan:
𝐀𝐠𝐠𝐫𝐞𝐬𝐬𝐢𝐯𝐞 𝐀𝐝𝐝 – 𝐒𝐎𝐅𝐈
Právě jsem otevřel novou alokaci představující 0,80 % mého kapitálu, financovanou ořezáváním/uzavřením jiných pozic, a agresivně zvyšuji svou expozici vůči $SOFI.
Nedávný výprodej byl prudký. Velmi prudký. Vlastně mi to připomnělo jeden konkrétní moment v minulosti – kolaps po IPO, kdy byla očekávání iracionálně nafouknutá a realita musela dohnat. Tento druh emocionálního uvolnění má tendenci vytvářet příležitosti.
Zároveň je na obzoru potenciální katalyzátor. Do konce příštího měsíce by se do indexu S&P 500 mohl přidat $SOFI. Pokud k tomu dojde, samotné pasivní toky by mohly akcie z pohledu poptávky zatraktivnit. Není to základní teze, ale rozhodně to bude příznivý faktor.
Pro mě je důležitější samotné podnikání. Mám silnou důvěru v management a provozní čísla i nadále podporují dlouhodobý vývoj. Trajektorie růstu tržeb, zlepšující se profil ziskovosti, expanze ekosystému – jednotlivé části se shodují.

K vysledkom SOFI : https://www.fio.cz/zpravodajstvi/zpravy ... -1-mld-usd
JUGGLER
VETERAN MEMBER *****

Re: Investovanie do akcii - Martin7 ( +AMD )

k pozitívam ešte pridám insider nákupy po zverejnení výsledkov 30 januára:

SOFI EVP GBUL Borrow kúpil 5 000 akcií za 19,93 USD v hodnote približne 100 000 USD (dátum transakcie 5 febr.).
Hlavný právny poradca spoločnosti SOFI kúpil 5000 akcií za 21,044 USD v hodnote približne 105 000 USD (dátum transakcie 6 febr.).

P.S. Zhodou okolností som dnes shortoval podobnú akciu OPRT:

Oportun Financial Corp. je digitálna banková platforma, ktorá sa zaoberá poskytovaním úverových a digitálnych bankových produktov, vrátane osobných úverov, zabezpečených osobných úverov, kreditných kariet, sporenia, priamych investícií a investícií do dôchodku.
Spoločnosť bola založená v auguste 2005 a jej sídlo sa nachádza v San Mateo v Kalifornii.

Prepáčte prosím, že nerozoznávam ňuansy modelu podnikania.
Na mojej sedliackej úrovni a pri mojích rýchlych analýzach sú SOFI,SEZL,UPST, i OPRT rovnaké odvetvie: credit services.

Samozrejme, rozdiel je v raste (tržieb a ziskov).
Trh pozerá dopredu a oceňuje budúci rast.

Keby sme oceňovali súčasnosť, ja som dnes pri cene 5,50 USD shortoval akciu OPRT, ktorá začala rok v ktorom bude mať eps cca 1,60.
SOFI reportovala výsledky pri cene 25 USD a začala rok v ktorom bude mať eps 0,60

OPRT nevymyslela nič výnimočné a tak ako sa jej začalo dariť počas covidu, tak sa jej aj prestalo dariť a upadla do strát.

Ale teraz pozrime do budúcnosti z hľadiska reálnych a očakávaných ziskov:

2024: eps 0,72 odhady boli 0,29
2025: 1,36 ..odhady boli 1,35
2026: 1,56 (teraz je v Q1)..rast teda bude okolo 15-20%
2027: 1,90 ( 18-20% )
2028: 2,35 ( cez 20% )

P.S. Ja som ju shortoval, lebo Q1 bude hrozný ( ak análi neznížia odhady ), ale ide mi o čísla, aby sme videli ocenenie.

SOFI má lepšie know-how, vidím, že je konzistentne rastová, čo pekne vidno na tržbách:

2024: 2,54 mld.
2025: 3,56 mld.
2026: 4,68 mld
2027: 5,75 mld.
2028: 6,80 mld.

Teraz sa ale pozrime na zisk, keby SOFI neprekonávala odhady análov ( čo velmi neprekonáva ):

2024: 0,39 ( odhady boli 0,12)
2025: 0,39 ( odhady boli 0,37)
2026: 0,60 ...rast +53%
2027: 0,82 ...rast +36%
2028: 0,99 ...rast +21%

Čo teda vidíme?

