Ja to vnimam ako otvoreny bianko ucet do buducna - ked budeme chciet alebo potrebovat mozme sypat na trh nove akcie. Celkovo nic nove robi to vacsina pre-revenue spolocnosti ( ti co su lepsom stave cez dlhopisy ti co v horsom takto priamo cez akcie), len toto je vzhladom k market capu ozaj extremny objem.Pankoo napísal: ↑Št 20 11, 2025 11:38 am MYNZ SEC
Dňa 3. októbra 2025 sme uzavreli so spoločnosťou Maxim Group LLC („ predajný zástupca “) zmluvu o rozdelení kapitálu („predajná zmluva “), na základe ktorej sa môžeme rozhodnúť, že prostredníctvom obchodného zástupcu budeme priebežne predávať naše kmeňové akcie s nominálnou hodnotou 0,40 € za akciu („ kmeňové akcie “) s celkovou ponúkanou sumou až do výšky 10 000 000 USD (súhrnne „ ponúkané akcie “).
Prosim vas,ako tomu mam rozumiet ,ked v tom case sa obchodovali akcie za cca 1,2.
dakujem
Mainz Biomed (MYNZ )
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
-
Glogol
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 10 05, 2007 12:26 pm
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 339 times
Re: Mainz Biomed (MYNZ )
pravda je ako poezia - a vacsina ludi na poeziu s.rie
-
Pankoo
- Silver Member *
- Dátum registrácie: Ut 08 02, 2022 2:59 pm
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 7 times
tak nejako to chapem aj ja,len nerozumiem tej cene 0,40. to je predajna cena?Glogol napísal: ↑Št 20 11, 2025 2:12 pmJa to vnimam ako otvoreny bianko ucet do buducna - ked budeme chciet alebo potrebovat mozme sypat na trh nove akcie. Celkovo nic nove robi to vacsina pre-revenue spolocnosti ( ti co su lepsom stave cez dlhopisy ti co v horsom takto priamo cez akcie), len toto je vzhladom k market capu ozaj extremny objem.Pankoo napísal: ↑Št 20 11, 2025 11:38 am MYNZ SEC
Dňa 3. októbra 2025 sme uzavreli so spoločnosťou Maxim Group LLC („ predajný zástupca “) zmluvu o rozdelení kapitálu („predajná zmluva “), na základe ktorej sa môžeme rozhodnúť, že prostredníctvom obchodného zástupcu budeme priebežne predávať naše kmeňové akcie s nominálnou hodnotou 0,40 € za akciu („ kmeňové akcie “) s celkovou ponúkanou sumou až do výšky 10 000 000 USD (súhrnne „ ponúkané akcie “).
Prosim vas,ako tomu mam rozumiet ,ked v tom case sa obchodovali akcie za cca 1,2.
dakujem
ak bude cena napr.0,85 ako predaju za 0,4 na volnom trhu?
dakujem
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
- Has thanked: 2397 times
- Been thanked: 2785 times
Tá cena 0,40 je v Eurách. Mainz Biomed sa obchoduje aj v Európe pod tickerom 4TO.
Je tam ale zvláštna situácia. Od kolegu som dostal echo, že on ju má nakúpenú na Xetre,
ale už dlhšie je nepredajná.
Hodil som to do TWS a je tam posledná cena 7,60.
Podľa daily grafu na ten ticker bolo obchodovanie ukončené v decembri 2024
a v TWS je pri tickeri malý výkričník s vysvetlivkou ,,trading is halted (regulatory halt),,
AI vraví,:
Spoločnosť prešla koncom roka 2024 reverse stock splitom 1:40 (december 2024)
V Európe (4TO) je cena často nižšia (napr. okolo 0,2 – 1 EUR), pretože ide o nelikvidné OTC/notované obchodovanie a kurz sa prispôsobuje USD/EUR + reverse splitu
Tá dohoda filovaná v SEC 3 októbra vyzerá byť presne to, čo vravíte:
Čo táto zmluva v skutočnosti je?
Mainz Biomed uzavrel tzv. ATM program (At-The-Market offering) – flexibilný mechanizmus, kde môže firma postupne predávať nové akcie na trhu cez určeného predajného agenta (Maxim Group LLC).
