Kde je alebo co je podla vas to naj na Slovensku? Podla mna to moze byt len priroda,resp. nieco s nou spojene(nase jedlo,kultura, architektura a pod..).
Napr. som stiahol, inak na tych miestach som dosial nebol. Ale presvedcim sa.
Napríklad priam panoramatické výhľady z Jánošíkovej kolkárne do Ľubochnianskej doliny vo Veľkej Fatre. Divoké pohorie Vtáčnik. Tajomnú Silickú planinu. Mohutné sopečné pohorie Vihorlat. Pohľad na Dunaj z Kováčovských kopcov. Nezabudnuteľné sú výhľady v akomkoľvek ročnom období zo Sitna v Štiavnických vrchoch. V ostatných rokoch sa pravidelne s manželom a dcérou vraciame do Liptova, ktorý má čo ponúknuť z prírodných, ale aj kultúrnych atraktivít. K zaujímavým miestam s geniom loci by som priradila aj Banskú Štiavnicu.
Ja som clovek obklopeny horami a prirodou. Mne sa zatial naviac pacila Zadielska dolina na jar(april).(to nie som domaci, mam to asi 70 km tam, bol som zatial dva krat)
Slovensko je nenormalne na tieto ukazy bohate. A to nemusite chodit stovky kilometrov,to staci bycikel, a schopnejsim aj nohy.
Z tejto stranky mame nenormalne stastie ze sme sa tu narodili. Nie som cestovatel, ale niekde vo svete som uz bol(v europe) a viem porovnat.
Milujem ta vrucne, domovina moja.