OPRT má cenu 5,15 USD a zisk na akciu bude mať 1,55-1,60
SOFI cenu 17,60 USD a zisk na akciu bude mať 0,60 USD

Za tri roky v 2028 bude mať OPRT zisk vyšší o 72% a cena akcií bude možno 10-20 USD...ak im to vyjde
Za tri roky bude mať SOFI zisk okolo zisk okolo 1,00 a cenu samozrejme každý čaká cenu v nebesách :graf:

Ja viem, že to je môj sedliacky pohľad, ale také sú čísla a ostatné je len PRESVEDČENIE, že ten rast SOFI vyjde,
Samozrejme do neba pôjde iba ked sa bude prekonávať ( čo sa teraz utlmilo a guide dala nemastný- neslaný )

Ja viem investorom sa páči zavádzanie SofiUSD..stablecoinu do bankovníctva, ale mne sa napríklad nepáči riedenie akcií..
Naposledy v decembri 54 mil. akcií po 27,50 = 1,5 mld. Je to iba 4% ale tie obrázky mi pripomínajú bio stocks..
.
.
SoFi.png
.

Na záver som sa spýtal AI nech si povie názor:

Vieš mi urobiť rýchliu analýzu akcie SOFI, či je pri cene 17,60 podhodnotená?

Analýza akcie SoFi Technologies (SOFI) pri cene 17,60 $ (v kontexte aktuálnych dát z februára 2026) naznačuje, že z pohľadu analytických cieľov ide o zaujímavú vstupnú úroveň, hoci z hľadiska čisto fundamentálnych modelov (DCF) môže byť stále vnímaná ako drahšia.

Tu je rýchly prehľad kľúčových faktorov:

1. Trhový kontext a cena

Pri cene 17,60 $ sa akcia obchoduje približne o 8 % nižšie než je jej aktuálna trhová cena (pohybujúca sa okolo 19,10 $ koncom februára 2026). Ak by ste ju kúpili za 17,60 $, kupujete v podstate lokálny „dip“ (prepad) po nedávnom oslabení fintech sektora.

2. Čo hovoria analytici (Cieľové ceny)

Priemerná cieľová cena (12m): Pohybuje sa v rozmedzí 26,50 $ až 27,30 $.
Potenciálny výnos: Pri vstupe za 17,60 $ je predpokladaný nárast k priemernému cieľu viac ako 50 %.
Konsenzus: Väčšina analytikov hodnotí akciu ako „Hold“ (Držať) alebo „Buy“ (Kúpiť), pričom len máloktorí majú cieľ pod 15 $.

3. Fundamentálne ukazovatele (Valuácia)
P/E Ratio (Pomer ceny k zisku): Aktuálne sa pohybuje okolo 50x.
To je výrazne viac než priemer tradičných bánk (cca 10–12x), čo odráža očakávaný vysoký rast.

Rast tržieb: Spoločnosť reportuje silný medziročný rast tržieb (cca 40 %) a prvýkrát prekročila hranicu 1 miliardy $ kvartálne.

Vnútorná hodnota (DCF): Niektoré konzervatívne modely založené na diskontovaných peňažných tokoch odhadujú férovú hodnotu len na úrovni 12,00 $ – 13,00 $. Z tohto pohľadu by bola cena 17,60 $ stále „nadhodnotená“.

4. Technické úrovne

Cena 17,60 $ sa javí ako dôležitá psychologická a technická hranica.
Podľa trhových dát z februára 2026 predstavuje spodnú hranicu nedávneho obchodného pásma (podpora/support).
Ak sa akcia udrží nad 17 $, môže to byť signál pre odraz nahor.

Zhrnutie: Je podhodnotená?

Áno, ak veríte v rastový príbeh SoFi ako technologickej platformy a moderného bankového giganta.
Oproti cieľovým cenám Wall Street je 17,60 $ veľmi atraktívna cena.

Nie, ak hľadáte „hodnotovú“ akciu podľa klasických bankových metrík.
V porovnaní s tradičným bankovým sektorom platíte vysokú prémiu za budúci rast.

Verdikt: Cena 17,60 $ predstavuje pre agresívneho investora solídnu príležitosť na nákup v zľave oproti súčasným trhovým cenám, no vyžaduje akceptáciu vyššej volatility, ktorá je pre fintech sektor v roku 2026 typická.

P.S. Pre mňa záver: špekulatívne je na BUY pri cene 17-18 USD, ale investične by som sa do nej nehrnul.
osamely chodec
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Ut 13 11, 2007 1:57 pm
Has thanked: 245 times
Been thanked: 593 times
Kontaktovať používateľa:

Re: FinTech akcie (SOFI, SEZL ...)

Príspevok od používateľa osamely chodec »

Mne z toho skor vychadza, ze OPRT nie je moc na short :)
Existujú starí obchodníci a odvážni obchodníci. Je len veľmi málo starých, odvážnych obchodníkov. “ -Ed Seykota-
Láska nad zlato, myšlienka nad majetok.
Chodci a cyklisti vážia menej ako šoféri a šoférky. (prieskum EU)
Na obchodovani s NG nie som ziskovy.
JUGGLER
VETERAN MEMBER *****

osamely chodec napísal: Pi 27 02, 2026 7:45 pm Mne z toho skor vychadza, ze OPRT nie je moc na short :)
Ja som ju analyzoval na earnings ako extrémne podhodnoteného kandidáta na long.
Ale po zverejnení som zistil, že výhľad na rok dali OK, ale na tento kvartál je veľmi slabý.