Maximálne môžu predať akcie do hodnoty 10 mil. USD.
Z toho do 2,3 mil. USD môže byť predaných na základe existujúcej F-3 registrácie.
Predaje prebiehajú len vtedy, keď sa spoločnosť rozhodne – nie je to povinnosť.
Maxim dostáva 3 % províziu z každého predaja.
Ide o štandardnú formu financovania malých biotechnologických firiem, ktoré potrebujú flexibilný prístup ku kapitálu.
Ako to ovplyvní budúcnosť Mainz Biomed?
1. Pozitívum: Zabezpečenie financovania
ATM program umožní firme:
rýchlo získať hotovosť, keď ju potrebuje,
predávať akcie postupne, keď je trh priaznivý,
financovať prevádzku, klinické programy, R&D alebo regulatórne aktivity.
Pre malú biotech firmu je to dôležité – zabezpečuje prežitie a flexibilitu.
2. Negatívum: Potenciálne výrazná dilúcia
Ak Mainz Biomed využije plných 10 mil. USD:
vydajú sa nové akcie,
existujúci akcionári utrpia zriedenie (dilúciu),
tlak na cenu môže byť negatívny, najmä ak sa akcie predávajú pri nízkych cenách.
V biotechnológiách býva ATM často interpretovaný ako znak, že firma nutne potrebuje peniaze.
Díky za upozornenie.
Trh to však v októbri nezobral tragicky - klesla z 1,75 na 1,55
Potom šla späť hore nad 1,75 a 8 oktobra výpredaj po ohlasený výborných výsledkov na Pancreatic Cancer.
Potom mesiac medzi 1,60 a 1,30 a od 11 novembra pekná volatilita hore, dokonca vyskočila ku 2.
Mal som nastavený order na predaj po 1,95 ale predal som pred tým výskokom. Škoda.
Nuž a posledné 4 dni výpredaj a tlak..akoby sa nejaký väčší akcionár rozhodol predávať.
Ale nevyzerá to tak, že je to kvôli filingu z 3 októbra. No možno majú echo, že MYNZ potrebuje peniaze.
MYNZ musí urobiť väčšiu štúdiu na ColoAlert, ale aj väčšiu na PancAlert.
Bude potrebovať prachy, alebo pertnera. Neviem presne ako je to s konkurenciou.
Aj tam je riziko, lebo americká konkurencia je lepšie etablovaná a má podobné a už schválené testy.
Nemcov tam v láske nemajú, tak aby nedopadli tak ako nemci z Nordstream 2...
Je tam ale zvláštna situácia. Od kolegu som dostal echo, že on ju má nakúpenú na Xetre,
ale už dlhšie je nepredajná.
Hodil som to do TWS a je tam posledná cena 7,60.
Podľa daily grafu na ten ticker bolo obchodovanie ukončené v decembri 2024
a v TWS je pri tickeri malý výkričník s vysvetlivkou ,,trading is halted (regulatory halt),,
AI vraví,:
Spoločnosť prešla koncom roka 2024 reverse stock splitom 1:40 (december 2024)
V Európe (4TO) je cena často nižšia (napr. okolo 0,2 – 1 EUR), pretože ide o nelikvidné OTC/notované obchodovanie a kurz sa prispôsobuje USD/EUR + reverse splitu
Tá dohoda filovaná v SEC 3 októbra vyzerá byť presne to, čo vravíte:
Mainz Biomed uzavrel tzv. ATM program (At-The-Market offering) – flexibilný mechanizmus, kde môže firma postupne predávať nové akcie na trhu cez určeného predajného agenta (Maxim Group LLC).
Maximálne môžu predať akcie do hodnoty 10 mil. USD.
Z toho do 2,3 mil. USD môže byť predaných na základe existujúcej F-3 registrácie.
Predaje prebiehajú len vtedy, keď sa spoločnosť rozhodne – nie je to povinnosť.
Maxim dostáva 3 % províziu z každého predaja.
Ide o štandardnú formu financovania malých biotechnologických firiem, ktoré potrebujú flexibilný prístup ku kapitálu.
