XTB - Seriózny broker z Poľska
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
-
MiBi
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: St 07 07, 2021 11:52 am
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 1559 times
Re: XTB - ewallet cashback
XTB prinasa 1% cashback na eWallet - mozne zan iba investovat, nie vybrat.
https://xtb.scdn5.secure.raxcdn.com/fil ... docx-1.pdf
Keď vykonáte 5 transakcií na Investičnom účte XTB v rámci nástrojov organizovaného trhu, t.
j. akcie ETF, ETC, ETN alebo Frakčné práva (neberieme do úvahy transakcie CFD), aktivujete
balíček Pro na 30 dní.
V rámci programu Cashback môžete získať 1 % (jedno percento) z hodnoty transakcií uskutočnených
Kartou, ktoré spĺňajú podmienky program
Do 7 pracovných dní od konca aktuálneho obdobia balíčka Pro vložíme Finančné prostriedky z účtu
Cashback na Investičný účet. Potom bude pre tieto prostriedky automaticky objednaný nákup
Frakčných práv v súlade s Vami vykonaným výberom nástroja následne automaticky nariadime nákup
Frakčných práv za tieto Finančné prostriedky podľa voľby, ktorú ste urobili pri vstupe do Cashback
programu.
https://xtb.scdn5.secure.raxcdn.com/fil ... docx-1.pdf
Keď vykonáte 5 transakcií na Investičnom účte XTB v rámci nástrojov organizovaného trhu, t.
j. akcie ETF, ETC, ETN alebo Frakčné práva (neberieme do úvahy transakcie CFD), aktivujete
balíček Pro na 30 dní.
V rámci programu Cashback môžete získať 1 % (jedno percento) z hodnoty transakcií uskutočnených
Kartou, ktoré spĺňajú podmienky program
Do 7 pracovných dní od konca aktuálneho obdobia balíčka Pro vložíme Finančné prostriedky z účtu
Cashback na Investičný účet. Potom bude pre tieto prostriedky automaticky objednaný nákup
Frakčných práv v súlade s Vami vykonaným výberom nástroja následne automaticky nariadime nákup
Frakčných práv za tieto Finančné prostriedky podľa voľby, ktorú ste urobili pri vstupe do Cashback
programu.
-
Investor123
- Dátum registrácie: Ne 08 12, 2013 1:34 pm
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
Re: XTB - Seriózny broker z Poľska?
Da sa to pozriet v appke kliknutim na Profil -> Settings -> Equity assets overview. A tam je detail ku kazdemu investicnemu planu (kolko celych akcii a kolko frakcnych).michalhornicheck napísal: ↑Po 06 10, 2025 5:46 pm Ahoj,
je tu niekto, kto používa Investičné Plány?
Vedeli by ste mi prosím pozrieť, či už je "niekde" (ideálne výpis, webové rozhranie aplikácie) vidno koľko papierov z mám v ňom nakúpených?
Keď som sa tomu ostatne venoval, bolo vidno len sumy. Teda človek reálne nevedel, koľko toho nakúpil pri akej cene. To isté pri predaji - išli "vyťahavať" len peniaze, nie podiel (e.g. predaj 5xSXR8).
Rozumiem, že pri zmiešaných plánoch to nemusí dávať zmysel..
Ale aj tak je pekné vidieť, koľko toho človek vlastní, resp. dátumy nech viem, kde už prešlo 365 dní, príp. neprešlo ale potrebuje vyčísliť zisk z predaja do DP, atď..
- iosephus
- Gold Member **
- Dátum registrácie: Po 06 02, 2023 2:56 pm
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 117 times
Máme v Xtb nejaké ETF na bitcoin alebo krypto, mimo sveta CFD?
Trh dokáže byť iracionálny dlhšie, ako my solventní.
https://smartinvestor.sk/
-
MiBi
- VETERAN MEMBER *****
-
kixog47100
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: Ut 26 12, 2023 2:24 pm
- Has thanked: 130 times
- Been thanked: 165 times
https://www.xtb.com/int/etcs/xtrackers- ... etc-ag-eur
Hore je vyhladavacia lista - staci vpisat BTC
Hore je vyhladavacia lista - staci vpisat BTC
- iosephus
- Gold Member **
- Dátum registrácie: Po 06 02, 2023 2:56 pm
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 117 times
Ďakujem, len pre potvrdenie, ETC je teda z pohľadu daní u nás to isté ako ETF áno?