Vznikol z toho súboj býkov a meďveďov, v ktorom som stavil na pokles po open.
Po open to už velkí hráči majú vyhodnotené. Stavil som na to, že prevážia tí, čo sa jej budú chcieť zbaviť.

Takže odpoveď: áno, OPRT už nie je na short. Veni, vidi vici. :)
Ale z môjho pohľadu ale ani SOFI nie je na long. Je to padajúci nôž.

Akcia týždňa, ktorá pre mňa vyzerá ako investičný long: DELL
Myk
Platinum Member ***
Dátum registrácie: Ne 29 11, 2009 8:05 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 86 times

Príspevok od používateľa Myk »

SOFI se prý podařilo dohodnout s Mastercard, že jejich stable coin se bude moci používat k vypořádání transakcí. SOFI je tak první bankou s oficiální licencí, která uvedla a trh stable coin dolaru a navíc má potenciál nabídnout zrychlení vypořádání platebních transakcí (pokud dnes zaplatíte kartou Mastercard nebo VISA, obchodník dostane platbu až za 1-2 dny - pomocí stable coinu by ho mohl dostat okamžitě).

Tvrdí to chytrá opice:

https://www.youtube.com/watch?v=r4fNnJFQHwo
JUGGLER
VETERAN MEMBER *****

News dnes: SoFi Technologies: Generálny riaditeľ kúpil 28 900 akcií za cenu 17,32 USD v hodnote približne 501 000 USD.
nevedzgdo
Active Member
Dátum registrácie: St 20 11, 2024 10:48 pm
Has thanked: 73 times
Been thanked: 47 times

Príspevok od používateľa nevedzgdo »

JUGGLER napísal: Ut 17 03, 2026 9:31 pm News dnes: SoFi Technologies: Generálny riaditeľ kúpil 28 900 akcií za cenu 17,32 USD v hodnote približne 501 000 USD.
Čiže? Čo si tým chcel povedať, už to nie je padajúci nôž?

Len som ti chcel dať ochutnať tvojho :kavicka: vlastného štýlu reagovania... Tak si reagoval X-krát, nielen mne. Len ti to tu je tolerované... však preto to tu vyzerá tak...
JUGGLER
VETERAN MEMBER *****

Dal som info. Vôbec nesúvisi s mojím názorom.

P.S. Zbav sa už svojho zakomplexovania a poteš svoju zatrpknutú dušu mojími príspevkami.
Sú zadarmo. ,,Darovanému koňovi na zuby nepozeraj,, :)
Prílohy
WTF.jpg
nevedzgdo
Active Member
Dátum registrácie: St 20 11, 2024 10:48 pm
Has thanked: 73 times
Been thanked: 47 times

Príspevok od používateľa nevedzgdo »

JUGGLER napísal: Ut 17 03, 2026 11:43 pm Dal som info. To vôbec nesúvisi s mojím názorom.
Zbav sa už svojho zakomplexovania a poteš svoju zatrpknutú dušu mojími príspevkami pre tento portál.
Dobre vieš, že tu nejde o nejaké info... Ide o tvoje :beer: EGO.

Tak si reagoval VŽDY a na každého kto ti nevyhovoval.

Len zalov v pamäti...
MiBi
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: St 07 07, 2021 11:52 am
Has thanked: 29 times
Been thanked: 1559 times

Príspevok od používateľa MiBi »

Americká fintech spoločnosť SoFi Technologies sa ostro ohradila proti správe shortsellera Muddy Waters Research a naznačila, že zvažuje aj právne kroky. Firma uviedla, že report považuje za fakticky nepresný a zavádzajúci.

Muddy Waters v utorok oznámila krátku pozíciu na akciách SoFi a zároveň uviedla, že spoločnosť môže mať najmenej 312 miliónov USD nezaevidovaného dlhu. Podľa shortsellera by to mohlo naznačovať aj ďalšie možné nezrovnalosti vo finančných výkazoch.

Trh na správu reagoval rýchlo. Akcie SoFi počas obchodovania oslabili až o 6,5 % na 16,48 USD. Spoločnosť však následne zdôraznila, že má naďalej silnú dôveru v integritu svojho finančného reportingu a tvrdí, že zverejnená analýza mala investorov zmiasť.

Muddy Waters sa k možným právnym krokom zo strany SoFi podľa dostupných informácií zatiaľ nevyjadrila. Celá situácia tak zvyšuje napätie okolo akcií firmy, ktoré môžu v najbližších dňoch zostať pod zvýšeným tlakom.

https://www.xtb.com/sk/trhove-analyzy/s ... racia-uder
Napísať odpoveď

Návrat na "Akcie - investovanie do akcií"