1. Pozitívum: Zabezpečenie financovania
ATM program umožní firme:
rýchlo získať hotovosť, keď ju potrebuje,
predávať akcie postupne, keď je trh priaznivý,
financovať prevádzku, klinické programy, R&D alebo regulatórne aktivity.
2. Negatívum: Potenciálne výrazná dilúcia
Ak Mainz Biomed využije plných 10 mil. USD:
vydajú sa nové akcie,
existujúci akcionári utrpia zriedenie (dilúciu),
tlak na cenu môže byť negatívny, najmä ak sa akcie predávajú pri nízkych cenách.
Díky za upozornenie.
Trh to však v októbri nezobral tragicky - klesla z 1,75 na 1,55
Potom šla späť hore nad 1,75 a 8 oktobra výpredaj po ohlasený výborných výsledkov na Pancreatic Cancer.
Potom mesiac medzi 1,60 a 1,30 a od 11 novembra pekná volatilita hore, dokonca vyskočila ku 2.
Mal som nastavený order na predaj po 1,95 ale predal som pred tým výskokom. Škoda.
Nuž a posledné 4 dni výpredaj a tlak..akoby sa nejaký väčší akcionár rozhodol predávať.
Ale nevyzerá to tak, že je to kvôli filingu z 3 októbra. No možno majú echo, že MYNZ potrebuje peniaze.
MYNZ musí urobiť väčšiu štúdiu na ColoAlert, ale aj väčšiu na PancAlert.
Bude potrebovať prachy, alebo pertnera. Neviem presne ako je to s konkurenciou.
Aj tam je riziko, lebo americká konkurencia je lepšie etablovaná a má podobné a už schválené testy.
Nemcov tam v láske nemajú, tak aby nedopadli tak ako nemci z Nordstream 2...
-
Glogol
- VETERAN MEMBER *****
Orig clanok je na yahoo - tento sem davam kvoli znacke - koniec dalsieho jednorozca ...https://transkript.de/artikel/2026/main ... -investor/
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
nerozumiem, prečo dávaš hnusný nemecký web kvôli značke, ked yahoo to má pekne po anglicky:
Spoločnosť sa zameria na detekciu rakoviny pankreasu v USA, strategický predaj aktív a budúce strategické transakcieBERKELEY, Kalifornia a MAINZ, Nemecko, 17. februára 2026 (GLOBE NEWSWIRE) -- Mainz Biomed N.V. (NASDAQ: MYNZ), spoločnosť zaoberajúca sa molekulárnou genetickou diagnostikou so zameraním na včasnú detekciu rakoviny, oznámila sériu strategických transakcií, ktorých cieľom je posilniť jej likviditu, preorientovať činnosť na program detekcie rakoviny pankreasu v USA a poskytnúť flexibilitu, aby spoločnosť mohla pokračovať vo svojej činnosti a zároveň vyhodnocovať príležitosti rastu a širšie strategické alternatívy.
13. februára 2026 uzavrela spoločnosť Mainz Biomed N.V. (ďalej len „spoločnosť“) zmluvu o kúpe cenných papierov v hodnote 6,0 miliónov USD s investorom Davidom Lazarom. Financovanie bude realizované v dvoch tranžách po 3,0 miliónoch USD prostredníctvom emisie konvertibilných nepredajných prioritných akcií. Prvá tranža vo výške 3,0 miliónov USD bola uzavretá 13. februára 2026. Druhá tranža vo výške 3,0 miliónov USD by mala byť uzavretá po získaní potrebných schválení akcionárov a pred 15. aprílom 2026. Čistý výnos z súkromného umiestnenia by mal byť použitý na financovanie prebiehajúcich operácií, vyrovnanie nesplatených záväzkov a zachovanie schopnosti spoločnosti fungovať, zatiaľ čo bude realizovať strategické iniciatívy. V súvislosti s financovaním spoločnosť menovala Davida Lazara za predsedu predstavenstva.