Trh dokáže byť iracionálny dlhšie, ako my solventní.
-
kixog47100
- Platinum Member ***
-
Matthew
- Dátum registrácie: Pi 13 09, 2024 3:39 pm
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 5 times
Re: XTB - Seriózny broker z Poľska
Omlouváme se, opravdu jsme zaznamenali problémy s tzv. „bad tick“ na amerických akciích. Trhy jsou zatím zavřené a náš technický tým začal situaci ihned řešit. Chybné svíčky by měly být smazány a očekáváme, že problém bude vyřešen do otevření trhu, kdy by měla být k dispozici již správná data. V případě dotazů se neváhejte obrátit na naše Obchodní oddělení. Děkujeme za pochopení.
-
Pankoo
- Silver Member *
- Dátum registrácie: Ut 08 02, 2022 2:59 pm
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 7 times
cauko ,chystam sa zucastnit hlasovania na valnom zhromazdeni spolocnosti ,no pri prvotnych info na zaregistrovanie sa atd . som narazil na poplatok u xtb za:
Certifikát o vlastníctve cenného papiera 250 EUR
Registrácia na valné zhromaždenie akcionárov 250 EUR
Odosielanie hlasov počas valného zhromaždenia 10 EUR/ 10 USD
Zaslal som dotaz,co vlastne s toho potrebujem,zatial bez odpovede.
Mate s tym niekto skusenost ?
dakujem
Certifikát o vlastníctve cenného papiera 250 EUR
Registrácia na valné zhromaždenie akcionárov 250 EUR
Odosielanie hlasov počas valného zhromaždenia 10 EUR/ 10 USD
Zaslal som dotaz,co vlastne s toho potrebujem,zatial bez odpovede.
Mate s tym niekto skusenost ?
dakujem
-
MiBi
- VETERAN MEMBER *****
XTB zverejnilo Predbežné finančné a prevádzkové výsledky za rok 2025
https://ir.xtb.com/wp-content/uploads/2 ... NG-all.pdf
Zaujala ma profitabilita CFD per LOT a statistiky najobchodovanejsich instrumentov.
https://ir.xtb.com/wp-content/uploads/2 ... NG-all.pdf
Zaujala ma profitabilita CFD per LOT a statistiky najobchodovanejsich instrumentov.
-
MiBi
- VETERAN MEMBER *****
Mediálny sentiment – nova funkcia v mobilnej aplikácii XTB, ktorá Vám pomôže rýchlo porozumieť nálade na trhu bez potreby prechádzať desiatky článkov.
Čo je Mediálny sentiment?
Mediálny sentiment analyzuje online články pomocou AI a sumarizuje prevažujúce býčie aj medvedie naratívy pri vybraných akciách a akciových CFD – prehľadne na jednom mieste priamo v aplikácii.
Ako to funguje?
Na obrazovke inštrumentu, hneď pod tlačidlami Sell/Buy, nájdete:
kľúčové body zdôrazňujúce pozitívny trhový sentiment,
kľúčové body upozorňujúce na riziká alebo negatívny sentiment.
Pod týmito bodmi si môžete zobraziť zoznam zdrojov použitých v analýze, prezrieť si náhľady článkov a otvoriť ich priamo v aplikácii.
Čo je Mediálny sentiment?
Mediálny sentiment analyzuje online články pomocou AI a sumarizuje prevažujúce býčie aj medvedie naratívy pri vybraných akciách a akciových CFD – prehľadne na jednom mieste priamo v aplikácii.
Ako to funguje?
Na obrazovke inštrumentu, hneď pod tlačidlami Sell/Buy, nájdete:
kľúčové body zdôrazňujúce pozitívny trhový sentiment,
kľúčové body upozorňujúce na riziká alebo negatívny sentiment.
Pod týmito bodmi si môžete zobraziť zoznam zdrojov použitých v analýze, prezrieť si náhľady článkov a otvoriť ich priamo v aplikácii.
- ZuggyZips
- Dátum registrácie: Št 09 12, 2021 3:00 pm
- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 14 times
Ahojte.
XTB, uplne novy vonavy EUR ucet. Urocenie 2.3% p.a. pocas prvych 90 dni - je v tom nejaky hacik o ktorom by som mal vediet? Reklamny letacik som si k tomu cital, tam je to zrozumitelne, tak sa chcem spytat este jasterov z praxe - funguje to, uroky su pripisovane mesacne, budem to vediet potom pripadne rovnako lahko vybrat?
Mam este podotazku - chcem si nastavit VWCE 70%, SXR8 30%... Ako je to nakoniec so zlomkovymi akciami, likviditou po roku drzania,...? Asi to nie je uplne originalna myslienka, tak najlepsie ak by sa rozpisal niekto kto to riesi, zije, zazil. DAKUJEM
XTB, uplne novy vonavy EUR ucet. Urocenie 2.3% p.a. pocas prvych 90 dni - je v tom nejaky hacik o ktorom by som mal vediet? Reklamny letacik som si k tomu cital, tam je to zrozumitelne, tak sa chcem spytat este jasterov z praxe - funguje to, uroky su pripisovane mesacne, budem to vediet potom pripadne rovnako lahko vybrat?
Mam este podotazku - chcem si nastavit VWCE 70%, SXR8 30%... Ako je to nakoniec so zlomkovymi akciami, likviditou po roku drzania,...? Asi to nie je uplne originalna myslienka, tak najlepsie ak by sa rozpisal niekto kto to riesi, zije, zazil. DAKUJEM
"Life’s barely long enough to get good at one thing. So be careful what you get good at."
-Rust Cohle.
-Rust Cohle.
-
MiBi
- VETERAN MEMBER *****
2.3% nie je v tom ziaden hacik, dostanes urok aj ti to zdania ako v banke. Takze rovnaky princip, ako keby si mal sporiaci ucet v banke. Zlomkove akcie - s likviditou nie je problem, jedine XTB v danovom reporte zlomkove akcie udava zvlast a nepocita pre ne ci splnaju danovy test. Ale vies si to pozriet v reporte jednotlivych transakcii, ci rocny test bol splneny.
- ZuggyZips
A aky je sentiment ohladom tohto brokera - ako vazne beriete "seriozneho brokera z Polska", z dlhodobeho hladiska?
- mate tam zaparkovanych:
a/0-5.000
b/0-10k
c/0-20k,
d/viac?
Samozrejme, ze finalne rozhodnutie a pripadnu ujmu znasa kazdy sam, taktiez moze kazdy napisat podla vedomia a svedomia, len teda - verim vam, chalani. Poohliadam sa po alternative k Finaxu na dlhodobe pasivne sporenie, ~25 rokov.
- mate tam zaparkovanych:
a/0-5.000
b/0-10k
c/0-20k,
d/viac?
Samozrejme, ze finalne rozhodnutie a pripadnu ujmu znasa kazdy sam, taktiez moze kazdy napisat podla vedomia a svedomia, len teda - verim vam, chalani. Poohliadam sa po alternative k Finaxu na dlhodobe pasivne sporenie, ~25 rokov.
"Life’s barely long enough to get good at one thing. So be careful what you get good at."
-Rust Cohle.
-Rust Cohle.
-
MiBi
- VETERAN MEMBER *****
Do 100 tis. je XTB OK, potom si uz uctuje nejake poplatky.
Velmi kladne hodnotim ich informacny servis - Spravy z trhov a ze nemaju oneskorene data v grafoch ako ini brokeri. Aj v IBKR si za market data treba priplacat.
Velmi kladne hodnotim ich informacny servis - Spravy z trhov a ze nemaju oneskorene data v grafoch ako ini brokeri. Aj v IBKR si za market data treba priplacat.
- ZuggyZips
Popravde, EIC je dobra moznost a tuho zvazujem.
-Rust Cohle.
-Rust Cohle.