„Dokončenie tohto financovania poskytuje spoločnosti dôležitý priestor a stabilitu,“ povedal David Lazar, predseda predstavenstva spoločnosti Mainz Biomed. „Našou bezprostrednou prioritou je pokračovať v ďalšom rozvoji a hodnotení príležitostí na rozšírenie nášho programu skríningu pankreatu v USA a stabilizáciu podnikania. Zároveň budeme disciplinovaní a uvážliví pri hľadaní ďalších strategických alternatív, ktoré môžu priniesť dlhodobú hodnotu pre akcionárov.“
Keďže spoločnosť presúva svoje zameranie na rozvoj svojho podnikania v oblasti skríningu rakoviny pankreasu v USA, bude pokračovať vo vyhodnocovaní príležitostí na predaj svojich aktív v oblasti skríningu kolorektálneho karcinómu a zároveň bude ukončovať činnosť svojej nemeckej dcérskej spoločnosti. Spoločnosť v súčasnosti rokuje s viacerými stranami, ktoré majú záujem o jej aktíva v oblasti kolorektálneho karcinómu. To spoločnosti umožňuje výrazne znížiť svoje prevádzkové náklady a predĺžiť svoj priestor na manévrovanie.
Spoločnosť sa zameria na detekciu rakoviny pankreasu v USA, strategický predaj aktív a budúce strategické transakcieBERKELEY, Kalifornia a MAINZ, Nemecko, 17. februára 2026 (GLOBE NEWSWIRE) -- Mainz Biomed N.V. (NASDAQ: MYNZ), spoločnosť zaoberajúca sa molekulárnou genetickou diagnostikou so zameraním na včasnú detekciu rakoviny, oznámila sériu strategických transakcií, ktorých cieľom je posilniť jej likviditu, preorientovať činnosť na program detekcie rakoviny pankreasu v USA a poskytnúť flexibilitu, aby spoločnosť mohla pokračovať vo svojej činnosti a zároveň vyhodnocovať príležitosti rastu a širšie strategické alternatívy.
13. februára 2026 uzavrela spoločnosť Mainz Biomed N.V. (ďalej len „spoločnosť“) zmluvu o kúpe cenných papierov v hodnote 6,0 miliónov USD s investorom Davidom Lazarom. Financovanie bude realizované v dvoch tranžách po 3,0 miliónoch USD prostredníctvom emisie konvertibilných nepredajných prioritných akcií. Prvá tranža vo výške 3,0 miliónov USD bola uzavretá 13. februára 2026. Druhá tranža vo výške 3,0 miliónov USD by mala byť uzavretá po získaní potrebných schválení akcionárov a pred 15. aprílom 2026. Čistý výnos z súkromného umiestnenia by mal byť použitý na financovanie prebiehajúcich operácií, vyrovnanie nesplatených záväzkov a zachovanie schopnosti spoločnosti fungovať, zatiaľ čo bude realizovať strategické iniciatívy. V súvislosti s financovaním spoločnosť menovala Davida Lazara za predsedu predstavenstva.
„Dokončenie tohto financovania poskytuje spoločnosti dôležitý priestor a stabilitu,“ povedal David Lazar, predseda predstavenstva spoločnosti Mainz Biomed. „Našou bezprostrednou prioritou je pokračovať v ďalšom rozvoji a hodnotení príležitostí na rozšírenie nášho programu skríningu pankreatu v USA a stabilizáciu podnikania. Zároveň budeme disciplinovaní a uvážliví pri hľadaní ďalších strategických alternatív, ktoré môžu priniesť dlhodobú hodnotu pre akcionárov.“
Keďže spoločnosť presúva svoje zameranie na rozvoj svojho podnikania v oblasti skríningu rakoviny pankreasu v USA, bude pokračovať vo vyhodnocovaní príležitostí na predaj svojich aktív v oblasti skríningu kolorektálneho karcinómu a zároveň bude ukončovať činnosť svojej nemeckej dcérskej spoločnosti. Spoločnosť v súčasnosti rokuje s viacerými stranami, ktoré majú záujem o jej aktíva v oblasti kolorektálneho karcinómu. To spoločnosti umožňuje výrazne znížiť svoje prevádzkové náklady a predĺžiť svoj priestor na manévrovanie.
-
Glogol
- VETERAN MEMBER *****
Mozes sa spytat ai kolko bude mat strategicky investor Lazar podiel v spolocnosti po tych dvon tranziach a co to de fakto pre spolocnost znamena - preto ta znacka. Ze nasla strategickeho investora je dobre pre firmu ale de fakto je to koniec na burze.
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
Yep. Miesto bankrotu sa nechali kúpiť.
Akurát aj market cap je teraz 6 mil.
To, že na predaj je všetko cenné, čo doteraz mali: Dg karcinómu hrubého čreva svedčí o zlyhaní.
Ale neviem, či som o tom písal, v starých papieroch som našiel, že ani tá Dg hrubého čreva nebola ich.
Museli sa deliť o každý predaný test.
Z Lazarom začínajú odznova. Len miesto Dg hrubého čreva bude Dg rakoviny pankreasu.
Ja som ju už dávno zavrhol. A tipoval, že znova padne pod 1 USD.
Nechcem ani vidieť bio akcie - pochopil som, že všetky tie miliardy výskumu prakticky zaplatia akcionári.
Resp. bio akcie mám ďalej v hľadáčiku ako špekulatívnu stratégiu, ale iba na short.
Akurát aj market cap je teraz 6 mil.
To, že na predaj je všetko cenné, čo doteraz mali: Dg karcinómu hrubého čreva svedčí o zlyhaní.
Ale neviem, či som o tom písal, v starých papieroch som našiel, že ani tá Dg hrubého čreva nebola ich.
Museli sa deliť o každý predaný test.
Z Lazarom začínajú odznova. Len miesto Dg hrubého čreva bude Dg rakoviny pankreasu.
Ja som ju už dávno zavrhol. A tipoval, že znova padne pod 1 USD.
Nechcem ani vidieť bio akcie - pochopil som, že všetky tie miliardy výskumu prakticky zaplatia akcionári.
Resp. bio akcie mám ďalej v hľadáčiku ako špekulatívnu stratégiu, ale iba na short.
-
Glogol
- VETERAN MEMBER *****
Sa mi sniva ?
$MYNZ This is going to become a cyber security company with huge plans for expansion.
https://finance.yahoo.com/news/mainz-bi ... 00318.html
Ai
to znamená pre akcionárov MYNZ
Možné scenáre:
firma sa premení na cyber firmu
biotech aktíva sa predajú
nastane ďalšie riedenie
vznikne úplne nový príbeh pre investorov
Ale zároveň:
starý investment thesis (diagnostika rakoviny) prakticky končí.
$MYNZ This is going to become a cyber security company with huge plans for expansion.
Ai
Možné scenáre:
Ale zároveň:
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
To je úplne šialené.Glogol napísal: ↑St 11 03, 2026 11:28 pm Sa mi sniva ?
Ai
Možné scenáre:
firma sa premení na cyber firmu
biotech aktíva sa predajú
nastane ďalšie riedenie
vznikne úplne nový príbeh pre investorov
Ale zároveň:
starý investment thesis (diagnostika rakoviny) prakticky končí.
Niečo také som v živote nevidel.
Tí ľudia by mali byť súdení a pozatvráraní.
Veď oklamali investorov a pripravili ich o penieza.
Dnes vydali správu a zajtra sa bude firma obchodovať pod iným názvom na nasdaqu a bude to soft firma
Mainz Biomed oznamuje menovanie Roberta Liscouskiho za predsedu predstavenstva
Mainz BioMed NV
Streda, 11. marca 2026, 12:30 GMT+1 5 minút čítania
Spoločnosť tiež oznamuje nový názov: Quantum Cyber a zmenu symbolu na burze Nasdaq
BERKELEY, Kalifornia, 11. marca 2026 (GLOBE NEWSWIRE) -- Mainz Biomed N.V. (NASDAQ: MYNZ), spoločnosť zaoberajúca sa molekulárnou genetickou diagnostikou so zameraním na včasnú diagnostiku rakoviny, dnes oznámila, že Robert P. Liscouski bol menovaný za predsedu predstavenstva.
Spoločnosť ďalej oznámila, že plánuje zmeniť svoj názov na Quantum Cyber a zmeniť svoj tickerový symbol na Nasdaq na QUCY, a to od 12. marca 2026.