- aviceN
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: Št 07 01, 2021 10:24 am
- Has thanked: 259 times
- Been thanked: 226 times
- Kontaktovať používateľa:
Prečo by som nepovedal?
Na jednu stranu by som mal vykonávať pokyny od klientov, no na druhú stranu im musím povedať môj názor a odporučiť, prečo nepredávať. Považujem to za správne. Treba si uvedomiť, že EIC je retailový produkt, najmä pre ľudí, ktorí si k investovaniu nepričuchli, resp. nemajú také skúsenosti. Ten človek takú radu ocení, aj keď sa tieto veci snažím na začiatku vždy každému vysvetliť.
Viac info o mojej EIC ponuke bez manažérskeho poplatku na: https://www.milosbubniak.sk/
-
kaspy
- Dátum registrácie: Št 15 08, 2024 9:06 pm
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 3 times
ZuggyZips napísal: ↑Po 23 03, 2026 3:41 pmAku prinasa EIC pridanu hodnotu oproti XTB ak si vies sediet na prstoch a zvladas vykyvy na trhu? A aj ked nezvladas tak pochybujem, ze Milos na pokyn "vsetko predaj, panikarim, predaj" odpovie - "Nie, nepredam tvoje pozicie, je to aktualna situacia na trhu a za 5 rokov budes znova zeleny a v pluse."
Popravde, EIC je dobra moznost a tuho zvazujem.
EIC som uviedol ako alternativu k Finax. Nie ze je lepsie alebo horsie ako XTB.
XTB je broker ktory ta kazdy den laka aktivne zasahovat do portfolia, casovat vstup atd...
Finax/EIC je institucia, ktora ta
pasivne obmedzuje zasahovat do portfolia, casovat trh...
Tvoja podmienka "ked si vies sediet na prstoch"- neviem o tebe nic, napriek tomu si myslim, ze tak ako kazdy- kto ma k tomu moznost, si nedokazes za urcitych okolnosti "sediet na prstoch".
Vsetko je zavisle ako vzdy na tvojej strategii a investicnom horizonte.
Dochodok= EIC
Trade= XTB
-
michalhornicheck
- Silver Member *
- Dátum registrácie: Po 30 08, 2021 9:05 am
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 24 times
Ahojte,
dnes pri pokuse vybrať z XTB mi vyhodilo, že poplatok bude 10€ za výber.
To je nejaká novinka, prvoaprílový žart, alebo.. ? Tiež vám to vyhadzuje?
dnes pri pokuse vybrať z XTB mi vyhodilo, že poplatok bude 10€ za výber.
To je nejaká novinka, prvoaprílový žart, alebo.. ? Tiež vám to vyhadzuje?
-
michalhornicheck
- Silver Member *
- Dátum registrácie: Po 30 08, 2021 9:05 am
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 24 times
Najprv tie investičné plány, kde systém automaticky necháva 1–2 % bokom ako „rezervu“. Lenže pri mojom portfóliu je to úplne mimo - mám v podstate jeden titul, takže žiadne rebalansovanie sa nekoná. Tá rezerva dosahuje sumu na pár kusov tej istej akcie. Aj keby cena dosť vyskočila, stále viem kúpiť minimálne celý kus.
Výbery robím len zriedka. Väčšinou tam pošlem peniaze, nakúpim celé akcie a čo zostane, to vyberiem. Hlavne preto, že z voľnej hotovosti naskakujú úroky, ktoré sa mi nechce riešiť a zapisovať - a potom mi to len rozhadzuje zostatky oproti finančnému denníku.
Začínam mať pocit, že by nebolo zlé pozrieť sa po nejakej alternatíve.
Výbery robím len zriedka. Väčšinou tam pošlem peniaze, nakúpim celé akcie a čo zostane, to vyberiem. Hlavne preto, že z voľnej hotovosti naskakujú úroky, ktoré sa mi nechce riešiť a zapisovať - a potom mi to len rozhadzuje zostatky oproti finančnému denníku.
Začínam mať pocit, že by nebolo zlé pozrieť sa po nejakej alternatíve.
- Prílohy
-
- 2026-04-01_xtb_popl.png (24.67 KiB) 1357 zobrazení
-
MiBi
- VETERAN MEMBER *****
ja to mam tiez bez poplatku - ak mas eWallet skus ci tam nebudes mat bez poplatku prevod.
Inak v cenniku maju tiez Provízia za výber finančných prostriedkov Bezplatne
https://xtb.scdn5.secure.raxcdn.com/fil ... zii-sk.pdf
Takze asi nejaky tech. problem.
Inak v cenniku maju tiez Provízia za výber finančných prostriedkov Bezplatne
https://xtb.scdn5.secure.raxcdn.com/fil ... zii-sk.pdf
Takze asi nejaky tech. problem.
-
jogo
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Po 04 08, 2008 9:03 pm
- Has thanked: 194 times
- Been thanked: 447 times
Musím sa opýtať Vás, čo máte kartu e-wallet. Ak kartou platíte v neeurovom zahraničí, aký kurz a poplatky Vám zaúčtujú. Ide mi hlavne o ten poplatok 0.5%, ktorý ma XTB zavedený pri konverzii mien. Lebo každá AI mi tvrdí čosi iné a na stránkach XTB sa neviem k tomu dopátrať.
-Disclaimer: Všetky informácie, ktoré poskytujem na tomto fóre, sú určené výhradne ku študijným účelom. V žiadnom prípade neslúžia ako investičné doporučenie.
-
kixog47100
- Platinum Member ***
E-walet nemam
Mate dalsie otazky
https://www.xtb.com/sk/ewallet
odtial
https://dipocket.org/wp-content/uploads ... -09-28.pdf
Str 13 a 22 - v skratke bolo zadarmo, aktualne 0,50% ak nemas na ucte prislusnu menu.
Alternativa - T212, TR, Revolut * a TW - 0.,15-0,30%.
* ma priplatky cez vikend/sviatok..
Mate dalsie otazky
https://www.xtb.com/sk/ewallet
odtial
https://dipocket.org/wp-content/uploads ... -09-28.pdf
Str 13 a 22 - v skratke bolo zadarmo, aktualne 0,50% ak nemas na ucte prislusnu menu.
Alternativa - T212, TR, Revolut * a TW - 0.,15-0,30%.
* ma priplatky cez vikend/sviatok..
-
MiBi
- VETERAN MEMBER *****
Ja som eWallet parkrat v zahranici pouzil, este pred zavedenim 0.5% poplatku, vtedy mali vyhodny kurz, skoro blizky stredovemu ECB. Po zavedeni poplatku mi vychadza vyhodnejsi Revolut.
-
jogo
- VETERAN MEMBER *****
Šak už týždeň mam zaseknutú registráciu v Revolute, čo ma odradilo ich použiť ako brokera, ale ako zmenáreň malých súm na nákupy v zahraničí prečo nie teda, ak tu registráciu vôbec dokončím.
-Disclaimer: Všetky informácie, ktoré poskytujem na tomto fóre, sú určené výhradne ku študijným účelom. V žiadnom prípade neslúžia ako investičné doporučenie.
-
Adammd
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: Ut 11 10, 2016 2:47 pm
- Has thanked: 459 times
- Been thanked: 258 times
Dne je najvyhodnejsie na platby kartou pouzivat T212, pri kartovych operaciach je pouzity FX kurz bez priplatku 0,15%, k tomu cashback 0,5%, resp. 1,5%, ak sa necha investovat. Prakticky sa vzdy dostanete pod ECB kurz.
f.i.r.e.
₿ has no top because fiat has no bottom
“There are three classes of people: those who see, those who see when they are shown, and those who do not see.” - Leonardo da Vinci
₿ has no top because fiat has no bottom
“There are three classes of people: those who see, those who see when they are shown, and those who do not see.” - Leonardo da Vinci
-
Fund
- Gold Member **
- Dátum registrácie: Po 15 02, 2021 2:46 pm
- Has thanked: 287 times
- Been thanked: 103 times
Poľský úrad pre finančný dohľad (KNF) zverejnil 13. apríla 2026 správu o udelení novej pokuty pre spoločnosť XTB SA vo výške 20 miliónov PLN (približne 4,6 milióna EUR)
https://www.knf.gov.pl/?articleId=97823&p_id=18
Hlavné dôvody novej pokuty
Podľa oficiálneho oznámenia úradu KNF sa porušenia týkali obdobia od januára 2022 do septembra 2023:
Nedostatočné preverovanie klientov: Broker podľa KNF riadne neoveroval, či majú klienti dostatočné vedomosti a skúsenosti na pochopenie rizík spojených s CFD kontraktmi.