Trvalé zvolenie pána Liscouskiho a zmena názvu spoločnosti nadobudnú platnosť na mimoriadnom valnom zhromaždení spoločnosti, ktoré je naplánované na apríl 2026. Spoločnosť začne podnikať pod názvom Quantum Cyber a obchodovať pod symbolom QUCY od 12. marca 2026.
Pán Liscouski často prispieva do CNBC, CNN, BBC, Fox News a iných obchodných a bezpečnostných médií v otázkach vnútornej bezpečnosti, terorizmu a kybernetickej bezpečnosti a vystúpil pred Kongresom v otázkach vnútornej bezpečnosti. Pán Liscouski získal titul Master of Public Administration na John F. Kennedy School of Government, Harvard University.
Pán Liscouski bol prezidentom Georgeom W. Bushom menovaný za prvého asistenta ministra pre ochranu infraštruktúry, keď bolo v roku 2003 po útokoch z 11. septembra založené Ministerstvo vnútornej bezpečnosti USA. Počas svojho pôsobenia bol pán Liscouski zodpovedný za návrh, vývoj, implementáciu a riadenie Úradu pre ochranu infraštruktúry, vrátane integrácie rôznych jednotiek z iných vládnych agentúr, ako sú FBI, DoD, Správa všeobecných služieb, Ministerstvo energetiky a Ministerstvo obchodu, a za vytvorenie Národnej divízie pre kybernetickú bezpečnosť. Základné úsilie pána Liscouskiho viedlo k vytvoreniu dnešnej Agentúry pre kritickú infraštruktúru a bezpečnosť (CISA).
Inovácie v oblasti kybernetickej bezpečnosti a umelej inteligencie
Pán Liscouski bol nedávno spoluzakladateľom, generálnym riaditeľom a predsedom spoločnosti Quantum Computing Inc., inovatívnej integrovanej fotonickej spoločnosti, ktorá vyrába dostupné a cenovo výhodné kvantové stroje. Jeho technologické líderstvo sa rozširuje aj na oblasť umelej inteligencie a vysokovýkonného výpočtového výkonu. Ako spoluzakladateľ spoločnosti Fog Data Sciences, LLC, zohral kľúčovú úlohu pri vývoji riešení geolokačnej inteligencie, ktoré využívajú umelú inteligenciu a pokročilé výpočtové schopnosti. Tieto riešenia slúžia na kritické potreby v oblasti presadzovania práva a bezpečnostnej a spravodajskej komunity USA, pričom využívajú najmodernejšie technológie na riešenie zložitých bezpečnostných výziev. V spoločnosti The Coca-Cola Company pôsobil pán Liscouski ako riaditeľ pre zabezpečenie informácií, kde bol zodpovedný za hodnotenie, navrhovanie a implementáciu programu informačnej bezpečnosti spoločnosti.
Spoločnosť už skôr oznámila svoj zámer pokračovať v zameriavaní sa na rozvoj svojho podnikania v oblasti skríningu rakoviny pankreasu v USA a vyhodnocovať možnosti predaja svojich aktív v oblasti skríningu kolorektálneho karcinómu, pričom zároveň ukončuje činnosť svojej nemeckej dcérskej spoločnosti. Spoločnosť naďalej dosahuje pokrok vo všetkých týchto iniciatívach.
- Trumpeta1978
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Ut 28 03, 2017 9:05 pm
- Has thanked: 967 times
- Been thanked: 529 times
to je presne to, ze malé biotech firmy su pre dlhodobeho investora velmi rizikove. V minulosti som v biotech akciach bol dlhodobo tiež a zbytočne..
edit:
fú az teraz vidim ze Market Cap iba 7.65M - tak to je fakt mikro a do toho ist s väčším balíkom si vyzaduje už naozaj odvahu..
edit:
fú az teraz vidim ze Market Cap iba 7.65M - tak to je fakt mikro a do toho ist s väčším balíkom si vyzaduje už naozaj odvahu..
-
Glogol
- VETERAN MEMBER *****
podobny osud ako jednorozec WISH - predaj ( stratoveho) core biznisu vyuzitie tickeru na burze ( po premenovami ) namiesto IPO a start noveho biznisu/pribehu.