Chýbajúce určenie cieľovej skupiny: Spoločnosť včas a primerane nedefinovala okruh klientov, pre ktorých sú tieto rizikové finančné nástroje vhodné.
Zavádzajúce informácie: KNF uvádza, že broker poskytoval klientom alebo potenciálnym klientom informácie, ktoré neboli spoľahlivé a mohli byť zavádzajúce.
Reakcia spoločnosti XTB
Broker vo svojom vyhlásení zo dňa 14. apríla 2026 uviedol, že zvažuje odvolanie proti tomuto rozhodnutiu. Vedenie spoločnosti trvá na tom, že ich postupy boli v súlade s predpismi a záujmami klientov.
https://www.knf.gov.pl/?articleId=97823&p_id=18
Hlavné dôvody novej pokuty
Podľa oficiálneho oznámenia úradu KNF sa porušenia týkali obdobia od januára 2022 do septembra 2023:
Nedostatočné preverovanie klientov: Broker podľa KNF riadne neoveroval, či majú klienti dostatočné vedomosti a skúsenosti na pochopenie rizík spojených s CFD kontraktmi.
Chýbajúce určenie cieľovej skupiny: Spoločnosť včas a primerane nedefinovala okruh klientov, pre ktorých sú tieto rizikové finančné nástroje vhodné.
Zavádzajúce informácie: KNF uvádza, že broker poskytoval klientom alebo potenciálnym klientom informácie, ktoré neboli spoľahlivé a mohli byť zavádzajúce.
Reakcia spoločnosti XTB
Broker vo svojom vyhlásení zo dňa 14. apríla 2026 uviedol, že zvažuje odvolanie proti tomuto rozhodnutiu. Vedenie spoločnosti trvá na tom, že ich postupy boli v súlade s predpismi a záujmami klientov.
-
jogo
- VETERAN MEMBER *****
Konečne dnes sa mi podarilo tu registráciu dokončiť a poslať tam peniaze. Teraz ešte počkám na kartu a hor sa na výlety a nákupy do zahraničia.
-
MiBi
- VETERAN MEMBER *****
XTB ma v novom cenniku uz aj opcie. https://client-tn7.earchiwum.pl/doc/bee ... 41ece2772f Asi je to dost vela, ked napr. IBKR ma cenu za 1 kontrakt $0,15 – $0,65 ? Ci sa mylim ?
- Baba Jaga
- Gold Member **
- Dátum registrácie: St 25 08, 2021 6:56 pm
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 126 times
Pokiaľ si u IBKR nastavíš na MAX REBATE tak najnižšiu komisiu som zaplatil 0,01USD ,ale vačšinou mne burza zaplatila.MiBi napísal: ↑St 15 04, 2026 2:18 pm XTB ma v novom cenniku uz aj opcie. https://client-tn7.earchiwum.pl/doc/bee ... 41ece2772f Asi je to dost vela, ked napr. IBKR ma cenu za 1 kontrakt $0,15 – $0,65 ? Ci sa mylim ?
IB-https://ibkr.com/referral/roman3131
Tasty-https://tastytrade.com/welcome/?referralCode=CEKTJ78ZFX
Alpaca 3 ref na mesiac.Vklad 500USD 30 dní výplata do 10 prac. dní dostaneme obidvaja 100USD prvý mesiac je do 28.02.2026) V prípade záujmu cez správu
Tasty-https://tastytrade.com/welcome/?referralCode=CEKTJ78ZFX
Alpaca 3 ref na mesiac.Vklad 500USD 30 dní výplata do 10 prac. dní dostaneme obidvaja 100USD prvý mesiac je do 28.02.2026) V prípade záujmu cez správu